Venuun parhaat: 5 x pitopalvelut Uudellamaalla

Onko tiedossa juhlat tai muu tilaisuus, johon tarvitset cateringia Uudeltamaalta? Ei tarvitse enää etsiä, sillä tähän artikkeliin on koottu Uudenmaan herkullisimmat pitopalvelut! Järjestät sitten häitä, yritysjuhlia, syntymäpäiviä, valmistujaisia, virkistyspäivää tai kokousta, löydät tästä listasta varmasti tarpeisiisi sopivan cateringin.

1. Catering Henriksson

Catering Henriksson - pitopalvelu / Venuu.fi

Keskity juhlista nauttimiseen ja anna Catering Henrikssonin huolehtia maittavista tarjoiluista! Pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella Catering Henriksson loihtii tarjoilut niin yritysten kuin yksityishenkilöiden tilaisuuksiin aina perhejuhlista kokouksiin ja häistä pikkujouluihin.

Lue lisää Catering Henrikssonista

2. Cavallino Catering

Cavallino Catering - pitopalvelu / Venuu.fi

Cavallino Catering tarjoaa autenttisia italialaisia makuja kaikkiin juhliin ja tilaisuuksiin Uudenmaan alueella. Cavallino cateringin ammattitaitoinen henkilökunta kuitenkin loihtii tarjoilut aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Lue lisää Cavallino Cateringista

3. Olki Catering

Olki Catering - pitopalvelu / Venuu.fi

Olki Cateringin maanläheinen lähestymistapa näkyy puhtaana ja tuoreena ruokana. Pitopalvelu toimii Uudenmaan alueella ja hyödyntää lähituottajien raaka-aineita herkkuja loihtiessaan. Olki Cateringin ruuissa yhdistyvät perinteiset suomalaiset valmistusmenetelmät ja ripaus klassista ranskalaista keittiötä.

Lue lisää Olki Cateringista

4. Share Catering

Share Catering - pitopalvelu / Venuu.fi

Share Catering tarjoilee monipuolisia makuelämyksiä, kotimaisia raaka-aineita ja uusimpia ruokatrendejä. Palvelu on täydellinen valinta sinulle, joka etsit luotettavaa kumppania ja laadukkaita tarjoiluja tilaisuutesi.

Lue lisää Share Cateringista

5. Capital Catering

Capital Catering - pitopalvelu / Venuu.fi

Capital Cateringin henkilökohtainen palvelu takaa onnistuneet juhlat! Laajan yhteistyöverkoston avulla hoituu vaivatta myös somistukset, kukat, kalusteet ja narikkapalvelut. Capital Cateringin avulla juhlatunnelma on taattu!

Lue lisää Capital Cateringista


Kaipaatko vielä lisää catering-vaihtoehtoja?

Katso kaikki pitopalvelut Venuu.fi:stä »


Lue seuraavaksi:

5 vinkkiä pitopalvelun varaamiseen

Top 5 pitopalvelut Vantaalla

Top 5 pitopalvelut Helsingissä


Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku