Kick off kuvituskuva: porukka syömässä pitkän pöydän ääressä - Venuu.fi

Kun porukka on palaillut takaisin kesälomien vietosta, saadaan syksy käyntiin parhaiten ikimuistoisella kick off -päivällä! Mutta alkuun termit tutuksi:

Mikä on kick off?

Kick off (tai kick off meeting) eli suomeksi aloitustapaaminen tarkoittaa uuden projektin, kauden tai vaikkapa tiimiin käynnistystä. Kick offeja on siis moneen lähtöön, mutta nyt keskitytään erityisesti kick off -tapahtumiin, joilla polkaistaan uusi kausi (tässä tapauksessa syksy) käyntiin. Vastaavan tapahtuman voi kuitenkin hyvin järjestää myös esimerkiksi kevätkauden aluksi! Tapahtuman aikana on tarkoitus kääntää katseet tulevaan ja kirkastaa tavoitteet sekä uudelleenmotivoida työporukkaa.

Parhaimmissa kick offeissa on sopivassa tasapainossa asiaa ja viihdettä: näin saadaan jengin fokus tulevaan syksyyn, mutta samalla tarjotaan mahdollisuus yhteishengen nostattamiseen ja kuulumisien vaihtoon! Keräsimme yhteen vinkit kick offien parhaimpiin tapahtumapalveluihin, aina aktiviteeteista tilaan ja esiintyjiin, nappaa nämä talteen.

Parhaat vinkit kick offien mukaansatempaavimpiin elämyksiin ja palveluihin 🥘🍫🎶

Purpurin georgialaiset pidot

Ravintola Purpurin Georgialaisten pitojen tarjoiluja - Venuu.fi

Vie työporukka syksyn kick offien kunniaksi makumatkalle Georgiaan! Näissä pidoissa pöytä rönsyilee toinen toistaan ihanampia annoksia, joita jaetaan koko pöytäseurueen kesken. Nälkä taatusti lähtee!

Georgialaiset elävät syödäkseen ja yhteisen pöydän äärelle kokoonnutaan pienemmästäkin syystä – siispä täydellinen mentaliteetti niin pienempiin kuin suurempiin kick offeihin. Nämä Ville Haapasalon luotsaaman ravintolan pidot ovat todellinen elämys!

 • Sijainti: Helsinki
 • Kapasiteetti: 4-80 henkeä

Lue lisää Purpurin georgialaisista pidoista »

Fazer suklaakonvehtityöpaja

Fazerin konvehtityöpajassa konvehtien valmistusta - Venuu.fi

Suunnatkaa tiimin kanssa Fazerin suklaakonvehtityöpajaan, jossa pääsette taiteilemaan suussa sulavat konvehdit itse.🍫 Käsintehdyt suklaat saa työpajan päätteeksi mukaan juhlavassa lahjapakkauksessa. Ihanan rento aktiviteetti kick offeihin, johon on helppo heittäytyä mukaan!

Työpajan kesto on noin 30-45 min, jonka jälkeen konvehdit jähmettyvät noin puoli tuntia. Aktiviteetin yhteyteen voi halutessaan buukata myös Fazerin inspiroivan kokoustilan tarjoiluineen vaikka koko päiväksi, mikäli kick-offiin haluaa sisällyttää hieman asiasisältöäkin!

 • Sijainti: Vantaa
 • Kapasiteetti: 10-20 henkeä

Lue lisää Fazerin suklaakonvehtityöpajasta »

KoodinMurtajat

KoodinMurtajat-pelin ratkaistava mysteerilaatikko - Venuu.fi

Superhauska aktiviteetti kick off -päivään, joka haastaa sopivasti aivonystyröitä! Tiivistempoinen ja mukaansatempaava KoodinMurtajat -aktiviteetti tuo suurta suosiota niittäneet escape room -pakopelit suoraan omaan tapahtumaasi. Perinteiseen pakopelistä poiketen, tässä mysteeripelissä tiimit joutuvat tekemään myös keskenään yhteistyötä ja loppuhuipeinnus tapahtuu koko poppoon kesken! Aktiviteetti on mahdollista toteuttaa missä vain Suomessa, sisällä tai ulkona, ja parhaimmillaan jopa 600 (!!) hengelle samanaikaisesti.

 • Sijainti: Missä vain
 • Kapasiteetti: 10-600 henkeä

Lue lisää KoodinMurtajat -elämyksestä »

Katso myös:

Next Live

Osaava ammattilainen pyörittää helposti monimutkaisetkin äänentoistolaitteet - Venuu.fi

Onko tiedossa hieman isommat kick offit, joissa äänentoistoon ja valaistukseen halutaan vähän muutakin kuin jonkun matkakajari ja vuoden 2017 pikkujouluihin ostettu minidiskovalo? Suuntaa katseet tänne! Next Live koostuu tapahtumatekniikan rautaisista ammattilaisista, jotka pitävät huolen että laadukkaan toteutuksen näkee ja tuntee – ja vieläpä oman brändisi näköisenä.

Palvelukattaukseen kuuluu äänentoiston ja valaistuksen lisäksi kuvatekniikka sekä muut tapahtuman tekniset toteutukset, tietenkin super palvelun kera. Suunnitteluvaiheessa voi myös varata Next Liven asiantuntijan kanssa tapaamisen, jonka aikana saatte kartoitettua sopivan paketin juuri teidän kick-offiin!

 • Sijainti: Helsinki
 • Toiminta-alue: Koko Suomi

Lue lisää Next Livestä »

G Livelab Tampere

Tapahtuma G Livelab Tampereella, jossa yleisö on jakautunut pöytäryhmiin - Venuu.fi

Elämykselliset kick offit ovat parhaimmillaan tilassa, jossa on viimeisen päälle puitteet päivän ohjelmaan – oli se sitten inspiroivia puhujia tai vaikkapa tanssittava bilebändi! Muun muassa maailman parhaana konserttisalina palkittu G Livelab Tampere on omiaan juuri tässä: huippuluokan tapahtumatekniikka mahdollistaa vaativammatkin esitykset ja ohjelmanumerot.

Ammattitason tekniikan lisäksi tila on jo itsessään tyylikäs miljöö syksyn kick offeille, ja täällä viihtykin loistavasti koko päivän ja vaikka vähän seuraavankin puolelle! Niin ruoka- kuin juomatarjoilut järjestyvät näppärästi suoraa paikan päältä.

 • Sijainti: Tampere
 • Kapasiteetti: Istuen 100 / Seisten 250
 • Tarjoilut: Ruoka ja juomat tilalta

Lue lisää G Livelab Tampereesta »

Ravintola Töölö

Tyylikäs Ravintola Töökön ravintolasali katettuna, taustalla isot ikkunat - Venuu.fi

Kaikki syksyn kick-offeihin yhden katon alla! Parhaimmillaan kick offit hioo työporukkaa yhteen ja tarjoaa mahdollisuuden viettää aikaa rennommissa merkeissä, mutta myös herättelee lomien jäljiltä syksyn suunnitelmiin ja tuottaa uusia ideoita. Ravintola Töölössä tämä onnistuu: rakennuksen monipuolisessa tilakattauksessa järjestyy niin presikset tyylikkäässä auditoriossa, kuin herkullinen illallinen ravintolasalissa.

Alkusyksyn kick-offeissa voi hyödyntää myös ravintolan edustalla olevaa terassia sekä siinä olevaa lippakioskia – kuvittele tähän ihana drinkkibaari tai vaikkapa jätskitarjoilu! Huippusijainti Etu-Töölössä mahdollistaa helpon siirtymisen ennen ja jälkeen tapahtuman.

 • Sijainti: Helsinki
 • Kapasiteetti: Istuen 120 / Seisten 150
 • Tarjoilut: Ruoka ja juomat tilalta

Lue lisää Ravintola Töölöstä »

Katajanokka Rooftop Terrace & Lounge

Aurinkoinen ja osittain katettu kattoterassi toimii syksylläkin - Venuu.fi

Vaikka muualla terassikausi vetää viimeisiään heti syksyn alkaessa, Katajanokka Rooftopissa se jatkuu pitkälle loppuvuoteen ilman, että tarvitsee liimautua lähimpään lämpölamppuun vilttiin kietoutuneena. Suurimmilta osin katettu terassi mahdollistaa illanvieton ilman sääriskiä, joten vie syksyn kick-offit poikkeuksellisesti kattoterassille, Katajanokan upeisiin merimaisemiin!

Tilan puitteisiin kuuluu laadukas, 75-tuumainen näyttö, äänentoisto sekä langattomat mikit. Isomman tilan yhteydessä on lisäksi tyylikäs saunatila sekä terassi ulkoporealtaineen, joka on myös mahdollista vuokrata oman porukan käyttöön!

 • Sijainti: Helsinki
 • Kapasiteetti: Istuen 120 / Seisten 200
 • Tarjoilut: Juomat tilalta / Ruoka tilalta tai omat ruoat

Lue lisää Katajanokka Rooftopista »

Soukan Venekerhon Paviljonki / Juhlatila & sauna

Soukan Venekerhon Paviljonki, taustalla merimaisemat - Venuu.fi

Tyylikäs juhlatila toimii aina! Tunnelmallinen Soukan Venekerhon paviljonki sijaitsee aivan meren ääressä tarjoten kick offille upean miljöön ja maisemat. Ihanaa saaristotunnelmaa lähellä kaikkea – siispä täydellinen paikka alkusyksyn kick-offeihin! Paviljongin vieressä on myös yhteysvenelaituri, joten päivään voi tuoda elämyksellisyyttä varaamalla tilausvesibussin ja saapumalla tämän kyydissä paikalle vesiteitse.

Paviljongista löytyy juhlasalin lisäksi sauna, jossa voi rentoutua pehmeissä löylyissä. Tilaan on mahdollista tuoda omat tarjoilut, joten voitte varata juuri teidän tiiminne näköisen pitopalvelun hoitamaan kick-offin tarjoilut ja nautiskella niistä juhlasalin pitkien pöytien ääressä!

 • Sijainti: Espoo
 • Kapasiteetti: Istuen 80 / Seisten 90
 • Tarjoilut: Omat ruoat ja juomat

Lue lisää Soukan Venekerhosta »

Johtakee Oy / Tea Klinga

Puhuja ja valmentaja Tea Klinga - Venuu.fi

Valovoimainen Tea Klinga tarjoaa johtamisen, työyhteisöjen ja asiakaspalvelun valmennuksia niin workshoppeina kuin henkilökohtaisina valmennuksina, sekä pitää puheita samojen teemojen äärellä. Hänen koulutusten ja puheenvuorojen tavoitteena on parantaa työelämää muun muassa yksilöllisten vahvuuksien huomioimisen sekä tunneälyn kautta. Tämä esihenkilöitä ja työyhteisöjä tukeva kokonaisuus sopiikin siis loistavasti kick offin ohjelmanumeroksi!

 • Sijainti: Jyväskylä
 • Toiminta-alue: Koko Suomi

Lue lisää Johtakee Oy:sta »

Kirsti Lonka

Psykologian tohtori ja arvostettu keynote-puhuja Kirsti Lonka - Venuu.fi

Psykologian tohtori ja kansainvälisesti arvostettu oppimisen tutkija Kirsti Lonka vie kick off -poppoon matkalle mm. oppimiseen, muutoksen hallintaan, vuorovaikutustaitoihin sekä onnellisuuteen ja hyvinvointiin. Kuulostaa aika täydellisiltä teemoilta syksyn aloitukseen, eikö vain? Lopullinen kokonaisuus voidaan määritellä juuri teidän työporukan tarpeiden mukaan! Luento tai koulutus on mahdollista järjestää myös englanniksi.

 • Sijainti: Helsinki
 • Toiminta-alue: Helsingin alue

Lue lisää Kirsti Lonkasta »

Katso myös:

 • Henri Hujala / Budjettihiiri, Koko Suomi: Inspiraatiopuhuja ja lempeiden raha-asioiden sanansaattaja tarjoaa suuntaa muutokseen, omien vahvuuksien löytämiseen sekä rahataitojen kehittämiseen.
 • Aino-Mari Kiianmies, Koko Suomi: Johtamisen ja hyvinvoinnin valmentaja, joka puhuu fiksusta itsensä johtamisesta ja paremmasta työelämästä.

Bilebändi Tuulikone

Bilebändi Tuulikoneen jäsenet hallimaisessa tilassa - Venuu.fi

Kun kick off -päivä kääntyy asiasisällöstä viihteeseen, on oikea hetki kutsua bilebändi lavalle, joka nostaa jengin tunnelman kattoon! Bilebändi Tuulikone vetää keikat vankalla ammattitaidolla, jota on kerrytetty kokoonpanolla jo yli 10 vuotta. Heidän tyyliinsä kuuluu soittaa ajankohtaista musiikkia groovella ja rockin mausteilla. Bändi ottaa vastaan myös biisitoiveita!

 • Sijainti: Helsinki / Turku
 • Toiminta-alue: Helsingin alue, Porin alue, Tampereen alue, Turun alue

Lue lisää Bilebändi Tuulikoneesta »

Veljekset Miniband

Poteritte Veljekset Minibandin kolmesta jäsenestä soittimineen - Venuu.fi

Kolmehenkinen, semi-akustinen bilebändi on nappivalinta, kun kaipaat kick-offien esiityjältä jotain astetta persoonallisempaa. Kokoonpanossa ei yleensä ole lainkaan perinteistä rumpusettiä, vaan rytmisektio koostuu elektronisista jalkarumpupedaaleista (”stomp box”), mutta myös perinteinen kitara+basso+rummut -trio onnistuu toivottaessa. Lisägroovya tuo halutessanne myös neljäs soittaja saksofoneineen! Bändin laaja ja monipuolinen ohjel­misto sisältääkin sekä vanhoja klassi­koita että uusimpia hit­tejä.

 • Sijainti: Helsinki
 • Toiminta-alue: Helsingin alue

Lue lisää Veljekset Minibandista »

Katso myös:

 • Bilebändi Paradise, noin 3h säteellä Jyväskylästä: Monipuolinen bilebändi, joka taitaa niin hittien täyteisen bilemusiikin kuin taustalle sopivan soul- ja jazztunnelmoinnin.
 • CatCat, koko Suomi: Legendaarinen duo, jonka esitys vuoden 1994 Euroviisuissa viimeistään nosti kaksikon suomalisten sydämiin. Täydellistä nostalgiaa!
 • Saksofonisti Johannes Salomaa, Etelä-Suomi, Turun & Tampereen alueet: Itsekseen tai DJn kera esiintyvä saksofonisti luo iltaan loistavan fiiliksen!

Kaipaatko vielä lisää ideoita? Kurkkaa Suomen laajin tapahtumapalvelujen kattaus Venuusta:

Tapahtumatilat | Aktiviteetit | Pitopalvelut | Musiikki | Puhujat ja viihde | Kuvaajat | Tapahtumatarvikkeet | Tapahtumatekniikka | Tapahtumatuotanto


Lue seuraavaksi:


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen