Asfalttiviidakkoon eksyneille kesämökki on todellakin tarpeen. Kesäinen reissu luonnon rauhaan saa sykkeen laskemaan ja tuo viimeistään kesäfiiliksen.

Jos haaveilet kesästä laiturinnokassa, olet oikeassa paikassa! Me koottiin yhteen Suomen parhaita vuokramökkejä, joissa voit viettää kesän parhaan mökkireissun.

Villa Seasong

Villa Seasong - löydä ja varaa vuokramökki / Venuu.fi
Villa Seasong

Västerskog
Kapasiteetti: 50
Erityistä: jättimäinen lasiveranta merelle

Sipoon saariston kaunein huvila on korkeatasoinen pakopaikka niille, joiden veri vetää meren äärelle.

Upeasta päätalosta löytyy tilaa mökkijuhlille tai pidemmällekin mökkireissulle. Varusteluun kuuluu oma keittiö, 2 huikeaa saunaosastoa, verantoja, terasseja lasitettuna tai ilman sekä ihastuttava palju meren äärellä. Kahden hengen makuuhuoneisiin mahtuu yöpymään jopa 26 henkeä.

Jos haaveilet rapujuhlista meren rannalla, älä missaa tätä!

Lue lisää Villa Seasongista »

Villa Cheers

Villa Cheers - löydä ja varaa vuokramökki / Venuu.fi
Villa Cheers

Tahkovuori
Kapasiteetti: 12
Erityistä: Persoonallinen sauna kylpyammeella ja paljulla

Tahkon tasokkain majoitus on paljon muuta kuin laskettelukauden majoituspaikka. Vehreällä paikalla sijaitseva mökki on kompakti valinta niille, jotka haluavat elää mökkiarkea ilman turhaa säätöä.

Villa Cheersissä keskusta ja golfkentät ovat lähellä, joten aika ei todellakaan käy pitkäksi. Majoittumaan mahtuu 10 henkeä, ja rentoutumisen takaavat viini-cooler, TV, poreallas, kylpyamme sekä oma piha hengailuun tai grillaamiseen.

Avarassa huvilassa yhdessäolo on ihanan helppoa!

Lue lisää Villa Cheersistä »

Lehmonkärki / Isohaapa

Lehmonkärki / Isohaapa - löydä ja varaa vuokramökki / Venuu.fi
Lehmonkärki / Isohaapa

Asikkala
Kapasiteetti: 200
Erityistä: herttainen savusauna rannalla sekä palju

Lehmonkärjen Isohaapa on edustushuvila isolla eellä. Kookas rakennuksien kokonaisuus muodostaa elämyksellisen ja luonnonläheisen paikan maalaisromanttisille kesähäille tai muille kesän ikimuistoisille juhlille.

Iso juhlatila, heti oven ulkopuolella liplattava Päijänne, pikkuinen savusauna, terassilla veden äärellä oleva palju ja oma laivalaituri antavat rajattomat mahdollisuudet juhlia kesän keskellä tyylikkäästi. Saavu paikalle vaikka helikopterilla tai vesitse!

Lue lisää Isohaavasta »


Villa Stenberg

Villa Stenberg - löydä ja vuokraa huvila / Venuu.fi
Villa Stenberg

Lohja
Kapasiteetti: 50
Erityistä: kaunis puutarhapaviljonki on kuin leffoista!

Lyhyen ajomatkan päässä Helsingistä sijaitseva Villa Stenberg on hulppea valinta kesän perhejuhlien tai häiden viettopaikaksi. Kaunis hirsitalo komeilee järven äärellä ja takaa kotoisan olon.

Talon sisustus on kuin Avotakasta konsanaan. Täällä elät täydellistä maalaisidyllielämää toiminnallisessa ja kuvankauniissa hirsilinnassa, josta löytyy kaikki täysin varustellusta keittiöstä tunnelmalliseen puutarhapaviljonkiin ja saunasta pihapaljuun.

Lähellä sijaitsevalla Kisakallion Urheiluopistolla pääset aamujoogaan tai treenaat muita suosikkilajejasi. Tennismatsi, anyone?

Lue lisää Villa Stenbergistä »

Hiisi Resort

Hiisi Resort - löydä ja vuokraa mökki / Venuu.fi
Hiisi Resort

Nummela
Kapasiteetti: 25
Erityistä: liikuntamahdollisuuksien runsaudensarvi ihan vieressä

Hiisi Resortin kaksi herttaista punaista tupaa seisovat järven rannalla, ja kutsuvat kokemaan kesän sen kaikessa kauneudessaan.

Huviloiden kookkaat terassit, leppoisat nurmikkoiset pihat ja paljut eivät vaadi rinnalleen suurta viihdykettä, täällä itse miljöö riittää laskemaan stressitasoja. Aivan veden äärellä olevilta patioilta kelpaa ihastella ilta-aurinkoa, ja hyvin toimivat majoitustilat ovat osa mökkimiljöötä.

Sporttisemmat vieraat voivat ylläpitää kesäkuntoaan uimahallissa, golfkentällä tai ulkoliikuntapoluilla, ihan mökin lähistöllä.

Lue lisää Hiisi Resortista »

Mökki Stockbo

Mökki Stockbo - löydä ja varaa vuokramökki / Venuu.fi
Mökki Stockbo

Parainen
Kapasiteetti: 2
Erityistä: pieni punainen pakopaikka omalla saarella

Pieni on kaunista. Järjestä elämäsi tärkeälle ihmiselle romanttinen pakomatka kaupungin hälystä, ja karatkaa omaan pieneen punaiseen hirsihuvilaan omalle saarellenne.

Mökki Stockbo on hurmaava pikkuruinen mökki lyhyen lauttamatkan päässä mantereesta. Kotoisan ja pelkistetyn mökin sisältä löytyy tilaa oleskeluun, nukkumiseen ja akkujen lataamiseen. Mökki sijaitsee aivan saariston rengastien kupeessa, jotan täällä voit nukkua elämäsi yöunet pyöräreissun keskellä.

Ihastele auringonlaskua, kalasta, sauno tai pulahda mereen uimaan. Tämä on mökkeilyä parhaimmillaan.

Lue lisää Mökki Stockbosta »

Villa Paratiisi

Villa Paratiisi / löydä ja vuokraa mökki - Venuu.fi
Villa Paratiisi

Espoo
Kapasiteetti: 15
Erityistä: Upea sijainti Nuuksion kansallispuiston kupeessa

Vetääkö veri mökille, mutta pitkä automatka ei inspiroi? Villa Paratiisi on Nuuksion kansallispuiston ilmiömäisissä maisemissa sijaitseva huvila, joka on vain lyhyen matkan päässä Helsingin ja Espoon sykkeestä.

Villa Paratiisista pääset käden käänteessä hengittelemään Nuuksion kansallispuiston raikasta ilmaa, saunomaan puusaunaan tai köllöttelemään paljuun.

Perinteikkäässä mökkimiljöössä mieli lepää. Kutsu mukaan kaveritkin, täällä riittää yöpymistilaa jopa 14:lle vieraalle.

Lue lisää Villa Paratiisista »

Villa Skitunäs

Villa Skitunäs - löydä ja varaa vuokramökki / Venuu.fi
Villa Skitunäs

Pyhtää
Kapasiteetti: 20
Erityistä: Biljardipöytä

Omalla merenrantatontilla kelpaa paistatella. Villa Skitunäsin sympaattinen huvila sijaitsee omassa rauhassa, ja tänne eivät arjen murheet kantaudu.

Päämökistä löytyy tilaa oleskeluun, makuutilaa ja hyvinvarusteltu keittiö kesän ruokaluomuksien loihtimiseen. Erillisessä puusaunassa voi löylytellä perinteiseen tyyliin, ja saunan yläpuolella löytyvästä makuusopista teet majapaikan yllätysvieraille.

Kaksi upeaa verantaa aukeavat merelle, ja metsän suojista löytyvässä grillikodassa vietät iltanuotiota grilliherkkujen äärellä.

Lue lisää Villa Skitunäsistä »


Edelleen kesäpaikkaa tai mökkiä vailla? Venuu.fi jeesaa:

Katso kaikki mökit, huvilat ja villat »


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 x mökit, villat ja huvilat yksityiskäyttöön

Esittelyssä pääkaupunkiseudun vuokrattavat saunatilat


Huvilat ja kartanot | Huvilat ja kartanot Helsinki | Tilat retriittiin | Retriitti pääkaupunkiseutu | Retriitti Tampere | Retriitti Turku | Kesäjuhlat ja kesäpäivät | Kesäjuhlat ja kesäpäivät Helsinki | Kesäjuhlat ja kesäpäivät Tampere | Kesäjuhlat ja kesäpäivät Turku

Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku | Catering ja pitopalvelu Kuopio | Catering ja pitopalvelu Oulu | Catering ja pitopalvelu pääkaupunkiseutu | Catering ja pitopalvelu vegaaneille | Catering ja pitopalvelu häihin | Catering ja pitopalvelu juhliin