Kevät tuo tullessaan paitsi auringon myös kaikki ihanat juhlat. Olipa kyseessä valmistujaiset, häät, firman kesäjuhlat tai virkistyspäivät, uudet ideat juhlien järjestämiseen ovat aina tervetulleita.

Listasimme parhaat vinkit uniikkeihin kesäjuhliin. Lue ja ihastu!

Hotel Levi Panorama

blog-levi

Miltä kuulostaisi juhlat keskiyön auringossa? Hotel Levi Panoramasta löytyy tilat kaikenlaisiin tilaisuuksiin aina intiimeistä illallisista yli 200 vieraan juhliin. Kokemuksen kruunaa menu, jonka päärooleja näyttelevät lähialueen parhaat raaka-aineet.

Hotellin yhteydestä löytyy myös pieni hirsilaavu, jossa pääsee nauttimaan aidosta Lapin taiasta. Laavulta aukeaa sykähdyttävät maisemat aavoille ja tuntureille, joita voi ihastella elävän tulen äärellä. Lasisen etuseinän ansioista uniikki laavu on säältä suojassa, joten pieni porukka voi nauttia siellä jopa kolmen ruokalajin illallisen.

Kapasiteetti: Istuen max 200, seisten max 250
Sijainti: Levi

Lue lisää Hotel Levi Panoramasta »

Pirunkirkon juhlasali

blog-pirunkirkko

Jykevä lankkulattia, kauniit seinämaalaukset ja valkeat holvikaaret ovat Pirunkirkon juhlasalin ainutlaatuisen tunnelman kulmakivet. Jykevä rakennus toimi venäläisellä kaudella luterilaisena kirkkona, mutta nykyään se on yksi Suomenlinnan tunnelmallisimmista juhlatiloista.

Sali sopii erityisen hyvin ikimuistoisten juhlien ja illallisten järjestämiseen. Juhlasaliin mahtuu istumaan korkeintaan 120 vierasta.

Kapasiteetti: Istuen max 120, seisten max 150
Sijainti: Helsinki

Lue lisää Pirunkirkon juhlasalista »

Galleria Forum Box

blog-galleria

Kun etsit industrial-henkistä tapahtumatilaa Helsingistä, Galleria Forum Box on tsekkaamisen arvoinen tila. Avaran gallerian betonilattia ja valkeat seinät tuovat tilaan särmikästä kontrastia.

Pelkistetyn gallerian ilme muuttuu aina vaihtuvien taidenäyttelyiden mukana, mikä tekee jokaisesta tilaisuudesta uniikin. Jopa kuuden metrin korkeuteen kohoavassa Forum Boxissa juhlitaan maksimissaan sadan vieraan yritys- ja yksityistilaisuudet.

Kapasiteetti: Istuen max 80, seisten max 100
Sijainti: Helsinki

Lue lisää Galleria Forum Boxista »

Kellumo

blog-kellumo

Jos kaipaat oikotietä syvään rentoutumiseen, suuntaa Kellumoon. Suolakellunnassa sekä pää että kroppa saavat täydellisen levon ärsykkeiltä, kuten ääniltä, valolta ja paineelta.

Syvärentoutuminen hoitaa niin stressiä kuin unettomuutta, eli se on oiva keino parantaa tiimin työhyvinvointia. Kellumossa voi kokeilla myös matalataajuushoitoa, joka auttaa palautumisessa. Täydellinen tapa viettää virkistyspäivä!

Kapasiteetti: 3-6 osallistujaa kerrallaan
Sijainti: Helsinki

Lue lisää Kellumosta »

Kaivohuone

blog-kaivo

Merellisen Kaivopuiston klassikko on täydellinen kohde suuriin virkistyspäiviin. Vuonna 2018 remontoidulla Kaivohuoneella on huikeat puitteet jopa 1000 vieraan tilaisuuksiin. Esiintymislavalla varustettuun saliin voi kattaa esimerkiksi tunnelmalliset illalliset tai järjestää arvokkaan seminaarin.

Vehreästä puistomiljööstä pääsee nautiskelemaan myös valtavalla terassilla, jossa vietetään rennot ulkoilmatilaisuudet.

Kapasiteetti: Istuen max 300, seisten max 1000
Sijainti: Helsinki

Lue lisää Kaivohuoneesta »

Tankofutis

blog-tankofutis

Tankofutis on hervottoman hauska peli, jossa yhdistyvät tiimityö ja leikkimielinen kisailu. Peli on tasavertainen kaikille ja sopii loistavasti niin kaveriporukoiden turnauksiin kuin yritysten virkistyspäiviin.

Tankofutista ei ole sidottu paikkaan, eli sen voi järjestää missä vain. Tapahtumat ovat aina valmiita kokonaisuuksia, joihin kuuluu itse pelin lisäksi myös muun muassa tuomarointi, tapahtumatuotanto musiikkeineen sekä livetulosseuranta. Pelin ympärille järjestyy vaivatta myös cateringpalvelut, kuljetukset sekä tapahtumatila.

Kapasiteetti: max 200 osallistujaa
Sijainti: Suomi

Lue lisää Tankofutiksesta »

Ravintola Chapter

blog-chapter

Vuoden 2019 parhaaksi ravintolaksi kruunattu Chapter sijaitsee tunnelmallisissa Torikortteleissa, suoraan Tuomiokirkon edustalla. Chapter muodostuu ravintolasalista, cocktailbaarista, viinihuoneesta ja kabinetista, joita voi yhdistellä tilaisuuden koosta riippuen. Kesäjuhlat kruunaa sisäpihan ihana terassi.

Jos tilaisuuteen kaipaa ohjelmaa, Chapterissa järjestyy myös tasokas cocktail-koulu, jossa drinkkejä pääsee niin ravistamaan kuin maistamaan.

Kapasiteetti: Istuen max 60, seisten max 100
Sijainti: Helsinki

Lue lisää Ravintola Chapterista »

Designravintola Eevert

blog-eevert

Tunnelmallinen Designravintola Eevert sijaitsee Helsingin Punavuoressa. Nimensä mukaisesti ravintola on designkeidas, joka tarjoaa kotimaisia herkkuja kaikille aisteille.

Häikäisevän ravintolasalin lisäksi Eevertistä löytyy useita tyylikkäitä kabinetteja, joissa vietetään niin inspiroivat kokoukset, yritystilaisuudet kuin maittavat illallisetkin. Kaikki Eevertin tilat ovat varusteltu kokous- ja juhlakäyttöön, muutaman henkilön tarpeesta aina 150 vieraan tilaisuuksiin asti.

Kapasiteetti: Istuen max 150, seisten max 150
Sijainti: Helsinki

Lue lisää Designravintola Eevertistä »

Megazone

blog-megazone

Erilaiset ja elämykselliset kesäjuhlat vietetään Megazonessa lasertaistelun merkeissä. Megazonessa seikkaillaan labyrinttimaisessa areenassa ja koitetaan nitistää vastustajajoukkueen pelaajia. Hauskan ja mukaansatempaavan kisan tohinassa tiimityötaidot pääsevät tiukkaan testiin, sillä pelaajat toimivat yhdessä ja luovat omia strategioitaan.

Megazone on futuristinen sisäpeli, joka sopii ikään ja kuntoon katsomatta kaikille. Haasta pomosi tai aseta asiakas tähtäimeen!

Kapasiteetti: Kaupunkikohtainen, 10-36 osallistujaa
Sijainti: Helsinki, Vantaa, Jyväskylä, Tampere

Lue lisää Megazonesta »

MS Louisiana

blog-louisiana

Yllätä vieraat ja järjestä seuraavat kesäjuhlat tunnelmallisella ravintolalaivalla! MS Louisiana muodostuu kolmesta eri kerroksesta: aurinkokannesta, pääkannesta sekä kannen alta löytyvästä Havanna Clubista. Kesäisin Louisianaan mahtuu yhteensä jopa 300 vierasta.

Ravintolalaiva on hauska tila kaikkiin yksityistilaisuuksiin ympäri vuoden – alakerran klubi toimii loistavasti menevämpienkin juhlien jatkopaikkana!

Kapasiteetti: Istuen max 120, seisten max 300
Sijainti: Helsinki

Lue lisää MS Louisianasta »


Etkö löytänyt täydellistä tilaa tai elämystä tapahtumaasi? Tutustu uniikkeihin kohteisiin Venuu.fi:ssä!

Katso kaikki tilat ja elämykset (3000+) »


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: Suomen uniikeimmat tapahtumatilat

Venuun parhaat: 10 tilaa suuriin tapahtumiin


Juhlatilat Helsinki |Kokoustilat Helsinki | Saunatilat Helsinki

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required