Meri. Takkatuli. Tunnelma. Näihin asioihin kiinnittää ensimmäisenä huomion, kun saapuu Ruusuniemeen. Ruusuniemeä pyörittävä Hiiohoi kutsui meidät kylään juttelemaan tilojen kiinnostavasta historiasta, merestä, saaristosta ja elämyksellisyyden tärkeydestä. Sekä kuulemaan salaisuudet Hiiohoin tykättyjen ja onnistuneiden tilaisuuksien takana.

Ruusuniemi ja Herrö - Varaa yksityistilaisuuksiin Venuu.fi:stä

Hiiohoi on merellisyyttä ja laatua

Jo nimestä voi päätellä Hiiohoin tiimin intohimon merellisiin tilaisuuksiin ja saaristoelämyksiin. Toiminnan tavoitteena on tuoda saaristo ja sen uniikki tunnelma yhä useammalle helpommin saavutettavaksi. Hiiohoi pyörittää kahta tilaa, Ruusuniemeä ja Herrötä, joiden lisäksi he järjestävät off-site-tilaisuuksia erilaisissa saaristokohteissa – esimerkiksi Kallbådan majakalla ja tunnelmallisella veneveistämöllä.

Merellisyyden lisäksi Hiiohoin kantavana teemana on viimeiseen asti hiottu laatu. Se näkyy tiloissa ja kaikessa tekemisessä.

Henri: “Meidät erottaa muista se, että emme vuokraa pelkästään 'seiniä ja kattoa'. Me suunnitellaan ja tuotetaan asiakkaalle tilaisuus alusta loppuun, jonka yhtenä osana on tila. Me tuotamme asiakkaillemme elämyksiä."

Konsepti tuntuu toimivan, sillä lopputuloksena on kerta toisensa jälkeen asiakkaiden toiveet ylittäneitä tilaisuuksia.

Hiiohoin järjestämissä tilaisuuksissa on mukana vähintään isäntä ja kokki sekä tarpeen mukaan muuta henkilökuntaa, kuten veneenkuljettaja tai sommelier. Tavoitteena onkin, että tilaisuudet soljuvat huomaamattomasti eteenpäin:

Teemu: “Me lähdetään siitä, että asiakkaan ei tarvitse tilaisuuden aikana huolehtia mistään tai katsoa kelloa.”

Meri ja merellisyys on vahvasti läsnä Hiiohoin kohteissa Ruusuniemessä ja Herrössä. Vuosaaressa sijaitsevassa Ruusuniemessä meri tulee melkein sisälle asti. Herrö on Espoon Suvisaaristossa sijaitseva entinen Konelan huvila.

Ruusuniemi – tyylikäs aikamatka 70-luvulla ja kiireetöntä yhdessäoloa

Ruusuniemi - varaa kokouksiin ja juhliin Venuu.fi:stä

En ole kuulemma ensimmäinen, joka haluaisi jäädä asumaan Ruusuniemeen. Tilan tunnelma on toimiva yhdistelmä mökkiä, unelmien olohuonetta ja vähäeleisen tyylikästä juhlatilaa. Tunnelma saa minut heti irti arjesta. Se on myös yksi Hiiohoin tavotteista. Oli kyseessä sitten kokous, workshop, kesäjuhlat tai pikkujoulut, Ruusuniemessä aika pysähtyy.

Henri: “Ruusuniemeen tullaan ensisijaisesti nauttimaan yhdessä olemisesta. Täältä on harvalla kiire pois.”

Erityisen hyvin Ruusuniemessä järjestyy yritysjuhlat, asiakastilaisuudet tai pidemmät kokouspäivät, joihin halutaan yhdistää tehokas kokous, saunomista ja lopuksi illallinen ja rentoa yhdessäoloa. Tänä kesänä Ruusuniemessä tanssitaan myös häiden tahdissa. Terassitilaa on paljon ja kesäisin vieraat ottavat siitä kuulemma kaiken irti.

Ruusuniemi – Varaa kokouksiin ja juhliin Venuu.fi:stä

Ruusuniemi rakennettiin vuonna 1974 silloisen Valmetin kokous- ja edustuspaikaksi. Paikalla on nähty myös aikansa tärkeimpiä poliitikkoja, kuten Mauno Koivisto ja Pär Stenbäck. Hiiohoi on kunnioittanut paikan tyyliä ja historiaa, mikä on saanutkin asiakkailta kiitosta: yksi mieleenpainuvimmista palautteista on kuulemma tullut asiakkaalta, joka vieraili Ruusuniemessä vielä sen ollessa alkuperäisessä käytössä ja nyt uudestaan.

Henri: “Olihan se hienoa kuulla, että ollaan kuulemma päästy samalle, ilmeisen kovalle tasolle, kuin aikaisemmin.”

Herrö – tunnelmaa Espoon saaristossa

Herrö kiteyttää sen, mikä saaristolaisromantiikassa on parasta: maisemat, tunnelma, mystisyys. Henri ja Teemu korostavat myös matkan tärkeyttä. Merimatkan aikana irtaantuu kaupunkimaisemista ja sen tomuista ja kiireistä.

Herrö - Varaa kokouksiin, virkistyspäiviin ja juhliin Venuu.fi:stä

Herrössä on järjestetty erilaisia virkistyspäiviä, kokouspäiviä, asiakastilaisuuksia sekä muita juhlia. Kesäisin Herrö on luonnollisesti ihana. Mutta saaristoon kannattaa lähteä myös syksyllä:

Henri: “Ihmiset usein ajattelee, että saaristoon ei voi lähteä syksyllä. Mutta se on todella upeaa aikaa viettää saaristossa. Meren, saunomisen, olutpruuvin ja takkatulen tuoma tunnelma voi olla marraskuussa vielä vahvempi kuin kesällä."

Sekä Ruusuniemessä että Herrössä vallitsee aivan erityinen fiilis. Se onkin molempien tilojen ehdoton valttikortti.

Teemu: “Molemmat tilat ovat tasokkaita, hillityn tyylikkäitä, mutta silti rentoja. Ollaan sitä mieltä, että pönöttäminen ei kuulu saaristoon.”

Salaisuus tilaisuuksien takana

Ruusuniemi - Varaa kokouksiin, virkistyspäiviin ja juhliin Venuu.fi:stä

Henrille, Teemulle ja koko Hiiohoin porukalle on kertynyt paljon kokemusta erilaisten ja onnistuneiden tilaisuuksien tuottamisesta. Joten onhan se kysyttävä, mikä on heidän salaisuus.

Hiiohoin neljän aineksen resepti:

  • Merimatka
  • Kiireetön yhdessäolo
  • Autenttinen ja uniikki ympäristö
  • Makuelämykset

Henri: “Parhaat juhlat syntyy, kun ne on tehty hyvin, mutta ovat tarpeeksi rennot, niin että tilaisuus vaan soljuu eteenpäin. Yksinkertaista, mutta laadukasta”

Teemu: “Ja se, että saa ihmisiltä sen kiireen tunteen pois.”


Haluaisitko myös päästä nauttimaan Ruusuniemen tai Herröön uniikista tunnelmasta ja kokea Hiiohoin järjestämä elämyksellinen tilaisuus?

Molemmat tilat löytyvät Venuusta ja voit ottaa Henriin ja Teemuun helposti yhteyttä ja kysyä lisää!

Katso lisää Ruusuniemestä »

Katso lisää Herröstä »


Lue seuraavaksi:

20 uutta tilaa kesäjuhliin ja kesäpäiviin

10 x uniikit hääpaikat

20 x Helsingin uniikit juhlatilat


Juhlatilat Helsinki | Kokoustilat Helsinki| Hääpaikat Helsinki

Festlokal Stockholm | Festlokal Göteborg | Möteslokal Stockholm
Mødelokaler i København K | Festlokaler København | Selskabslokaler København | Bryllupslokaler København
Sala Szkoleniowa Warszawa | Sala Konferencyjna Warszawa | Sale Weselne Warszawa | Sala Bankietowa Warszawa | Lokale Imprezy Warszavie