Koronan vuoksi monet synttärit, kokoukset ja virkistyspäivät uhkaa jäädä välistä – mutta hätä ei ole tämän näköinen! Etäaktiviteetit pelastavat etä- tai hybriditapahtumat, joihin osallistutaan etänä, mutta yhteisestä, hauskasta aktiviteetista ei haluta tinkiä.

Kokosimme yhteen parhaat aktiviteetit, elämykset ja puuhat jotka voi pitää etäyhteyden välityksellä koko porukalle. Mikä näistä toimisi sinun tapahtumaasi?

Vegaaninen kokkikoulu

Vegaaninen kokkikoulu etänä

Ruokailon vegaaninen etäkokkikoulu on osallistava, hyödyllinen ja hauska etäohjelma ryhmälle! Etäkokkikoulu on luonnollisesti mahdollista järjestää mistä päin tahansa, ja koska kurssin ruokalajit valmistetaan eettisistä raaka-aineista, on osallistuminen todellinen ekoteko.

Lue lisää Vegaanisesta etäkokkikoulusta >>

Yhteiskuvassa: Etänä

Etäelämys: Yhteiskuvassa

Yhteiskuvassa: Etänä on mukaansatempaava etäelämys, jossa korostetaan työntekijöitä yrityksen tärkeimpänä voimavarana. Tehtävänä on ottaa persoonallisia selfie-omakuvia tietyn taustavärin edessä helppotajuisten ohjeiden ja valitun teeman mukaisesti. Ohjeistus joustaa sopivasti antaen jokaiselle vapaudet soveltaa käsillä olevaa rekvisiittaa luovimmalla mahdollisella tavalla.​

Lue lisää Etäelämys: Yhteiskuvassa >>

Escape Game Virtual -pakohuonepeli

Escape Room Virtual -etäpakohuonepeli verkossa ryhmille / Venuu.fi
Escape Room Virtual

Pakohuoneet ovat pikkujoulu-, synttäri- ja polttariaktiviteettien kermaa, mutta nyt niistä voi nauttia myös täysin virtuaalisesti! Escape Game Virtual -etäpakohuonepeli sopii kaiken kokoisille ryhmille, ja neljän eri huoneen läpi kulkeva pakohuonepeli pistää ryhmäsi hoksottimet käyttöön. Peliohjaaja auttaa ryhmää pääsemään pelissä alkuun, loput on ryhmän hoksottimista kiinni. Kisa alkakoon!

Lue lisää Escape Game Virtual -pakohuonepelistä »

Loputon Luuppi

Etäelämys: Loputon Luuppi - Online

Loputon Luuppi on mainoi tiimiaktiviteetti etänä! Tiimi kutsutaan selvittämään mystinen tehtävä: nuori mies on ostanut virtuaalitodellisuuslasit epäilyttävältä ”The Odyssey” -yritykseltä, ja imeytynyt yhtäkkiä vangiksi Loputon Luuppi -virtuaaliavaruuteen.

Tehtävänä on kulkea labyrinttimaisella avaruusasemalla etsien johtolankoja ja vapauttaa miesparka kurimuksestaan. Kommunikoidakseen tiimit hyödyntävät yrityksesi yhteisesti käyttämää videokokoussovellusta (esimerkiksi Zoomia).

Virtuaalimaailman pakohuonepeli on myös kilpailu tiimien välillä. Tunnelma tiivistyy ja pelisession tahti kiristyy pistetilanteen päivittyessä reaaliaikaisesti.

Lue lisää Loputon Luuppi - Onlinesta >>

Race Around the World - Jouluerikoinen

Race Around the World - Jouluerikoinen / etäaktiviteetti pikkujouluihin - Venuu.fi
Race Around the World - Jouluerikoinen

Pikkujoulujen pelastus on tässä! Kokoa porukka yhteen etäyhteyksien päähän, ja jouluteemainen kisa aikaa vastaan voi alkaa. Ryhmästä valitaan pukki ja tontut, ja joulupoppoon tehtävänä on suoriutua jouluteemaisista haastetehtävistä, jakaa joululahjoja ja ansaita porkkanoita, joiden voimalla porot jaksavat jatkaa lentomatkaansa. Tämä on joulun hauskin etäaktiviteetti, joka ei jätä kylmäksi!

Lue lisää Race Around the World - Jouluerikoisesta »

Multimeditointi

Multimeditointi

Etäkokouspäivät ja koneen edessä istuminen puuduttavat keskittyneenkin yleisön. Multimeditointi on mainio tapa saada yhteinen virkistyshetki suunnittelu- tai etävirkistyspäivän keskelle. 25-minuuttinen, yhteinen etämeditointi- ja rentoutuskokemus on erinomainen aktiviteetti kun kaipaat breikkiä päivän asiasisällön keskelle, tai haluat aloittaa koulutuspäivän keskittyneesti. Meditoinnin jälkeen etäkonttorin hälinä ei enää sekoita pakkaa, vaan ajatus kulkee.

Lue lisää Multimeditoinnista »

Virtuaalinen Cocktail-koulu

Virtuaalinen cocktailkoulu

Sheikkerit esiin ja baarimestarin viitta harteille, etänä voit nyt myös saada baarimestarin vetämän cocktailkoulun koko etäporukalle. Vieraat saavat kotiovelleen toimitettuina cocktailboksit, joista löytyy kaikki tarvittavat tykötarpeet cocktailienteon opetteluun.

Etänä vedettävässä cocktailkoulussa Son of a Punchin baarimikko taituroi sovitut cocktailit yhdessä etäosallistujien kanssa. Niin hauskaa!

Lue lisää virtuaalisesta cocktailkoulusta »


Katso kaikki Venuusta löytyvät etäelämykset >>


Kokoustilat Helsinki | Kokoustilat Espoo | Kokoustilat Vantaa | Kokoustilat Turku | Kokoustilat Tampere

Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Tampere | Juhlatilat Turku

Catering ja pitopalvelu Helsinki | Catering ja pitopalvelu Tampere | Catering ja pitopalvelu Turku

Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen