Missä on jokaisen tapahtuman fiiliksen ydin? Juhlatilassa, tietenkin.

Tapahtuma-alan asiantuntijat aloittavat jokaisen tilaisuuden suunnittelun juhlatilasta. Hyvin valittu tila antaa raamit toimivalle ja ikimuistoiselle tapahtumalle, jossa vieraat oikeasti viihtyvät.

Listasimme Suomen uniikeimmat tapahtumatilat – lue ja inspiroidu!

Musiikkitalo

Musiikkitalo-1

Jos kaipaat tapahtumaasi modernia, tyylikästä ja arvokasta tunnelmaa, kannattaa tutustua Musiikkitalon juhlatiloihin.

Harjoitussali Paavo on ilmiömäinen juhlatila gaaloihin, yritysjuhliin, seminaareihin ja kick-offeihin. Tilassa on korkea katto, kauniit puupinnat ja kaikki tarvittavat tekniset varusteet. Salia voi muokata helposti tilaisuuden luonteeseen sopivaksi.

Lisäksi Musiikkitalosta löytyvät myös viihtyisä ravintola sekä valoisa Terassilämpiö, joissa järjestyvät niin intiimit illalliset kuin konserttia edeltävät cocktailtilaisuudet.

Sijainti: Helsinki, Töölönlahti

Lue lisää Musiikkitalosta »

Top Lounges / Kattohuoneisto

Kattohuoneisto-2

Top Loungesin vaikuttava kattohuoneisto sijaitsee Eteläesplanadilla, aivan Helsingin ydinkeskustassa. Juhlatilassa on pääsalin lisäksi kaksi saunaa ja kaksi kattoterassia, joista aukeaa lyömättömät näkymät keskustan ylle.

Tilasta löytyy myös muun muassa tasokas kokousvarustelu sekä viihtyisä lounge. Tunnelmaa tilaan luovat kaksi aitoa takkaa. Olipa suunnitelmissa siis esimerkiksi inspiroiva kokous, rento saunailta tai näyttävä illallinen, jokainen toive täyttyy tässä uniikissa juhlatilassa.

Sijainti: Helsinki, Kaartinkaupunki

Lue lisää Kattohuoneistosta »

Palace

Palace-2

Historiallinen Eteläranta 10 valmistui vuoden 1952 olympialaisten alla ja tänä päivänä se huokuu yhä aikakautensa tyyliä, modernilla twistillä. Säihkyvät merimaisemat ja taivaallinen ruoka luovat ainutlaatuisen tunnelman, jollaista ei löydä muualta.

Palacesta löytyy juhlasali sekä intiimejä kabinetteja, jotka sopivat niin kokouksiin, juhliin kuin tunnelmallisiin tapaamisiin. Tiloja yhdistelemällä Palacessa voi järjestää jopa 200 vieraan illallisen.

Sijainti: Helsinki, Kaartinkaupunki

Lue lisää Palacesta »

Luonnontieteellinen museo / Kimnaasi-sali

Kimnaasi

Yksi Helsingin jännittävimmistä tapahtumatiloista löytyy Luonnontieteellisestä museosta. Vuonna 1913 valmistunut rakennus on toiminut museona jo vuodesta 1924 ja nykyään se avaa ovensa myös yritys- ja yksityistilaisuuksien järjestäjille.

Kimnaasi-sali on juhlatila, jossa yhdistyy historia, luonto ja arvokas tunnelma. Jos tilaisuuteen kaipaa ohjelmaa, museoon on mahdollista varata myös opastus.

Luonnontieteellinen museo sijaitsee aivan Helsingin ytimessä, Kampin kauppakeskuksen kupeessa.

Sijainti: Helsinki, Etu-Töölö

Lue lisää Kimnaasi-salista »

Keilaniemi Ravintolat / Juhlatila

Keilaniemi-2

Avara tila, suuret ikkunat, luonnonvalo ja merimaisemat. Keilaniemi Ravintoloiden juhlatila luo ihastuttavat puitteet niin yksityis- kuin yritystilaisuuksiin. Tilassa juhlitaan sekä näyttävät häät, kesäjuhlat, syntymäpäivät että riemukkaat yritysjuhlatkin.

Viihtyisä juhlatila on täydellinen valinta helppoutta arvostavalle tapahtumajärjestäjälle, sillä tila vuokrataan aina kokonaispakettiratkaisuna henkilökunnan ja tarjoiluiden kera.

Sijainti: Espoo, Keilaniemi

Lue lisää Keilaniemi Ravintoloiden juhlatilasta »

Gumbostrand Konst & Form

Gumbostrand-2

Vanhan metallitehtaan uumenissa piilee täysin uniikki kokoustila ja galleria, Gumbostrand Konst & Form. Valoisa ja avara tila on entisöity rustiikkista tehdastyyliä kunnioittaen.

Miljöön ohella ainutlaatuista tunnelmaa luo myös esillä oleva taide, joka inspiroi ja elävöittää jokaista tapahtumaa. Tilaisuudet kruunaa paikan päällä valmistetut tarjoilut.

Vaikuttava kokoustila sijaitsee Sipoon maalaisidyllissä, aivan merenrannan tuntumassa.

Sijainti: Sipoo, Söderkulla

Lue lisää Gumbostrand Konst & Formista »

Ekberg Extra

Ekberg-Extra-2

Bulevardin legendaarisen Ekberg Cafén yläkerrasta löytyy hienostunut ja arvokas juhlatila, Ekberg Extra.

Tilavassa ja valoisassa salissa on järjestetty niin perhejuhlia, illallisia, lehdistötilaisuuksia kuin yhtiökokouksiakin. Sali sopii myös kokouskäyttöön jopa 70 vieraalle. Pienempi Otto-kabinetti sen sijaan toimii mainiosti esimerkiksi ryhmätyötilana.

Parkettilattia, kauniit kakluunit ja suuret ikkunat luovat tiloihin uniikkia tunnelmaa, joka tekee jokaisesta tapahtumasta erityisen. Ekbergin maistuvat juhla- ja kokoustarjoilut syntyvät käsityönä omassa keittiössä, leipomossa ja konditoriassa, perinteitä kunnioittaen jo vuodesta 1852.

Sijainti: Helsinki, Punavuori

Lue lisää Ekberg Extrasta »

Clarion Hotel Helsinki / Sky Room

Clarion-Sky-Room-2

Clarion Hotel Helsinki on yksi pääkaupungin korkeimmista rakennuksista ja sen kruununa koreilee upea kohtaamispaikka Sky Room, jossa saa nauttia henkeäsalpaavasta näköalasta.

Viimeistä yksityiskohtaa myöten harkittu Sky Room on päiväsaikaan täydellinen tila ylellisiin yksityistilaisuuksiin, yritystapahtumiin sekä inspiroiviin kokouksiin. Iltaisin Helsingin näyttävimmäksi baariksi muuntautuvasta Sky Roomista löytyy myös erillinen Ulappa-kohtaamistila.

Sijainti: Helsinki, Jätkäsaari

Lue lisää Sky Roomista »

Wonderland

Wonderland-3

Inspiroiva ja yhteisöllinen Wonderland on uudenlainen coworking-tila, joka muodostuu kokoustiloista, tiimihuoneista ja loungeista. Kokonaisuuden kruunaa hurmaava ravintola ja juhlatila.

Wonderlandin luovat tilat tarjoavat yllätyksiä, sillä jokaisella huoneella on oma teemansa. Kokoustiloja löytyy niin kahdenkeskisiin neuvotteluihin kuin suurempiin palavereihin.

Wonderland on täydellinen valinta myös yritystapahtumiin ja juhliin, joissa yhdistyvät workshop-työskentely ja illanvietto saman katon alla. Ravintolan valtavat ikkunat, katosta roikkuvat kukat ja betonilattia luovat juhlatilaan ainutlaatuisen tunnelman.

Sijainti: Helsinki, Vallila

Lue lisää Wonderlandista »

Shakta Joogakoulu

Shakta-2

Miltä kuulostaisi kokous patjoilla loikoillen ja jumppapalloilla istuen? Tai seminaari rentoutuneessa ja tasapainoisessa olotilassa?

Shakta Joogakoulussa on kaksi valoisaa tilaa, joissa järjestyy niin luennot, esitykset, kokoukset, seminaarit kuin joogatunnitkin.

Shakta järjestää myös elämyksellisiä FlowMeeting-kokouksia, joiden aluksi tai lopuksi tehdään kaikille sopiva, stressiä poistava harjoitus. Joogakoulussa on mahdollista pitää myös yksilöllisesti räätälöity joogatunti jopa 50 osallistujalle.

Sijainti: Helsinki, Kalasatama

Lue lisää Shaktasta »


Etkö vielä löytänyt täydellistä tilaa tapahtumaasi? Tutustu uniikkeihin kohteisiin Venuu.fi:ssä!

Katso kaikki juhla-, kokous- ja saunatilat (2800+) »


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 tilaa suuriin tapahtumiin


Juhlatilat Helsinki |Kokoustilat Helsinki | Saunatilat Helsinki

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required