Photo by Ben Rosett / Unsplash

Joka kerta sama pähkinä. Tiimipäivää, virkistyspäivää, kesäjuhlia tai muita firman juhlia järjestettäessä isoin kysymys on: mitä tehdään? Mikä on sellaista tekemistä, mistä kaikki tykkäävät, mikä soveltuu ikään ja kuntoon katsomatta ja ennen kaikkea, mitä ei ole tehty aiemmin.

Häämötti horistontissa sitten kesäjuhlat, pikkujoulut tai kick-off, kokosimme yhteen meidän parhaat vinkit, jotta kenenkään ei tarvitsisi enää turhautua tekemistä miettiessään.

1. Mökkireissu

Helppo, mutta ei missään nimessä tylsä vaihtoehto. Rennoissa mökkiolosuhteissa on hyvä pitää workshopeja ja ravistella ajatuksia uusille urille. Mökillä ei ole ylimääräisiä häiriöitä eikä kenelläkään ole kiire, joten kerrankin on aikaa keskustella isoista linjoista.

💎 Venuun tiimi suosittelee:

2. Kiipeily

Jokaisessa meissä asuu pieni apina. Kiipeilyseinillä on hyvä purkaa  työstressiä ja vetreyttää toimistotyössä jumittunutta selkää. Varoitus: seuraavana päivänä sellaiset lihakset ovat kipeinä, joita ei tiennyt itsellä edes olevan!

💎 Venuun tiimi suosittelee:

3. Kaupunkisuunnistus

Tehkää koko kaupungista tiimipäivän areena urbaanilla kaupunkisuunnistuksella. Joukkueittain suoritettavassa suunnistuskisassa selvitetään kiperiä tehtäviä ja tutustutaan kotikaupunkiin uudesta perspektiivistä.

💎 Venuun tiimi suosittelee:

4. DIY

Jos kaipaatte hauskaa ja luovaa tekemistä, kokeilkaa DIY-pajaa. Askartelun parissa aika menee siivillä ja lopputuloksena syntyy esimerkiksi itsetehty avaimenperä tai hopeasormus.

💎 Venuun tiimi suosittelee:

5. Minigolf

Hyvällä säällä minigolfia puttaillaan ulkona, mutta pelitunnelmaan pääsee myös sisätiloissa. Astetta hohdokkaampi illasta tulee luonnollisesti hohtominigolfissa!

💎 Venuun tiimi suosittelee:

6. Vesileikkejä

Kala vedessä tai teestä rannalla nauttiva maakrapu nauttivat yhtä lailla vesiaktiviteeteista. Erityisesti kesäaikaan veden äärelle kannattaa lähteä, ja varmistaa että myös rannan puolella on tilaa loikoiluun ja ajatusten vaihtoon.

💎 Venuun tiimi suosittelee:

7. Keilaus

Tiimiaktiviteettien klassikko, keilaus, on siitä harvinainen aktiviteetti, että se on hauskaa niin isolla kuin pienellä porukalla. Vinkki: Töölössä Ruusulankadun keilahallin ohessa olevassa Lingossa maistuu keilauksen jälkeen herkulliset pizzat!

💎 Venuun tiimi suosittelee:

8. Saunailta

Sauna on erottamaton osa lähes jokaista suomalaista juhlaa. Lauteilla turistaan mukavia, minkä jälkeen ilta jatkuu joko rennosti tai tyylikkäästi tilasta riippuen.

💎 Venuun tiimi suosittelee:

9. Drinkkikoulu tai pruuvi

Kuka sekoittaa parhaan drinkin? Kuka tunnistaa rypälelajikkeet? Mikä olut maistuu miltäkin? Drinkkikoulu sekä oluen- tai viininmaistelu on rento aktiviteetti ja toimii hyvänä alkuna varmasti hauskalle illalle. Ps. drinkkikoulussa onnistuu myös mocktailit eli alkoholittomat drinksut!

💎 Venuun tiimi suosittelee:

10. Leffailta

Miltä kuulostaisi privaattinäytös suosikkileffasta? Tai rento leffailta omalla toimistolla? Molemmat toimii! Tsekkaa esimerkiksi Finnkinon yksityisnäytökset isolle porukalle.

💎 Venuun tiimi suosittelee:

+1 Mökkiolympialaiset tai -triathlon

Tekemistä mökille tai vaikka puistoon? Järjestäkää muutaman lajin “mölympialaiset” tai “mökathlon”. Lajeina toimii esimerkiksi: mölkky, lautapelit, musavisa, tikkakisa, kroketti, mökkisuunnistus, frisbee…


Eikö näistä vielä löytynyt teille sopivaa tekemistä? Tsekkaa kaikki elämykset ja aktiviteetit Venuu:fi:ssä:

Katso kaikki elämykset ja aktiviteetit »


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 tilaa suuriin tapahtumiin

Venuun parhaat: Suomen uniikeimmat tapahtumatilat

20 ideaa kesäjuhliin ja kesäpäiviin

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required