Trubaduuri juhliin ja tapahtumiin – löydä parhaat ympäri Suomen - Venuu.fi

Trubaduuri on täydellinen valinta tapahtuman esiintyjäksi, kun etsinnässä on vangitseva ohjelmanumero juhliin tai rento taustamusiikki tapahtumaan!

Monipuolinen trubaduuri muotoutuu kuin kameleontti tilaisuuteen kuin tilaisuuteen – oli toiveissa sitten vauhdikas ja tanssittava bilehetki tai harmonisen tunnelmallinen seurustelu. Trubaduurin buukkaaminen tapahtumaan on usein myös halvempaa kuin isomman bändin, jolloin esiintyjän varaaminen onnistuu pienemmänkin budjetin tapahtumaan!

Tässä meidän tärpit timanttisista trubaduureista ympäri Suomen 🎸

Psst! Tsekkaa myös kunkin trubaduurin ääninäytteet 🎶

H-P Siikasaari Trubaduuri

Helsinkiläinen Trubaduuri H-P Siikasaari hurmaa juhlayleisön huuliharpun ja kitaran säestyksellä – Venuu.fi
H-P Siikasaari Trubaduuri

HELSINKI | Jo kolmannen sukupolven muusikko H-P Siikasaari hurmaa juhlakansan mies+kitara+huuliharppu -kombollaan! Myös säestys pianolla onnistuu tältä monilahjakkuudelta.

Keikkojen biisilistalta löytyy useimmiten pop/rock -klassikoita niin kotimaasta kuin maailmaltakin, aina 60-luvulta tämän päivän hitteihin. Tämä helsinkiläinen trubaduuri on loistava valinta tunnelman kohottajaksi niin häihin, juhliin kuin yritystapahtumiinkin. Tarvittaessa esitys onnistuu myös isommalla kokoonpanolla!

Lue lisää H-P Siikasaaresta »

Katso lisää: Trubaduurit Helsinki »


Laulaja-pianisti Anna Katariina

Tamperelainen trubaduuri Anna-Katariina taitaa upeat pop- ja jazz-kappaleet jopa seitsemällä kielellä! - Venuu.fi
Laulaja-pianisti Anna Katariina

TAMPERE | Etsinnässä trubaduuri Tampereelta? Buukkaa ihanan valovoimainen Anna Katariina seuraavaan juhlaasi! Esitys sopii täydellisesti tapahtuman taustamusiikiksi tai koskettavaksi ohjelmanumeroksi tärkeään juhlapäivään.

Tampereella asuva trubaduuri keikkailee noin 200km säteellä kotikaupungistaan, eli hänet voi buukata juhliin myös esimerkiksi Turkuun, Helsinkiin tai Jyväskylään. Annan repertuaariin kuuluu erityisesti pop- ja jazz-kappaleet, jotka luonnistuvat suomen ja englannin lisäksi ranskaksi, portugaliksi, ruotsiksi, italiaksi ja espanjaksi!

Lue lisää laulaja-pianisti Anna Katariinasta »

Katso lisää: Trubaduurit Tampere »


Trubaduuri Vesa Nurminen

Hurmaava, kitaran kanssa esiintyvä, trubaduuri Vesa Nurminen taitaa yli 300 kappaleen settilistan – biisitoiveita unohtamatta - Venuu.fi
Trubaduuri Vesa Nurminen

OULU Laulaja-kitaristi Vesa Nurminen on jo parin vuosikymmenen ajan ihastuttanut erilaisissa tapahtumissa aina pikkujouluista yritystapahtumiin ja polttareista syntymäpäiviin!

Settilistalta löytyy huimat yli 300 kappaletta iskelmän ja popin kentältä niin suomeksi kuin englanniksi. Pääsääntöisesti Oulussa keikkaileva trubaduuri ottaa keikoillaan huomioon myös tilaisuuden luonteen sekä biisitoiveet.

Lue lisää trubaduuri Vesa Nurmisesta »

Katso lisää: Trubaduurit Oulu »


Yhden Naisen Superbändi Leeni

Mahtavalla live-energialla varustettu yhden naisen bändi Leeni vauhdittaa tunnelmaa hiteillä aina 70-luvulta tähän päivään - Venuu.fi
Yhden Naisen Superbändi Leeni

TURKU Multi-instrumentalisti ja yhden naisen bändi Leeni ei jätä ketään kylmäksi! Trubaduurin huikea live-energia ja meininki saa yleisön kuin yleisön syttymään.

Kitaravetoista esitystä täydentää looppi-pedaali, jolla saadaan kappaleisiin moniulotteisuutta. Leenin settilistaan kuuluu tunnettuja rock-, hevi-, kantri- ja pop-kappaleita aina 70-luvulta nykyajan hitteihin. Turusta lähtöisin oleva trubaduuri keikkailee koko Suomen alueella!

Lue lisää Yhden Naisen Superbändi Leenistä »

Katso lisää: Trubaduurit Turku »


Trubaduuri MJ Kangasniemi

Yleisönsä täysillä haltuun ottava trubaduuri MJ Kangasniemi takaa ikimuistoiset pippalot - Venuu.fi
Trubaduuri MJ Kangasniemi

JYVÄSKYLÄ Vauhdikasta energiaa, hyvää meininkiä ja läpi illan kantavaa flowta – niistä on trubaduuri MJ Kangasniemen keikat tehty! Hänen supervoimansa on ehdottomasti yleisön haltuunotto ja ymmärtäminen heti alkumetreiltä lähtien.

Kangasniemen keikoilla ääniraitana kuullaan hittejä monista genreistä kuten popista, rockista ja iskelmästä. Osaavasta meiningistä kertoo asiakkaat, jotka kerta toisensa jälkeen buukkaa tämän trubaduurin tapahtumaansa esiintymään. Hänen kanssaan hyvät bileet on aina taattu!

Lue lisää Trubaduuri MJ Kangasniemestä »

Katso lisää: Trubaduurit Jyväskylä »


Älä unohda tsekata myös näitä tapahtumaasi varten:

Tapahtumatilat, valo- ja videokuvaajat, tapahtumatuottajat, juhlatarvikkeet, pitopalvelu ja tapahtumatekniikka!


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen