Aurinko paistaa. Elämä tuntuu kevyeltä. Täydellisiä syitä lähteä terassille!

Mutta mikä onkaan kaupungin paras terassi? Minne paistaa aina aurinko? Missä voisi järjestää ihanan kesäiset juhlat ulkona?

Kesän tärkein lista on tässä. Lue ja ihastu!

Keilaniemi Ravintolat, Espoo

Keilaniemi Ravintolat - Venuu.fi

Jos terassilta on esteetön merimaisema, se on täydellinen. Jos samassa tilassa voi järjestää lähes mitkä tahansa juhlat, alkaa koko tila hipoa täydellisyyttä.

Keilaniemi Ravintolat on moderni, monipuolinen ja näyttävät tila erilaisiin tilaisuuksiin aina häistä pikkujouluihin ja illallisista seminaareihin.

Aurinkoisella kevät- ja kesäsäällä juhlat levittäytyvät myös isolle, satapaikkaiselle aurinkoterassille.

Lue lisää Keilaniemi Ravintoloista »

Euphoria, Helsinki

Euphoria - Venuu.fi

Saunailta, juhlat, kokous, illallinen, virkistyspäivät, joogatunti, häät, bileet. Mitä ikinä oletkaan järjestämässä, Euphoria on sopiva tila.

Näyttävä ja monikäyttöinen tila sijaitsee Sörnäisissä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Valtava kattoterassi tuo paitsi lisätilaa juhliin myös wow-efektin, sillä terassilta avautuu hulppeat näkymät Suvilahteen.

Lue lisää Euphoriasta »

Löyly, Helsinki

Löyly - Venuu.fi

Helsingin kuumin terassi on kiistatta Hernesaaressa sijaitseva Löyly. Esteettömät maisemat ulapalle, maukkaat tarjoilut, näyttävää arkkitehtuuria ja lungi musiikki takaavat viihtymisen.

Löylyssä voi tietysti nauttia myös saunasta ja virkistävästä pulahdusesta mereen. Tiesitkö, että hulppea sauna ja tunnelmallinen takkahuone ovat vuokrattavissa yksityiskäyttöön! Kesäkauden ulkopuolella myös Löylyn Ravintolasali on vuokrattavissa niin juhliin, cocktailtilaisuuksiin, koulutuksiin kuin seminaareihin.

Lue lisää Löylystä »

Pyynikin Brewhouse, Tampere

Pyynikin Brewhouse - Venuu.fi

Pyynikin Brewhousen viihtyisä terassi sijaitsee aivan Tampereen keskustassa. Terassilta avautuu upeat näkymät Tammerkoskelle, joita kelpaa ihastella.

Panimoravintola on tunnettu laadukkaista tarjoiluista sekä ruokien että juomien osalta. Monipuolinen keittiö tarjoilee ruokaa aina jaettavista naposteluannoksista rehellisiin burgereihin.

Illan viiletessä, meno jatkuu lämpinänä Brewhousen pubin ja ravintolan puolella. Kaikki tilat varattavissa myös yksityistilaisuuksiin!

Lue lisää Pyynikin Brewhousesta »

Samppalinna / Näköalaterassi, Turku

Samppalinna - Venuu.fi

Vehreä puistoympäristö, näköala Aurajoelle ja ammattitaitoiset baarimestarit tekevät Samppalinnen näköalaterassista ylivertaisen kohteen niin kesäisten juhlien järjestämiseen kuin illan istumiseen.

Myös Samppalinnan Pääsali on varattavissa tilaisuuksiin kesäkaudella aina syys-lokakuuhun saakka. Samppalinassa järjestyy sekä fiinit illalliset että rennot kemut vuonna 1865 rakennetun huvilan ainutlaatuisessa tunnelmassa!

Lue lisää Samppalinnasta »

Klaus K / Sky Terrace, Helsinki

Klaus K / Sky Terrace - Venuu.fi

Helsingin kattojen yllä, aivan ydinkeskustassa sijaitsee tämä paratiisi, jonne on helppo kuvitella itsensä viettämään hyvää aikaa tärkeiden ihmisten seurassa.

Klaus K:n Sky Terrace on laadukas ja näyttävä kohde, jonne mahtuu aurinkoisella kelillä noin 60 vierasta. Huonommallakaan säällä juhlia ei tarvitse perua, sillä katettuun ja lämmitettyyn tilaan mahtuu kolmisenkymmentä vierasta.

Terassi soveltuu loistavasti monenlaisiin yksityistilaisuuksiin aina cocktailtilaisuuksista tuotelanseerauksiin ja juhlista lounaisiin.

Lue lisää Klaus K:n Sky Terracesta »

Ravintola Harmooni, Jyväskylä

Ravintola Harmooni - Venuu.fi

Salainen keidas keskellä Jyväskylää! Nauti Ravintola Harmoonin sisäpihan rauhaisasta suojasta ja tunnelmasta. Kesäkeskiviikkoisin terassilla on luvassa myös livemusiikkia.

Harmooni hurmaan myös mauillaan, sillä ensiluokkaiset ruoat valmistuvat lähituottajien parhaista raaka-aineista. Sisäpihan lisäksi Harmoonista löytyy myös kolme sisätilaa, joka ovat vuokrattavissa juhliin, illallisiin ja kokouksiin. Katso Harmoonisalista, Kellariravintolasta ja Aapelin salista

Lue lisää Ravintola Harmoonista »

Villa Stenberg, Lohja

Villa Stenberg - Venuu.fi

Relevantti kysymys Villa Stenbergistä on, että saisiko sinne jäädä asumaan? Ihana ja tunnelmallinen huvila sijaitsee Lohjalla noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.

Huvila sopii erinomaisesti niin perhejuhlien viettoon kuin yrityksille kick-offeihin, kesäpäiviin, retriitteihin, tiimipäiviin ja kokouksiin. Majoitus onnistuu 18 vieraalle.

Stenbergin kruununjalokivi on iso piha-alue, jossa on 60 m2 terassi ja kaunis lasipaviljonki, jossa voi nauttia pitkistä kesäilloista illallisen ääressä.

Lue lisää Villa Stenbergistä »

Furuvik rantasauna, Helsinki

Kun laatu korvaa määrän vain yhden rantasaunan upea merimaisemilla varustettu pikkuterassi kelpaa: Furuvikin rantasauna on kotoisa ja kuvankaunis paikka istahtaa merenrantaterassille ja hengitellä rauhassa.

Rentoihin saunailtoihin, polttareihin, synttäreihin ja muihin elämän parhaisiin tapahtumiin täydellisesti soveltuva sauna on meri-Helsingin rakastajien suosiossa ja syystä: vanha verkkovaja huokuu aivan omaa tunnelmaansa. Patiolla katselet penkiltä merelle virvoke käsissä tai istut paljussa parantamassa maailmaa.

Tämä rantasaunan terassikokemus pitää jokaisen kokea ainakin kerran elämässään.

Lue lisää Villa Furuvikin rantasaunasta »

ML / Relandersgrund, Helsinki

Majakkalaiva Relandersgrund - Venuu.fi

Meritunnintorilla sijaitsevalla Majakkalaivalla Relandersgrundilla nautitaan lämpimästä auringonpaisteesta pitkälle iltaan.

Majakkalaivalla vallitsee leppois tunnelma ja laivan keinuntaan onkin helppo unohtua koko kesäillaksi. Relandersgrund on mahdollista vuokrata myös yksityistilaisuuksiin kuten syntymäpäiväjuhiin, kesäjuhliin, häihin, rapujuhliin, illallisiin, valmistujaisiin tai firman illanviettoihin.

Tilaisuuksiin kuuluu aina salonki, katettu peräkansi sekä tilaa aurinkoterassilta.

Lue lisää ML / Relandersgrundista »


Eikö näistä vielä löytynyt täydellistä tilaa? Katso kaikki tilat juhliin, kokouksiin ja saunailtoihin, joissa on terassi:

Katso kaikki tilat terassilla Venuu.fi:stä »


Kaikki juhlatilat | Kaikki saunatilat | Kaikki kokoustilat


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 x uniikit saunatilat

Venuun parhaat: 10 toimivinta kokoustilaa

Venuun parhaat: 10 uutta ideaa mahtaviin kesäjuhliin

Juhlatilat Helsinki |Kokoustilat Helsinki | Saunatilat Helsinki

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required