Elämän tärkeimmät juhlat tiedossa ja pitäisi löytää Se Täydellinen tila. Tehtävä voi tuntua mahdottomalta, mutta huoli pois! Suomi on täynnä toinen toistaan upeampia hääpaikkoja aina koreista juhlasaleista maalaisromanttisiin navetanylisiin ja urbaaneista lofteista historiaalisiin kartanoihin.

Listasimme alle Suomen kymmenen upeinta hääpaikkaa. Jatka lukemista ja löydä teille sopiva tila!

Valkoinen Sali, Helsinki

Valkoinen Sali - Venuu.fi

Valkoinen Sali on näyttävä hääpaikka tunnelmallisissa Torikortteleissa aivan Helsingin ydinkeskustassa. Yli 100-vuotias juhlasali kattokruunuineen ja seinämaalauksieen huokuu tyyliä ja charmia.

Sali on helposti muunneltavissa omiin toiveisiin sopivaksi. Halusittepa istuvan illallisen tai tilaa hääbändille ja tanssimiselle, Valkoisessa Salissa se järjestyy! Myös muutokset tapahtuman aikana onnistuvat sujuvasti, ja tarpeen tullen illallispöydät saadaan siirrettyä huomaamattomasti sivuun tanssilattian tieltä. Raikkaista ja maukkaista tarjoiluista vastaa suosittu Soupster Catering.

Lue lisää Valkoisesta Salista »

Keilaniemi Ravintolat, Espoo

Keilaniemi Ravintolat - Venuu.fi

Keilaniemi Ravintoloiden juhlatila on jokaisen modernista, valoisasta ja tyylikkäästä hääpaikasta haaveilevan parin unelmien täyttymys!

Juhlatilaan mahtuu jopa 140 vierasta istuen ja kesäisin juhlat levittäytyvät myös aurinkoiselle, satapaikkaiselle terassille. Tila vuokrataan aina kokonaispakettiratkaisuna, eli hääpari voi keskittyä nauttimaan juhlasta ja henkilökunta hoitaa kaiken muun.

Lue lisää Keilaniemi Ravintoloista »

Tenalji von Fersen, Helsinki

Tenalji von Fersen - Venuu.fi

Tenalji von Fersen on korkea tiiliholvattu juhlasali, joka on toiminut ennen linnoituksen leipomon viljavarastona. Nykyisin holvikaton alla juhlitaan tunnelmallisia ja lämminhenkisiä häitä. Tila ei juuri koristeluja kaipaa, mutta kukat ja kynttilät tuovat tilaan pikantin lisän.

Tenalji von Fersenissä mahtuu viettämään suuremmatkin juhlat ja tila on helppo jakaa esimerkiksi ruokailuun ja muulle ohjelmalle.,

Katso myös muut Suomenlinnan kauniit juhlatilat Pirunkirkon juhlasali, Myllysali ja Ruutikellari.

Lue lisää Tenalji von Fersenistä »

Puotilan Kartano, Helsinki

Puotilan Kartano - Venuu.fi

Romanttinen Puotilan kartano sijaitsee lähellä Helsingin keskustaa, mutta silti rauhallisessa kartanoympäristössä.

Kartanosta löytyy eri tiloja, joita yhdistelemällä löytyy sopiva ratkaisu niin intiimeihin kuin isoihinkin häihin. Katso esimerkiksi Juhlasali, Keltainen sali ja Lasiveranta, jotka kaikki sopivat erityisesti häihin.

Puotilan Kartanon ammattitaitoiselta henkilökunnalta saat apua myös häiden suunnittelussa ja järjestelyssä.

Lue lisää Puotilan Kartanosta »

Pyynikin Panimo, Tampere

Pyynikin Panimo - Venuu.fi

Suurien kuparipannujen keskellä, pitkien pöytien ääressä vietetään taatusti ainutlaatuiset hääjuhlat! Historiallinen ja loft-henkinen Vanha Pyynikin Panimo sijaitsee kauniilla jugend-kadulla aivan Tampereen keskustan tuntumassa.

Tila on ideaali noin 60 vieraalle, mutta sopii myös pieniin hääillallisiin ja -juhliin. Freesit ja maistuvat ruokatarjoilut järjestyvät ammattitaidolla tilan kautta.

Lue lisää Pyynikin Panimosta »

Vaihmalan Hovi, Lempäälä

Vaihmalan Hovi - Venuu.fi

Vaihmalan Hovin idyllinen miljöö Tampereen kupeessa Lempäälässä on kuin tehty unelmien kesähäihin.

Hääjuhlat voi järjestää jugend-tyylisessä juhlasalissa, johon mahtuu jopa 90 vierasta ruokailemaan samaan tilaan. Kesäkaudella häihin voi varata myös Puutarhapaviljongin, joka on kuin sadusta! Lisätilaa tuo myös vehreä puutarha, jonne juhlat levittäytyvät hyvällä säällä.

Vaihmalan Hovissa on myös majoitusmahdollisuus. Tarjoilut järjestyvät helposti yhteistyössä tilan kanssa.

Lue lisää Vaihmalan Hovista »

Vaarunhovi / Juhlasali, Korpilahti

Vaarunhovi / Juhlasali - Venuu.fi

Keskellä kauneinta Järvi-Suomea sijaitsee tämä uniikki, 1900-luvun alusta oleva pappila, joka on kunnostettu ihastuttavasti juhlatilaksi.

Juhlasaliin sopii noin 40-60 vierasta ja tiloja yhdistelemällä Vaarunhovi soveltuu isompiinkin hääjuhliin. Lisäksi käytössä on tilan huvikumpumainen terassi, josta avautuu järvinäköalat.

Hääparin ei tarvitse huolehti tarjoiluista, sillä ne hoituvat tilan puolesta.

Lue lisää Vaarunhovin Juhlasalista »

Manilla / Vanha Viinatehdas, Turku

Manilla / Vanha Viinatehdas - Venuu.fi

Jos etsitte urbaania ja industrial-henkistä hääpaikkaa, se on tässä!

Vanha Viinatehdas on Manillaan vanhimpaan osaan kunnostettu valoisa ja näyttävä tila, joka sopii erinomaisesti hääjuhliin. Tilan erikoisuutena on lasinen parvi ja osin lasitettu lattia, jonka alta paljastuu vanhoja kulttuurikerroksia.

Tiloja yhdistelemällä tänne mahtuu jopa 200 vierasta, mutta soveltuu loistavasti myös noin 100 hengen häihin. Nimestä huolimatta tilassa ei ole anniskeluoikeuksia, joten omat juomat ja tarjoilut on sallittu.

Lue lisää Vanhasta Viinatehtaasta »

Kreivilän Kivinavetta, Turku

Kreivilän Kivinavetta - Venuu.fi

Tämä jylhä, mutta lämmintunnelmainen kivinavetta on valmistunut 1909 ja sijaitsee Turun Paattisilla.

Iso, yhtenäinen tila on omiaan isompien häiden viettämiseen, siellä tilaan mahtuu istumaan jopa 150 vierasta. Romanttinen Kivinavetta on helppo somistaa omien toiveiden mukaan ja salin järjestystä muuttamalla sinne mahtuu niin hääbändi kuin vaikka tanssilattiakin!

Tilaan on sallittua tuoda omat tarjoilut. Huomaathan, että tilaa vuokrataan vain kesäkaudelle, toukokuun alusta syyskuun loppuun!

Lue lisää Kreivilän Kivinavetasta »

Fiskarsin Ruukki / Puimala, Raasepori

Fiskarsin Ruukki / Puimala - Venuu.fi

Unelmoitteko maalaisromanttisista häistä luonnon keskellä? Siinä tapauksessa tämä Fiskarsissa sijaitseva, entisen puimalan tiloihin kunnostettu juhlatila on täydellinen!

Kaikki häävieraat mahtuvat istumaan yhtenäiseen halliin ja tilaa jää vielä niin bändille kuin tanssilattialle. Tila on helppo somistaa valoilla, kukilla ja muilla koristeilla häidenne teemaan ja tunnelmaan sopivaksi.

Huomaathan, että tilaa vuokrataan ainoastaan kesäkaudelle kesäkuusta syyskuuhun.

Lue lisää Fiskarsin Ruukin Puimalasta »


Eikö näistä vielä löytynyt teidän unelmien hääpaikkaa? Katso kaikki 1000+ hääpaikkaa Venuu.fi:stä:

Katso kaikki hääpaikat »


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 x parhaat ja aurinkoisimmat terassit

Venuun parhaat: 10 x uniikit saunatilat

Venuun parhaat: 10 toimivaa kokoustilaa

Venuun parhaat: 10 uutta ideaa mahtaviin kesäjuhliin

Venuun parhaat: 10 tilaa suuriin tapahtumiin


Hääpaikat Helsinki |Hääpaikat | Hääpaikat Tampere | Hääpaikat Turku |

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required