7 edullista saunatilaa Helsingistä ja Espoosta

Saunailta työ- tai kaveriporukalla on mahtava tapa päättää työviikko tai rentoutua vaikka keskellä viikkoakin. Pääkaupunkiseudulta löytyy runsaasti edullisia saunatiloja, joten saunailta ei jää budjetista kiinni.

Budjettisaunojan muistilista:

  • Vuokraa vain muutamaksi tunniksi. Monet tilat vuokraavat saunaa myös muutamaksi tunniksi vaikka tuntivuokraa ei olisi näkyvillä.
  • Sauno keskellä viikkoa. Viikolla vuokraushinnat ovat yleensä halvemmat.
  • Valitse saunatila, jossa omat juomat on sallittu. Saunojat voivat tuoda saunajuomat mielensä mukaan.

Tässä muutamia Helsingissä ja Espoossa sijaitsevia saunatiloja, joiden vuokraaminen onnistuu pienelläkin budjetilla. Näissä saunatiloissa on omat juomat ja ruoat sallittu, joten saunailltaan tuo säästöä myös tarjoilun hoitaminen itse.

1. Sauna2 Roba Tilaussauna

Sauna2 Roba Tilaussauna - Venuu.fi

Sauna2 Roba tilaussauna  on tyylikäs ja mukava sauna- ja juhlatila Iso Roobertinkadulla Helsingin sydämessä. Tiloista löytyy saunan lisäksi uima-allas, oleskelutilaa sekä pieni keittiö. Omat ruoat ja juomat ovat sallittuja tässä vuokrasaunassa. Sauna2 Roba soveltuu kaveriporukoiden saunailtaan, mutta muuntautuu myös kokoustilaksi. 

Katso Sauna2 Roba

2. Ravintola Basti's / Saunatilat

Ravintola Basti's / Saunatilat - Venuu.fi

Tavintola Bastiksen saunatilat  sijaitsevat aivan Helsingin keskustassa rautatieaseman kupeessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Basti's tarjoaa täydelliset puitteet vaikka kisakatsomolle tai kaveriporukan rennolla saunaillalle. Uusi ja tyylikäs saunatila tarjoaa pehmeät löylyt ja rennon muhkeat sohvat oleskelutilassa.utilan muhkeista sohvista.

Katso Ravintola Basti's / Saunatilat

3. UniSport Otaniemi Kabinetti & Sauna

UniSport Kabinetti & Sauna - Venuu.fi

UniSport Otaniemessä nostetaan ensin hikipintaan vaikka sählyn parissa ja sitten rentoudutaan kabinetin saunassa. Kabinetti sopii loistavasti niin kaveriporukoille kuin tiimeille ja työporukoille vaikka virkistyspäivän kohteeksi. Omat saunajuomat ja tarjoilut ovat kabinetissa sallittu.

Katso UniSport Otaniemen 

4. Captain's Lounge

Captain's Lounge - Venuu.fi

Captain's Lounge  merellisessä Lauttasaaressa on monipuolinen saunatila, joka soveltuu tyylikkään sisustuksen ansiosta myös pieniin juhliin ja kokouksiin. Loungesta löytyy sauna, oleskelutilaa sekä keittiö. Lisäksi asianmukaiset av-laitteet sekä televisio ja pelikonsoli.

Katso Captain's Lounge

5. Rongon-talon sauna

Rongon-talon sauna - Venuu.fi

Espoon Mankkaalla sijaitseva Rongon-talo  tarjoaa mukavan ja vastaremontoidun saunatilan ja takkahuoneen vuokrattavaksi parinkymmenen hengen porukoille. Tiloissa iso sauna, poreamme, tyylikäs takkahuone rentoutumiseen sekä hyvä viihdevarustelu. Mahdollisuus tilata tarjoilut pitopalvelulta tai tuoda omat.

Katso Rongon-talon sauna

6. Ravintola Ilma

Ravintola Ilma - Venuu.fi

Ravintola Ilman saunatila sijaitsee Vallilassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tila muuntautuu saunailtoihin, kokouksiin, koulutuksiin, illanviettoihin, pokeri-iltoihin, polttareihin ja muuten vaan rentoon oleskeluun maksimissaan 20 hengen porukalle. Halutessanne henkilökunta valmistaa ja tarjoilee ruoat sopimuksen mukaan, mutta myös omat tarjoilut on sallittu.

Katso Ravintola Ilma

7. Sauna2 Tapiola tilaussauna

Sauna2 Tapiola tilaussauna

Sauna2 Tapiola tilaussauna  sijaitsee nimensä mukaisesti Espoon Tapiolassa. Tilasta löytyy iso neuvottelupöytä, joka sopii kokousten lisäksi myös esimerkiksi illanvieton tarjoilupöydäksi. Hyvin varusteltu keittiö ja ruokailuvälineet kuuluvat hintaan.

Katso Sauna2 Tapiola
Etkö löytänyt näistä sopivaa tilaa saunaillalle? Katso lisää:

{{cta('a091af9f-6cf9-4a3a-bd73-f9d78c038d44')}}


Lue seuraavaksi:

Top 5 saunatilat Tampereella

Esittelyssä pääkaupunkiseudun vuokrattavat saunatilat

**[5 edullista kokoustilaa Helsingissä

](/5-edullista-kokoustilaa-helsingissa)**

Saunatilat Helsinki | Kokoustilat Helsinki | Juhlatilat Helsinki