Kun tiedossa on suuri gaala, arvokas seminaari tai näyttävä hääjuhla, tärkein kysymys kuuluu: Missä ison tapahtuman voi järjestää?

Listasimme parhaat tilat suuriin tilaisuuksiin – go big or go home!

Top Lounges / Astoria-sali

Astorian-juhlasali

Historiallinen Astoria-sali on todellinen tapahtumien tila Helsingin keskustassa. Upeasti entisöity ja täysin uniikki juhlatila hurmaa jokaisen vieraan, olipa kyseessä pieni tai suuri tilaisuus.

Salissa voi viettää jopa 400 osallistujan cocktailjuhlat tai 250 vieraan istuvat illalliset. Tila kalustetaan aina ryhmän toiveiden mukaan ja siksi se toimii hyvin myös noin 50 vieraan kokouksiin. Aulan juuri uusittu baari palvelee sulavasti myös isoja ryhmiä.

Kapasiteetti: Istuen max 250, seisten max 500
Sijainti: Helsinki

Lue lisää Astoria-salista »

Story / Vanha Kauppahalli

Stroy1

Kun Vanha Kauppahalli sulkee ovensa, tiloihin leviää täysin ainutlaatuinen tunnelma. Hallin sydämessä on ravintola Story, jossa voi iltojen pimetessä järjestää uniikkeja yksityistilaisuuksia.

Lämminhenkisestä ravintolasta on upeat merinäkymät ja sen keittiössä valmistuu niin cocktailpaloja kuin yhdeksän ruokalajin illallisia. Huikeaan juhlatilaan mahtuu korkeintaan 150 vierasta.

Kapasiteetti: Istuen max 60, seisten max 150
Sijainti: Helsinki

Lue lisää Storysta »

Tapahtumakeskus Telakka

Telakka

Näyttävä, moderni ja ennen kaikkea iso. Helsingin Hernesaaressa sijaitseva Tapahtumakeskus Telakka on yksi Suomen suurimmista yhtenäisistä tapahtumatiloista.

Telakan tilat muuntautuvat notkeasti aina illallisista pikkujouluihin ja tv-tuotannoista messuihin. Tapahtumakeskuksen kautta voi tilata myös tasokkaat tarjoilut sekä korkeatasoiset ääni- ja valotehosteet kaiken kokoisiin tilaisuuksiin.

Kapasiteetti: Istuen max 700, seisten max 810
Sijainti: Helsinki

Lue lisää Tapahtumakeskus Telakasta »

Verkatehdas

Verkatehdas

Verkatehdas on vanhaan tehdasrakennukseen kunnostettu tapahtumakeskus Hämeenlinnassa. Kyseessä on tapahtumatilojen moniottelija, sillä sieltä löytyy tilat niin pienille kokouksille kuin suurille massatapahtumille.

Verkatehtaan sydämessä on Lasipiha, jonka katosta laskeutuva luonnonvalo tekee jokaisesta tilaisuudesta uniikin. Teleskooppirakenteella toteutettu Vanaja-sali sen sijaan muuntuu vaivatta nousevasta auditoriosta tasalattiaksi, joten siellä voi järjestää niin suuria seminaareja kuin istuvia illallisia.

Kapasiteetti: Istuen max 1200, seisten max 1200
Sijainti: Hämeenlinna

Lue lisää Verkatehtaasta »

Tapahtumakeskus Koskenranta

Koskenranta

Tapahtumakeskus Koskenranta sijaitsee uniikissa tehdasmiljöössä Helsingin Vanhankaupunginkoskella, vain seitsemän kilometrin päässä ydinkeskustasta. Vanhaan vesivirtauslaboratorioon kunnostettu Wirtaamo-sali tarjoaa 1000 neliötä tolpatonta tilaa niin näyttäviin juhliin kuin tyylikkäisiin seminaareihinkin.

Koskenranta on täyden palvelun tapahtumatalo, josta löytyy myös upeat terassit, hymyilevä henkilökunta sekä herkkuja taikova keittiö.

Kapasiteetti: Istuen max 700, seisten max 800
Sijainti: Helsinki

Lue lisää Tapahtumakeskus Koskenrannasta »

Helsingin kaupunginmuseo

Kaupunginmuseo

Senaatintorin laidalla sijaitseva museo on vaikuttava, leikkisä ja taatusti uniikki juhlatila, joka avaa ovensa yksityistilaisuuksille aukioloaikojen ulkopuolella. Kaupunginmuseossa juhlitaan niin iloiset perhejuhlat kuin näyttävät asiakastilaisuudetkin.

Kaupunginmuseossa järjestettyihin tilaisuuksiin ei tarvitse keksiä ohjelmaa – tila itsessään on upea elämys. Hauskana lisänä toimivat vaihtuvat näyttelyt, joihin voi tutustua tarkemmin opastetulla kierroksella.

Kapasiteetti: Istuen max 60, seisten max 300
Sijainti: Helsinki

Lue lisää Helsingin kaupunginmuseosta »

Musiikkitalo

Musiikkitalo

Modernista Musiikkitalosta löytyvät tunnelmalliset juhlatilat isoihin tapahtumiin aivan Helsingin ydinkeskustassa. Harjoitussali Paavo on täydellinen valinta erilaisiin yritys- ja yleisötapahtumiin. Seminaareihin, gaaloihin ja konsertteihin sopiva sali on ainutlaatuinen ja elämyksellinen tila, joka antaa jokaiselle tilaisuudelle ikimuistoiset puitteet.

Lisäksi Musiikkitalossa on myös viihtyisä ravintola sekä valoisa Terassilämpiö, joissa järjestyvät niin illalliset kuin tyylikkäät cocktailtilaisuudetkin.

Kapasiteetti: Istuen max 240, seisten max 240
Sijainti: Helsinki

Lue lisää Musiikkitalosta »

Werstas / Tori

Werstas

Lahden Askontalon sisäpihalta löytyy uniikki tapahtumatila Tori. Avarassa tilassa tunnelmaa luovat korkeat ikkunat ja upeat punatiiliseinät, ja sen varustukseen kuuluvat muun muassa näyttävä valaistustekniikka sekä laadukas äänentoisto.

Torissa voi järjestää istuvan illallisen noin 350 vieraalle, mutta seisten tilaan mahtuu jopa 600 vierasta. Näissä hulppeissa puitteissa juhlitaan niin gaalat, messut, seminaarit kuin häätkin.

Kapasiteetti: Istuen max 350, seisten max 600
Sijainti: Lahti

Lue lisää Torista »

Mustion Linna / Linnankrouvin paviljonki

Linnankrouvi

Raaseporissa sijaitsevan Mustion Linnan tilukset ovat kuin sadusta. Suuri yksityinen puisto historiallisine rakennuksineen on taianomainen miljöö niin häihin kuin yritysjuhliinkin.

Tilusten helmi on Linnankrouvin Paviljonki, jonka suurista ikkunoista aukeaa upeat puisto- ja jokinäkymät. Valoisassa juhlatilassa järjestyy jopa 110 vieraan istuva illallinen.

Kapasiteetti: Istuen max 110, seisten max 150
Sijainti: Raasepori

Lue lisää Linnankrouvin paviljongista »

Luonnontieteellinen museo / Kimnaasi-sali

Kimnaasi

Rakastetun Luonnontieteellisen museon tunnelmallinen Kimnaasi-sali on huikea juhlatila yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Tunnelmallisessa salissa voi viettää niin häät, kokoukset, yritysjuhlat kuin cocktailtilaisuudetkin.

Kimnaasi-salissa jokaisen tapahtuman kruunaa korkeatasoiset tarjoilut, jotka tila toteuttaa asiakkaiden toiveiden mukaan. Aivan Kampin kauppakeskuksen kupeessa sijaitsevaan juhlatilaan mahtuu korkeintaan noin 200 vierasta.

Kapasiteetti: Istuen max 120, seisten max 200
Sijainti: Helsinki

Lue lisää Kimnaasi-salista »


Etkö vielä löytänyt täydellistä tilaa tapahtumaasi? Tutustu uniikkeihin kohteisiin Venuu.fi:ssä!

Katso kaikki juhla-, kokous- ja saunatilat (2900+) »


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: Suomen uniikeimmat tapahtumatilat

Venuun timantit: Kaivohuone – satojen tarinoiden ravintola


Juhlatilat Helsinki |Kokoustilat Helsinki | Saunatilat Helsinki

Festlokal Stockholm | Festlokal Göteborg | Möteslokal Stockholm
Mødelokaler i København K | Festlokaler København | Selskabslokaler København | Bryllupslokaler København | Sala Szkoleniowa Warszawa | Sala Konferencyjna Warszawa | Sale Weselne Warszawa | Sala Bankietowa Warszawa | Lokale Imprezy Warszavie