Mitä jos piristäisit tiimiä ja veisit heidät kokoustamaan muualle? Ja totta kai samanaikaisesti myös virkistäytymään hauskojen aktiviteettien avulla? Ympäristöpääkaupunki Lahti tarjoaa city-kokoustilojen lisäksi moneen erilaiseen tarpeeseen istuvaa tilaa ja aktiviteettia. 

Alta löydät parhaimmat tärpit onnistuneeseen kokous- tai virkistyspäivään Lahdessa! 

Vastuullista kokoustamista – vain tunnin päässä pääkaupunkiseudulta!

Lahti sijaitsee mitä oivallisimmassa paikassa, sillä puolet suomalaisista asuu parin tunnin säteellä Lahdesta. Pääkaupunkiseudulta on helppo saapua kokoustamaan julkisilla kulkuneuvoilla suoraan Lahden sydämeen, sillä Lahti sijaitsee julkisten kulkuvälineiden solmukohdassa.

Ruuhkattomassa kaupungissa sielu saa hetken hengähtää – kävelyetäisyydellä toisistaan sijaitsevat Matkakeskus, kokouspaikat ja hotellit tekevät vierailusta viihtyisän ja kustannustehokkaan, kun kuljetuksia paikasta toiseen tarvitaan vähemmän.

Visit Lahden parhaat vinkit kokouksen järjestäjälle »

Vihreää luontoa, mutta myös vihreää ajattelua ja toimintaa.

Vuoden 2021 ympäristöpääkaupungiksi valittu Lahti lämpenee uusiutuvalla kierrätyspolttoaineella. Kivihiilestä kaupunki luopui jo vuonna 2019 ja jätteiden kierrätysaste hipoo taivaita – jopa 99 % jätteistä menee hyötykäyttöön. 

Seuraavat tavoitteet näkyvät jo horisontissa, sillä Lahti pyrkii olemaan täysin hiilineutraali vuoteen 2025 mennessä. Lahden Vesijärven suojelutyö ansaitsee erityismaininnan – onhan siihen tullut tutustumaan ihmisiä ympäri maailman! Jos vastuullisuuteen satsaaminen on teidänkin to-do -listalla, hakekaa Lahdesta tuulta inspiraation siipien alle. 

Vastuulliset kokouspäivät pidetään Lahdessa »

Tehokkaat kokoukset ja virkistävät aktiviteetit – Lahti pitää sisällään täyden paketin!

Tehokkaasta kokouksesta suoraan luontoon virkistäytymään – aika täydellinen kombo, eikö? Raikkaan happihyppelyn saa järjestettyä vaivatta, sillä Salpausselälle on vain kivenheitto keskustan kokoustiloista ja hotelleista. 

Lahti on Järvi-Suomen eteläisin kaupunki, josta löytyy tyylikkäät kokoustilat, uniikit majoitusmahdollisuudet, rentouttavat saunat, upeaa luontoa ja suussa sulavaa ruokaa!

  • Vie porukka ulos! Nyt virkistyspäivä- tai kokousjärjestäjän henkselit paukkumaan ja järjestä unohtumaton päivä koko poppoolle! Takuuvarmoja hittejä ovat esimerkiksi lumikenkäretki, moottorikelkkasafari tai lumiturnajaiset.  Katso myös muita talven aktiviteetteja! 
  • Toiveena tehokas kokouspäivä? Miten olisi city-kokoustila, kätevä kokoushotelli, täyden palvelun kokoustalo tai näyttävä kartano omassa rauhassa? Lahdesta löydät erilaiset kokoustilat – oli tarve mikä tahansa!
  • Virkistäytyminen luonnon helmassa – täydellistä! Luonnossa liikkumisella on tunnetusti positiivisia terveysvaikutteita ja Lahdesta valinnanvaraa riittää. Miltä kuulostaisi luontoretki vehreän kesäkauden aikana, elämyskellunta, sähköfatbike-retki tai kuutamomelonta? Löydä nämä ja paljon muuta!

Lisää Lahden kokousvinkkejä löytyy Visit Lahden -sivuilta »

Selaa Lahden parhaita kokoustiloja Venuussa »

*Artikkeli on toteutettu yhteistyössä  Visit Lahden kanssa.

Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen