14 x Venuun jännittävimmät tilat – näistä et ehkä ole kuullut aiemmin

Miten olisi saunailta entisessä sotalaivassa? Tai illallinen veden alla haiden seurassa? Vai kenties surffausta Pasilan betonilähiössä? Listasimme Venuun jännittävimmät tilat, jotka loksauttavat työkavereiden ja frendien suut auki. Näissä järjestät juhlat, joista puhutaan vielä pitkään!

Vartiovene 55, Helsinki

Vartiovene 55 Helsinki - varaa Venuu.fi:stä

Yksi cooleimmista tapahtumatiloista on Suomen Merivoimien entinen sotalaiva Vartiovene 55. Täällä järjestät kokoukset, juhlat ja saunaillat asenteella.

Tämä järeä komistus sijaitsee kesäisin Helsingin Hietalahden rannassa ja talvella Pohjoisrannan Halkolaiturissa. Alus voi kyyditä juhlakansan myös risteilylle merelle.

Sotalaivan erikoisuuksia ovat ympärivuotinen ulkoilmaporeallas sekä SUP- ja vesijettivuokraus.

Lue lisää Vartioveneestä »

SEA LIFE Helsinki

Sea Life Helsinki - varaa Venuu.fi:stä

“Kun olimme eilen illallisella, yhtäkkiä ylitsemme ui valtava hai...” Tämä voisi olla astetta legendaarisempi kalavale, mutta sitä se ei ole!

Helsingin SEA LIFEssa voi oikeasti illallistaa veden alla haiden, rauskujen ja värikkäiden kalojen ympäröimänä. Tilassa onnistuvat niin cocktail-tilaisuudet kuin pienemmät istuvat illalliset.

Lue lisää SEA LIFEsta »

Secret Spot / White Sand Lounge, Helsinki

Secret Spot / White Sand Lounge Helsinki - varaa nyt Venuu.fi:stä

Tiesitkö, että aivan Helsingin keskustaan on kätketty aurinkoinen surffikylä minikoossa?

White Sand Loungessa voi upottaa varpaat valkoiseen hiekkaan, käpertyä riippumattoon räpläämään Exceleitä, hakea rantabaarista juotavaa kokouksen tauolla ja hakea inspistä tuijottelemalla sinistä meriseinää.

Tai järjestä White Sand Loungessa esimerkiksi kesäkemut vuoden synkimpänä aikana – se takuulla piristää, kun tietää, että seinän toisella puolella joku toinen kansalainen tallaa lokakuisessa loskassa.

Lue lisää White Sand Loungesta »

Burger King Sauna, Helsinki

Burger Kings Sauna Helsinki - varaa Venuu.fi

Burgereita saunan lauteilla – uhka vai mahdollisuus? Burger Kingin Saunassa (kavereiden kesken “böögösaunassa”) tämä unelma on toteutettavissa!

Maailman ensimmäinen pikaruokasauna sijaitsee Helsingissä, Mannerheimintien Burger King -ravintolan alakerrassa. Purilaistarjoilun lisäksi saunassa voi katsoa tv-ohjelmia tai leffaa, ja tilasta löytyy myös pleikkarilla varusteltu medialounge.

Lue lisää Burger King Saunasta »

Purjelaiva Ingrid, Helsinki

Purjelaiva Ingrid Helsinki - varaa Venuu.fi:stä

Hiiohoi! Löytyykö työ- tai kaveriporukastanne Pirates of the Caribbean -faneja tai muita seiloreita?

Lähes 90-vuotias purjelaiva Ingrid on rakennettu ammattikäyttöön Pohjanmeren tyrskyihin, mutta päivätyöstään eläköidyttyään laiva on toiminut monipuolisena tapahtumatilana.

Laivassa on järjestetty niin kokouksia, häitä, polttareita kuin virkistyspäiviäkin. Ehkä seuraavaksi laiva on lastattu teidän jengillä?

Lue lisää Purjelaiva Ingridistä »

Surf House Helsinki

Surf House Helsinki Pasila - varaa nyt Venuu.fi:stä

Tätä et ehkä uskoisi, mutta keskellä Pasilan betoniviidakkoa voi surffata! Kolmekerroksisessa Surf Housessa on palmuja, aaltoja, rantabaari, saunaosasto ja 27 asteen helle ympäri vuoden.

Tila sopii esimerkiksi kick-offien, rentojen juhlien ja pikkujoulujen järjestämiseen. Surffaamisen lisäksi tapahtumaan voidaan yhdistää muun muassa beach volleyta.

Lue lisää Surf House Helsingistä »

Original SkySauna, Helsinki

Original SkySauna Helsinki - varaa Venuu.fi

Original SkySauna vie saunaelämyksen seuraavalle tasolle – nimittäin maailmanpyörään ja taivaalle 40 metrin korkeuteen.

Saunagondolissa voi löylyn viskomisen ohessa nauttia virvokkeita ja ihailla upeita maisemia. Elämyksen viimeistelee maatasolla oleva HotSprings-ulkoporeallas.

Original SkySauna on hitti esimerkiksi pienen porukan polttareihin, syntymäpäiviin tai virkistyspäiviin.

Lue lisää Original SkySaunasta »

Muumimaailma, Naantali

Muumimaailma Naantali - varaa Venuu.fi:stä

Haluaisitko olla päivän ajan Muumilaakson omistaja? Onnistuu, sillä Muumimaailman voi vuokrata yksityiskäyttöön sen varsinaisen aukiolokauden (kesä-elokuu) ulkopuolella.

Puiston vuokraan kuuluvat kaikki tilat, kuten Muumitalo ja Nipsun Putiikki. Myös laakson tutut asukkaat ovat tavattavissa.

Muumilaakso olisi taatusti unohtumaton juhlapaikka ja mikä parasta: kun joku tapahtuman jälkeen kysyisi, mitä teit viikonloppuna, voisit vastata, että olit juhlimassa Muumipeikon kanssa.

Lue lisää Muumimaailmasta »

Heureka / Planetaario, Vantaa

Heurekan Planetaario, Vantaa - varaa Venuu.fi:stä

Heurekan Planetaario on maaginen ja ainutlaatuinen tapahtumatila. Se on yksi Euroopan nykyaikaisimmista digitaalisista planetaarioista.

Planetaarion juju on valtava puolipallon muotoinen valkokangas. Kun siihen heijastetaan elokuva, se saa katsojan tuntemaan olevansa oikeasti tapahtumien keskipisteessä.

Tähtitaivaan tai liihottavien jättiperhosten alla tapahtuma kuin tapahtuma tuntuu henkeäsalpaavalta.

Lue lisää Planetaariosta »

Hotel Levi Panorama / Laavu

Hotel Levi Panorama Laavu - varaa Venuu.fi

Lapin taikaa, elävän tulen loimua ja mielettömät maisemat – niitä tarjoaa Hotel Levi Panoraman Laavu.

Lasiseinällä varusteltu Laavu on erityinen tapahtumatila 15 hengelle. Laavussa on mahdollista nauttia kolmen ruokalajin illallinen.

Lasiseinän ansiosta Laavussa voi oleskella joka säällä ja vuodenajasta riippumatta. Ja se onkin itse asiassa tilan parasta antia: kesällä Laavussa ihaillaan hehkuvaa keskiyön aurinkoa, syksyllä värikästä ruskaa ja talvisin taivasta halkovia revontulia.

Lue lisää Hotel Levi Panoraman Laavusta »

Rush Trampoliinipuisto, Helsinki

Rush Trampoliinipuisto Helsinki - varaa nyt Venuu.fi

Jättimäinen Rush Trampoliinipuisto on loistava tila esimerkiksi kreiseihin syntymäpäiviin, polttareihin tai astetta veikeämpiin virkistyspäiviin.

Rush Trampoliinipuistossa on lähes sata trampoliinia ja tuhansia neliömetrejä pompputilaa. Rohkeimmat hyppäävät puistossa vapaapudotushypyn viidestä metristä.

Trampoliinien lisäksi tilassa on erillinen kokoushuone.

Lue lisää Rush Trampoliinipuistosta »

Jäänmurtaja Sampo, Kemi

Jäänmurtaja Sampo, Kemi - varaa Venuu.fi:stä

Joulupukin Satamakaupungissa, Kemissä, sijaitsee matkustajajäänmurtaja Sampo. Jylhä jäänmurtaja toimii risteilykauden ulkopuolella eksoottisena kokouspaikkana ja tilausravintolana.

Jäänmurtajassa on kolme kerrosta: ravintola, Jäänmurtaja-baari sekä Kapteenin salonki. Kokonaisuudessaan aluksessa on tilaa 150 hengelle. Jäänmurtajalla on mahdollista saada myös opastettu tutustumiskierros, jossa esitellään alusta ja sen historiaa.

Lue lisää Jäänmurtaja Samposta »

Saunarekka, Tampere

Saunarekka Tampere - varaa Venuu.fi:stä!

Pyörillä kulkeva sauna on nerokas, sillä sen voi viedä mukanaan melkein mihin maisemiin tahansa!

16-metrinen Saunarekka on viihdekeskus, joka sisältää kaiken tarvittavan: saunan ja suihkut, 15 hengen kabinetin jääkaapilla, televisiolla ja äänentoistolla sekä grillin ja ulos levitettävää telttatilaa jopa 80 hengelle. Viihtyvyydestä vastaa Saunarekan henkilökunta.

Ja koska pyörät pyörivät ja matka jatkuu, onnistuu Saunarekassa myös kiertuetyyliset saunaillat, joissa maisema vaihtuu illan aikana.

Lue lisää Saunarekasta »

Näsilinna, Tampere

Näsilinna Tampere - varaa Venuu.fi:stä

Loistokas Näsilinna on täydellinen juhlatila. Linnan tunnelmalliset salit tarjoavat puitteet hienoille teemajuhlille, fantastisille illallisille, upeille häille tai näyttäville yritysjuhlille. Linnan moderni esitystekniikka mahdollistaa myös seminaarit ja koulutukset.

Saleihin mahtuu yhteensä illallistamaan 160 henkeä ja cocktail-tilaisuuksissa tilaa on jopa 290 hengelle. Ruoka- ja juomatarjoiluista huolehtii linnan henkilökunta.

Kulkiessasi Näsilinnan juhlavassa marmoriportaikossa tai vehreässä linnan puistossa, voit ihan vapaasti kuvitella olevasi kuninkaallinen.

Lue lisää Näsilinnasta »


Katso kaikki muut Venuun elämykset ja elämykselliset tilat:

Katso kaikki tilat (3000+) »

Katso kaikki elämykset ja aktiviteetit »


Lue seuraavaksi:

Juhlat tulossa? Vältä nämä 6 yleisintä virhettä

Venuun parhaat: 10 x uniikit saunatilat

Täydellinen opas: Näin valitset sopivan tilan tapahtumaasi


Juhlatilat Helsinki |Kokoustilat Helsinki | Saunatilat Helsinki

Festlokal Stockholm | Festlokal Göteborg | Möteslokal Stockholm
Mødelokaler i København K | Festlokaler København | Selskabslokaler København | Bryllupslokaler København | Sala Szkoleniowa Warszawa | Sala Konferencyjna Warszawa | Sale Weselne Warszawa | Sala Bankietowa Warszawa | Lokale Imprezy Warszavie