Mikä ärsyttää kokouksissa eniten? Ei se, että niitä pidetään vaan se, missä niitä pidetään. Kokouksissa jos jossain on erityisen tärkeää, että tekniikka pelaa, tila toimii keskustelemiseen ja ilmapiiri on innostava.

Nyt esittelemme Venuun kymmenen toimivinta kokoustilaa. Lue, inspiroidu ja järjestä seuraava kokous astetta paremmassa lokaatiossa!

Roba Lounge, Helsinki

Roba Lounge - Venuu.fi

Helsingin sydämessä, Iso Roobertinkadulla, sijaitsevat Roba Lounge ja Roba Lounge II ovat huipputyylikkäät ja viimeistäkin yksityiskohtaa myöten viimeistellyt edustustilat. Monipuoliset tilat toimivat saumatta kokouksista saunailtoihin ja juhlista asiakastilaisuuksiin.

Molemmista tiloista löytyy laadukkaat kokousvarustelut, WiFi, automatisoitu av- ja valojärjestelmä sekä isot näytöt presentaatioita varten. Jos kokous kaipaa hieman eloa, testatkaa myös Singa-karaokea!

Lue lisää Roba Loungesta ja Roba Lounge II:sta »

Pentagon Design, Helsinki

Pentagon Design - Venuu.fi

Tämä tila jos mikä takaa luovan ja innostuneen fiiliksen kokouksiin. Pentagon Desingin avara loft-tila ja värikäs kokoushuone sopivat paitsi kokouksiin myös isompiin workshopeihin ja muihin tilaisuuksiin, kuten kuvauksiin ja lanseerauksiin. Pienemmän kokoushuoneen ehdottomia vetonauloja ovat pingis ja pöytälätkä!

Toimivalla kokoustekniikalla varustellut tilat sijaitsevat Helsingin Kalliossa loistavien liikenneyhteyksien varrella. Tutustu Pentagon Designin erilaisiin kokouspaketteihin!

Lue lisää Pentagon Designista »

Lasipalatsi, Helsinki

Lasipalatsi - Venuu.fi

Helsingin ikonisin kohtaamispaikka on ehdottomasti vastaremontoitu Ravintola Lasipalatsi. Kabinetit Akvaario ja Helsinki toimivat niin kokouksiin, lounastapaamisiin kuin illallaisiin. Ravintolan Palmuhuoneessa tai Baarissa järjestyvät isommatkin yritystilaisuudet.

Lasipalatsin kokous- ja juhlatilat ovat helposti muunneltavissa ja mukautuvatkin aina kahden hengen tapaamisista 60 hengen juhlallisuuksiin. Myös Lasipalatsin Bio Rexin tilat ovat yhdistettävissä Ravintola Lasipalatsiin, jolloin tilojen maksimikapasiteetti kasvaa jopa 1000 henkilöön.

Lue lisää Lasipalatsista »

Gumbostrand Konst & Form, Sipoo

Gumbostrand Konst & Form - Venuu.fi

Gumbostrand tarjoaa täydellisen paon toimistoarjesta keskelle kaunista maalaismaisemaa ja taidetta. Galleria on inspiroiva ympäristö eri tilaisuuksille ja sen tilat muokkautuvatkin helposti seminaareista palavereihin ja cocktailtilaisuuksista koulutuksiin.

Gumbostrand sijaitsee Sipoossa vain 30 min ajomatkan päässä Helsingistä. Täydellinen kohde yhdistettäväksi vaikkapa tiimin virkistyspäivään tai kick-offiin – piristä päivää puolen tunnin opastetulla taidekierroksella!

Lue lisää Gumbostrandista »

Ravintola Töölönranta, Helsinki

Ravintola Töölönranta / Linnunlaulu - Venuu.fi

Töölönrannan merellisessä ja vehreässä ympäristössä järjestyvät viihtyisät kokoukset isolla tai pienellä porukalla. Herkullisen lisän kokouksiin tuo Töölönrannan menut ja kokoustarjoilut, jotka eivät jätä ketään kylmäksi.

Ravintolan tyylikkäistä tiloista kokoustamiseen soveltuvat parhaiten Olympia- ja Linnunlaulu-kabinetit. Molemmat tilat muuntautuvat jouhevasti myös bisnesillallisiin sekä aamiais- ja lounaspalavereihin. Aurinkoisella kelillä kokousvieraat voivat nauttia Linnunlaulun omasta terassista! Isompia tilaisuuksia varten kannattaa tutustua Töölönrannan Ravintolasaliin ja Baariin.

Lue lisää Ravintola Töölönrannasta »

Ravintola Werstas, Lahti

Ravintola Werstas - Venuu.fi

Iso kokous, pieni kokous, gaala, messut – mitä tahansa järjestätkin, Werstaalta löytyy siihen sopiva tila. Werstaan kokoustilat Pajat 1, 2 ja 3 toimivat omina erillisinä kokoustiloina, mutta ne voidaan yhdistää väliseinät poistamalla jopa 100 hengen yhtenäiseksi tilaksi. Jokaisesta kokoustilasta löytyy laadukkaat kokousvarustelut sisältäen tyylikkäät kokoustilakalusteet sekä esitystekniikan. Kysy myös kokouspaketeista!

Isommat yritystilasuudet järjestetään Ravintola Werstaan Torilla tai lämmintunnelmaisessa Ravintolasalissa.

Lue lisää Werstaan tiloista »

Villa Störsvik, Siuntio

Villa Störsvik - Venuu.fi

Villa Störsvik on elämyksellinen ja ylellinen huvila meren rannalla Siuntiossa. Keskellä hurmaavaa luontoa kiire unohtuu ja ajatukset kulkevat vapaasti.

Störsvikissä järjestyvät niin tiimin workshopit, kick-offit, virkistyspäivät kuin asiakastilaisuudet ja muut juhlat jopa 350 vieraalle. Osaava henkilökunta huolehtii puolestasi kaikista käytännön järjestelyistä puolestasi, kuten tilaisuuteen sopivista tarjoiluista ja teeman mukaisesta oheisohjelmasta.

Tämä luontoparatiisi sijaitsee vain 40 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Villasta löytyy myös majoitusmahdollisuus 30 vieraalle.

Lue lisää Villa Störsvikistä »

Fazer Experience Vierailukeskus, Vantaa

Fazer Experience Vierailukeskus - Venuu.fi

Jos kokoukseen on mahdollista yhdistää vaikka lakritsitasting, voiko se olla mitään muuta kuin täydellinen?

Fazer Experience Vierailukeskus on edustava ympäristö kokousten, seminaarien, asiakastilaisuuksien ja muiden yritysjuhlien viettoon. Näyttävä Karl Fazer -sali soveltuu parhaiten isoihin tilaisuuksiin. Avoimen tilaan saa helposti muokattua halutut pöytämuodot. Pienempiin palavereihin istuu hyvin Idea Bakery, jossa ajatuksia haudotaan modernin toimivissa puitteissa.

Kysy myös erilaisista oheisohjelmista kokouksen kylkeen, kuten kokkikoulusta, pullakoulusta tai suklaameditaatiosta!

Lue lisää Fazer Experience Vierailukeskuksesta »

Musiikkitalo, Helsinki

Musiikkitalo - Venuu.fi

Töölönlahden ylväs maamerkki, Musiikkitalo, sopii myös erilaisiin kokouksiin, tapaamisiin, koulutuksiin, isoihin konferensseihin sekä erilaisiin yritys- ja asiakastapahtumiin.

Musiikkitalon tilat tekevät vaikutuksen arkkitehtuurillaan, ensiluokkaisella ääni- ja valotekniikalla sekä tietysti ammattitaitoisella asiakaspalvelulla.

Kokous- ja koulutuskäyttöön soveltuvat parhaiten raikas ja valoisa Terassilämpiö tai tunnelmallinen ja intiimi Ravintola-klubi. Isompiin seminaareihin sopii 200-paikkainen Harjoitussali Paavo tai näyttävä Konserttisali, jonne saa katsomon 800, 1200 tai 1700 osallistujalle.

Lue lisää Musiikkitalosta »

HTC Helsinki / Auditorio Kolumbus, Helsinki

HTC Helsinki / Auditorio Kolumbus - Venuu.fi

Näyttävät ja varmasti toimivat puitteet kokouksiin tarjoaa HTC Helsingin yrityspuisto Ruoholahden merellisessä ympäristössä.

Yrityspuistosta löytyy muun muassa Auditorio Kolumbus, jossa järjestyy seminaarit sekä kiinnostavat luennot ja puhujatilaisuudet. Tilassa on modernit av-laitteet sekä videotykki suurella valkokankaalla. Erikoisuutena catchbox-mikrofoni, jota voi huoletta heitellä puhujalta toiselle! Vuokraa joko pelkkä tila tai tutustu HTC Helsingin tarjoamiin valmiisiin kokouspaketteihin.

Katso myös muut HTC Helsingin freesit kokoustilat.

Lue lisää Auditorio Kolumbuksesta »


Eikö näistä vielä löytynyt sopivaa kokoustilaa? Katso kaikki tilat Venuu.fi:stä:

Katso kaikki kokoustilat »


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 uutta ideaa mahtaviin kesäjuhliin »

Venuun parhaat: 10 tilaa suuriin tapahtumiin »

Venuun parhaat: Suomen unikkeimmat tapahtumatilat »Juhlatilat Helsinki |Kokoustilat Helsinki | Saunatilat Helsinki

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required