Photo by Ben Rosett / Unsplash

Joka kerta sama pähkinä. Tiimipäivää, virkistyspäivää, kesäjuhlia tai muita juhlia järjestettäessä isoin kysymys on: Mitä tehdään? Mikä on sellaista tekemistä, mistä kaikki tykkäävät, mikä soveltuu ikään ja kuntoon katsomatta ja ennen kaikkea, mitä ei ole tehty aiemmin.

Me Venuulla ollaan päästy pohtimaan tekemistä, sillä tiimipäivä pidetään kerran kuussa. Lisäksi on tietysti kesäjuhlat ja pikkujoulut sekä kick-offit alkuvuodesta ja syksyllä. Kokosimme yhteen meidän tiimin parhaat vinkit, jotta kenenkään ei tarvitsisi enää turhautua tekemistä miettiessään.

1. Mökkireissu

Helppo, mutta ei missään nimessä tylsä vaihtoehto. Rennoissa mökkiolosuhteissa on hyvä pitää workshopeja ja ravistella ajatuksia uusille urille. Mökillä ei ole ylimääräisiä häiriöitä eikä kenelläkään ole kiire, joten kerrankin on aikaa keskustella isoista linjoista.

💎 Venuun tiimi suosittelee:

2. Kiipeily

Jokaisessa meissä asuu pieni apina. Kiipeilyseinillä on hyvä purkaa työstressiä ja vetreyttää toimistotyössä jumittunutta selkää. Varoitus: seuraavana päivänä sellaiset lihakset ovat kipeinä, joita ei tiennyt itsellä edes olevan!

💎 Venuun tiimi suosittelee:

3. Kaupunkisuunnistus

Tehkää koko kaupungista tiimipäivän areena urbaanilla kaupunkisuunnistuksella. Joukkueittain suoritettavassa suunnistuskisassa selvitetään kiperiä tehtäviä ja tutustutaan kotikaupunkiin uudesta perspektiivistä.

💎 Venuun tiimi suosittelee:

4. DIY

Jos kaipaatte hauskaa ja luovaa tekemistä, kokeilkaa DIY-pajaa. Askartelun parissa aika menee siivillä ja lopputuloksena syntyy esimerkiksi itsetehty avaimenperä tai hopeasormus.

💎 Venuun tiimi suosittelee:

5. Minigolf

Hyvällä säällä minigolfia puttaillaan ulkona, mutta pelitunnelmaan pääsee myös sisätiloissa. Astetta hohdokkaampi illasta tulee luonnollisesti hohtominigolfissa!

💎 Venuun tiimi suosittelee:

6. Paljuvene

Tämä keksintö on lähellä neroutta: moottorilla varustettu paljuvene, jolla pääsee seilaamaan Helsingin Ruoholahdessa. Muutenkin Paljuvenettä vuokraava White Sand Boat on täydellinen paratiisi kesäjuhliin.

💎 Venuun tiimi suosittelee:

7. Keilaus

Tiimiaktiviteettien klassikko, keilaus, on siitä harvinainen aktiviteetti, että se on hauskaa niin isolla kuin pienellä porukalla. Vinkki: Töölössä Ruusulankadun keilahallin ohessa olevassa Lingossa maistuu keilauksen jälkeen herkulliset pizzat!

💎 Venuun tiimi suosittelee:

8. Saunailta

Sauna on erottamaton osa lähes jokaista suomalaista juhlaa. Lauteilla turistaan mukavia, minkä jälkeen ilta jatkuu joko rennosti tai tyylikkäästi tilasta riippuen.

💎 Venuun tiimi suosittelee:

9. Drinkkikoulu tai viininmaistelu

Kuka sekoittaa parhaan drinkin? Kuka tunnistaa rypälelajikkeet? Drinkkikoulu tai viininmaistelu on rento aktiviteetti ja toimii hyvänä alkuna varmasti hauskalle illalle. Ps. drinkkikoulussa onnistuu myös mocktailit eli alkoholittomat drinksut!

💎 Venuun tiimi suosittelee:

10. Leffailta

Miltä kuulostaisi privaattinäytös suosikkileffasta? Tai rento leffailta omalla toimistolla? Molemmat toimii! Tsekkaa esimerkiksi Finnkinon yksityisnäytökset isolle porukalle.

💎 Venuun tiimi suosittelee:

+1 Mökkiolympialaiset tai -triathlon

Tekemistä mökille tai vaikka puistoon? Järjestäkää muutaman lajin “mölympialaiset” tai “mökathlon”. Lajeina toimii esimerkiksi: mölkky, lautapelit, musavisa, tikkakisa, kroketti, mökkisuunnistus, frisbee…


Eikö näistä vielä löytynyt teille sopivaa tekemistä? Tsekkaa kaikki elämykset ja aktiviteetit Venuu:fi:ssä:

Katso kaikki elämykset ja aktiviteetit »


Ohjelman lisäksi toinen is kysymys on: missä juhlat pidetään? Jos täydellinen tila juhliin on vielä löytämättä, katso nämä:

Katso kaikki juhlatilat »

Katso kaikki saunatilat »


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 tilaa suuriin tapahtumiin

Venuun parhaat: Suomen uniikeimmat tapahtumatilat

20 ideaa kesäjuhliin ja kesäpäiviin


Juhlatilat Helsinki |Kokoustilat Helsinki | Saunatilat Helsinki

Festlokal Stockholm | Festlokal Göteborg | Möteslokal Stockholm
Mødelokaler i København K | Festlokaler København | Selskabslokaler København | Bryllupslokaler København | Sala Szkoleniowa Warszawa | Sala Konferencyjna Warszawa | Sale Weselne Warszawa | Sala Bankietowa Warszawa | Lokale Imprezy Warszavie