Venuun parhaat: 5 x pitopalvelut Uudellamaalla

Onko tiedossa juhlat tai muu tilaisuus, johon tarvitset cateringia Uudeltamaalta? Ei tarvitse enää etsiä, sillä tähän artikkeliin on koottu Uudenmaan herkullisimmat pitopalvelut! Järjestät sitten häitä, yritysjuhlia, syntymäpäiviä, valmistujaisia, virkistyspäivää tai kokousta, löydät tästä listasta varmasti tarpeisiisi sopivan cateringin.

1. Catering Henriksson

Keskity juhlista nauttimiseen ja anna Catering Henrikssonin huolehtia maittavista tarjoiluista! Pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella Catering Henriksson loihtii tarjoilut niin yritysten kuin yksityishenkilöiden tilaisuuksiin aina perhejuhlista kokouksiin ja häistä pikkujouluihin.

Lue lisää Catering Henrikssonista

2. Pitopalvelu Hupli

Pitopalvelu Hupli on huolehtinut ikimuistoisten tilaisuuksien tarjoiluista jo vuodesta 1976 lähtien. Hupli lupaa asiakkailleen aina herkullista ruokaa, ystävällistä palvelua ja selkeän hinnoittelun. Huplin kautta järjestyy tarjoilut syntymäpäiviin, häihin, kokouksiin, pikkujouluihin ja muihin yksityis- ja yritysjuhliin.

Lue lisää Pitopalvelu Huplista

3. Soupster Creative Catering

Urbaani ja moderni pitopalvelu kaikenlaisiin tilaisuuksiin: kokouksiin, yritysjuhliin, edustustilaisuuksiin, konferensseihin ja palkintojuhliin. Soupster Creative Catering räätälöi menuun ja auttaa toiveittenne mukaisesti myös muissa tilaisuuden järjestelyissä.

Lue lisää Soupster Creative Cateringista

4. Share Catering

Share Catering tarjoilee monipuolisia makuelämyksiä, kotimaisia raaka-aineita ja uusimpia ruokatrendejä. Palvelu on täydellinen valinta sinulle, joka etsit luotettavaa kumppania ja laadukkaita tarjoiluja tilaisuutesi.

Lue lisää Share Cateringista

5. Capital Catering

Capital Cateringin henkilökohtainen palvelu takaa onnistuneet juhlat! Laajan yhteistyöverkoston avulla hoituu vaivatta myös somistukset, kukat, kalusteet ja narikkapalvelut. Capital Cateringin avulla juhlatunnelma on taattu!

Lue lisää Capital Cateringista


Kaipaatko vielä lisää catering-vaihtoehtoja?

Katso kaikki pitopalvelut Venuu.fi:stä »


Lue seuraavaksi:

5 vinkkiä pitopalvelun varaamiseen

Top 5 pitopalvelut Vantaalla

Top 5 pitopalvelut Helsingissä


Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku