7 x fantastiset juhlatilat Espoossa

Espoo on täynnä ihastuttavia paikkoja, joiden ympäristö tekee niin juhlista, konserteista, kokouksista kuin monista muista tapahtumista entistäkin parempia. Olipa etsinnässä juhlatilaksi upea villa tai moderni kongressikeskus – löydät varmasti juuri sun tapahtumalle täydellisen tilan! Ihastu ja nauti mieleenpainuvista juhlista Espoossa🤩

Tsekkaa ainakin nämä henkeäsalpaavat tilat ✨

Espoon Kartano / Holvikaari

Tämän upean ja persoonallisen kabinetin löydät Espoon Kartanosta
Espoon Kartano / Holvikaari

Holvikaari-kabinetti on kaunis ja persoonallinen tila Espoon kartanossa, jossa vietät mutkattomasti esimerkiksi rapujuhlia, syntymäpäiviä tai muita merkkipäiviä lähipiirisi kanssa. Kartanon upea ja monipuolinen ympäristö luo myös loistavan miljöön virkistäytymiseen ja seikkailuun! Saat yli 15 vuoden kokemuksen, asiantuntemuksen ja ystävällisen palvelun käyttöösi tilaisuutta varten.

Tutustu Espoon Kartanoon paremmin ja ihastu »

Täffä AB / Juhlasali

Henkeäsalpaava juhlasali sopii erinomaisesti suuriin juhliin.
Täffä AB / Juhlasali

Täällä pääset järjestämään räätälöityjä tilaisuuksia omien ideoiden, toivomusten ja visioiden mukaan – kaikki somistuksesta ruokaan ja juomiin! Tila sopii tilaisuuksien järjestämiseen kuten illallinen, banketti, juhlat, klubitapahtumat ja konferenssi. Valoisa ja avara juhlatila mahdollistaa myös ulkotapahtumien pitämisen!

Lue lisää Täffä AB:n juhlasalista »

Bodomin Kartano

Moderni Bodomin kartano luo mitä mahtavimman miljöön esimerkiksi häitä varten.
Bodomin kartano

Historiallinen Bodomin kartano on paikka, joka sopii loistavasti monenlaisiin juhliin ja tapahtumiin. Kartano sijaitsee upeassa miljöössä ja matka Helsingin keskustasta kestää vain 25 minuuttia. Täällä järjestyy häät, merkkipäivät tai yritysjuhlat tunnelmallisissa saleissa, joissa riittää tilaa myös suurille tapahtumille. Sisätiloissa on neliöitä jopa 120 hengen istuville tilaisuuksille ja kesäkaudella terassi tarjoaa lisätilaa – upeilla järvimaisemilla varustettuna tietenkin!

Lumoudu Bodomin kartanon miljööstä »

Villa Lilla

Idyllinen ja ihastuttava Villa Lilla sopii niin juhliin kuin lounas- ja illallistilaisuuksiin.
Villa Lilla

Villa Lillassa vietät upeat häät tai vuosipäivän, sekä maittavat lounas- ja illallistilaisuudet. Kesäkaudella käytössä on myös upea terassi, jonka myötä ravintola tarjoaa tilaa jopa 74 hengelle. Vanhassa kartanorakennuksessa sijaitseva ravintola vie sinut aistien taivaaseen herkullisella ruoalla ja upeilla viineillä. Täällä viihdyt takuuvarmasti ja nautit hyvästä palvelusta!

Varaa Villa Lilla tapahtumaasi »

Lucy In The Sky / Kabinetti

Juhlat joihin haluat henkeäsalpaavan näköalan? Siinä tapauksessa Lucy In The Sky on nappivalinta!
Lucy In The Sky / Kabinetti

Ravintola Lucy in the Sky tarjoaa tunnelmalliset tilat, jotka kruunaa mielettömät näköalat merelle yli 80 metrin korkeudesta! Tilan lasiseinien läpi aukeaa upeat näkymät neljään eri ilmansuuntaan. Tämä saaristomaisemilla varusteltu intiimi ravintolasali on ihanteellinen paikka niin kokouksiin, juhliin kuin synttäreihin. Viihdy ravintolan lämminhenkisessä ja viihtyisässä ympäristössä, ja nauti samalla upeista maisemista. Lucy in the Sky on paikka, josta saat taatusti kaiken irti tapahtumastasi!

Vietä unohtumaton ilta Lucy in the Sky:ssa »

HERRÖ

Tunnelmallinen HERRÖ luo täydellisen fiiliksen pieniin ja keskikokoisiin juhliin.
HERRÖ

WAU mitkä tilukset! Luonnonkauniissa Suvisaaristossa sijaitsevaa HERRÖtä myötäilee mieltä rauhoittava avomeri silmänkantamattomiin. Tunnelmalliset sisätilat ja rauhallinen pihapiiri tarjoaa upean miljöön esimerkiksi rapujuhlien, virkistyspäivien tai kesäjuhlien viettopaikaksi. HERRÖstä löydät päärakennuksen lisäksi ison saunan sekä uima- ja vesibussilaiturin. Täällä pidettyjen tilaisuuksien järjestelyt merimatkoineen hoitaa Hiiohoi! ⚓️

Vietä juhlasi ihanassa HERRÖ:ssä »

Backbyn Kartano / Vilpola

Kuvankauniin Bacbkyn Kartanon sijainti tunnelmallisessa maalaismaisemassa takaa ikimuistoiset juhlat.
Backbyn Kartano / Vilpola

Historiallisesta Backbyn kartanosta löydät kaiken tarvitsemasi – tarjoilut, tilan ja majoituksen. Tämä tunnelmallinen tila tarjoaa ihanan miljöön, ja sijainti rauhallisessa maalaismaisemassa takaa mutkattomat juhlat. Ikkunoista avautuu upea maisema kartanon puutarhaan, ja suora käynti puistoon mahdollistaa ohjelman ulkona helposti. Nauti ylellisestä kartanosta ja sen upeista maisemista juhlasi yhteydessä!

Lue lisää ja buukkaa Backbyn kartano tapahtumaasi varten »


Espoossa järjestetään myös monia mielenkiintoisia tapahtumia, jotka tarjoavat loistavan tilaisuuden viettää aikaa ystävien kanssa ja nauttia erilaisista elämyksistä. Ja parhaimmillaan tämä yhdistyy oman juhlan kylkeen! Tutustu lisää tapahtumiin Visit Espoon -sivulla »

Artikkeli on toteutettu yhteistyössä Visit Espoon kanssa

Selaa lisää Espoon upeimpia juhlatiloja Venuussa »


Älä unohda tsekata myös näitä tapahtumaasi varten:

Valo- ja videokuvaajat, tapahtumatuottajat, juhlatarvikkeet, esiintyjä, pitopalvelu ja tapahtumatekniikka!


Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required