Top 5 pitopalvelut Tampereella

Onko tiedossa häät, syntymäpäivät, rippijuhlat, polttarit, pikkujoulut tai muu yksityis- ja yritystilaisuus, johon etsit pitopalvelua Tampereelta? Löydät täältä listattuna Tampereen parhaat pitopalvelut, jotka toimittavat tarjoiluja sekä yksityis- että yritystilaisuuksiin.

1. Pitopalvelu 4Catering

4Catering pitopalvelulla onnistuvat niin suuret kuin pienet juhlat ja yritystilaisuudet. Erinomainen palvelu ja maistuvat tarjoilut takaavat onnistuneet tapahtumat. Pitopalvelu 4Catering toimii Pirkanmaan alueella.

Lue lisää Pitopalvelu 4Cateringista

2. Arto Rastas Catering

Yllätyksellistä, maistuvaa ja ainutlaatuista ruokaa elämäsi juhliin ja tapahtumiin! Arto Rastas Catering on palkitun ja tunnetun keittiömestarin vetämä pitopalvelu, jossa keskiössä ovat laadukas ruoka ja ystävällinen palvelu.

Lue lisää Arto Rastas Cateringista

3. Pitopalvelu Matilda

Täyden palvelun pitopalvelu Matilda toimii Tampereen Pispalassa. Korkealaatuisista raaka-aineista alusta asti valmistettuja menu-vaihtoehtoja, jotka voidaan tarvittaessa kustomoida toiveittesi mukaan.

Lue lisää Pitopalvelu Matildasta

4. Pitopalvelu Kristalli

Pitopalvelu Kristalli tarjoaa juhla- ja cateringpalvelua elämäsi juhliin ja yritystapahtumiin! Tarjolla menuvaihtoehtoja, jotka ovat muokattavissa tarpeisiisi.

Lue lisää Pitopalvelu Kristallista

5. Soppanoidat

Soppanoidat taikovat tilaisuuksiisi maistuvat tarjoilut! Tarjolla ammattitaitoista pitopalvelua sekä herkullista ruokaa, joka tekee vaikutuksen juhlaväkeen.

Lue lisää Soppanoidista


Lisää vaihtoehtoja?

Katso kaikki pitopalvelut Venuu.fi:stä »


Lue seuraavaksi:

5 vinkkiä pitopalvelun varaamiseen

10 kiinnostavinta juhlatilaa Tampereella

Tapahtuman järjestäjän muistilista

Pitopalvelu Helsinki | Pitopalvelu Espoo | Pitopalvelu Tampere
Festlokal med Catering Stockholm | Festlokal Stockholm | Bröllopslokal Stockholm
Wedding Venues Copenhagen | Meeting Rooms Copenhagen | Event Venues Copenhagen