Kuvistuskuva: 6 + 1 hius- ja kauneustrendiä kesäjuhliin – Venuu.fi

Vieraskynä: Timma

Kesäjuhlat ovat mitä otollisin tilaisuus päästää luovuus valloilleen – ei pelkästään itse juhlien järjestämisen vaan myös juhlalookien suhteen! Olipa luvassa sitten romanttiset puutarhajuhlat, huolettomat rantabileet tai elegantti cocktail-tilaisuus, seuraavista vinkeistä löydät taatusti inspiraation kipinän oman juhlalookisi suunnitteluun!

Luonnollisesti voit myös olla takuuvarma siitä, että Timmasta löydät juuri oikean ammattilaisen toteuttamaan visiosi alusta loppuun saakka. Etsitpä sitten kesän juhliisi kampaajaa, kosmetologia tai hierojaa, me autamme sinua löytämään tarpeisiisi sopivan palveluntarjoajan ja ajan!

Juhlakampaus on kantajansa kruunu

Ammattitaidolla luotu kampaus kestää loistavasti Suomen kesän monipuolisissa sääolosuhteissa eikä petä yllättävissäkään käänteissä; viimeinen asia, jonka kesän juhlissa tiellensä haluaa, on kesken juhlahumun pettävä kampaus!

Kerro kerro kukkasin...

Kukat koristeena hiuksissa ovat kesäjuhlien tyylin kulmakivi – Venuu.fi

Epäilyksen hetkellä näyttävä kukkaseppele luo muutoin arkiseen kampaukseen tai tavan kiharoihin näyttävyyttä. Jos seppele ei kuitenkaan ole oma juttu, mutta kukat muutoin kiinnostelee, kannattaa kampaajan kanssa ottaa puheeksi irtokukkien käyttö; jo muutamasta oksasta harsokukkaa tai neilikkaa riittää koristeiksi joko useampaan kampaukseen tai kampauksen kohentamiseen pitkin juhlapäivää.

Kampaus kuin koru

Koristele hiukset kesän juhliin esimerkiksi helmillä tai koristeellisilla hiussoljilla. Kuvassa kiharia hiuksia koristaa upeat helmet – Venuu.fi

Koristehelmet ja -kivet sekä näyttävät soljet ja pinnit pitävät meitä itsepintaisesti otteessaan! Liimataustaiset helmet ovat silmiäkääntävä (ja helppokäyttöinen!) lisä esimerkiksi wet look -kampauksiin. Erilaisia korukiviä ja hiusklipsejä tai -solkia voi lisätä vilahtelemaan muhkeammistakin lettikampauksista.

Kiinnostaako ekstrasäihke hiuksissa? Lue lisää ja poimi ekstravinkit strassien ja helmien käyttöön kampauksissa!

Elegantit ysäriklassikot

Kuvassa hiukset solmittuna kevyelle nutturalle 90-luvun hengessä esimerkiksi hiusklipsillä – Venuu.fi

Oletko vähemmän on enemmän -tyyppiä tai haluatko antaa estradin ennen kaikkea asullesi tai jollekin näyttävälle asusteelle, joka asuusi kuuluu? Suuntaa silloin katseesi kohti ysäriä ja elegantin banaaninutturan sekä päälaelle kasatun Pamela-nutturan kaltaisia klassikkoita!

Hehku sisältä ja ulkoa

Let it glow ! Juhlapäivän ilo ja onnellisuus tuovat luonnostaan oman hehkunsa tärkeän päivän lookiin, mutta ekstrahohdetta kaipaavalle meillä on pelkkiä hyviä uutisia: sisältä kumpuavan hehkun rinnalle saa huoletta hakea lisäpontta myös meikkipussista.

Älä unohda poskipunaa!

Kuvassa värikkään kesäjuhlien meikin kruunaa ihanan näyttävä pinkki poskipuna – Venuu.fi

Yksi tämän hetken kulmakivistä meikissä kuin meikissä on kuulas meikkipohja ja väriä kasvoille tuova poskipuna! Poskipunaa on saatavilla monenlaisessa muodossa, mutta etenkin nestemäiset ja voidemaiset tuotteet nauttivat suurta suosiota tällä hetkellä.

Leikittele villeillä pinkeillä ja viininpunaisilla tai tukeudu hillitympiin sävyihin, kuten persikkaan ja roosaan. Trenditietoinen sipaisee poskipunaa myös nenänpäähän!

Välkehdi kilpaa diskopallon kanssa

Kuvassa kesäjuhlien meikkiin tuo säihkettä upeat hopean ja helmien sävyt – Venuu.fi

Huurteiset hopean sävyt ovat tehneet paluun catwalkeille ja sitä myötä myös meidän tavallisten tallaajien juhlalookeihin. Shimmeriset ja helmenhohtoiset luomivärit eivät ehkä koskaan täysin kadonneet, mutta jo lähes vuosikymmenen jatkunut lämminsävyinen matta- ja metallivallankumous on tulossa päätökseensä.

Kauniit kynnet viimeistelevät kokonaisuuden

Huolitellussa juhlalookissa on otettu huomioon jokainen sentti kiireestä kantapäähän eli myös manikyyrillä on väliä – pedikyyrikin voi tulla kyseeseen, jos kenkävalintasi on avokärkinen.

Kynsissä kovinta huutoa tällä hetkellä ovat ajattomuus ja klassiset lookit, paradoksaalista eikö? Eleganssi old money -estetiikka toisintaa hillittyjä värisävyjä ja vähäeleisiä koristeluja. Nudet, erilaiset punaiset ja syvät, tummat sävyt tai ranskalainen manikyyri eivät petä koskaan. Huoltiellun näköinen ja käsiäsi imarteleva lopputulos syntyy, kun valittu väri tai design sopii yhteen kynsiesi muodon kanssa!

+1 Älä unohda ripsienpidennyksiä tai lash liftiä!

Viimeisenä vielä ajaton, mutta pomminvarma vinkki meille, joiden tunteet nousevat tärkeissä hetkissä pintaan sen suurempia kyselemättä.

Vedenkestävä ripsiväri on loistava keksintö, mutta silläkin on aina rajoitteensa. Ota tai huollata siis ripsienpidennykset joitakin päiviä ennen h-hetkeä tai varaa itsellesi aika ripsien kestotaivutukseen eli lash liftiin!


Timma on suomalainen kasvuyritys, joka tarjoaa nerokkaita ratkaisuja omaa aikaasi varten. Palvelun avulla löydät, vertailet ja varaat hius-, kauneus-, sekä hierontapalveluita läheltäsi. Yrittäjille Timma tarjoaa digitaalisen ajanvaraus- ja kassajärjestelmän, jonka avulla kalenteri täyttyy kuin itsestään. Haluamme olla luomassa innovatiivisia palveluita, jotka vapauttavat aikaa ihmisille ja tarjoavat mahdollisuuden keskittyä siihen, mikä heille on tärkeää.


Kesäjuhlat tulossa, mutta tila, catering tai vaikkapa koristeet ja bilebändi puuttuu? Tai kenties ideat vain vähissä?

Lue lisää vinkkejä kesän juhliin »

Löydä parhaat palvelut kesäjuhliin Venuusta »


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen