Aina on syytä juhlaan: synttärit, häät, polttarit, pikkujoulut, tuparit  – mitä vielä! Juhlavieraat viihtyvät takuulla, kun juhlissa on hyvä meininki, ja etenkin herkullista ruokaa.

Mistä sitä sitten löytäisi parhaan cateringin juhliin? No täältä, tietysti! Kokosimme yhteen 10 parasta pitopalvelua juhliin, valitse alta omasi ja nautiskele juhlahumusta:

1. Base Catering

Base Catering - pitopalvelu juhliin / Venuu.fi

Pääkaupunkiseudulla nälkäistä juhlakansaa palveleva Base Catering on luotettava pitopalvelukumppani.

Laadukkaista raaka-aineista ja innovatiivisista ideoista syntyy juhlamenuja, jotka jättävät muut auttamatta taakseen. Kokenut catering osaa auttaa myös tapahtumien suunnittelussa, ja on avoin luomaan uusia menukokonaisuuksia, jotka varmasti istuvat juhlien luonteeseen.

Pienetkään yksityiskohdat eivät jää Base Cateringilta huomaamatta, ja pitopalvelu toimittaa herkut, astiat, pöytäliinat, kalusteet, somisteet ja vaikka kukatkin juhlapaikallesi avaimet käteen-periaatteella.

Lue lisää Base Cateringista »

2. Pasta Box Catering / Turku

Pasta Box Catering - pitopalvelu juhliin / Venuu.fi

Vatsa täynnä vähän gourmetimpaa pastaa jaksaa juhlia vaikka läpi yön! Pasta Box Cateringin toiminta-ajatus on nerokas: laadukasta premiumpastaa kätevästi ekologisiin pahvibokseihin suoraan juhliin toimitettuna.

Pastaboxeista löytyy valinnanvaraa juhlijoiden suurimpienkin pastahaaveiden täyttämiseksi, myös erikoisruokavaliot on otettu huomioon, ja pastoja on saatavilla sekä gluteenittomina että laktoosittomina.

Pasta Box Catering toimittaa haluamasi pastat valitsemaasi sijaintiin, tai voit halutessasi noutaa höyryävät Italian herkut suoraan myymälästä. Biohajoavissa pakkauksissa, tottakai!

Lue lisää Pasta Box Cateringista »

3. Soup Catering

Soup Catering - pitopalvelu juhliin / Venuu.fi

Ratsasta trendien ja ekologisuuden aallonharjalla valitsemalla juhliisi vegaaninen catering! Kasvis- ja vegaaniruokaan erikoistunut Soup Catering pitää ruokalistansa ajankohtaisena ja eloisana, etkä koskaan ehdi kyllästyä.

Juuri sinun juhliisi sopivan menun suunnittelu onnistuu käden käänteessä. Soup Cateringin tarjoilut rakentuvat tuoreiden kauden parhaiden raaka-aineiden ympärille, ja pitopalvelu panostaa myös osaavaan asiakaspalveluun.

Kaikki annokset valmistetaan omin käsin tuoreista raaka-aineista, ja huomiota kiinnitetään myös esteettisyyteen ja makujen tasapainoon. Nappivalinta urbaaneihin juhliin!

Lue lisää Soup Cateringista »

4. Festariruoka Oy

Festariruoka Oy - pitopalvelu ja catering juhliin / Venuu.fi

Juhlapaikan pihalle tai grillijuhliin rouhea food truck? Totta ihmeessä!

Festariruoka Oy tuo festareiden parhaat ruoat myös yksityis- ja yritystapahtumiin. Oli sitten kyseessä intiimit synttärit, kookkaat häät tai naapuruston jättifestarit, täältä festariruoka ei varmasti lopu kesken.

Komeaakin komeampi food truck liikkuu ketterästi ympäri Suomen, joten näistä herkuista voi nauttia pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Lahdessa, Turussa ja Vaasassa saakka.

Kustomoitavat menut ja hyvin suunnitellut kokonaisuudet yhdistettynä rouheaan street food -meininkiin tuovat täyellisen lisämausteen vaikkapa rentoihin kesähäihin, synttärijuhliin tai grillibileisiin.

Lue lisää Festariruoka Oy:stä »

5. Bar Cón Catering

Bar Cón Catering - pitopalvelu juhliin / Venuu.fi

Eloisan, hurmaavan tapasbaarin parhaat antimet ovat myös täydellistä sormisyötävää juhliin! Laadukkaat Bar Cónin espanjalaishenkiset tapakset lennättävät juhlavieraasi Espanjan paahteiseen tunnelmaan.

Elämäniloa ja rentoa Spanish chaos -fiilistä huokuva pitopalvelu tarjoaa runsaasti erinomaisia tarjoiluvaihtoehtoja sekä yritys- että yksityistilaisuuksiin. Tarjoilut taipuvat pieniksi naposteltaviksi tai suureenkin nälkään, aina toiveidesi ja juhlan luonteen mukaan.

Huippuunsa hiotuista, valmiista menuista on helppo valita mieleisensä kokonaisuus. Miltä kuulostaisi marinoitu siika, härkätartar tai grillattu mustekala? Ay!

Lue lisää Bar Cón Cateringista »

6. Arto Rastas Catering

Arto Rastas Catering - pitopalvelu juhliin / Venuu.fi

Kaipaatko jotain korkealuokkaista ja yllätyksellistä juhliisi? Arto Rastas Catering toteuttaa vaativiakin pitopalvelu-unelmia Uudellamaalla ja Pirkanmaalla.

Ainutlaatuiset tarjoilut istuvat juhliin kuin juhliin. You name it, we do it - mentaliteetti on olennainen osa pitopalvelun toimintaa. Laadukas asiakaspalvelu ja menujen suunniteluapu takaavat unohtumattomat ruoat juhliin kuin juhliin.

Arto Rastas Cateringin kautta saat juhliisi myös upeita ohjelmanumeroita kokkauskurssien muodossa! Kursseilla keittiömestari vetää joko juhlapaikalla tai pitopalvelun omissa tiloissa juhlien teemaan sopivan kokkauskurssin, suurella sydämellä.

Lue lisää Arto Rastas Cateringista »

7. Nordic Food Catering

Nordic Food Catering - pitopalvelu juhliin / Venuu.fi

Tuo tarjoilut juhlapöytään suoraan puhtaasta luonnosta. Tai no, välikätenä toimii Nordic Food Catering.

Pohjoisen luonnon puhtaista raaka-aineista, metsien villiruoasta ja parhailta lähituottajilta hankitut raaka-aineet muuttuvat pitopalvelun osaavissa käsissä herkullisiksi ja laadukkaiksi juhlaruokaelämyksiksi.

Mieleenpainuvien makujen lisäksi pitopalvelu auttaa valitsemaan oikeanlaisen menun juhliisi, hankkimaan astiat, pöytäliinat ja kalusteet, sekä helpottaa myös juhlaohjelman löytymistä.

Koe puhdas luonto ja laadukas ruoka parhaimmillaan!

Lue lisää Nordic Food Cateringistä »

8. Deluxe Burger & Pizza

Deluxe Burger & Pizza - pitopalvelu ja catering juhliin / Venuu.fi

Pientä eleganttia sormiruokaa rouheampaa juhlatarjoilua edustaa Deluxe Burger & Pizza. Täältä saat juhliisi unohtumattoman, ja ytimiä myöten lämmittävän, pitopalvleumenun käden käänteessä.

Deluxe Burger & Pizzan ruokakärrystä juhlaväki voi noutaa luksusburgereita myös vähän eksoottisempaan makuun. Ruokalistalla komeilee mm. sirkkoja ja karhuburger. Pitopalvelu tarjoaa myös aktiivista apua menun suunnittelussa, eivätkä palkitut burgeritkaan varmasti jätä juhlavieraitasi kylmäksi!

Deluxe Burger & Pizzan rouhea meininki, uniikki menu ja laadukkaat burgerit lämmittävät juhlakansaa erityisesti kesän valmistujaisissa, häissä, grillibileissä tai saunailloissa.

Lue lisää Deluxe Burger & Pizzasta »

9. Caramel Helsinki

Caramel Helsinki - karkkibuffet juhliin ja häihin / Venuu.fi catering ja pitopalvelu

Sanoiko joku karkkiöverit? Toteuta sisäisen lapsesi ikuinen haave, ja hanki juhliisi huikea karkkibuffet! Caramel Helsinki toteuttaa villitkin makeisvisiot kuvauksellisiin ja sokerisen herkullisiin juhlatarjottaviin.

Uniikki catering keskittyy puhtaasti karkkitarjoiluihin: karkkitarjottimet, buffetit sekä karkkivartaat ovat unelmaisen näköisiä, ja juhliesi takuuvarma hitti. Näitä ei voi olla jakamatta instagramissa!

Caramel Helsingin upeat karkkiherkut ovat täydellinen valinta esim. häihin, virkistyspäiviin, polttareihin tai synttäreille – vain taivas (ja sokerihampaan kolotus) on rajana!

Lue lisää Caramel Helsingistä »

10. Knitter Catering

Knitter Catering - pitopalvelu juhliin / Venuu.fi

Jos ruoka on sinulle elämys, on Knitter Catering sinulle nappivalinta! Maukkaat ja näyttävät ruokaelämykset sopivat monen tyylisiin juhliin.

Suomen luonnosta ja kotimaisista raaka-aineista inspiroituva pitopalvelu loihtii laadukkaita tarjoiluja vankalla ammattitaidolla pääkaupunkiseudulla. Kaikki ruoat valmistetaan itse raaka-aineita kunnioittaen, ja Knitter Cateringin mainetta niittänyt itse tehty hapanjuurileipä kruunaa aterian kuin aterian.

Juhlien järjestelyissä avuksi oleva kokonaisvaltainen cateringpalvelu tuo juhliin herkullisten ruokien lisäksi myös henkilökunnan, räätälöidyn menun tai astiat – aina toiveiden mukaan.

Lue lisää Knitter Cateringista »


Eikö listalta vielä löytynyt täydellistä cateringia tai pitopalvelua juhliin? Katso kaikki Suomen parhaat cateringit Venuu.fi:stä

Katso kaikki catering-toimijat »


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 x pitopalvelut ja cateringit Helsingissä

Häät tulossa? 10 parasta pitopalvelua ja cateringia häihin


Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku | Catering ja pitopalvelu Kuopio | Catering ja pitopalvelu Oulu | Catering ja pitopalvelu pääkaupunkiseutu | Catering ja pitopalvelu vegaaneille | Catering ja pitopalvelu häihin | Catering ja pitopalvelu juhliin