Idyllinen Seinäjoki tarjoaa parastaan yritystapahtumille.

Vieraskynä: Seinäjoki Congress

Nyt kokoustetaan Seinäjoella! Seinäjoki on kulkuyhteyksien keskipisteessä, tapahtumien ytimessä, lähellä sinua ja yritystäsi. Kaupunkiin on helppo saapua junalla eri puolilta Suomea ja kompaktissa kaupungissa kokoustaminen on huoletonta ja vaivatonta.

Seinäjoella useimmat kokoustilat, majoitus- ja ravintolapalvelut sijaitsevat saman katon alla tai kävelymatkan päässä toisistaan. Yksi upea esimerkki ja kokousmiljöö on Kampusranta, joka on yksi Seinäjoen hienoimpia alueita. Kampusrantaan on matkaa vain 1 km rautatieasemalta ja alueelta löytyykin 3 erilaista tapahtuma- ja kokoustilaa, jotka toimivat hienosti kokouksille, seminaareille, messuille, konserteille ja kokouksille. Nämä ovat Frami, Seinäjokisali ja Seinäjoki Areena.

Hengitä pohjalaista sielunmaisemaa

Tutustu Seinäjokeen kokouspäivän lomassa. Ihan kaupungin keskustassa kannattaa käydä ihastumassa maailmankuuluun Aalto-keskukseen, jonka mieleenpainuvimpana maamerkkinä on Alvar Aallon suunnittelema Lakeuden Risti. Kaupungin ravintolamaailmasta löytyy vaihtoehtoja nopeasta tankkauksesta aina nautinnollisiin, pitkän kaavan illallisiin.

Pohjalaista sielunmaisemaa voi kokea myös kokoustiloissa. Aivan Seinäjoen rautatieaseman vieressä sijaitseva Hotelli-Ravintola Alma on idyllinen, historiallinen ja kaunis paikka yritystapahtumille. Hyvien liikenneyhteyksien varrella ja lähellä kauniita luontopolkuja, Alma on ihana. Sen ainutlaatuinen tunnelma muodostuu vanhaa kunnioittaen tehdystä Rautatieläisten talon ja sen ympäristön rakennusten kunnostuksesta sekä persoonallisista huoneista. Hotelli Almassa on taitavasti yhdistelty uutta ja vanhaa; kohteessa on luonnetta. Kokemuksen kruunaa laadukas ravintola ja ystävällinen ja palveleva henkilökunta.

Kalevan Navetta puolestaan on inspiroiva, monipuolinen ja uniikki kohde, joka tarjoaa monipuolisen ja palveluiden täyttämän ympäristön kokouksillenne. Tilojen kapasiteetit ovat 10 – 300 hengen välissä. Kalevan Navetassa toimii upea Äärellä kuppi + kattila, jonka ruoka on suussa sulavaa ja mieleenpainuva.

Kyrö Distillery taas sijaitsee vanhan meijerin tiloissa Kyrönjoen rannalla Isossakyrössä. Tyhjäksi jääneen, historiallisen rakennuksen tiloissa on kehitetty aikanaan myös suomalaisten rakastama Oltermanni-juusto. Kokoustilaan mahtuu mukavasti 60 henkeä ja iltaa voi jatkaa tislaamokierroksen, tastingin tai illallisen merkeissä.

Eikö näistä löytynyt sopivaa? Tsekkaa loputkin kokoustilat, juhlatilat ja saunatilat Seinäjoella.

Vieraanvaraisuutta parhaimmillaan

Seinäjoki on todella vieraanvarainen kaupunki niin sinulle kuin kokoukselle tai tapahtumallekin. Vuosittaiset suurtapahtumat Provinssi, Tangomarkkinat, Solar Sound ja Vauhtiajot houkuttelevat vuosi toisensa jälkeen kymmenet tuhannet ihmiset viihtymään kaupungissa. Seinäjoesta voikin todeta, että se on kokoonsa nähden tapahtumien jättiläinen, jonka väkiluku moninkertaistuu tapahtumien aikaan.

Edellä mainittujen festivaalien lisäksi kaupungissa järjestetään myös useita muita, suurempia ja pienempiä, vuosittaisia tapahtumia sekä yksittäisiä tapahtumia kuten esimerkiksi Kansainväliset suurmarkkinat, Lions-liiton liittokokous, Kuninkuusravit, Keppihevosten SM-kisat, Pohjanmaan SM-ralli ja paljon muuta!

Säästä aikaa ja vaivaa

Etkö ole ikinä käynyt Seinäjoella? Ei hätää, sillä Seinäjoki Congress etsii ja varaa tapahtumallenne juuri parhaiten soveltuvat puitteet avaimet käteen – periaatteella ja aivan ilmaiseksi, sillä sitähän se palvelu on!

Vieraskynän kirjoittaja Henni Välimaa on Seinäjoen oma sisäänheittäjä.


Älä unohda tsekata myös näitä tapahtumaasi varten:

Valo- ja videokuvaajat, tapahtumatuottajat, juhlatarvikkeet, esiintyjä, pitopalvelu ja tapahtumatekniikka!


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen