Haluaisitko järjestää astetta vaikuttavamman tilaisuuden? Onko haussa jotain kivaa tekemistä jossain siistissä paikassa? Tähän listaukseen on koottu Venuun 10 huikeaa elämystä ja elämyksellistä tilaa. Lue ja löydä se vähän makeempi tila nyt!

Surf House Helsinki, Helsinki

Surf House Helsinki - Venuu.fi

Ikuinen kesä löytyy Pasilasta! Lokakuussa 2019 avataan ympärivuotinen surffiparatiisi, jossa nautitaan palmujen katveesta ja 27 asteen lämmöstä. Surf House Helsingissä yhdistyy trooppinen lämpö, beach life ja rantabaari.

Kolmeen kerrokseen jakautuvat tilat mahdollistavat 150-400 hengen rantabileet, tuttavallisemmin tyky- ja virkistyspäivät. Alakerran Beach Clubista löytyy aidolta tuntuva nurmikko- ja hiekkakeidas. Sun Deckiltä avautuu huikeat maisemat koko tilaan. Lisäksi sieltä löytyy 7 metrin korkeudessa oleva saunatila!

Kokeile surffausta tai järjestä mölkkyturnaus tai vaan nauti rantatunnelmasta. Nälän yllättäessä tropiikin keittiö loihtii maukkaat herkut.

Lue lisää Surf House Helsingistä »

Suomenlinnan Hoitokunta, Helsinki

Suomenlinnan Hoitokunta - Venuu.fi

Helsingin edustalla sijaitseva merilinnoitus on todellinen kulttuuriaarre, jossa vietetään inspiroivat kokoukset ja ikimuistoiset juhlat.

Suomenlinnan tiloilla on pitkä historia: Pirunkirkon juhlasali on toiminut luterilaisena kirkkona, Ruutikellari ruutivarastona, Myllysali leipomon myllynä ja Tenalji von Fersen leipomon viljavarastona. Nyt nämä kaikki toimivat upean uniikkeina ja persoonallisina juhlatiloina. Lisäksi Suomenlinnasta löytyy monia kokous-, konferenssi- ja koulutuskäyttöön sopivia tiloja, kuten Tynnyrintekijän huone, Piirtämö ja Pajasali.

Suomenlinnassa järjestetään tunnelmallisia juhlia ympäri vuoden ja lautta kulkee aamuvarhaisesta iltamyöhään. Tarjoilut hoituvat mutkattomasti Suomenlinnan omien cateringtoimijoiden kautta, mutta myös omat tarjoilut on sallittu.

Lue lisää Suomenlinnan tiloista »

Hellapoliisi, Helsinki

Hellapoliisi - Venuu.fi

Hellapoliisin kotoisa ja persoonallinen pinkki-musta tila on vastalause tylsistymistä aiheuttaville harmaille kokoushuoneille. Tila on toteutettu tyylikkyys ja toimivuus mielessä ja kokouskäyttöön tilasta löytyy videotykki valkokankaineen sekä fläppitaulu.

Tilassa voi myös rentoutua kokouksen jälkeen pelaamalla erän bilistä tai kuuntelemalla musiikkia jukeboksista. Hellapoliisin inspiroivaksi kehuttuun tilaan kuuluu myös huippuluokan keittiö, jossa voidaan järjestää suosittu kokkikoulu Hellapoliisin johdolla. Keittiössä on useita työpisteitä, joten keittiöön mahtuu kokkailemaan isommallakin joukolla.

Lue lisää Hellapoliisista »

Wonderland, Helsinki

Wonderland - Venuu.fi

Tiesitkö, että kokouksen järjestäminen muualla kuin toimistolla lisää luovuutta, ja niistä lähdetään tyytyväisempinä? Etenkin silloin, kun kokous pidetään Wonderlandissa!

Wonderlandin inspiroivat, luovat ja elämykselliset tapahtumatilat sijaitsevat Vallilan Konepajan alueella. Neuvotteluhuoneet ovat toinen toistaan yllättävämpiä ja tarvittaessa niitä voi yhdistää yhdeksi isoksi tilaksi. Täällä järjestyy siis niin pienet neuvottelut kuin 70 hengen yksityistilaisuudet.

Shoppaile kesken kokouksen neuvotteluhuoneissa Makiaa tai Happy Sockseja, soita kitaraa ja laula karaokea Marshallissa tai vaihda kokoussämpylät kokousjäätelöön Magnumissa. Isoihin juhliin ja illallisiin soveltuu erinomaisesti maaginen Alice Italian.

Lue lisää Wonderlandin tiloista »

Top Lounges, Helsinki

Top Lounges - Venuu.fi

Helsingin kattojen yllä Eteläesplanadilla sijaitsee Top Lounges Kattohuoneisto, joka tarjoaa upeat ja monipuoliset puitteet niin edustaviin kokouksiin, illallisiin kuin jopa 80 hengen cocktailtilaisuuksiin. Kattohuoneistoon kuuluu tilava juhlasali, viihtyisä lounge, kaksi kattosaunaa sekä kaksi kattoterassia huikeilla kaupunkinäkymillä. Ullakkohuoneisto Ateljee on taas piilopirtti keskellä kaupunkia, ja siellä järjestyy kokoukset, lounastapaamiset ja illalliset pienemmille seurueille.

Suurempiin tilaisuuksiin suosittelemme upeaa ja historiallista Astoria-salia Iso Roobertinkadulla. Vuonna 1919 rakennetun salin seiniä ja kattoa koristavat upeat ornamentit. Tunnelmallinen tila soveltuu erinomaisesti niin juhlaan kuin isompiin seminaareihin.

Tilaisuudet kruunaa Top Loungesin monipuoliset ja laadukkaat ohjelmapalvelut, jotka räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan.

Lue lisää Top Loungesin tapahtumatiloista »

HUONE Kamppi / Karavaani, Helsinki

HUONE Kamppia / Karavaani - Venuu.fi

Aika lähteä matkalle ja jättää toimiston pölyt taakse! Matkailuvaunua muistuttava HUONE Kampin Karavaani-tila sopii täydellisesti kokouksiin, workshoppeihin ja kick-offeihin.

Tämä mieleenpainuva kokoustila sijaitsee keskeisellä sijainnilla Kampissa, erinomaisten kulkuyhteyksien päässä. Tilaan kuuluu moderni kokouslaitteisto ja tukea tapahtumasi kulkuun saat HUONEen tapahtumakordinaattorilta.
Tilaa Karavaanissa on 22 hengelle, mutta HUONE Kamppi ja sen 11 inspiroivaa tilaa sopivat myös isommille seurueille. Koko kerroksen vuokraamalla, tilaa on jopa 90 henkilön tilaisuuksille.

Lue lisää HUONE Kampin Karavaanista »

Messukeskus, Helsinki

Messukeskus Helsinki - Venuu.fi

Messukeskus on yksi Suomen maineikkaimmista tapahtumapaikoista ja syystä. Suomen suurin tarjonta, tilojen muunneltavuus sekä tuhansia tapahtumia järjestänyt henkilökunta varmistaa sen, että Messukeskuksessa voi järjestää unohtumattomia tilaisuuksia virkistyspäivistä vuosijuhliin ja maailmanluokan kongresseihin.

Pasilassa, loistavien kulkuyhteyksien varrella, sijaitsevan Messukeskuksen tilavalikoimaan kuuluu muun muassa sadan hengen kansallisromanttinen koivukaarnalla paneloitu Suomi-tila, juhlava 400 hengen kattoikkunoilla varustettu Valo ja 4400 osallistujan, nousevan katsomon Amfi-sali.

Messukeskuksessa et vuokraa pelkkää tilaa vaan täyden palvelun.

Lue lisää Messukeskuksen tiloista »

Hawkhill, Vihti

Hawkhill

Vaihtakaa maisemaa ja pitäkää tiimipäivä, tyky-päivä, kokous tai kick-off luonnon keskellä!

Hawkhillin korkeatasoiset huvilat soveltuvat erinomaisesti yritysten ja työporukoiden käyttöön. Täällä kokouksen voi pitää vaikka järven rannalla, nuotion ympärilla tai vaikka patikoida metsäkokoukseen Haukkamäelle.

Nuuksion ympäröimänä sijaitsevat huvilat tarjoavat mahdollisuuden järjestää tapahtuman ilman häiriöitä, jolloin pystyy keskittymään olennaiseen, olipa se sitten luovaa ideointia, strategian viilaamista tai tiimihengen nostamista.

Hawkhill järjestää myös tarjoilut aamiaisesta illalliseen, opastettuja metsäretkiä, eräkokkauskursseja, erätaitokisoja ja melontaa Nuuksion siimeksessä.

Lue lisää Hawkhillin huviloista »

Tukkutorin Kala, Helsinki

Tukkutorin Kala

Helsingin Kalastamassa sijaitseva Tukkutorin Kala on Suomen johtava kalojen ja äyriäisten asiantuntija, johon luottavat muun muassa kaikki Helsingin Michelin-tähdellä palkitut ravintolat. Illallisten lisäksi Tukkutorin Kalan skandinaavisen tyylikäs tila on mahdollista vuokrata myös juhliin. Lisäksi Tukkutorin Kala tarjoaa erilaisia elämyksiä, joissa pääsee itse hääräämään keittiössä ja tutustumaan huippulaatuisiin raaka-aineisiin.

Elämyksiä löytyy inspiroiva Kokkikoulu ja elegantti Osteritasting. Kokkikoulussa pääset tutustumaan meren antimien käyttöön sekä hakemaan inspiraatiota omaan keittiöön. Osteritasting vie sinut matkalle läpi Ranskan kuuluisien osterialueiden ja tutustuttaa sinut ostereiden saloihin.

Lue lisää Tukkutorin Kalasta »

Villa Störsvik, Siuntio

Villa Störsvik - Venuu.fi

Miltä kuulostaisi inspiroiva tiimin koulutuspäivä meren äärellä luonnonkauniissa maisemissa? Tai syksyn kick-off herkullisilla tarjoiluilla sekä lumoavalla palvelulla? Villa Störsvik tarjoaa juuri tätä ja paljon muuta.

Täyden palvelun edustushuvilan, Villa Störsvikin kuvan kaunis miljöö on ihanteellinen paikka heittää hetkelliset hyvästit kaupungin kiireelle. Stressiä ei pääse ottamaan edes järjestelyistä, sillä Villa Störsvikin henkilökunta huolehtii niistä.

Tilaa on jopa 300 henkilölle, mutta myös pienemmät seurueet toivotetaan tervetulleiksi nauttimaan Villa Störsvikin vieraanvaraisuudesta.

Lue lisää Villa Störsvikistä »


Katso kaikki muut Venuun elämykset ja elämykselliset tilat:

Katso kaikki tilat (3000+) »

Katso kaikki elämykset ja aktiviteetit »


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 x Suomen upeimmat hääpaikat

Venuun parhaat: 10 x uniikit saunatilat

Venuun parhaat: 10 toimivinta kokoustilaa


Juhlatilat Helsinki |Kokoustilat Helsinki | Saunatilat Helsinki

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required