Perhejuhlat, johtoryhmän kokous tai tiimin virkistysviikonloppu tulossa? Mikset vuokraisi huvilaa ja kutsuisi tällä kertaa porukkaa luonnon helmaan leuat loksauttavan idyllisiin maisemiin?

Huvila tai mökki on mitä mainioin paikka juhlille ja kokouksille, ja mikä parasta, niitä löytyy ympäri Suomen vaikka millä mitalla. Koska valinta voi olla vaikea, me kokosimme tähän parhaat vuokrattavat huvilat, villat ja mökit alle:

1. Villa Degerby

Oranssi puuhuvila Villa Degerby pihapiireineen kesällä, terassille ulkoporeallas ja pitkä pöytä - Venuu.fi
Villa Degerby

Kapasiteetti: Istuen: 12 hlö, seisten: 50 hlö
Sijainti: Degerby
Majoitus: 13 hengelle

Ihastuttava ja moderni villa Degerbyn pittoreskissä maalaiskylässä on unelmiesi huvila juhliin, kun haluat paeta kaupungin hälyä. Täältä löytyy KAIKKI upeisiin juhliin: kauniissa puutarhassa on puulämmitteinen pizzauuni sekä ulkoporeamme, ihastuttavassa sisustajan unelmatalossa on 5 makuuhuonetta, täysin varusteltu keittiö ja viihtyisä ruokasali.

Tuo oma juhlaporukka mukanasi ja viettäkää ikimuistoista yhteistä aikaa puutarhajuhlien muodossa!

Lue lisää Villa Degerbystä »

2. Aulangon Rantahuvila

Moderni Aulangon Rantahuvila terasseineen järven rannalla, puinen laituri veteen - Venuu.fi
Aulangon Rantahuvila

Kapasiteetti: Istuen: 20 hlö
Sijainti: Hämeenlinna
Majoitus: 15 hengelle

Huikeat maisemat Aulangonjärvelle, palju, ulkoporeallas… Mitäpä muuta huvilalta voisi kaivata?

Sähkösaunan lisäksi Aulangon Rantahuvilasta löytyy myös erähenkinen puusauna nykyajan mukavuuksilla!

Tämä pienemmän porukan monitoimihuvila on mitä mainioin tiimin kick off -päiviin, kalastusreissuihin tai pikkujouluihin. Täällä, jos jossain, luovuus pääsee valloilleen ja ideoita syntyy kuin itsestään. Tule päiväksi tai jää koko yöksi!

Lue lisää Aulangon Rantahuvilasta »

3. Villa Stenberg

Villa Stengbergin olohuone, upeat hirsiseinät ja vaalea sisustus - Venuu.fi
Villa Stenberg

Kapasiteetti: Istuen: 40 hlö, seisten: 50 hlö
Sijainti: Lohja
Majoitus: 19 hengelle

Miksi tyytyä vähään, kun voit saada enemmän? Idyllinen Villa Stenberg sijaitsee Lohjanjärven kupeessa. Huippuunsa varustellussa huvilassa järjestät vaikkapa fondue-bileet lasikatetulla terassilla ja kylvet tähtitaivaan alla paljussa, kauniiden metsämaisemien ympäröimänä.

Kauniisti sisustetusta hirsihuvilasta löytyy hyvin varusteltu keittiö leivinuuneineen, runsaasti oleskelutilaa, upea lasikatettu terassihuone, palju, spa-tyylinen saunaosasto ja nukkumapaikat jopa 19 hengelle. Korealta terassilta kelpaa tähyillä veden ylle ja kippistää elämälle, niin pienemmällä kuin suuremmallakin seurueella, mutta taatusti unohtumattomissa puitteissa.

Lue lisää Villa Stenbergistä »

4. Villa Griini

Modernin tyylikäs huvila Villa Griini isoilla ikkunoilla, iso terassi ja nurmialue järven rannalla - Venuu.fi
Villa Griini

Kapasiteetti: Istuen: 24 hlö, seisten: 200 hlö
Sijainti: Valkola
Majoitus: 14 hengelle

Järvi, metsä ja luonnon rauha – ah! Valkolassa, Laukaan lähellä sijaitsevassa edustushuvila Villa Griinissä tilaisuus kuin tilaisuus onnistuu varmasti, oli kiikarissa sitten vähän paremmat yritysjuhlat, koulutuspäivät tai loistokkaat juhlat.

Jos haluat juhlia kelloon katsomatta, tai todella vetäytyä pois tutuista ympyröistä, Villa Griinistä löytyy yösija 14:lle hengelle. Täällä voi siis halutessaan nauttia sadunomaisesta tunnelmasta vielä aamullakin. Päivätapahtumassa voi kokoontua poppoota jopa 200 henkeen asti, kun viihtyisä piha on käytössä.

Villa Griinin huikea henkilökunta toteuttaa jännimmätkin toiveet ja huolehtii kaikista käytännön järjestelyistä. Haluaisitteko esimerkiksi saapua helikopterilla paikalle? Onnistuu! Tehtäväksesi jää siis vain nauttia ja keskittyä olennaiseen.

Lue lisää Villa Griinistä »

5. Santalahti / Villa Aava

Puiset, katetut ruokapöydät Villa Aavassa, ikkunoista aukeaa talvinen metsämaisema - Venuu.fi
Santalahti / Villa Aava

Kapasiteetti: Istuen: 70 hlö, seisten: 100 hlö
Sijainti: Kotka
Majoitus: 18 hengelle

Upea loft-henkinen villa, jossa puitteet ovat kohdallaan! Juo kahvit tai skoolaa maljat lämmitetyllä verannalla avomerimaisemia katsellen.

Villasta löytyy takka, kaksi saunaosastoa ja kymmenen makuuhuonetta, joissa jokaisessa oma WC. Jos haluat jäädä yöksi isommalla porukalla, lisää majoituspaikkoja löytyy lähistön muista mökeistä ja huviloista.

Miltä paikka sitten näyttää? Mieti sisustuslehden inspiraatioartikkeleita ja selaa Instagram-kuvia hashtagilla #interiorgoals. Aivan, paikka on juuri niin tyylikäs!

Lue lisää Villa Aavasta »

6. Villa Hepolahti

Huvilan olohuone, upeat puiset seinät sekä lattia, nahkaiset tyylikkäät sohvat ja nojatuolit - Venuu.fi
Villa Hepolahti

Kapasiteetti: Istuen: 30 hlö, seisten: 40 hlö
Sijainti: Laitikkala
Majoitus: 20 hengelle

Hakusessa huvila sukujuhliin, perheviikonloppuun tai firman kesäpäivään? Metsäneuvos Koskelon eläkepäivien kodissa, Villa Hepolahdessa Pälkäneellä, yhdistyy suomalainen koivumetsä, Alvar Aallon design ja järvimaisema. Mikä Hepolahdesta tekee niin mainion? Kaunis miljöö ja lähiruoka. Täällä syöt herkkuja, joiden raaka-aineet tulevat isolta osin aivan Hepolahden naapurustosta.

Tämä Sydän-Hämeen helmi tarjoaa kaiken mitä toivoa saattaa ja enemmän!

Lue lisää Villa Hepolahdesta »

7. Hawkhill / Villa Taavetti

Hawkhill / Villa Taavetti

Kapasiteetti: Istuen: 14 hlö, seisten: 25 hlö
Sijainti: Tervalampi
Majoitus: 8 hengelle

Kansallispuiston siimeksessä järven rannalla siintää hirsihuvila kelohirsisaunalla ja nuotiopaikalla. Villa Taavetti on täydellinen valinta silloin, kun haluat nauttia luonnosta lähellä pääkaupunkiseutua.

Olit sitten järjestämässä kokous- tai huvireissua, kukaan ei jaksa olla koko päivää sisällä. Vie siis porukka soutaen tai kävellen Nuuksion metsäpoluille. Haasta halukkaat pilkkilipailuun tai melomaan kanootilla. Retken kruunaa erähenkinen lounas!

Myös perhejuhlat pienten kanssa onnistuu tässä vuokrahuvilassa. Täältä löytyy sekä sisä- että ulkoleluja, ja pyynnöstä huvilaan saa syöttötuolin ja pinnasängyn.

Lue lisää Hawkhill Villa Taavetista »

8. Lehmonkärki / VIP-huvila

Lehmonkärki / VIP-huvila


Kapasiteetti: Istuen: 17 hlö, seisten: 20 hlö
Sijainti: Asikkala
Majoitus: 14 hengelle

Täällä olet todellakin VIP! Lehmonkärjen VIP-huvilan hulppea huonekorkeus ja suuri terassi järvelle vakuuttaa kokeneenkin edustushuvilakävijän.

Suuri huvila sopii niin illanviettoon kuin kokouksiinkin, ja nokkela kaveri yhdistääkin työn ja huvin. Kun raskaan työrupeaman jälkeen on aika vaihtaa vapaalle, huvilasta löytyy siihen hyvät apuvälineet: perinteisen saunan lisäksi patio, aurinkotuolit ja ulkoporeallas! Jos kotiin lähtö ei innosta, huvilassa majoittuu helposti kymmenen ja parvellekin mahtuu vielä neljä yöpyjää.

Lue lisää Lehmonkärki VIP-huvilasta »

9. Hiisi Resort

Perinteisen puuhuvila Hiisi Resortin terassi järven rannalla auringon laskussa - Venuu.fi
Hiisi Resort

Kapasiteetti: Istuen: 22 hlö, seisten: 25 hlö
Sijainti: Nummela
Majoitus: 8 hengelle

Kuin astuisi kansallismaisemaan!

Punainen järvenrantamökki modernilla twistillä. Terassin kuumavesiallas, katettu kesäkeittiö ja tunnelmallinen lapinkota erottaa Hiisi Resortin muista.

Mikään ei ole ihanampaa kuin istua rauhassa terassilla tuijotellen järvelle. Jos kuitenkin kaipaat myös toimintaa, sitä löytyy lähistöltä vaikka kuinka. Puolen tunnin matkan päässä Helsingistä sijaitseva Hiisi Resort onkin oikea golffarin unelma: lähellä on useita kenttiä, muun muassa St. Lawrence Golf. Laskettelijakaan ei jää ilman tekemistä, sillä kulmilta löytyy myös Vihti Ski -hiihtokeskus.

Täältä voi myös vuokrata matkailuvaunuja, jos tulee tarve lisämajoitustilalle tai tie kutsuu. Tämä mökki ihastuttaa takuulla!

Lue lisää Hiisi Resortista »

10. Villa Skitunäs

Villa Skitunäs

Kapasiteetti: Istuen: 10 hlö, seisten: 20 hlö
Sijainti: Pyhtää
Majoitus: 12 hengelle

Astu taikametsään!

Merenranta ja hirsimökki, jonka puulämmitteinen sauna ja talvigrillaukseenkin sopiva grillikota porontaljoilla saavat vieraat huokaisemaan ihastuksesta.

Mökin ympäristössä voi tehdä kaikenlaista: sienestää, retkeillä ja onpa metsässä järjestetty värikuulasotaakin. Merellä voi uida ja kalastaa, ja soutuvene kuuluu mökin vuokraan.

Isolla parvella on nukkumapaikkoja ja biljardipöytä (!!! 🎱), mutta jännittävimpään yösijaan kiivetään tikkaita pitkin saunan terassilta. Tämä on todellinen Pyhtään timantti!

Lue lisää Villa Skitunäsistä »


Etkö vielä löytänyt täydellistä? Katso kaikki ihanat mökit ja villat »


Lue seuraavaksi:

5 syytä, miksi off-site kokoukset ovat parempia

Täydellinen opas: Näin valitset sopivan tilan tapahtumaasi

Venuun parhaat: 10 x uniikit saunatilat


Parhaat vuokramökit | Vuokramökit Uusimaa | Vuokramökit Helsinki | Vuokramökit Tampere | Vuokramökit Turku | Vuokramökit Maaseutu | Vuokramökit Saaristo | Retriitit | Retriitti Pääkaupunkiseutu | Yritysjuhlat | Virkistyspäivät | Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Tampere | Juhlatilat Turku

Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku | Catering ja pitopalvelu Kuopio | Catering ja pitopalvelu Oulu | Catering ja pitopalvelu pääkaupunkiseutu | Catering ja pitopalvelu vegaaneille | Catering ja pitopalvelu häihin | Catering ja pitopalvelu juhliin

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required