Venuun parhaat: 10 x pitopalvelut Helsingissä

Onko tiedossa juhlat tai muu tilaisuus, johon tarvitset cateringia Helsingistä? Enää ei tarvitse etsiä, sillä tähän artikkeliin on koottu Helsingin herkullisimmat pitopalvelut! Järjestät sitten häitä, yritysjuhlia, syntymäpäiviä, valmistujaisia, virkistyspäivää tai kokousta, tältä listalta löydät varmasti tarpeisiisi sopivan cateringin.

1. BC Catering

BC Catering on luotettava pitopalvelu 25 vuoden kokemuksella. Tarjoilut järjestyvät asiakkaan toiveiden mukaan niin häihin, muihin perhejuhliin kuin erilaisiin yritystilaisuuksiin. Raaka-aineissa suositaan laadukkuutta ja lähiruokaa. Iloinen ja ammattitaitoinen henkilökunta takaa onnistuneet juhlat!

Lue lisää BC Cateringista »

2. Thai Orchid

Lähde yhdessä vieraidesi kanssa makumatkalle Thai-keittiöön! Asiakkaan toiveiden mukaan tarjoilut voidaan toteuttaa joko perinteiseen thai-keittiön tyyliin tai lisätä mukaan modernia twistiä. Tarvittaessa järjestyy myös vietnamilaiset maut sekä sushitarjoilu. Tarjoilut toimitetaan joko kotiin tai juhlapaikalle.

Lue lisää Thai Orchidista »

3. News Catering

News Catering on täydenpalvelun catering-toimija Uudellamaalla. Asiakkaat ovat kehuneet erityisesti News Cateringin herkullisia tarjoiluja ja monipuolisia menujavaihtoehtoja. Järjestitpä perhejuhlia kotonasi tai isoa yritystapahtumaa News Catering toimittaa tarjoilut luotettavasti ja sujuvasti.

Lue lisää News Cateringista »

4. Cafe Damascus

Koe aidot ja herkulliset Lähi-idän maut! Cafe Damascus toteuttaa unohtumattomat tarjoilut kaikkiin tilaisuuksiin konferensseista häihin ja pikkujouluista workshopeihin. Kaikki menut ovat saatavissa myös vegaanisina.

Lue lisää Cafe Damascuksesta »

5. Ruoto Catering

Ruoto Catering on korkeatasoinen pitopalvelu, jossa laadukkaat ja tuoreet raaka-aineet yhdistyvät innovatiiviseen ja ammattitaitoiseen ruoanlaittoon. Ruoto Catering huolehtii tarjoiluista niin yritys- kuin yksityistilaisuuksiina aina pienistä illallisista isoihin asiakastilaisuuksiin.

Lue lisää Ruoto Cateringista »

6. Soup Catering

Soup Catering luo asiakkailleen ensiluokkaisia kokemuksia kasvis- ja vegaaniruoan parissa. Jokainen menuehdotus räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan kauden parhaista raaka-aineista. Menuehdotuksissa vaalitaan luovuutta ja omaperäisyyttä hyvästä mausta tinkimättä.

Lue lisää Soup Cateringista »

7. Going Greek

Aitoa kreikkalaista katuruokaa rennolla otteella! Going Greek toimittaa tarjoilut pääkaupunkiseudulle ja Uudenmaan alueella. Omaan makuun sopivan annoksen voi räätälöidä Going Greekin listalta. Tarjolla myös vegaanisia vaihtoehtoja sekä muille erityisruokavalioille sopivat annokset.

Lue lisää Going Greekistä

8. Soupster Creative Catering

Urbaani ja moderni pitopalvelu kaikenlaisiin tilaisuuksiin: kokouksiin, yritysjuhliin, edustustilaisuuksiin, konferensseihin ja palkintojuhliin. Soupster Creative Catering räätälöi menuun ja auttaa toiveittenne mukaisesti myös muissa tilaisuuden järjestelyissä.

Lue lisää Soupster Creative Cateringista

9. Share Catering

Share Catering tarjoilee monipuolisia makuelämyksiä, kotimaisia raaka-aineita ja uusimpia ruokatrendejä. Palvelu on täydellinen valinta sinulle, joka etsit luotettavaa kumppania ja laadukkaita tarjoiluja tilaisuutesi.

Lue lisää Share Cateringista

10. Capital Catering

Capital Cateringin henkilökohtainen palvelu takaa onnistuneet juhlat! Laajan yhteistyöverkoston avulla hoituu vaivatta myös somistukset, kukat, kalusteet ja narikkapalvelut. Capital Cateringin avulla juhlatunnelma on taattu!

Lue lisää Capital Cateringista


Kaipaatko vielä lisää catering-vaihtoehtoja?

Katso kaikki pitopalvelut Venuu.fi:stä »


Lue seuraavaksi:

5 vinkkiä pitopalvelun varaamiseen

Top 5 pitopalvelut Espoossa

Top 5 pitopalvelut Tampereella


Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku