Kokouspäivä tulossa? Valitse ankean neukkarin sijaan viihtyisä tila, jossa ideat lentää ja tekniikka pelaa!

Tässä 10 elämyksellistä tilaa kokouspäiviin: katso ja valitse suosikkisi!

Roba Lounge II

Roba Lounge II

HELSINKI Roba Lounge II on uskomaton! Tyylikkään harmoninen sisustus saa keskittymään haastavienkin kokousneuvottelujen äärelle. Pitkän päivän päätteeksi on mahtavaa rentoutua saunassa ja nauttia takkatulen loimusta!

Erinomainen tekniikka mahdollistaa sekä hybridi- että etäkokousten järjestämisen, ja täysin varusteltu keittiö takaavat sujuvan päivän paikan päällä.

Täältä löytyy myös tehokas ilmanpuhdistusjärjestelmä, joka on samanlainen kuin monessa sairaalassa ja lääkärin vastaanotolla. Virusten ja bakteerien torjumisen lisäksi ilmanpuhdistusjärjestelmä parantaa hengitysilman laatua.

Lue lisää Roba Lounge II:sta >>

G Livelab

G Livelab

HELSINKI Tapahtumatila G Livelab toimii mainiosti myös kokous- seminaari- ja workshoptilana. Avaraan katutason tilaan mahtuu istumaan tämän hetkisten rajoitusten kanssakin vielä 120 henkeä!

Pöydät saa helposti järjestettyä workshopeja tai ryhmätyöskentelyä varten, ja erillinen esiintymislava on mainio, kun ohjelmassa on pitempiä puheenvuoroja. Loistava tapahtumatekniikka mahdollistaa kaikenlaiset kokoukset: myös Livestream-lähetykset!

Yläkerran upea The Suite -kattohuoneisto terasseineen ja luksussaunoineen on mainio rentoon illanviettoon kokouksen jälkeen.

Lue lisää G Livelabista >>

MOW Supernova / Baikonur

MOW Supernova / Baikonur

TAMPERE MOW Supernovan upea funkkismiljöö ihastuttaa! Supernovan viidestä eri teemalla suunitellusta tilasta löytyy takuulla sopiva jokaiseen makuun.

Kokoustila Baikonurin kaunis kasvikatto ja rauhallinen värimaailma on perinteisestä poikkeava kokouspaikka isommallekin porukalle!

Tilasta löytyy suuri 85” meganäyttö kattavalla adapterivalikoimalla ja muunneltava pöytä. Siemaile pienpaahtimokahvia ja anna ajatusten lentää!

Lue lisää MOW Supernova Baikonurista >>

Karikuusen Juhlatilat

Karikuusen Juhlatilat

NUMMINEN Vaikuttava ympäristö yritystilaisuuksille! Tämä on valintasi, kun haluat pois kaupungin hälinästä. Kokous on heti astetta parempi, sillä raitis ilma  tunnetusti rauhoittaa ja tekee ihmeitä keskittymiskyvylle.

Karikuusen Juhlatilat sijaitsee kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla alueella Mustijoen rantamaisemissa.

Suureen Juhlasaliin mahtuu isompikin porukka kokoustamaan, pitämään seminaaria tai viettämään virkistyspäivää. Juhlatilan Tallivintti taas on idyllinen tila pienempiin kokouksiin maaseudun rauhassa.

Lue lisää Karikuusen Juhlatilatoista >>

MOW Mothership of Work / Neo

MOW Mothership of Work / Neo

HELSINKI Aivan keskustan sydämessä sijaitsevan MOW Mothershipin 12 erilaista kokoustilaa ilahduttaa ja inspiroi!

Tilava Neo on helposti muunneltavissa oleva tila, joka taipuu luokkamuotoon tai pitkäksi kokouspöydäksi. Kaikki pöydät saa myös kokoon ja nurkkaan, jos kaipaat lattiatilaa vaikkapa joogaa tai muuta tiimiaktiviteetteja varten.

Bonuksena neukkarivierailla on käytössä keittiö, josta löytyy SLURPin irtoteetä, herkullista pienpaahtimokahvia sekä poppareita!

Lue lisää MOW Mothership of Work / Neosta >>

Klaus K / Studio K

Klaus K / Studio K

HELSINKI Bulevardin klassikkohotelli Klaus K pitää sisällään monenlaisia tiloja tapahtumiin ja kokouksiin.

Studio K on kameleonttimainen ja näyttävä monitoimitila, jonka estetiikka todella hivelee silmää. Värivalaistuksen ja äänimaailman voi valita tilaisuuteen sopivaksi, joten mahdollisuudet ovat rajattomat! Voit myös vaihtaa tilan fiilistä päivän aikana. Tarvittaessa Studio K:n voi yhdistää Klaus K Loungen ja Barin kanssa!

Kun kaipaat tilaa toimivaan workshoppiin tai seminaariin tai haluat todella säväyttää, tässä on valintasi!

Lue lisää Klaus K / Studio K:sta >>

Wonderland neuvotteluhuone / Lonkero

Wonderland neuvotteluhuone / Lonkero

HELSINKI Wonderland work-eat-drink on luova, inspiroiva ja yhteisöllinen coworking-tila Vallilan sydämessä Konepajalla.

Wonderlandin Lonkero-neukkarissa tuttu raidallinen kuosi koristaa seinää. Tila onkin harmaan eli betoniveden eli vuoden 1952 Helsingin olympialaisiin kehitetyn Original Long Drinkin ystävien ykkösvalinta.

Täällä on 55-tuumainen taulu-tv, fläppitaulu, videotykki ja pöydän virkaa toimittava pingispöytä. Akuuttiin kuplien himoon jokaisesta Wonderlandin neukkarista löytyy samppanjanappi (oh yes!), jota painamalla huoneeseen kärrätään pullo sitä itseään!

Lue lisää Wonderland neuvotteluhuone / Lonkerosta >>

Sarvikota

Sarvikota

MÄNTSÄLÄ Sarvikota on jotain aivan muuta, kuin mitä kokouksilta on totuttu odottamaan!

Se on pala lappia Etelä-Suomessa. Ikiaikainen kodan pyöreä muoto tuo ryhmän yhteen kuin pyöreän pöydän ritarit. Keskellä kotaa katseenvangitsijana on suuri tulipesä, jossa loimuaa elävä tuli luoden tunnelmaa. Tarina kertoo, että lappalaiset jumalattaret asuvat tulipesän alla.

Elämyksellisen miljöön lisäksi tilalta saa cateringpalvelut, kokouskahvit nuotiolla  ja oheisohjelmat. Valitse tämä, kun etsit erilaista kokoustilaa, jossa on tilaa luovuudelle ja uusille ideoille!

Lue lisää Sarvikodasta >>

HUONE Kamppi / Karavaani

HUONE Kamppi / Karavaani

HELSINKI HUONE Kampin kujeilevat kokoustilat sijaitsevat paraatipaikalla, vain kivenheiton päässä Kampin metroasemalta.

Matkaa läpi kokouksen huikeassa matkailuvaunua muistuttavassa tilassa! Vaunun ulkopuolella voi jopa kuvitella olevansa tähtitaivaan alla nauttimassa täysin rinnoin camping-elämästä. Huoneesta löytyy kaikki välineet ja tarvittava tekniikka jokaiseen kokoukseen. Tapahtuman suunnittelussa avustaa tapahtumakoordinaattori!

Tämä tila jää takuulla osallistujien mieleen!

Lue lisää HUONE Kamppi / Karavaanista >>

Brinkkala / Vihreä sali

Brinkkala / Vihreä sali

TURKU Suomen Turku on julistanut joulurauhan Brinkkalan parvekkeelta joka jouluaatto tasan klo 12 vuodesta 1886 lähtien. Vaikka perinne on tuttuakin tutumpi, moni ei tiedä, että talon upeat ja arvokkuutta huokuvat tilat ovat varattavissa kaikenkokoisiin yksityistilaisuuksiin!

Vihreä sali on mahtava: se on hyvällä tavalla hillitty ja mennyttä maailmaa huokuva. Tämä on tila, jossa syntyy suuria päätöksiä!

Vinkki: vuokraa myös viereinen Vaakunahuone tarjoiluja varten.

Lue lisää Brinkkala / Vihreästä salista >>


Eikö löytynyt sopivaa? Katso kaikki kokoustilat osoitteesta Venuu.fi:

Katso kaikki kokoustilat >>


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 x tilat ikimuistoisiin yritysjuhliin

Venuun parhaat: 10 x tilat virkistyspäiviin


Kokoustilat Helsinki | Kokoustilat Espoo | Kokoustilat Vantaa | Kokoustilat Turku | Kokoustilat Tampere

Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Tampere | Juhlatilat Turku

Catering ja pitopalvelu Helsinki | Catering ja pitopalvelu Tampere | Catering ja pitopalvelu Turku

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required