Upeimmat merenrantahuvilat - Venuu.fi

Suolainen merituuli, liplattavat aallot, upeat maisemat ja yhdessä olemista, ai että! Kerää siis jengi kasaan ja vuokraa huvila meren ääreltä. Vuokravilloja löytyy moneen lähtöön, järjestit sitten juhlaa, kokousta tai rentoa lomaa – näihin voit tuoda omat ruoat sekä juomat ja useimmiten myös majoittuminen onnistuu. Keräsimme yhteen upeimmat ja mahtavimmat merenrantahuvilat Suomen rannikolta, joissa arjen huolet unohtuu ja keuhkot täyttyy meri-ilmasta! Checkaa ne alta ⬇️

Villa Skitunäs

Upea hirsihuvila Villa Skitunäs on nappivalinta niin arkeen kuin juhlaan - Venuu.fi
Villa Skitunäs

PYHTÄÄ Noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä itään sijaitseva Villa Skitunäs tasokasta mökkitunnelmaa meren rannan äärestä. Upeista hirsistä rakennettu huvila kätkee sisäänsä jopa 130m2. Täällä kelpaa viettää aikaa niin arjen kuin juhlan tai vaikkapa viihtyisän off-site kokouksen merkeissä! Rannan tunutumasta löytyy tunnelmallinen nuotiopaikka, jonka ympärillä viettää iltaa. Majoittumaan sopii 12 henkeä, mutta päivätilaisuuteen mahtuu hieman enemmänkin!

Lue lisää Villa Skitunäsista »

Kapteenin Huvila

Ihastuttava Kepteenin Huvilan salainen ase on salakapakka, jonka suojissa karaoke voi raikaa läpi yön - Venuu.fi
Kapteenin Huvila

PARAINEN Kerrassaan ihastuttava Kapteenin Huvila on kuin satukirjasta! Tämä merenrantahuvila Turun saaristossa on aivan kymppi valinta niin merkkipäivien viettoon kuin vaikka tiimin kokoontumiseen tai kesäjuhlaan. Viihtyisään pihapiiriin kuuluu myös sauna sekä merivesipalju, jonka lämmössä kelpaa ihailla maisemia. Tässä vuokrattavassa villassa yöpyy jopa 17 henkeä! Kapteenin Huvilan salainen aarre on kuitenkin kapteenin salakapakka, jonka suojissa karaoke voi kaikua läpi yön! 🎤

Lue lisää Kapteenin Huvilasta »

Nybergs Varpet

Jylhien rantakallioden ympäröimä merenrantahuvila Nybergs Varpet on mainio kohde juhliin ja kokouksiin - Venuu.fi
Nybergs Varpet

PORVOO Jylhälle rantakalliolle rakennettu Nybergs Varpet on vuokrattavien merenrantahuviloiden aatelia! Hengitä syvään saaristoilmaa ja anna arjen murheiden kaikota merimaisemia ihaillen. Tämä villa on suunniteltu päivä- ja iltatilaisuuksia varten, joten huvilan puitteisiin ei kuulu majoittuminen. Se kätkee sisäänsä tilat jopa 50 hengen tilaisuuksiin, joten paikalle mahtuu juhlimaan tai kokoontumaan isommallakin poppoolla vaikkapa rapujuhlien merkeissä! tilaisuuden aikana voi lämmetä myös huvilan sauna sekä palju.

Lue lisää Nybergs Varpetista »

Villa Helmi

Tyylikäs kelluva Villa Helmi on modernien huviloiden tähti - Venuu.fi
Villa Helmi

HELSINKI Moderni vuokrahuvila ei petä puitteillaan – tämän lähemmäksi merta ei villa tule! Supertyylikkään vuokrahuvilan aurinkoisella terassilla kelpaa viettää päivää uiden ja saunoen. Hyvin varustellussa keittiössä kokkaa maukkaimmatkin herkut ja terassin grilli täydentää kokonaisuuden. Merenrantahuvilaan mahtuu yöpymään viisi, mutta päivätilaisuuteen sopii jopa 30 henkeä. Tämä kannattaa kokea itse!

Lue lisää Villa Helmestä »

Villa Nyåker

Vuokrahuvila Villa Nyåkerissa viihdyt pidempäänkin saunomisen ja paljuilun merkeissä - Venuu.fi
Villa Nyåker

GÄDDRAG Suuntaa Porvoosta kohti rannikkoa Gäddragiin, jossa laakeat maisemat aukeavat kohti merta! On suunnitteilla sitten off-site kokouspäivä, virkistysilta, merkkipäivä tai ihan vain kaveriporukan kokoontuminen, viihtyy merenrantahuvila Villa Nyåkerissa taatusti. Pulahda mereen virkistäytymään, nauti paljun lämmöstä ja rentoudu rantasaunan kuumissa löylyissä. Saunalta löytyy sekä sisältä että ulkoa kaiuttimet, josta musiikki voi siivittää iltaa. Jos kokkailu ei nappaa, on villalle saatavissa pitopalvelu tai kokki paikan päälle erillisestä tilauksesta!

Lue lisää Villa Nyåkerista »

Villa Vuosanta / Lillvillan

Vuosaaressa sijaitseva vuokrattava huvila Villa Vuosanta hurmaa upealla terassialueellaan - Venuu.fi
Villa Vuosanta / Lillvillan

HELSINKI Timanttinen merenrantahuvila vain kivenheiton päässä Helsingin keskustasta Vuosaaressa! Villa olisi jo itsessään ihanan sympaattinen ja viihtyisä paikka viettää juhlaa tai ihan vain arjen irtiottoa, mutta kokonaisuuden kruunaa upea terassialue, johon kuuluu oleskelualueen lisäksi sauna sekä kota ja ulkoporeallas, jotka voi halutessaan vuokrata omaan käyttöön. Mikäli haluatte jäädä huvilaan yöksi (ja kukapa ei?), mahtuu Lillvillaniin majoittumaan kuusi henkeä.

Lue lisää Villa Vuosannan Lillvillanista »

Villa Seasong

Tilavassa Villa Seasong huvilassa juhlii ja majoittuu isommallakin porukalla - Venuu.fi
Villa Seasong

VÄSTERSKOG Sipoon saaristossa komeileva huvila Villa Seasong kestittää tarpeen mukaan isommankin porukan – jopa 50 henkeä sopii tähän merenrantahuvilaan oleskelemaan (arjessa tai juhlassa!) ja kun lisämökit otetaan käyttöön, mahtuu koko poppoo myös majoittumaan. Nyt kelpaa! Upean vuokravillan puitteissa ei myöskään ole valittamista. Kokonaisuuteen sisältyy muun muassa pääsali merinäköaloin, kaksi tyylikästä 12-14 hengen saunaosastoa, suojaisa veranta ja terassi sekä palju. Tämä uniikki huvilakokonaisuus on aivan nappivalinta esimerkiksi yrityksen virkistyspäivään tai merkkipäivän viettoon!

Lue lisää Villa Seasongista »

Villa Hietasaari / Huvila

Upea vuokrahuvila Villa Hietasaari tarjoilee tilaa jopa hehtaarin edestä - Venuu.fi
Villa Hietasaari / Huvila

OULU Lähes hehtaarin kokoisessa huvilamiljöössä riittää tilaa toteuttaa suuriakin unelmia! Oulun Hietasaaressa sijaitseva vuokrattava huvila on täydellinen kombo metsän rauhaa ja merenrantaa. Saarilokaatiosta huolimatta paikalle pääsee helposti autolla, eikä etäisyyttä Oulun keskustastakaan ole kuin muutama kilometri. Huvilassa yöpyy parhaimmillaan 10 henkeä, mutta päivätapahtumaan sopii sisätiloihin mukavasti 20. Ihanan viityisä merenrantahuvila Villa Hietasaari on viimeisen päälle varusteltu aina kokoustekniikasta, täysin varusteltuun keittiöön ja äänentoistoon. Mikäli tarpeen, voi pihapiirin rantasaunan myös vuokrata, jolloin koko hehtaarin alue on vain teidän käytössänne!

Lue lisää Villa Hietasaaresta»

Villa Eriksberg

Ihana saaristohuvila antaa sijaa pidempäänkin vierailuun - Venuu.fi
Villa Eriksberg

PORVOO Huimat 200m2 tyylikästä huvilaa antaa myöten myös isomman joukon kokoontumisiin ja juhliin! Yöpymään sopii myös 12 henkeä, jolloin esimerkiksi järjestäjien ei tarvitse lähteä illan päätteeksi pois. Tämä merenrantahuvila sijaitsee Kråkön saarella, mutta paikalle voi saapua myös autolla ja tottakai halutessaan myös omalla veneellä! Villan pihapiiriin kuuluu päärakennuksen lisäksi huvimaja, jossa iltaa voi viettää grillaillen. Jos lisätekemiselle on tarvetta, löytyy samalta saarelta pieni panimo, jonka yhteydessä on myös usein taidenäyttelyitä!

Lue lisää Villa Eriksbergistä »

Airiston Lumous

Upealla privaatilla hiekkarannalla varustettu huvila Airiston Lumous säväyttää jokaisen vieraan - Venuu.fi
Airiston Lumous

PARAINEN Kolme kirjainta: W-A-U! Valmistaudu häkeltymään, sillä tällaista helmeä ei montaa Suomesta löydy. Omalla hiekkarannalla varustettu merenrantahuvila Airiston Lumous löytyy nimensä mukaisesta Airiston rannalta. Kuvittele itsesi nauttimaan auringosta tilavalla terassilla, rentoutumaan ulkoporealtaan poreisiin sekä dippaamaan raikkaaseen meriveteen samalla kun arjen murheet haihtuvat mielestä. Täällä viihdyt niin omalla porukalla kuin tiiminkin kesken!

Lue lisää Airiston Lumouksesta »

Villa Furuvik

Viihtyisä merenrantahuvila Villa Furuvik mahdollistaa parhaillaan jopa 200 hengen tilaisuuden - Venuu.fi
Villa Furuvik

HELSINKI Laajasalon Jollakseen ja Villa Furuvikiin matka käy kuin kädenkäänteessä keskustasta! Idylliseen, reilun puolen hehtaarin huvilamiljööseen kuuluu päärakennuksen lisäksi uniikki rantasauna, erillinen pihasauna sekä grillikatos. Upea vuokrattava villa on erityisesti omiaan erilaisissa juhlissa – järjestät sitten karonkkaa, häitä, syntymäpäiväjuhlia tai vaikka yrityksen pikkujouluja. Sisätiloihin sopii noin 90 henkeä, mutta jos ulkotilatkin otetaan käyttöön, on tilaa jopa 200 hengelle! Mikäli paikalle haluaa jäädä yöksi, löytyy pihasaunasta majoitus 10 hengelle.

Lue lisää Villa Furuvikista »

Eumer / Sea Panorama mökit 1-3

Mielettömillä panoraamaikkunoilla varustettu vuokravilla on ykköskohde auringonlaskujen ihailuun - Venuu.fi
Eumer / Sea Panorama mökit 1-3

MERIKARVIA Nyt on tyylikäs! Eumerin panoraamaikkunoilla varustetut merenrantahuvilat ovat vertaansa vailla. Yhteen mökkiin sopii majoittumaan 12 henkeä (8+4), mutta päivätapahtumassa villassa viihtyy jopa 40 henkeä. Myöskään aktiviiteeteistä ei ole täällä puutetta: miltäpä kuulostaisi pelastuspukukellunta, jigikalastus, lumikelkkasafari, pilkkikurssi tai SUP-lautailu? Vierailun kruunaa pehmeät löylyt panoraamasaunassa ja rentoutuminen ulkoporealtaassa.

Lue lisää Eumerin Sea Panorama mökeistä »

Villa Kutuluoto

Turun saaristossa sijaitsevan Villa Kutuluodon helmi on rantasauna isolla terassilla - Venuu.fi
Villa Kutuluoto

NAANTALI Turun saariston Rymättylässä majailee perinteikäs merenrantahuvila Villa Kutuluoto. Vuokrattava villa on nappivalinta kokouspäivään poissa toimistolta, mutta sopii mainiosti myös omatoimilomailuun. Kokoustamista varten villalta löytyy kattava kokoustekniikka. Huvilan päätähtenä on ehdottomasti rantasauna isolla terassilla, josta löytyy kylpytynnyreitä jopa kaksin kappalein! Majoittumaan Villa Kutuluotoon mahtuu jäämään 14 henkeä.

Lue lisää Villa Kutuluoto »

Villa Constantine

Nauti omasta hiekkarannasta Villa Constantinessa aaltojen liplattaessa - Venuu.fi
Villa Constantine

PARAINEN Oma hiekkaranta? ✅ Ulkoporeallas? ✅ Viihtyisä rantasauna? ✅ Villa Constantine tarjoaa kaiken mitä merenrantahuvilalta voi toivoa! Käväiset sitten paikalla vain yhden illan tai vietät huvilalla koko viikon, täällä tulet taatusti viihtymään. Puulämmitteisessä rantasaunassa kelpaa nauttia pehmeistä löylyistä ja loivasti syvenevä merenranta saa uintipuitteista arvosanaksi 10+! Iltaa voi jatkaa takan ääressä tunnelmoiden tai grillillä herkkuja valmistellen. Ei paha!

Lue lisää Villa Constantine »

Villa Bergholmen / Kekkosen kulma

Upeaan merenrantahuvila Villa Bergholmeniin pääset näppärästi venekuljetuksella - Venuu.fi
Villa Bergholmen / Kekkosen kulma

KEMIÖNSAARI Täällä kelpaa järjestää niin virkistyspäivät ja edustustilaisuudet kuin perheen merkkipäivät ja kaveriporukan illanistujaiset! Merenrantahuvila Villa Bergholmen sijaitsee maineikkaalla "Kekkosen kulmalla", jossa itse presidentti Urho Kekkonen kalasti valtionvieraiden kanssa – kalastusapajat ovat täällä siis kunnossa. Matka saareen kulkee veneellä Taalintehtaan satamasta vain 10 minuuttia ja mikä parasta, kuljetus kuuluu huvilan vuokraan. Omalle veneelle ei siis ole tarvetta. Näitä saaristomaisemia ei kannata missata!

Lue lisää Villa Bergholmeniin »

Palsta Kirkkonummi / Vierastalo Merihöyry

Supertyylikkäästi sisustettu huvila saa ihanasti lisätilaa pihapiiristä - Venuu.fi
Palsta Kirkkonummi / Vierastalo Merihöyry

KIRKKONUMMI Simppelin tyylikkäästi sisustettu Palstan Vierastalo Merihöyry tarjoilee viimeisen päälle olevat puitteet niin yritys- kuin yksityistilaisuuksiin. Mikäli kokkailu omin kätösin ei nappaa, voi tarjoilut halutessaan tilata suoraa Palstalta! Viihtyisä pihapiiri tuo mukavasti lisätilaa – grillaillen, minigolffaillen ja privaatilla hiekkarannalla oleillen aika taittuu kuin siivillä. Myös saunan ja paljun voi varata oman porukan käyttöön!

Lue lisää Palsta Kirkkonummen Merihöyrystä »

Villa Dynni

Villa Dynnissä kelpaa katsella merimaisemia rauhassa, poissa kaupungin hälinästä - Venuu.fi
Villa Dynni

KIRKKONUMMI Merimaisemissa sielu lepää! Villa Dynni tarjoaa rauhan kehdon poissa kaupungin hälinästä – täydellinen valinta siis arjen irtiottoon tai rentoon kokouspäivään. Vuokrahuvilan suurella terassilla kelpaa ihailla maisemia ja omalta hiekkarannalta voi pulahtaa mereen virkistymään. Kokonaisuuden kruunaa puulämmmiteinen sauna ja ulkoporeallas! Majoittumaan mahtuu noin 11 henkeä. Tervetuloa rentoutumaan!

Lue lisää Villa Dynnistä »

AihkiNjarga

Modernin tyylikäs vuokrattava huvila AihkiNjarga tarjoilee jopa 160m rantaviivaa - Venuu.fi
AihkiNjarga

PORKKALA Kelpaisiko 160m omaa rantaviivaa ja löylyt merimaisemissa? Täältä löytyy! Visuaalisella ilmeellään loistava merenrantahuvila AihkiNjarga hurmaa taatusti tiukimmankin vieraan. Villalle voit piipahtaa vain päiväksi, mutta hyvin varustellussa vuokravillassa viihtyy helposti pidempäänkin. Mikäli lisätekemiselle on tarvetta, aivan lähietäisyydeltä löytyy aktiviteetteja aina golfista kotieläinpihaan! Majoitustilat löytyvät huvilalta seitsemälle hengelle.

Lue lisää AihkiNjargasta »


Jäitkö vielä miettimään sopivaa huvilaa? Tutustu kaikkiin Venuusta löytyviin vuokrattaviin huviloihin »


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 x mökit, villat ja huvilat yksityiskäyttöön

9x uniikit vuokramökit: Uusimaa

Tyhy-päivä - ideoita ja vinkkejä virkistyspäivään


Huvilat ja kartanot juhliin | Huvilat ja Kartanot Helsinki | Kokoushuvilat - ja villat | Retriitit | Vuokramökit | Vuokramökit Uusimaa | Vuokramökit Tampere | Vuokramökit Turku | Virkistyspäivät | Kick-off | Kesäjuhlat ja kesäpäivät


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen