Venuun parhaat: 5 x pitopalvelut Espoossa

Onko tiedossa juhlat tai muu tilaisuus, johon tarvitset cateringia Espoosta? Ei tarvitse enää etsiä, sillä tähän artikkeliin on koottu Espoon herkullisimmat pitopalvelut! Järjestät sitten häitä, yritysjuhlia, syntymäpäiviä, valmistujaisia, virkistyspäivää tai kokousta, löydät tästä listasta varmasti tarpeisiisi sopivan cateringin.

1. BC Catering

BC Catering on luotettava pitopalvelu 25 vuoden kokemuksella. Tarjoilut järjestyvät asiakkaan toiveiden mukaan niin häihin, muihin perhejuhliin kuin erilaisiin yritystilaisuuksiin. Raaka-aineissa suositaan laadukkuutta ja lähiruokaa. Iloinen ja ammattitaitoinen henkilökunta takaa onnistuneet juhlat!

Lue lisää BC Cateringista

2. Pitopalvelu Hupli

Pitopalvelu Hupli on huolehtinut ikimuistoisten tilaisuuksien tarjoiluista jo vuodesta 1976 lähtien. Hupli lupaa asiakkailleen aina herkullista ruokaa, ystävällistä palvelua ja selkeän hinnoittelun. Huplin kautta järjestyy tarjoilut syntymäpäiviin, häihin, kokouksiin, pikkujouluihin ja muihin yksityis- ja yritysjuhliin.

Lue lisää Pitopalvelu Huplista

3. Nordic Food Catering

Nordic Food Cateringin ruokafilosofia yhdistää pohjoisen puhtaan luonnon raaka-aineet, metsien villiruoan ja huippuhyvät lähiruokatuottajat. Kymmenen vuoden kokemuksella järjestyvät onnistuneet tilaisuudet, joista asiakkaat ovat antaneet erinomaista palautetta.

Lue lisää Nordic Food Cateringista

4. Share Catering

Share Catering tarjoilee monipuolisia makuelämyksiä, kotimaisia raaka-aineita ja uusimpia ruokatrendejä. Palvelu on täydellinen valinta sinulle, joka etsit luotettavaa kumppania ja laadukkaita tarjoiluja tilaisuutesi.

Lue lisää Share Cateringista

5. Capital Catering

Capital Cateringin henkilökohtainen palvelu takaa onnistuneet juhlat! Laajan yhteistyöverkoston avulla hoituu vaivatta myös somistukset, kukat, kalusteet ja narikkapalvelut. Capital Cateringin avulla juhlatunnelma on taattu!

Lue lisää Capital Cateringista


Kaipaatko vielä lisää catering-vaihtoehtoja?

Katso kaikki pitopalvelut Venuu.fi:stä »


Lue seuraavaksi:

5 vinkkiä pitopalvelun varaamiseen

Top 5 pitopalvelut Vantaalla

Top 5 pitopalvelut Helsingissä


Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku