Missä käydään parhaat keskustelut? Entä missä syntyy parhaat päätökset? No saunassa tietysti.

Kokosimme yhteen Venuun 10 uniikkia saunatilaa, jotka sopivat niin kaveriporukan juhliin kuin yritysten tiimipäiviin. Katso tästä parhaat saunat ja varaa seuraavaan tilaisuuteen nyt!

Roba Lounge, Helsinki

RobaLounge1

Tyyliä ja laatua arvostavan kannattaa ehdottomasti tutustua Iso Roobertinkadulla sijaitseviin Roba Loungeen ja Roba Lounge II:een. Naapureina sijaitsevat tilat on molemmat suunniteltu ja sisustettu pieteetillä viimeistäkin yksityiskohtaa myöten.

Tyylin lisäksi tiloissa hurmaa hulppeat saunatilat: molempien tilojen saunan lauteilta voi katsoa sekä televisiota että nauttia takan tunnelmasta. Löylyjen jälkeen takkatulesta nauttiminen jatkuu rennosti loungen sohvilla.

Saunailtojen lisäksi molemmat tilat soveltuvat juhliin ja kokouksiin. Tiloissa on hyvinvarustellut keittiöt ja astiastot, joten omien tarjoiluiden tuominen sujuu vaivatta. Tarvittaessa catering järjestyy myös tilalta.

Lue lisää Roba Loungesta ja Roba Lounge II:sta »

Pingviini / Saunatilat, Vantaa

Pingviini3

Etsitkö rentoa paikkaa saunaillan järjestämiseen? Vantaalla sijaitsevan Pingviinin kellarikerroksesta löytyvä saunatila on omiaan yritysten virkistysiltoihin, polttariporukoille ja muihin illanistujaisiin.

Tässä saunassa voi fiiliksen mukaan joko rentoutua tai vaikka seurata urheilumatsia, sillä saunasta löytyy omat kaiuttimet ja suora näköyhteys pukuhuoneen telkkariin. Pingviinin valmiit saunapaketit on varattavissa 5-15 hengelle ja niihin sisältyy kolme tuntia saunomista, ruokailu, saunajuomat ja pyyhkeet.

Isompi seurue voi varata koko kellarikerroksen, jolloin tila soveltuu 50 vieraan tilaisuuksiin.

Lue lisää Pingviinin Saunatilasta »

LAPI-talo / Kattohaikara, Helsinki

Kattohaikara1

Helsingin ydinkeskustan kattojen yllä sijaitsee tämä edustustilojen helmi. Kattohaikarasta löytyy erillinen kokoustila, lounge ja tietysti sauna. Kokoustilaan mahtuu jopa 16 henkilöä saman pöydän ääreen. Loungessa on rennompaa ajanviettoa varten sohvaryhmiä.

Kattohaikarassa järjestyvät siis mukavat kokoukset, illalliset sekä rennot tiimi-illat ja muut yritysjuhlat. Tila huolehtii ruokatarjoilut ja muut järjestelyt valmiiksi toiveidenne mukaan. Tutustu esimerkiksi kokouspakettiin, joka sisältää tilan aamiaisen, lounaan ja iltapäiväkahvit sekä saunan kokouspäivän päätteeksi.

Huom! Kattohaikaraa vuokrataan ainoastaan yritysasiakkaille.

Lue lisää Kattohaikarasta »

Airport Hotel Bonus Inn, Vantaa

Airport2

Kiinnostaisiko ulkoporeallas, rento lounge ja huikeat maisemat hotellin kattoterassilta? Jos vastasit kyllä, kyllä ja kyllä, jatka lukemista!

Tämä saunakabinetti altaineen sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä ja onkin oivallinen kohde bisnestapaamisten järjestämiseen. Tilasta löytyy kaikki asianmukaiset ja modernit kokousvarustelut ja palaverin jälkeen rentoudutaan löylyissä sekä terassin lämpimässä ulkoporealtaassa.

Tilassa järjestyy myös kaveriporukan saunaillat ja muut illanvietot. Juomat ja tarjoilut sekä kokouksiin että illanviettoihin järjestyvät pyydettäessä kätevästi tilan kautta.

Lue lisää Airport Hotel Bonus Inn Saunakabinetista »

Villa Paratiisi, Vihti

Paratiisi1

Tämä paratiisi sijaitsee Nuuksion kansallispuiston siimeksessä, ihanan luonnon keskellä. Tilasta löytyy kaikki, mitä tarvitaan pieneen irtiottoon arjesta, kuten iso ja aurinkoinen terassi, järvi, tunnelmallinen puusauna ja palju. Huvilalta pääsee tekemään kävelyjä Nuuksioon tai souturetken omasta rannasta.

Saunan kateltulta terassilta löytyy myös kesäkeittiö tulisijalla ja rannasta nuotiopaikka sekä laavu. Huvilaan ja sen pihamökkeihin mahtuu yöpymään 14 henkilöä.

Jos kaipaatte työ- tai kaveriporukalla ihanaa mökkitunnelmaa, Paratiisi on teille.

Lue lisää Villa Paratiisista »

Väinö Kallio / Sauna, Helsinki

Va-ino-Kallio

Väinö Kallio on trendikäs tapahtumakompleksi Kalliossa Hämeentiellä. Ylimmän kerroksen saunatila on modernin tyylikäs ja soveltuu maksimissaan 30 vieraan tilaisuuksiin.

Saunatilassa järjestyy niin kokoukset kuin pienemmät juhlat ja rennot saunaillat. Tilan erikoisuutena on iso kattoterassi, joka kutsuu paistattelemaan päivää kesäisin. Terassilta löytyy myös ulkoporeamme, joka kruunaa saunakokemuksen!

Tarjoilut järjestyvät helposti tilan kautta ja räätälöidään aina toiveiden mukaan.

Lue lisää Vainö Kallion Saunasta »

Saunaravintola Kuuma / Lounge, Tampere

Kuuma3

Tampere on täynnä mahtavia saunoja, uusimpana tulokkaana Saunaravintola Kuuma Laukontorilla.

Kuuman Lounge on kokousvarusteltu tila ravintolan alakerrassa. Trendikkäässä tilassa on takka ja järvinäkymät, joten siellä on helppo rentoutua löylyjen jälkeen. Tila sopii myös kokoustamiseen ja pieniin illallisiin.

Loungen lisäksi Kuumassa on tunnelmallinen ravintolsali, isot terassit sekä yläkerran tila, jotka voi myös vuokrata erikseen yksityistilaisuuksiin.

Lue lisää Saunaravintola Kuumasta »

Airisniemen Kartano / Sauna, Turku

Airisniemen Kartano

Airisniemen Kartanon pihapiirissä sijaitseva saunarakennus on kuin tehty suomalaisen designin ystäville. Kodinomainen, tyylikäs ja tunnelmallinen saunatila sopii sekä työporukoiden kokouksiin ja virkistyspäiviin että juhliin, saunailtoihin sekä illallisiin.

Kesäisin lisätilaa tuo iso terassi, josta avautuu esteettömät merinäkymät. Rannassa on kaksi laituria, joilta pääsee pulahtamaan veteen.

Katso myös muut Airisniemen kartanon upeat tilat Mutteri, Yläkerta ja Kartano.

Lue lisää Airisniemen Kartanon Saunasta

Vesiurheilukeskus Laguuni / Saunalautta, Espoo

Laguuni1

Laguuni on vesiurheilulajien kelluva keidas Keilaniemessä. Täältä löytyy sekä vauhdikkaita vesielämyksiä wakeboardingista vesihiihtoon mutta myös lungimpaa tekemistä, kuten SUP-lautailua.

Laguunin Saunalautalla tiivistyy kesän parhaat hetket: ystävät, aurinko, saunominen ja uiminen. Lautalle mahtuu kerrallaan 20 nautiskelijaa ja saunaan seitsemän. Saunaillan kruunaa Ravintola & baari Blägän kylmät virvokkeet ja herkulliset burgerit.

Lue lisää Laguunin Saunalautasta »

G Livelab / The Suite, Helsinki

Suite

Helsingin näyttävimmät löylyt nautitaan ehdottomasti G Livelab -klubin kattokerroksessa sijaitsevassa The Suitessa. Säihkyvä tila tuo luksusta tilaisuuteen kuin tilasuuteen saunaillasta workshopiin ja juhlista tuotelanseerauksiin. Juhlakäytössä tilaan mahtuu 50 vierasta, kokouskäytössä se on parhaimmillaan 14 hengelle.

The Suiteen on mahdollista viedä omat tarjoilut, mutta juomapuoli hoituu klubin puolesta. Saunaillan voikin kruunata vaikka herkullisilla drinkeillä!

The Suite sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Yrjönkadun ja Pienen Roobertinkadun kulmassa.

Lue lisää The Suitesta »


Eikö näistä vielä löytynyt sopivaa saunatilaa? Katso kaikki saunat Venuu.fi:stä:

Katso kaikki saunatilat »


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 toimivinta kokoustilaa

Venuun parhaat: 10 uutta ideaa mahtaviin kesäjuhliin »

Venuun parhaat: Suomen unikkeimmat tapahtumatilat »Juhlatilat Helsinki |Kokoustilat Helsinki | Saunatilat Helsinki

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required