2021 on ollut etätyön vuosi, ja syystä, mutta kollegoja alkaa olla jo ikävä! Horisontissa siintävä normiarki tarkoittaa myös sitä, että tulevaisuudessa koittaa päivä, kun voit järkätä toimiston parhaiden tyyppien kanssa juhlat!

Toimistollepaluubileet, pikkujoulut, tuparit, kesäjuhlat, alkuvuoden kick-off, you name it, juhlille on aina paikkansa ja juhlille oikea paikka. Tässä 10 parasta ja toimivaa tilaa työpaikan juhliin:

1. Sofia Helsinki, Helsinki

Sofia Helsinki - juhlatila yritysjuhliin / Venuu.fi
Sofia Helsinki

Helsingin ytimessä, Senaatintorin kupeessa sijaitseva Sofia Helsinki on todellinen yritysjuhlapaikkojen helmi. Historiallinen, upea rakennus on muutettu toimiviksi juhla- ja kokoustiloiksi, joita yhdistelemällä järjestät omannäköiset juhlat, ja samalla vaikka kokouksenkin.

Sofia Helsingin näyttävät tilat ovat nappivalinta yritysjuhliin, joihin halutaan laadukas paikka, tilaa isollekin porukalle sekä vaivattomat kulkuyhteydet. Toinen toistaan näyttävämpiin saleihin mahtuu parhaimmillaan jopa 350 innokasta juhlijaa. Juhlatunnelmaan sopivat tarjoilut hoituvat vaivatta talon oman Sofia Bistron kautta.

Ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva Sofia Bistro on suosittu juhlapaikka, eikä syyttä: hulppea juhlasali vetää jopa 250 vierasta komeiden pylväiden katveeseen. Valoisassa tilassa riittää tilaa pitkille illallispöydille, ja tilaa jää vielä tanssilattiallekin. Teesalongista löytyy tilaa vieläkin isommalle yritysjuhlapoppoolle. Koristeellinen tila ja komeat kattoikkunat takaavat tunnelmalliset juhlat. Klubisalissa puolestaan on intiimimpää juhlan tuntua, ja tila sopii vaikkapa kokoustilaksi ennen juhlia. Sohvaryhmillä kelpaa juhlia rennosti, mutta huikeissa puitteissa.

Tutustu kaikkiin Sofia Helsingin tiloihin täältä »

2. Allas Sea Pool / Talviterassi, Helsinki

Allas Sea Pool talviterassi - juhlatila yritysjuhliin / Venuu.fi
Allas Sea Pool / Talviterassi

Merille vai kaupunkiin? Jos et osaa päättää, ota molemmat! Boheemi ja tunnelmallinen Allas Sea Pool on Helsingin keidas Kauppatorin ja meren äärellä. Ihana Talviterassi sopii parhaiten n. 50 hengen yritysjuhlille. Tilassa mahtuu hyvin myös pitämään kokouksen tai kick-offin ennen illanvieton alkua.

Jättimäiset ikkunat, sammaleinen, kotoisa viherseinä ja eläväiset puupinnat tuovat tilaan skandinaavista tuntua, joka ei turhia koristeluja juhlakomitealta vaadi. Talviterassilta on helppo pistäytyä samaan hintaan myös saunan ja altaan puolelle, ja palata virkistyspäivän tai pikkujoulujen pariin parhaassa seurassa – freesinä ja virkistyneenä.

Tilaan on mahdollista saada äänentoisto, ja tarjoilut on helppo hankkia suoraan tilan kautta ilman turhaa säätöä. Täällä pidetyistä juhlista supistaan kahvihuoneessa vielä vuosienkin päästä.

Lue lisää Talviterassista »

3. Teatteri / Klubiterassi, Helsinki

Teatteri Klubiterassi - juhlatila yritysjuhliin / Venuu.fi
Teatteri / Klubiterassi

Jos sittenkin jotain vähän VIPimpää? Juhlapaikkojen klassikko, Esplanadin laidalla sijaitseva Teatteri nousee arjen yläpuolelle. Täällä vietätte läksiäisiä, kesäpäiviä tai virkistyspäivää luksusmeiningillä.

Teatterin Klubiterassi on elämää suurempi lasiterassi, jossa aina tuntuu kesältä. Ravintolan puolelta hankitut tarjoilut aina aamiaisesta kokouseväisiin tai illanvieton burgereihin järjestyvät vaivatta, ja sinä voit keskittyä vain juhlista nauttimiseen.

Kesäaikaan varattavissa oleva viihtyisä terassi on kutsuva säällä kuin säällä, ja mukaan mahtuu jopa 120 vierasta. Tilaan ei ulkomaailman hälinä kuulu, vaikka tila sijaitseekin aivan Helsingin ytimen sykkeessä.

Lue lisää Klubiterassista »

4. Kino Engel, Helsinki

Kino Engel - juhlatila yritysjuhliin / Venuu.fi
Kino Engel

Mitä jos tekisittekin tiimi-illassa tai virkistyspäivässä jotain ihan muuta? Senaatintorin laidalla komeileva hulppea Kino Engel on vuokrattavissa myös yksityisnäytöksiin ja -juhliin!

Klassinen laatuelokuvateatteri henkii entisaikojen tunnelmaa, ja keskeinen sijainti takaa sen, että paikalle on helppo saapua. Kompaktit salit vetävät 55 ja 68 henkeä, joten hieman isompikin tiimi mahtuu nauttimaan yhteisestä elokuvahetkestä vaivatta.

Valitse haluamasi näytös, tuo mukanasi omat leffaeväät ja -juomat ja jatkakaa oleilua vaikka pitkälle yöhön! Rento yhteinen juhlailta on käsinkosketeltavan unohtumaton.

Lue lisää Kino Engelistä »

5. Hotel Katajanokka / Viinikellari, Helsinki

Hotel Katajanokka / Viinikellari

Kun haluat istua kiven sisässä tyylikkästi, suuntaa Hotelli Katajanokan muurien sisään. Helsingin vanha lääninvankila toimii nykyään luksushotellina, josta ei tarinoita ja hohtoa puutu.

Tunnelmallinen, punatiilinen viinikellari kivenheiton päässä Helsingin keskustasta tarjoaa kaiken mitä juhla- ja kokousporukat tarvitsevat. 10 hengen viinikellarissa voit järjestää esimerkiksi viininmaistajaiset tai intiimin istuvan illallisen diplomaattipöydän ympärillä. Myös isomalle porukalle löytyy erilaisia tiloja selleistä kabinetteihin ja ravintolasalista vankilakirkkoon. Pallo jalkaan ja Katajanokalle!

Lue lisää Hotelli Katajanokan Viinikellarista »

6. OOBU - Juhlasali, Turku

OOBU - Juhlasali – varaa tila yritysjuhliin helposti Venuu.fi:stä
OOBU - Juhlasali

Jos tyylikkyys puree teidän työporukkaan ja juhlapaikkananne on Turku, suunnatkaa viipymättä OOBUn Juhlasaliin. Aurajoen rannalla sijaitseva huippuravintola on kuin luotu ylellisiin firman illallisiin ja illanviettoihin, joissa haetaan yhteistä, rentoa aikaa ja uusia makunautintoja.

Saaristolaisruokiin erikoistuneen ravintolan Juhlasaliin mahtuu jopa 60 juhlavierasta, ja voit yhdistää varaukseesi myös ravintolan muita pienempiä tiloja vaikkapa juhlien salakapakkaa tai jutusteluloungea varten.

Lue lisää Juhlasalista »

7. Ranta, Tampere

Ranta - juhlatila yritysjuhliin / Venuu.fi
Ranta

Rannalla on ikuinen kesä, säällä kuin säällä. Suosittu juhlapaikka Ratinan Suvannossa palvelee ympäri vuoden, ja tarjoaa kookoksentuoksuisia kesäfiiliksiä yritysjuhlien viettäjille ympäri vuoden.

Ranta on nappivalinta isoihin yritysjuhliin, sillä tilaan mahtuu jopa 259 henkeä! Kesällä baarin yhteydessä on erillinen kookas kesäterassi, josta kelpaa tähyillä Tammerkosken kuohuja auringon laskiessa.

Rennon fiiliksen Ranta on kuin kesälomalle hyppäisi: palmut, vaahtoavan turkoosin veden värit ja letkeä tunnelma välittyvät juhlakansalle takuulla. Täällä ei pingoteta!

Lue lisää Rannasta »

8. Kuralan Kylämäki / Tryskimakasiini, Turku

Kuralan Kylämäki / Tryskimakasiini - juhlatila yritysjuhliin / Venuu.fi
Kuralan Kylämäki / Tryskimakasiini

Mielessä pako kaupungista tiimin kanssa? Turun kupeessa sijaitseva Kuralan Kylämäen Tryskimakasiini on maalaisromanttinen juhlapaikka parhaimmillaan! Neljän tilan muodostamassa kulttuurimiljöössä olo on kuin Suomi-filmin tähdellä.

Tunnelmallinen ja uniikki vanha puimatalo on erinomainen tapahtumapaikka myös yritysjuhlille. Juhlakansaa mahtuu paikalle jopa 140 henkeä, ja tilan eri tasot sekä alueet jakavat tilan näppärästi esim. tanssilattiaan, istuskelualueeseen tai vaikka esiintymislavaan.

Ulkona sijaitsevassa sympaattisessa maalaispihapiirissä kelpaa vaihtaa kuulumisia auringonlaskun loimottaessa, tai vetää henkeä yritysjoraamisen keskellä.

Voit tuoda mukanasi juuri sellaiset tarjoilut ja juomat kuin haluat, täydellistä! Miltä kuulostaisi vanha kunnon BBQ maalaismaisemassa?

Lue lisää Tryskimakasiinista »

9. Dylan Marmoripiha, Helsinki

Dylan Marmoripiha - juhlatila yritysjuhliin / Venuu.fi
Dylan Marmoripiha

Alvar Aallon suunnitteleman Rautatalon sydämessä komeileva Dylan Marmoripiha huokuu juhlan tuntua. Linjakas ja arkkitehtuuriltaan vaikuttava tila sopii firman illanvietoille, sekä asiakastilaisuuksille.

Pelkistettyä ja valoisaa tilaa on helppo muokata omaan tapahtumaan sopivaksi, ja tilaa riittää jopa 300 juhlijalle. Kalusteet järjestämällä sekä valaistusta säätämällä Dylan Marmoripihan tunnelma muuttuu valoisasta ideointitilasta hämyisäksi viiden tähden juhlapaikaksi. Massiviset, modernit parvekkeet, korkeat katot ja skandinaavisen tyylikäs ilme eivät jätä kylmäksi.

Tilaa riittää jutusteluun, istuvaan illalliseen kuin tanssilattiaksikin – vain mielikuvitus on rajana. Stockmannia vastapäätä sijaitseva moderni tilaihme on erinomaisten yhteyksien varrella. Tarjoilut hankit helposti suoraan tilalta, ilman turhia kommervenkkejä.

Lue lisää Dylan Marmoripihasta »

10. Ravintola Haikaranpesä, Espoo

Ravintola Haikaranpesä - juhlatila yritysjuhliin / Venuu.fi
Ravintola Haikaranpesä

Espoon kattojen yllä, vesitornin huipulla sijaitseva Ravintola Haikaranpesä on aivan omaa luokkaansa. Näköalaravintolasta näkee Espoon yli merelle saakka, täällä juhlat kohoavat arjen yläpuolelle.

Vesitornin huipulle saapuvat vieraat viettävät todennäköisesti ison osan juhlista ihiaillen panoramaikkunoista avautuvaa huikeaa, merelle asti ulottuvaa, maisemaa. Kauniissa ravintolassa riittää tilaa jopa 150 hengelle, aina istuvasta illallisesta rennompaan cocktailtilaisuuteen.

Ravintola loihtii juhliin sopivat tarjoilut luovuudella ja ammattitaidolla, tilasta löytyy tanssilattia illan hauskimmille hetkille, sekä leuat auki loksauttava terassi. Nämä maisemat on koettava itse!

Lue lisää Ravintola Haikaranpesästä »


Eikö napannut? Etsitkö jotain ihan muuta yritysjuhlatilaksi? Venuu tulee hätiin:

Katso kaikki juhlatilat (2600+) Venuu.fi:stä »


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 uutta ideaa mahtaviin kesäjuhliin

20 upeinta tilaa pikkujouluihin

Näin rakennat innostavan kick-offin


Juhlatilat | Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Turku | Juhlatilat Tampere | Kokoustilat Helsinki | Kokoustilat Turku | Kokoustilat Tampere | Edulliset juhlatilat Helsinki | Edulliset juhlatilat Tampere | Yritysjuhlat | Kesäjuhlat ja kesäpäivät | Edustustilat

Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku | Catering ja pitopalvelu Kuopio | Catering ja pitopalvelu Oulu | Catering ja pitopalvelu pääkaupunkiseutu | Catering ja pitopalvelu vegaaneille | Catering ja pitopalvelu häihin | Catering ja pitopalvelu juhliin

Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen