Lapset hyppivät ja leikkivät keltaisessa pomppulinnassa

Pomppulinna vuokraus = lastenjuhlien pelastus. 🥳

Nauru on taattu, kun muksut pääsevät telmimään pomppulinnaan, eikä onnistuneet juhlat välttämättä edes muuta ohjelmaa kaipaa.

Jos etsit ratkiriemukkaan hauskaa ja sopivasti liikunnallista ohjelmaa lasten synttäreille, seuran tempaukseen, leirille tai vaikkapa yrityksen perhepäivään, pomppulinnan vuokraus on nappivalinta. Pomppulinnassa hyppely ja hulluttelu on myös monen aikuisen mielestä kivaa. Repäise ja yllätä kollegat tai ystävät ja vuokraa pomppulinna vaikkapa seuraaviin firman kesäjuhliin tai tyky- tai tyhy-päivään!

Löydät vuokrattavat pomppulinnat kätevästi Venuusta, kas tässä:

Happy Beavers: Pomppulinnat

Suuri ja värikäs vuokrattava pomppulinna liukumäellä, ryömimistunnelilla ja puhallettavilla palmuilla
Happy Beavers: Pomppulinnat

Pomppulinna vuokraus Helsinki, Pomppulinna vuokraus Vantaa, Pomppulinna vuokraus Espoo, Pomppulinna vuokraus Pääkaupunkiseutu, Pomppulinna vuokraus Lahti, Pomppulinna vuokraus Tampere

Nopeaa, helppoa ja hauskaa! 🌴 Happy Beaversin pomppulinnan saa pomppimisvalmiuteen jo 10 minuutissa! Pomppulinnat on mahdollista noutaa suoraan varastolta, mutta myös kuljetus ja kasaus järjestyy. Juhlat hoituu näppärästi, kun pomppulinnojen lisäksi tarjolla on esimerkiksi leikkialueita pallomerellä ja slush-, hattara- ja popparikoneita!

Lue lisää Happy Beaversista »

Hopsis: Pomppulinnat ja hupilaitteet

Hopsis / Pomppulinnat ja hupilaitteet

Pomppulinna vuokraus Vaasa, Pomppulinna vuokraus koko Suomi

Täältä voit vuokrata pomppulinnat minne päin Suomea tahansa! 🤩  Suurten peruspomppulinnojen lisäksi Hopsiksesta saa jännittäviä erikoispomppulinnoja: huima kiipeilytorni, interaktiivinen nopeuspeli, kutkuttava Megapallo Extreme -peli, jättiliukumäki Dino Slide, tasapainoa haastava Rock 'n Roll -kiekko, esterata ja paljon muuta. Tuplaa hauskuus ja vuokraa myös mekaaninen rodeöhärkä tai benjitrampoliini!

Lue lisää Hopsiksesta »

Coinline Oy / Viihdepelit ja huvilaitteet

Coinline Oy / Viihdepelit ja huvilaitteet

Pomppulinna vuokraus Helsinki, Pomppulinna vuokraus Vantaa, Pomppulinna vuokraus Espoo, Pomppulinna vuokraus Pääkaupunkiseutu, Pomppulinna vuokraus Hämeenlinna, Pomppulinna vuokraus Tampere, Pomppulinna vuokraus Tampere

Coinlinen valtavan laajasta tapahtumatarvikevalikoimasta löydät hurjasti erilaisia pomppulinnoja! 🎈 Saatavilla on myös pomppulinnapaketteja, joissa on pomppulinnan lisäksi pelejä tai vaikkapa sumopainipuvut ja tatami! Pomppulinnan vuokrauksen yhteydessä saat aina tarvittavan opastuksen ja ohjeistuksen laitteiden turvalliseen käyttöön.

Lue lisää Coinlinestä »

Löydät lisää Pomppulinnoja ja muita tapahtumatarvikkeita täältä »

Kun pomppulina on hoidettu, älä unohda buukata myöskään näitä:

Cateringit, elämykset ja aktiviteetit, esiintyjät, valo- ja videokuvaajat sekä tapahtumatuottajat


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen