Ilouutisia juhlien järjestäjille: Näiden palveluiden ja sovellusten avulla juhlien järjestelyurakka kevenee ja stressi vähenee. 

Bigture

1. Bigture – Löydä valokuvaaja ikuistamaan tärkeät hetket

Tärkeimmät juhlat kannattaa ikuistaa kuviksi, jotta hyviin hetkiin voi palata myöhemminkin. Bigture auttaa sinua löytämään ammattitaitoisten valokuvaajien joukosta juuri sen, jonka visuaalinen silmä ja näkemys täsmäävät omiisi.

Tutustu Bigtureen

 

Foodiac

2. Foodiac – Löydä sopivin kokki tai pitopalvelu

Haluaisitko juhliesi pitopöytään jotain uutta ta vähän erilaista? Foodiacin kautta lyödät varmasti maukasta inspiraatiota, idearikkaita pitopalveluita sekä huippukokkeja, jotka loihtivat vieraillesi gourmet-ateriat tai trendikkäät street foodit.

**[Tutustu Foodiaciin

](https://www.foodiac.fi/)**

Jubilee.fi

3. Jubilee.fi – Vuokraa ruoka- ja tarjoiluastiat, pöydät, tuolit ja muut tarvikkeet

Jos juhlatilassasi ei ole valmiiksi tarjoilutasoja, pöytiä, tuoleja, sohvia, astioita tai muita oleellisia varusteita Jubilee.fi:stä löydät kaiken mitä ikinä tarvitset onnistuneisiin juhliin. Jubileen nettisivuilla vuokra-astiat ja -kalusteet on kuvattu selkeästi ja laajasta valikoimasta löydät suosikkikupit taatusti.

Tutustu Jubilee.fi:hin

 

Catchbox

4. Catchbox – Heitettävä mikrofoni takaa, että puheet eivät jää kuulematta

Kyllä, luit oikein. Heitettävä mikrofoni. Catchbox tekee juhlan juontamisesta ja puheiden pitämisestä helppoa ja hauskaa. Isommissakin juhlissa jokainen innokas puheenpitäjä ehtii varmasti pitää juhlapuheensa, kun mikrofoni vaihtaa omistajaa lennokkaasti.

**[Tutustu Catchboxiin

](http://eu.getcatchbox.com/)**

WeddingParty

5. Seuraavaksi tulevat juhlasovellukset

Jos olet järjestämässä häitä, seuraava suuri trendi on hääsovellukset. Sovelluksiin voi muun muassa koota lahjalistan, kerätä vieraiden ilmoittautumiset, päivittää juhlapaikan osoitetiedot ja reittiohjeet, kerätä kuvia juhlista ja viestitellä kätevästi morsiusneitojen ja bestmanien kanssa.

Tutustu esim. Wedding Party tai WeddingWire

Venuu

+ Venuu.fi – Löydä täydellinen tila juhlillesi 

Meiltä Venuu.fi:stä löydät kattavasti juhlatiloja ympäri Suomea. Voit etsiä tiloja, jotka sallivat omat ruoat ja juomat, tiloja, jotka tarjoavat catering-palveluita, tiloja isoihin juhliin tai tiloja, joissa on yöpymismahdollisuudet. Jos et heti löydä unelmiesi juhlatilaa, voit ottaa yhteyttä Venuun tapahtumakonsulttiin, joka etsii tilat ja lähettää tarjouspyynnöt puolestasi – ilmaiseksi!

Katso lisää: **Juhlatilat ja   Häätilat **tai kokeile tilahakuamme:

 {{cta('3484cd5a-8eaf-4d1e-9d8c-a2f154c76d0d')}}
 


Lue seuraavaksi:

Etsitkö täydellistä tilaa kesähäille? Näissä juhlapaikoissa on vielä tilaa!

Vieraskynä: Vuoden 2016 häätrendit

Ilmainen tapahtumakonsultti auttaa sinua tilan löytämisessä ja tapahtuman suunnittelussa