Onko to do -listalla pikkujoulujen järjestäminen?🎄 Katseet tänne! 

Pikkujoulukausi on ainakin meidän mielestä ehkäpä jopa koko vuoden parasta aikaa. Mieleenpainuvimmat pikkujoulut tarvitsee kuitenkin avukseen toimivan ja upean tilan sekä timanttiset tapahtumapalvelut! Ennen kuin alat huokailemaan syvästi valinnanvaikeuden äärellä, kurkkaa alta vinkit, joilla onnistuneet pikkujoulut on taattu 👇

Tapahtumakeskus Koskenranta

Tapahtumakeskus Koskenranta
 • Kapasiteetti: Istuen 800 / Seisten 1400
 • Tarjoilut: Ruoka ja juomat tilalta

HELSINKI | Kun haluat järjestää vaivattomat, mutta tasokkaat pikkujoulut Helsingissä, suuntaa katseesi Tapahtumakeskus Koskenrantaan! Uniikissa koskimiljöössä ja hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva tapahtumapaikka luo upeat puitteet suurten, jopa 1400 vieraan tapahtumien järjestämiseen. Muuntautuvassa juhlatilassa järjestät tapahtumasi vaivattomasti, sillä talosta löytyy valmiina monipuolinen tekniikka ja tunnelmavalaistus, tasokkaat ravintolapalvelut ja ammattitaitoinen henkilökunta. Heiltä saat myös apua esiintyjien ja ohjelman järjestämisessä, jolloin voit itse keskittyä nauttimaan tapahtuman sisällöstä!

Lue lisää Koskenrannasta »

Bank / Pankkisali

Bank / Pankkisali
 • Kapasiteetti: Istuen 500 / Seisten 750
 • Tarjoilut: Ruoka ja juomat tilalta

HELSINKI | Kaupungin ytimessä sijaitseva Tapahtumatalo Bank ja sen timanttinen henkilökunta ovat jo usean vuoden ajan olleet lukuisten ikimuistoisten pikkujoulujen takana. Bankin avara Pankkisali tarjoaa jopa 832 m2 edestä tilaa toteuttaa unelmienne pikkujoulut isollekin porukalle. Upea 1950-luvun pankkimiljöö luo mieleenpainuvat ja arvokkaat puitteet juhlapäivälle! Tilaa on mahdollista räätälöidä lähes rajattomasti ja se mitä ei löydy tilasta valmiiksi, on järjestettävissä paikalle yhteistyökumppaneiden kautta.

Lue lisää Pankkisalista »

Mr. Bodylanguage Niko Visuri Kehonkieli Koulutus / Show

Mr. Bodylanguage Niko Visuri
 • Toiminta-alue: Koko Suomi

Mr. Bodylanguagen hauska koulutus / show tutustuttaa pikkujouluporukan kehonkielen saloihin rennolla otteella! Esitys pitää sisällään tärkeää asiaa, pilke silmäkulmassa: Mr. Bodylanguage Niko Visuri ottaa yleisön haltuunsa ja pitää tunnelman katossa yli 1000 yritystapahtuman kokemuksella. Esitys on mahdollista toteuttaa niin livenä, hybridinä kuin etänä sekä suomen lisäksi englanniksi. Täydellinen ohjelmanumero pikkujouluihin!

Lue lisää Mr. Bodylanguagesta »

PELLAVALOUNGE

PELLAVALOUNGE
 • Kapasiteetti: Istuen 40 (+lisäpaikkoja nojatuoleissa) / Seisten 50
 • Tarjoilut: Omat tarjoilut tai tarjoilut tilalta

TAMPERE | Mielettömin maisemin varustettu Pellavalounge on täydellinen kombo olohuonetta ja juhlatilaa! Tilasta löytyy kaikki tarvittava: pöytäryhmiä, helppokäyttöinen tekniikka, keittiö ja astiasto sekä äänentoisto ja Singan karaoke. Eikä matkaakaan keskustasta ja rautatieasemalta ole kuin 10 minuuttia kävellen. Täällä musiikki voi raikaa koko illan ja juhlat voivat jatkua juuri niin myöhään kuin haluatte! Somistuksestakaan ei tarvitse itse huolehtia – teemaan sopivat, tyylikkäät kuusiryhmät ja kynttilät löytyy valmiina tilalta. Tarjoilut voi tuoda itse tai ne voi tilata Pellavaloungen kautta (kysy ihania pikkujoulumenuja!). Juhlatilan poppoo järjestää myös halutessanne ohjelmaa, aina aktiviteeteista esiintyjään. Tilan voi kuitenkin vuokrata myös puhtaasti DIY-hengessä sellaisenaan!

Lue lisää Pellavaloungesta »

Viking Line Glory / Vista Lounge

Viking Line Glory / Vista Lounge
 • Kapasiteetti: Istuen 80 / Seisten 80
 • Tarjoilut: Ruoka ja juomat tilalta

TURKU | Vietä hieman erilaiset pikkujoulut Itämerellä! Tyylikkään aluksen kyydissä on helppo irtautua arjen pyörteistä ja keskittyä oman porukan kesken pikkujoulujen viettoon. Tarjoiluista vastaa aluksen oma keittiö, joka pitää huolen saumattomasti kokonaisuudesta läpi illan. Upea Vista Lounge on loistava juhlatila maksimissaan 80 hengen pikkujouluihin, mutta kaiken kaikkeaan Gloryn 9. kannelta löytyy tapahtumatiloja jopa 400 hengelle. Pikkujoulujen jälkeen juhlavieraat voivat nauttia aluksen ylellisestä spa-osastosta, hyvistä yöunista moderneissa hyteissä sekä laadukkaista ravintoloista.

Lue lisää Vista Loungesta »

Catering Ruokalähettiläs

Catering Ruokalähettiläs
 • Kapasiteetti: 30-600 hengen tilaisuudet
 • Toiminta-alue: Pääkaupunkiseutu, Kirkkonummi

Pidä huoli, ettei pikkujoulukansalla pääse nälkä yllättämään ja buukkaa juhlaan rautaisella ammattitaidolla varustettu pitopalvelu! Catering Ruokalähettilään poppoolla on vankka kokemus erityisesti yritystapahtumista ja he ovat tottuneet pyörittämään isompienkin pikkujoulujen tarjoiluja. Kaikki annokset tehdään käsityönä pitopalvelun keittiössä Espoossa, sesongin raaka-aineita hyödyntäen. Heiltä saat myös kattavasti lisäpalveluita aina kuljetuksesta henkilökuntaa ja astiastosta somistukseen.

Lue lisää Catering Ruokalähettiläästä »

Hatanpään kartano

Hatanpään kartano
 • Kapasiteetti: Istuen 250 / Seisten 290
 • Tarjoilut: Ruoka ja juomat tilalta

TAMPERE | Historiallinen ja hurmaava Hatanpään kartano luo ikimuistoisen näyttämön pikkujouluille! Nykyinen kartanon päärakennus on vuodelta 1885, mutta Hatanpään kartanon historia vie jopa 1600-luvun lopulle. Kartano on suunniteltu juhlimista varten ja siellä on vietetty unohtumattomia tapahtumia jo vuosisatojen ajan. Useampaan saliin kahdessa kerroksessa jakautuva kartano mahdollistaa monenlaisen ohjelman ympäri rakennusta. Pikkujoulujen tarjoiluista vastaa Juveneksen timanttinen ja palkittu tiimi, joten teidän ei tarvitse kuin ilmestyä paikalle. Kartanon ainutlaatuisen tunnelman aistii parhaiten paikan päällä, joten kannattaa hyödyntää mahdollisuus varata oma tilaesittely!

Lue lisää Hatanpään kartanosta »

Kilta-sali / Juhlasali

Kilta-sali / Juhlasali
 • Kapasiteetti: Istuen 160 / Seisten 250
 • Tarjoilut: Ruoka ja juomat tilalta

HELSINKI | Upeaa suomalaista arkkitehtuuria ja aitoa funktionalismia yhdistelevä Kilta-sali hurmaa tyylikkäällä ilmeellään. Jo vuosikymmenien ajan toiminut tila koki vuonna 2022 entisöinnin ja pintaremontin, jonka jäljiltä tila on entistäkin näyttävämpi! Pikkujoulujen tarjoiluista ja palvelusta vastaa Share Company, joka yhdistettynä mielettömään juhlasaliin ei turhaan ole kerännyt ylistystä vierailta. Kirsikkana kakun päällä on timanttinen sijainti Helsingin Kampissa.

Lue lisää Kilta-salista »

Into the Band

Into the Band
 • Sijainti: Helsinki
 • Toiminta-alue: Koko Suomi

Pikkujoulujen ehdoton tunnelmankohottaja on viihdyttävä bilebändi! Kenenkään tanssijalka ei jää paikoilleen, kun Into the Band ottaa lavan haltuun. Heidän settinsä koostuu parhaimmista kotimaisista ja kansainvälisistä hiteistä loistokkaina tulkintoina. Sinun ei tarvitse valita kuin teidän pikkujouluporukan näköinen menu: Into Billboard Menu tai Into Suomipop Menu. Ensimmäinen vie kansainvälisten hittien maailmaan kun taas jälkimmäinen nimensä mukaisesti suomipopin saloihin. Biisisettejä on mahdollista myös räätälöidä!

Lue lisää Into the Bandista »

Dylan & Friends

Dylan & Friends
 • Kapasiteetti: Istuen 200 / Seisten 300
 • Tarjoilut: Ruoka ja juomat tilalta

ESPOO | Nauti upeista merimaisemista ja rennosta juhlatunnelmasta Dylan & Friendsissä! Keilaniemessä sijaitsevan ravintolan tyyli kunnioittaa rakennuksen 70-luvun henkeä: materiaalivalintoihin kuuluu vaaleaa puuta, raikasta vihreää ja marmoria. Tilaa on mahdollista jakaa verhoin eri kokoisiksi saleiksi, joten ravintolasta on helppo muokata sopiva kokonaisuus oman pikkujouluporukan tarpeisiin. Tarjoilut järjestyvät suoraa ravintolan omasta keittiöstä ja pikkujoulut hinnoitellaan kätevästi myyntitakuulla!

Lue lisää Dylan & Friendsistä »

Room Escape Tampere

Room Escape Tampere
 • Kapasiteetti: 48
 • Tarjoilut: Omat ruoat ja juomat

TAMPERE | Ikimuistoisissa pikkujouluissa on aina jotain super hauskaa tekemistä. Vielä astetta kovemmissa pikkujouluissa on aktiviteetti, joka hauskuuden ohella hioo porukkaa yhteen. Mikäpä siis parempi valinta kuin pakopelihuone! Jakakaa jengi tiimeihin ja lyökää viisaat päänne yhteen Room Escape Tampereen pakopelihuoneissa. Heiltä löytyy kaiken kaikkiaan 8 huonetta, joten jopa 48 henkeä mahtuu kerrallaan pelaamaan. Mikä tiimi selviytyy ulos nopeiten?

Pst! Myös koko Room Escapen 723m2 kokoinen kerros on vuokrattavissa oman pikkujouluporukan käyttöön, jolloin saman katon alta löytyy myös juhlatila jopa 100 hengelle.

Lue lisää Room Escape Tampereesta »

Stand up -juontaja Simo Takanen

Stand up -juontaja Simo Takanen
 • Toiminta-alue: Koko Suomi

Mitä isommat pikkujoulut on kyseessä, sitä huutavampi tarve on osaavalle juontajalle. Näin ilta etenee sovitusti ja vieraat pysyvät perillä siitä mitä seuraavaksi tapahtuu. Parhaimmillaan juontaja on kuitenkin myös tärkeä osa illan ohjelmaa ja saa pikkujoulukansan viihtymään! Stand up -juontaja Simo Takanen ottaa heti yleisönsä haltuun ja kuljettaa komiikkaa mukana läpi illan. Simolta löytyy kokemusta juontokeikoilta ja stand upin parista jo yli vuosikymmenen ajalta, joten timantiksi hiottu kokonaisuus on taattu! Halutessanne Simon kanssa lavalle voi astella myös stand up -juontaja Kimmo Aro, jolloin kaksikon välinen kemia ja komiikka pääsee huippuunsa.

Lue lisää Simo Takasesta »

Riviera Punavuori

Riviera Punavuori
 • Kapasiteetti: Istuen 59 / Seisten 70
 • Tarjoilut: Ruoka ja juomat tilalta

HELSINKI | Vietä persoonalliset pikkujoulut Rivierassa! Ihanan korttelielokuvateatterin puitteisiin kuuluu kaksi elokuvasalia, joissa järjestyy loistavasti niin puheet, oma elokuvanäytös(!) kuin loppuillan karaokebileet. Nykyaikainen elokuvatekniikka taipuukin loistavasti myös omiin presentaatioihin! Punavuoren Rivierassa on lisäksi tyylikäs aulabaari, jossa viettää iltaa rennosti hyvien juomien ja vielä parempien herkkujen merkeissä. Rivieran osaava henkilökunta on apunanne koko pikkujouluillan ajan!

Lue lisää Riviera Punavuoresta »

Blackout Lighting Oy

Blackout Lighting Oy
 • Sijainti: Helsinki
 • Toiminta-alue: Koko Suomi

Toiveissa häikäisevät pikkujoulut, mutta asianmukainen ääni- ja valotekniikka puuttuu? Look no further, Blackout Lighting on apunasi! Heidän timanttinen porukka tekee räätälöidyt ääni- ja valototeutukset kaikkialla Suomessa ja jopa ulkomailla. Tämä kunnianhimoinen toimija on säväyttänyt toteutuksillaan jo 80-luvulta lähtien, joten kokemusta löytyy tapahtumasta kuin tapahtumasta. Kerro vain toiveesi ja Blackout Lightingin porukka laittaa pikkujoulujen tapahtumatekniikan kuntoon!

Lue lisää Blackout Lightingista »

iBox Photo Booth

iBox Photo Booth
 • Toiminta-alue: Koko Suomi

Ikuista pikkujoulumuistot kuvauspisteen avulla! Tässä on täydellinen tapa ottaa helposti kuvat pikkujouluporukan kesken. Kuvauspiste kerää jengin ympärilleen ja toimii samalla hauskana aktiviteettina läpi illan! iBox Photo Booth tarjoaa tapahtumaasi helppokäyttöiset digitaaliset photo boothit, joista saat printattua samantien kuvamuistot mukaasi, sekä 360 photo booth -kuvausalustat, joiden pyörivillä kameroilla saat tallennettua illan fiilikset myös videomuotoon. iBox Photo Boothin valikoimasta löydät taatusti juuri sopivan pienen tai suuren toteutuksen teidän pikkujouluihin!

Lue lisää iBox Photo Boothista »


Katso lisää:

Tapahtumatilat | Aktiviteetit | Pitopalvelut | Musiikki | Puhujat ja viihde | Kuvaajat | Tapahtumatarvikkeet | Tapahtumatekniikka | Tapahtumatuotanto

Lue myös:


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen