Koronavuoden juhlakalenteri: nämä juhlat voit järjestää 2020 / Venuu.fi

Looks like we made it! COVID-19 ei ole lähtenyt vielä minnekään, mutta vihdoin kokoontumisrajoituksia on höllennetty, ja vuoden 2020 juhlasuunnitelmat voi laittaa tulille!

Karanteenikevään jälkeen loppuvuodelle täytyy mahduttaa ihania juhlia koko vuoden edestä. Kokoa (maltillisen kokoinen) porukka koolle ja luodaan mahtavia juhlamuistoja vuodelle 2020!

🎈 Nämä juhlat voit vielä juhlia tänä vuonna 🎈

Kesälaskiainen

Laskiainen ja talven hanget menivät tänä vuonna sivu suun, mutta järkkää silti laskiaisteemaiset juhlat: laskiaispullantuunauspiste, after-ski meininkejä ja kaikki kamut koolla!

Runebergin päivä 2.0

Runeberg oli niin kova jätkä, että sitä ei varmasti haittaa Runebergin päivän tuunaus juhlamuotoon. Unohda kuivat tortut, kokoa jengi koolle ja lausukaa runoja cocktailbaarin kupeessa. J.L. arvoistaisi.

Parempi pääsiäinen 🐣

Korona vei pääsiäisenkin! Suklaamunista viis, pyydä kavereita tuomaan pääsiäibileisiin lempisuklaataan ja askarrelkaa kesän kukista virpomavitsoja, jotka eivät ole rumia risuja.

Syysvappu

Etävappu oli ihan OK ja Mantan lakitusta räntäsateessa ei ole kamala ikävä, mutta vappua voit silti juhlistaa tyylikkäästi syksyllä! Paina lakki päähän ja suuntaa Venuun organisoimille vappubrunssille syyskuun alussa!

Helluntai ❤️

Mitä helluntaina perinteisesti edes tehdään? Tänä vuonna voit hyvillä mielin järkätä helluntaiheilan metsästysbileet. Sytyttäkää kynttilät, laittakaa Celine Dion soimaan, ja etsikää Tinderistä heilattomille unelmien muruset.

Valmistujaiset

Tutkintotodistus postiluukussa ja lakkiaiset Zoomissa ei ole ihan sitä, mitä valmistujaisiltaan toivoisi. Järkkää perinteiset perhelakkiaiset, mutta kaveriporukalle! Voileipäkakkua pöytään, kiusallisin puhe palkitaan ja joka iikka pukeutuu kukkakuosiin.

Kesälanseeraus ☀️

Kesän tulo ei ole koskaan tuntunut näin hyvältä. Järkkää kesän saapumisen kunniaksi kesänavajaiset kaverin terassilla, lähipuistossa tai grillin ääressä. Kaivattiin sua, kesä!

XXL -pikkujoulut

Pikkujoulut ovat tänä vuonna isommat kuin koskaan ikinä ennen! “Liian överiä” ei ole nyt olemassakaan, buukkaa pikkujoulutila, cocktailbaari mestoille ja pistä secret santa -rinki pystyyn. 🎅🏻

Maskienaskartelubileet

Onko mitään järkevämpää, mutta samalla trendikästä kuin maski? Hommatkaa erivärisiä maskeihin sopivia kankaita, ja askarrelkaa maskeja tulevaisuuden tarpeiksi.

The Grillibileet

Ulkona juhliminen ei vain tunnu ihanalta, vaan on myös turvallista. Kasaa porukka grillin ääreen, jokainen osallistuja tuo mukanaan lempigrilliherkkunsa ja sen kun nauttimaan kesäauringosta ja toistenne seurasta!

Polttarit

Siirtyivätkö häät koronan takia? Ei se mitään! Saat hyvän syyn valita uuden hääpäivän ja viettää polttareita uudemman kerran! Buukkaa upea rafla juhlapaikaksi, ja ala taas odottaa innolla hääpäivääsi.

Erojuhlat

Joskus käy niinkin, ettei onni kestä ikuisesti. Jos päätitte kumppanin kanssa laittaa pelin poikki, sekin on syy juhlaan! Juhli paluutasi sinkkumarkkinoille juhlalaivan kannella. Sinkkukesä, täältä tullaan!

Kissanristiäiset

Karanteenikevät on tuonut monen kotiin uuden karvaisen perheenjäsenen. Pistä karvapallerosi huomion keskipisteeksi, ja kutsu kamut juhlistamaan uutta lutuista nelijalkaista perheenjäsentä. Lahjat ovat erittäin toivottavia, myös omistajille.

Spessu saunailta

Suomi on tuhansien järvien ja saunojen maa, mikset siis kutsuisi omia saunakamujasi ikimuistoiseen saunailtaan? Vuokrasaunojen parhaimmistoa löydät täältä –  muista ottaa oma pefletti mukaan!


Juhlat mielessä? Mars mars Venuu.fi:hin!

Löydä parhaat juhlatilat, cateringit juhliin ja tekemistä pippaloihin


Lue seuraavaksi:

Näin järjestät onnistuneet teemajuhlat!

20 x Helsingin uniikit juhlatilat


Juhlatilat | Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Tampere | Juhlatilat Turku | Kesäjuhlat ja kesäpäivät |

Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku | Catering ja pitopalvelu Kuopio | Catering ja pitopalvelu Oulu | Catering ja pitopalvelu pääkaupunkiseutu | Catering ja pitopalvelu vegaaneille | Catering ja pitopalvelu häihin | Catering ja pitopalvelu juhliin