Astiavuokraus mielessä? Tarjoiluastiat juhliin hakusessa? Kun tapahtuma on tulossa ja astiat puuttuu, astioiden vuokraus on fiksu vaihtoehto. 🍽️

Rennomman tapahtuman voi hoitaa kertakäyttöastioilla, mutta mitä juhlavampi tilaisuus on, sen tärkeämpää on panostaa kunnon astioihin. Onneksi kaikkea ei tarvitse hankkia omaksi, ja astioiden vuokraus onnistuu käden käänteessä. Boolimaljat, skumppalasit, jälkiruokaviinilasit, aterimet, tarjottimet, lämpöastiat ja coolerit - kaikki hoituu astiavuokraamon kautta! 🍸

Pro tip! Jos suunnitteilla on oikein tyylikäs kattaus, vuokraamalla astiat voit panostaa vähän parempiin merkkeihin, joita ei välttämättä raaskisi hankkia omaksi!

Parhaat astiavuokraamot Pääkaupunkiseudulla, Turussa, Tampereella ja Rovaniemellä:

Jubilee

Viisi erilaista lasia juomineen korkealla tarjoilupöydällä. Pöydän vieressä moderni ja tyylikäs Iittalan maljakko, jossa kaksi oksaa.
Jubilee

Astiavuokraus Helsinki, Astiavuokraus Vantaa, Astiavuokraus Espoo, Astiavuokraus Pääkaupunkiseutu, Astiavuokraus Tampere

Tämä tapahtuma-alan monitoimija vuokraa astioita, kattaustarvikkeita, somisteita ja kalusteita. Jubileen valikoimasta löytyy kaikkea laseista ja lautasista kattausvalmiisiin tarjoiluastioihin, jopa 30 000 hengen tapahtumiin! Oli kyseessä asiakastilaisuus, gaala tai mitä tahansa muu tapahtuma, pääkaupunkiseudulla ja Tampereella toimivasta Jubileesta löytyy kaikki kattauksiin! 🥂

Lue lisää Jubileesta »

Astiavuokraamo Astiva

Puupöydällä kaksi kaunista valkoista lautasta päällekkäin, vieressä kimppu vihreitä oksia.
Astiavuokraamo Astiva

Astiavuokraus Helsinki, Astiavuokraus Vantaa, Astiavuokraus Espoo, Astiavuokraus Pääkaupunkiseutu

Astiavuokraamo Astivasta löytyy vuokra-astiat niin pieniin perhejuhliin ja kokoontumisiin kuin suurempiin yritystilaisuuksiin ja häihin. Astivan valikoiman kattaus- ja tarjoiluastiat sekä pöytäliinat ja kahvitarjoiluastiat sopii aina 3500 hengen tapahtumiin. Alle 100 hengen tilaisuuksissa hintaan sisältyy astioiden tiskaus! 😍

Lue lisää Astiavuokraamo Astivasta »

Suomen Astiapalvelu Oy

Taiteellinen kuva, jossa viisi erilaista viinilasia mustalla taustalla. Yhdessä lasissa sisällä nestettä, joka läikähtää.
Suomen Astiapalvelu Oy

Astiavuokraus Helsinki, Astiavuokraus Vantaa, Astiavuokraus Espoo, Astiavuokraus Pääkaupunkiseutu

Suomen Astiapalvelusta voi vuokrata niin lasit, lautaset ja ruokailuvälineet kuin tarjoiluastiat, ottimet ja muut oheistarvikkeet. 🍷 Täältä löydät astiat astetta tyylikkäämpiinkin tapahtumiin: Suomen Astiapalvelu Oyn valikoimaan kuuluu huippuluokan merkkejä, kuten Ritzenhoff, KAHLA sekä Maxwell & Williams.

Lue lisää Suomen Astiapalvelu Oy:sta »

Aarreastiat

Valoista kattaus: valkoinen pöytäliina, viinilasit, kristalliset juomalasit, lasipulloissa vihreitä oksia ja valkoisia kukkia koristeena, pronssinväriset aterimet ja lautaset joiden päällä kangasservetit. Etualalla kuvassa vihreä menukortti.
Aarreastiat

Astiavuokraus Turku

Aarreastioilta saat paitsi tyylikkäät perusastiat, myös erikoisempia astiastoja ja aterimia! 🍽️ Astioiden lisäksi valikoimaan kuuluu erilaiset ruoan tarjoiluun tarvittavat laitteet ja tarvikkeet. Sisäpiirin vinkki: tutustu Aarreapu-palveluun, jonka kautta saa tarjoilijat juhlaan kuin juhlaan tai kokin loihtimaan upean illallisen kotiin tai tapahtumapaikalle. Luota siis ammattilaisen apuun niin astiavuokrauksessa kuin tarjoilussa ja ruuan valmistamisessakin!

Lue lisää Aarreastioista »

Pepper Catering / Astiavuokraus Tampere

Kaunis ja runsas kattaus: valkoinen pöytäliina, viinilasit, hopeiset aterimet ja valkoiset servetit taiteltuna pystyyn. Lasisissa maljakoissa runsaita vihreitä oksia ja lehtiä sekä roosan värisiä kukkia. Pöydän päällä lisää vihreitä kasveja koristeena. Pöydällä on myös läpinäkyvät suola- ja pippurimyllyt ja muutamia tuikkuja palamassa lasikipoissa ja pöydällä palaa yksi valkoinen pöytäkynttilä.
Pepper Catering / Astiavuokraus Tampere

Astiavuokraus Tampere

Tampereen alueella juhlia järjestävät hoi! Pepper Cateringin Astiavuokrauksesta löydät kuohuviinilasit, kakkutelineet, lasipurnukat ja servetit häihin ja muihin juhliin - plus paljon muuta! Sanokaa perässä: Pepper Catering tarjoaa kaiken kattavan kattauksen kattaukseen tarvittavia vuokrattavia astioita 🤭:

 • Astiavuokraus
 • Lasit ja kupit
 • Lautaset
 • Aterimet ja ottimet
 • Tarjoiluastiat ja kannut
 • Kakkutelineet
 • Pöytäliinat ja servetit
 • Keittimet ja pannut
 • Lämpöhauteet
 • Valmistusastiat
 • Kylmä- ja lämpökuljetus

Lue lisää Pepper Cateringin astiavuokrauksesta »

Marmelli / Astiavuokraus

Tunnelmallinen kattaus: kankainen liina, eri sävyiset harmaat lautaset päällekkäin, joiden päällä taiteltu vaalea kangasservetti, jonka sisällä havunoksa. Kahdet koristeelliset aterimet, jälkiruoka-aterimet, viinilasit ja vesilasit. Pöydällä myös tuikkuja läpinäkyvissä lasisissa tuikkukipoissa ja puinen karahka-koristealusta, jonka päällä lsiää tuikkuja ja pullo.
Marmelli / Astiavuokraus

Astiavuokraus Rovaniemi

Vuokraa kauniit astiat ja tarvikkeet häihin, ylioppilasjuhliin, syntymäpäiville ja yritystapahtumiin Rovaniemellä! 🤩 Marmellin valikoimaan kuuluu muun muassa lasit, kupit, lautaset, aterimet, ottimet, buffet- ja baaritarvikkeet sekä tekstiilit. Marmellin kautta voit hankkia tapahtumaasi astioiden lisäksi myös tarjoilijan ja baarimikon!

Lue lisää Marmellista »

Katso kaikki astiavuokraamot Venuu.fi:stä »


Äläkä unohda buukata myös näitä:

Cateringit, elämykset ja aktiviteetit, esiintyjät, valo- ja videokuvaajat sekä tapahtumatuottajat


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen