Top 5 pitopalvelut Turussa

Valmistujaiset, häät, polttarit, virkistyspäivä, edustustilaisuus, kokous tai syntymäpäivät. Oli tiedossa mikä tahansa yksityis- tai yritystilaisuus, johon tarvitset pitopalvelua Turusta, löydät tästä artikkelista koottuna parhaat vaihtoehdot. Näiden pitopalveluiden herkulliset tarjoilut kruunaavat tärkeät tilaisuudet!

1. Tårget Catering

Tårget Catering on apunasi sekä isoissa yritystilaisuuksissa että pienemmissä perhejuhlissa. Maistuvat tarjoilut ja ammattitaitoinen palvelu takaavat ikimuistoiset tilaisuudet.

Lue lisää Tårget Cateringista

2. Herkkupiste Catering

Herkkupiste Cateringin kautta hoituvat niin tarjoilut, astiat kuin henkilökuntakin. Herkkupiste Catering toimii Turun seudulla hoitaen tarjoilut niin yksityis- kuin yritystilaisuuksiinkin.

Lue lisää Herkkupiste Cateringista

3. Deligo

Erinomaista palvelua ja ihania makuelämyksiä! Tilaa pitopalvelu Deligo juhliin, häihin ja yritystilaisuuksiin Turussa ja lähialueilla.

Lue lisää Deligosta

4. Namu Catering

Oli tiedossa sitten isommat juhlat tai intiimimmät tilaisuudet, Namu Cateringin kautta hoituvat herkulliset tarjoilut. Namu Catering suunnittelee toiveisiisi ja tilaisuuteesi sopivan laadukkaan menun.

Lue lisää Namu Cateringista

5. Nick’s Food Design

Nick’s Food Designin kautta saat maistuvat tarjoilut ja apua tilaisuuden suunnitteluun. Nick’s Food Design tekee juuri juhlaasi sopivan menun toiveitasi kuunnellen.

Lue lisää Nick’s Food Designista


Lisää vaihtoehtoja pitopalveluista?

Katso kaikki cateringit Venuu.fi:ssä »


Lue seuraavaksi:

5 vinkkiä pitopalvelun varaamiseen

10 kiinnostavinta juhlatilaa Tampereella

Tapahtuman järjestäjän muistilista

Pitopalvelu Helsinki | Pitopalvelu Espoo | Pitopalvelu Tampere
Festlokal med Catering Stockholm | Festlokal Stockholm | Bröllopslokal Stockholm
Wedding Venues Copenhagen | Meeting Rooms Copenhagen | Event Venues Copenhagen