Top 5 pitopalvelut Helsingissä

Onko tiedossa juhlat tai muu tilaisuus, johon tarvitset cateringia Helsingistä? Ei tarvitse enää etsiä, sillä tähän artikkeliin on koottu Helsingin herkullisimmat pitopalvelut! Järjestät sitten häitä, yritysjuhlia, syntymäpäiviä, valmistujaisia, virkistyspäivää tai kokousta, löydät tästä listasta varmasti tarpeisiisi sopivan cateringin.

1. Catering Ceidas

Laadukasta catering- ja juhlapalvelua pääkaupunkiseudulla. Maistuvat tarjoilut niin yksityis- kuin yritystilaisuuksiin. Menu modifioidaan aina asiakkaan toiveita kuunnellen tilaisuuteen sopivaksi. Catering Ceitaan kokemus ja ammattitaito takaavat onnistuneet tarjoilut tilaisuuteesi!

Lue lisää Catering Ceitaasta

2. Soupster Creative Catering

Urbaani ja moderni pitopalvelu kaikenlaisiin tilaisuuksiin: kokouksiin, yritysjuhliin, edustustilaisuuksiin, konferensseihin ja palkintojuhliin. Soupster Creative Catering räätälöi menuun ja auttaa toiveittenne mukaisesti myös muissa tilaisuuden järjestelyissä.

Lue lisää Soupster Creative Cateringista

3. Share Catering

Share Catering tarjoilee monipuolisia makuelämyksiä, kotimaisia raaka-aineita ja uusimpia ruokatrendejä. Palvelu on täydellinen valinta sinulle, joka etsit luotettavaa kumppania ja laadukkaita tarjoiluja tilaisuutesi.

Lue lisää Share Cateringista

4. Capital Catering

Capital Cateringin henkilökohtainen palvelu takaa onnistuneet juhlat! Laajan yhteistyöverkoston avulla hoituu vaivatta myös somistukset, kukat, kalusteet ja narikkapalvelut. Capital Cateringin avulla juhlatunnelma on taattu!

Lue lisää Capital Cateringista

5. Roots Helsinki

Roots Helsingin pitopalvelu tarjoaa täysin vegaanisia tarjoiluja pääkaupunkiseudulla. Rootsista voit tilata tarjoilut valmistujaisiin, kokouksiin, häihin ja kaikkiin isoihin ja pieniin juhliin. Roots Helsinki cateringin vahvuudet ovat terveelliset, energisoivat ja maistuvat tarjoilut.

Lue lisää Roots Helsingin Cateringista


Kaipaatko vielä lisää vaihtoehtoja?

Katso kaikki catering toimijat Venuu.fi:stä »


Lue seuraavaksi:

5 vinkkiä pitopalvelun varaamiseen

Top 5 pitopalvelut pääkaupunkiseudulla

Top 5 pitopalvelut Tampereella

Pitopalvelu Helsinki | Pitopalvelu Espoo | Pitopalvelu Tampere
Festlokal med Catering Stockholm | Festlokal Stockholm | Bröllopslokal Stockholm
Wedding Venues Copenhagen | Meeting Rooms Copenhagen | Event Venues Copenhagen