Juhlaa ja sirkushuveja, tai ehkä bändi tai DJ riittäisi? Kun luvassa on synttärit, häät, firman pikkujoulut tai mikä tahansa tapahtuma, esiintyjä nostaa tunnelman kattoon takuuvarmasti.

Jos etsit seuraaviin juhliisi timanttista esitystä, joka saa vierat huokailemaan ihastuksesta, tässä meidän 10 suosikkiamme:

1. Dance Storm

Dance Storm - bändi tapahtumaan tai juhliin / Venuu.fi
Dance Storm

What is love? Baby don't hurt me no more! Onko menevämpää bilebändiä kuin Dance Storm, joka johdattelee juhlakansan parhaiden tanssi- ja EDM-hittien siivin tanssilattialle yöhön asti? Lavalla aidosti hauskaa pitävä bändi saa myös juhlakansan liikeelle, ja välispiikit hoituvat taatulla laadulla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Laita Haddaway soimaan, ja päästä tämä dancemusiikin taskuraketti lavalle.

Lue lisää Dance Stormista »

2. Rock & Rolls Cover Band

Rock & Rolls Cover Band - bändi juhliin / Venuu.fi
Rock & Rolls Cover Band

Tiesitkö, että suosikkihamppariketjullasi Rollsilla on ikioma bändi? Korjaa heti vahinko, ja ota nämä rockin suurlähettiläät seuraavaksi bilebändiksesi. Ketjun omista työntekijöistä ja musiikkialan ammttilaisista koostuva yhtye hellii kuulijoidensa korvia rockin suurimmilla hiteillä ja suomirockin kulmakivillä. Bändi tuo tullessaan omat PA-laitteet. Avaa ovet rokkikukoille, näytä mihin savukone laitetaan ja show voi alkaa!

Lue lisää Rock & Rolls Cover Bandistä »

3. Sir Groove

Sir Groove - bändi tapahtumaasi / Venuu.fi
Sir Groove

Svengiä juhliinsa kaipaaville mikään ei toimi niin hyvin kuin Sir Groove. Viidestä musiikin ammattilaisesta koostuva bändi tuo mukanaan PA-laitteiston, valot sekä lyömättömän settilistan, joka voidaan kustomoida juuri tapahtumaasi sopivaksi. Varmaa on vain se, että tämä pumppu saa väen juhlatuulelle. Katso esittelyvideo linkin takaa!

Lue lisää Sir Groovesta »

4. JUNSKI.fi / Karaoke

JUNSKI.fi / Karaoke - karaoke juhliin / Venuu.fi
JUNSKI.fi / Karaoke

Jokaisen suosikkijuhla-aktiviteetti, karaokse on saatavilla juhliisi myös astetta parempana versiona! Unohda pikkuiselta läppäriltä sanojen tihrustaminen, ja hanki juhliisi JUNSKI.fi:n korkeatasoinen karaokelaitteisto! Halutessasi voit hankkia laitteiston lisäksi tapahtumaasi karaokeisännän tai -emännän nostamaan tunnelmaa ja varmistamaan, että karaoke on juhliesi kohokohta.

Lue lisää JUNSKI.fi:n Karaokesta »

5. Tina Salminen Show & Covers

Tina Salminen Show & Covers - coverbändi juhliin / Venuu.fi
Tina Salminen Show & Covers

Timanttinen coverbändi Tina Salminen Show & Covers on varattavissa kaikenlaisten tapahtumien huippuhetkeksi joko duona, triona tai vielä isompana kokoonpanona. Tämä kokenut ja kehuttu bändi pitää huolen siitä, että bileissä on hauskaa! Ohjelmistoon mahtuu kaikkea parhaimmista nykypäivän bilebiiseistä tunnelmallisiin ja hauskoihin joluhitteihin saakka. Tältä kokoonpanolta saat erinomaiset ja ammattimaiset järjestelyt bändin osalta. Äänentoistolaitteisto löytyy bändin omasta takaa.

Lue lisää Tina Salminen Show & Coversista »

6.  Kas Kas Kas

Kas Kas Kas - bändi juhliin / Venuu.fi
Kas Kas Kas

Jos juhliesi esitykseksi trubaduuri on liian vähän ja kookas coverbändi liikaa, Kas Kas Kas on nappivalinta! Pieniin tiloihin ja pieniin juhliin erinomaisesti sopiva kompakti kokoonapno saa juhlaväen viihtymään tanssilattialla ilman että juhlabudjetti rakoilee. Laajasta ja menevästä ohjelmistosta voi suunnitella juuri sinun tapahtumaasi täydellisen setin, kaipasit sitten letkeää taustamusiikkia tai tiukkaa tanssittavaa ohjelmistoa.

Lue lisää Kas Kas Kasista »

7. Puhujatori

Puhujatori / puhuja, juontaja ja esiintyjä tapahtumaasi - Venuu.fi
Puhujatori / Juontajat

Vankkojen esiintymistaitojen moniottelija Puhujatori tarjoaa tapahtumaasi rautaisia esiintymisalan ammattilaisia. Puhujatorin valikoimista löydät laadukkaita esiintyjiä, asiantuntevia puhujia sekä Suomen timanttisimpia juontajia juuri oman tapahtuman tarpeisiin. Täältä puhujan löytäminen ja varaaminen käy vaivattomasti aina hinta- ja saatavuustiedoista täydellisen puheenvuoron hiomiseen.

Lue lisää Puhujatorista  »

8. Saksofonisti Johannes Salomaa

Saksofonisti Johannes Salomaa - muusikko juhliin / Venuu.fi
Saksofonisti Johannes Salomaa

Onko mitään tyylikkäämpää kuin smooth saksofonisti juhliesi tai cocktailtilaisuutesi taustalla? Ilmiömäinen saksofonisti Johannes Salomaa toteuttaa ketteriä ja tunnelmallisia esityksiään kuhunkin tapahtumaan esityksen kustomoiden. Haluatko päräyttävän musiikkinumeron esityslavalla, leppoisaa taustamusiikkia puutarhajuhlissa vai kunnon setin? Kaikki onnistuu, eikä äänentoistoa aina tarvita.

Lue lisää saksofonisti Johannes Salomaasta »

9. BadCase

BadCase - coverbändi juhliin tai tapahtumaan / Venuu.fi
BadCase

Bilebändien parhaimmistoa edustava BadCase on täydellinen yhdistelmä ammattimuusikoiden varmoja otteita ja kaiken juhlakansan rakastamia pop- ja rockklassikoita. Oman äänentoiston mukanaan tuova menevä bändi antaa juhliin kuin juhliin tanssijalkojen kutkutustakuun. Erinomaiselta settilistalta voi toivoa suosikkejaan, tai esittää uusia biisitoiveita. Tämän bändin ollessa estradilla erinomainen juhlameno on taattu.

Lue lisää BadCasesta »

10. Taikuri Toni Hellström

Taikuri Toni Hellström - taikuri juhliin, pikkujouluihin tai tapahtumaan / Venuu.fi
Taikuri Toni Hellström

Simsalabim! Taikuri Toni Hellström viihdyttää juhlaporukkaasi ja tuo siihen ripauksen taikaa. Puolituntinen show on visuaalinen, viihdyttävä ja ottaa yleisön osaksi loisteliaita taikatemppuja. Tarjolla on myös erityinen ravintolataikuuskokemus, joka sopii erinomaisesti cocktailtilaisuuden tai kahvitteluhetken näyttäväksi ohjelmanumeroksi.

Lue lisää Taikuri Toni Hellströmistä »


Erityinen esiintyjä vielä hakusessa? Venuu.fi:stä löydät kaikki parhaat:

Katso kaikki esiintyjät »


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 x kuvaajat tapahtumaasi

Venuun parhaat: 10 x tekemistä pikkujouluihin


Juhlatilat | Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Tampere | Juhlatilat Turku | Kesäjuhlat ja kesäpäivät |

Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku | Catering ja pitopalvelu Kuopio | Catering ja pitopalvelu Oulu | Catering ja pitopalvelu pääkaupunkiseutu | Catering ja pitopalvelu vegaaneille | Catering ja pitopalvelu häihin | Catering ja pitopalvelu juhliin

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required