On aika suunnata katseet pimeimmän vuodenajan piristäjään eli pikkujoulukauteen. Vuoden hauskimpiin juhliin kannattaa satsata, ja mikä virittää juhlatunnelman kattoon paremmin kuin syötävän ihana tila?

Kokosimme 20 upeinta pikkujoulutilaa, joissa hauskanpito ja elämykselliset pikkujoulut on taattu!

1. Viinikellari Eteläranta 16, Helsinki

Viinikellari Eteläranta 16

Viinikellarissa vietetään foodieiden upeimmat pikkujoulut, joiden ohjelmanumerona voi toimia vaikkapa viinitasting. Ruoka- ja juomatarjoilu räätälöidään pikkujouluseurueen mieltymysten mukaan uniikiksi kokonaisuudekseen. Viinikellari sopii erityisesti intiimeihin pienen porukan pikkujouluihin, sillä pitkän pöydän ympärille mahtuu 30 henkeä.

Kapasiteetti: Istuen max. 30, seisten max. 45
Tarjoilut: Tilalta

Tutustu ja varaa Viinikellari Eteläranta 16 »

2. G18 Juhlasali, Helsinki

Nyt on fiiniä! Helsingin ydinkeskustan kruununjalokiviin kuuluvassa G18 juhlasalissa järjestät näyttävät pikkujoulut isollekin porukalle. Ylellinen juhlatila lähes kahdeksan metrin huonekorkeudella ei paljon lisäkoristeluja kaipaa. Lisätilana suurempiin tapahtumiin käytössä on myös moderni aulatila, vaikkapa alkumaljoja varten.

Kapasiteetti: Istuen max. 150, seisten max. 200
Tarjoilut: Tilalta / Omat tarjoilut

Tutustu ja varaa G18 Juhlasali »

3. Teatro / Retro, Vaasa

Eloisan ydinkeskustan viihdekompleksin ytimessä sijaitseva discopallojen koristelema värikäs tila on kuin luotu meneviin pikkujouluihin. Pikkujouluporukalle löytyy oma baaritiski sekä looseja jalkojen lepuuttamiseen ja illan tarjoilut voi tilata rennosti vieressä olevasta Stefan's Steakhousesta. Jos ilta venähtää pitkäksi, olette jo onnekkaasti juhlien ytimessä eikä jatkoille tarvitse siirtyä erikseen.

Seisten: 70 Istuen: 62
Tarjoilut:  Tilalta

Tutustu ja varaa Retro »

4. Bar Grotesk, Helsinki

Bar Grotesk

Nimestään huolimatta Bar Grotesk ei ole groteskia nähnytkään. Tunnelmallinen ja uniikki baari keskellä Helsinkiä takaa koko porukan viihtymisen. Juoma- ja ruokatarjoilu räätälöidään aina tilaisuuden mukaan, musiikkivalikoima on aina mintissä.

Kapasiteetti: Istuen max. 40, seisten max. 50
Tarjoilut: Tilalta

Tutustu ja varaa Bar Grotesk »

5. Ravintola Tårget, Turku

Ravintola Tårget

Turun jokirannassa sijaitsevan ravintolan tunnelma on kuin luotu pikkujouluihin. Tårgetissa historiallinen ympäristö yhdistyy monipuoliseen ruokalistaan sekä loistavaan viini- ja cocktailvalikoimaan. Vuokrattavana on tilan ravintolasali ja 1600-luvulta entisöidyt kellaritilat. Tilaan mahtuu jopa 300 henkeä.

Kapasiteetti: Istuen max. 120, seisten max. 300
Tarjoilut: Tilalta

Tutustu ja varaa Ravintola Tårget »

6. Poro, Tampere

Poro

Pohjoisen tunnelmaan pääsee helpoiten pistämällä pikkujoulut pystyyn Porossa. Isojen pikkujouluporukoiden ykkösjuhlapaikka on porontaljoja ja pohjoisen taikaa pullollaan. Tämä toimii – istumatilaa riittää erinomaisesti ja oma baaritiski pitää janon tiessään.

Kapasiteetti: Istuen max. 160, seisten max. 416
Tarjoilut: Tilalta

Tutustu ja varaa Poro »

7. Pyynikin Panimo, Tampere

Pyynikin Panimo

Lähellä Tampereen keskustaa sijaitsee upea loft-henkinen juhlatila, jossa pikkujoulutunnelmasta voi nauttia kuparipannujen keskellä. Pyynikin Panimolla järjestät tyylikkäät pikkujoulut museoviraston suojelemassa tilassa. Illan aktiviteetiksi voit valita olut-tastingin.

Kapasiteetti: Istuen max. 60, seisten max. 60
Tarjoilut: Omat juomat

Tutustu ja varaa Pyynikin Panimo »

8. Tenalji von Fersen, Helsinki

Tenalji von Fersen

Talvella satumaisen kaunis Suomenlinna on täydellinen paikka yrityksen pikkujouluja ajatellen. Tenalji von Fersen on kunnostettu viljavarasto ja yksi saaren upeimmista juhlatiloista. Salin rustiikissa ympäristössä järjestät unohtumattomat juhlat jopa 200 hengelle.

Kapasiteetti: Istuen max. 200, seisten max. 240
Tarjoilut: Omat tarjoilut

Tutustu ja varaa Tenalji von Fersen »

9. Villa Smeds, Vantaa

Villa Smeds

Pikkujoulut maalaismiljöössä? Villa Smedsin 150 vuotta vanha hevostila puitteineen luo uniikin ympäristön pikkujouluille. Navetan ylisillä sijaitseva idyllinen juhlatila suorastaan huokuu pikkujoulutunnelmaa.

Kapasiteetti: Istuen max. 120, seisten max. 120
Tarjoilut: Tilalta / Omat juomat

Tutustu ja varaa Villa Smeds »

10. Valkoinen Sali, Helsinki

Valkoinen Sali

Tässä Torikortteleiden trendikkäässä tapahtumakeitaassa järjestät pikkujoulut, joista puhutaan vielä vuosienkin päästä. Yksi kaupungin historiallisimmista juhlatiloista on täysin restauroitu ja päivitetty ensiluokkaisella äänentoistojärjestelmällä.  Valkoisen Salin tarjoiluista vastaa Soupster Catering.

Kapasiteetti: Istuen max. 450, seisten max. 600
Tarjoilut: Tilalta

Tutustu ja varaa Valkoinen Sali »

11. Crazy Wine, Helsinki

Crazy Wine

Kreisiin ja värikkääseen menoon sopii täydellisesi hurmaava cocktail- ja viinibaari Crazy Wine. Skatan parhailla pelipaikoilla upeassa tiilirakennuksessa sijaitseva tila on parhaimmillaan, kun ohjelmassa on kippistelyä. Pikkujoulujen nimikkodrinkki, anyone?

Kapasiteetti: Istuen max. 50, seisten max. 70
Tarjoilut: Omat ruoat ok, juomat tilalta

Tutustu ja varaa Crazy Wine »

12. Penthouse Santalahti, Tampere

Privaatimmat, pienen porukan pikkujoulut mielessä? Suuntaa Penthouse Santalahteen! Nimensä mukainen penthouse-kattohuoneisto veden äärellä ei turhia koristeluja kaipaa. Tuo omat tarjoilut, tee olosi kotoisaksi ja vietä pikkujoulut tyylillä.

Seisten: 20 Istuen: 12
Tarjoilut: Tuo omat!

Tutustu ja varaa Penthouse Santalahti »

13. Oulun kiipeilykeskuksen sauna- ja kokoustilat

Oulun kiipeilykeskuksen sauna- ja kokoustilat

Aktiviteetti yhdistettynä saunailtaan on takuuvarma yhdistelmä. Oulun kiipeilykeskuksessa kiipeillään jopa 16 metrin korkeuteen, minkä jälkeen adrenaliinitasoja palautellaan rauhassa tyylikkäässä saunassa. Tilassa on myös kattoterassi paljulla, joten pikkujoulujuhlijoiden rentoutuminen on taattu.

Kapasiteetti: Istuen max. 28, seisten max. 40
Tarjoilut: Tilalta / Omat tarjoilut

Tutustu ja varaa Oulun kiipeilykeskuksen saunatila »

14. Roba Lounge, Helsinki

Roba Lounge

Saunailta toimii aina! Järjestä pikkujoulut tyylikkäissä ja ylellisissä juhla- ja saunatiloissa Iso Roballa. Roba Loungesta löytyy myös loistavat neuvottelutilat, joten pikkujouluihin on helppo yhdistää esimerkiksi kokous. Tsekkaa myös tuliterä Roba Lounge II.

Kapasiteetti: Istuen max. 30, seisten max. 50
Tarjoilut: Tilalta / Omat tarjoilut

Tutustu ja varaa Roba Lounge »

15. Manilla / Vanha Viinatehdas, Turku

Manilla Vanha Viinatehdas

Aurajoen rannalla sijaitseva uniikki Manillan Vanha Viinatehdas on kaksikerroksinen monitoimi- ja juhlatila, joka muuntautuu täydellisesti yrityksen pikkujouluihin. Manillan vanha tehdaskiinteistö toimii nykyään monipuolisena kulttuuritalona.

Kapasiteetti: Istuen max. 170, seisten max. 200
Tarjoilut: Omat tarjoilut

Tutustu ja varaa Manillan Vanha Viinatehdas »

16. Ravintola Piha, Tampere

Ravintola Piha

Vanhassa kutomossa sijaitseva Ravintola Piha on tunnelmallinen ja tyylikäs juhlapaikka isommille pikkujouluille Tampereella. Juhlien maukas menu suunnitellaan aina asiakkaan toiveiden mukaan.

Kapasiteetti: Istuen max. 80, seisten max. 100
Tarjoilut: Tilalta

Tutustu ja varaa Ravintola Piha »

17. Secret Spot / White Sand Lounge, Helsinki

secret-spot

Kastakaa varpaanne lämpimään santaan ja paetkaa joulunajan ankeutta rannalle! Hurmaava White Sand Lounge on varusteltu täydellisesti ilonpitoon: pelatkaa biljardia, rentoutukaa riippumatossa tai nauttikaa trooppisista virvokkeista.

Kapasiteetti: Istuen max. 40, seisten max. 50
Tarjoilut: Omat

Tutustu ja varaa White Sand Lounge »

18. Tapahtumakeskus Koskenranta, Helsinki

Tapahtumakeskus Koskenranta

Vanhankaupunginkoskella sijaitseva suuri juhlatila on uniikki valinta firman pikkujouluihin, sillä tila on aikaisemmin toiminut vesivirtauslaboratoriona. Suuri tapahtumatila muokkautuu erikokoisten seurueiden tarpeisiin.

Kapasiteetti: Istuen max. 700, seisten max. 1200
Tarjoilut: Tilalta

Tutustu ja varaa Tapahtumakeskus Koskenranta »

19. Hotelli Hirvihaaran Kartano / Lasipaviljonki, Mäntsälä

Tuo firman pikkujouluihin ripaus kimallusta järjestämällä ne upean Hotelli Hirvihaaran kartanon lumoavassa Lasipaviljongissa. Puolen tunnin ajomatkan päässä pk-seudulta sijaitseva uniikki tila on kookas, näyttävä ja isoille visioille avoin. Kartanon päärakennukseen voi mennä piipahtamaan katettua tunnelia pitkin.

Seisten: 300 Istuen: 170
Tarjoilut: Tilalta

Tutustu ja varaa Lasipaviljonki »

20. Teatteri Toivo, Helsinki

TeatteriToivo_2

Persoonallinen Teatteri Toivo Telakkarannassa toimii täydellisesti mieleenpainuvien pikkujoulujen juhlatilana. Pikkujouluihin on myös mahdollisuus yhdistää yhteisöllinen ohjelmanumero Toivon teatterileikit.

Kapasiteetti: Istuen max. 60, seisten max. 200
Tarjoilut: Omat tarjoilut

Tutustu ja varaa Teatteri Toivo »


Eikö näistä vielä löytynyt sopivaa? Katso kaikki Venuun 4000+ juhlatilaa pikkujouluihin:

Parhaat tilat pikkujouluihin Venuu.fi:stä »

Äläkä unohda buukata myös näitä:

Cateringit, elämykset ja aktiviteetit, esiintyjät, valo- ja videokuvaajat sekä tapahtumatuottajat


Lue seuraavaksi:

100 ideaa pikkujouluihin

Pikkujouluihin "jotain jännää"? Tässä 4 virkistävää teemavinkkiä pikkujouluihin


Pikkujoulut | Pikkujoulut Helsinki |  Juhlatilat Helsinki | Pikkujoulut Espoo | Pikkujoulut Jyväskylä | Pikkujoulut Tampere | Pikkujoulut Turku | Pikkujoulut Oulu | Pikkujoulut Vantaa | Ohjelmaa pikkujouluihin | Pikkujoulut etänä | Esiintyjät pikkujouluihin

Catering ja pitopalvelu | Catering ja pitopalvelu Uusimaa | Catering ja pitopalvelu pikkujouluihin | Vegaaninen catering ja pitopalvelu | Tarjoilut pikkujouluihin

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required