Mitkä ovat Pirkanmaan parhaat catering-yritykset?”, “Mistä löydän luovan kumppanin auttamaan tapahtumatuotannossa?” ja “Onko teillä suositella hyvää hää-DJ:tä Tampereelta?” ovat kysymyksiä, jotka hyppivät jatkuvasti sähköpostiimme apua pyytäviltä tapahtumien järjestäjiltä. Tällä sivulla esittelemme Tampereen seudun parhaita tapahtumapalveluita tuottavia yrityksiä pitopalveluista esiintyjiin!

 

PITOPALVELU

  • 4Catering: 4Catering on se helpompi pitopalvelu, jotta voit nauttia juhlistasi! Meillä asiointi on vaivatonta, palvelu ystävällistä ja ruoka hyvää.

 

TAPAHTUMATUOTANTO & SOMISTUS

  • Voltti: Nuori ja notkea tapahtumajärjestäjä Tampereelta!

 

HÄÄ- & JUHLASUUNNITTELU

Häätehdas: Välty stressiltä ja kiireeltä, nauti romanttisesta häiden suunnitteluajasta täynnä unelmia ja ihanuuksia. Kääntymällä Häätehtaan koulutettujen suunnittelijoiden puoleen voit nauttia häistäsi juuri niin kuin on tarkoituskin; ennen häitä, hääpäivänä sekä häiden jälkeen. Meille tärkeintä on luoda juuri teille oikeanlainen tunnelma, oikeiden ihmisten avulla, teidän ehdoillanne. Häätehtaalta saat myös somistuspalvelut edullisesti, kysy lisää.

JuhlaMukava Wedding & Partyplanning: Mistä on Mukavat Juhlat tehty? Hulluista ideoista, hauskasta teemasta, harkituista yksityiskohdista, tarkasta suunnitelmasta, ammattitaitoisesta organisoinnista, parhaiden palveluntarjoajien yhteistyöstä, tilaisuuden sujuvasta kulusta, persoonallisesta designista, rennosta tunnelmasta ja Sinun toiveidesi toteuttamisesta. Niistä on Mukavat Juhlat tehty!

Puuttuuko listasta mielestäsi kingi palveluntarjoaja?  Vinkkaa meille osoitteeseen  contact ät venuu.fi  niin me hyökkäämme tutkimaan lisäystarpeen todellisuuden perin pohjin!