Yritystapahtumia on moneen lähtöön: gaalat, virkistyspäivät, pikkujoulut, seminaarit, lanseeraukset – näitähän on! Varsinkin yritystapahtumissa toivotaan kaiken sujuvan kuin tanssi ja parhaiten tässä onnistut, kun buukkaat tasokkaan tilan sekä ammattitaitoiset ja osaavat tapahtumapalvelut kumppaniksesi. Unohda siis iänikuiset toimistobileet ja kulahtaneet auditoriot, joiden tarjoiluna on lähinnä kuivat sämpylät tai pussi sipsejä, ja järjestä yritystapahtuma, joka aidosti jää mieleen! Keräsimme yhteen ajankohtaiset vinkit tiloista ja tapahtumapalveluista, joiden avulla onnistut varmasti: nappaa nämä talteen ⬇️

Yritystapahtumat - Venuu.fi

Valitse yritystapahtumaasi tila, joka vastaa tarpeisiinne

Kun tapahtumatila on varattuna, olet jo pitkällä suunnittelussa! Sopivan tilan valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota muun muassa kapasiteettiin ja kalustukseen (onko tarvetta tanssilattialle tai lavalle?), valaistukseen ja äänitekniikkaan (löytyykö paikan päältä valmiina?) ja miten tarjoilut järjestyy (omat tarjoilut vai ei?). Kun tilan puitteet on tiedossa, on helppo lähteä täydentämään kokonaisuutta muilla tapahtumapalveluilla tarpeen mukaan. Kurkkaa ainakin nämä timanttiset tilat:

Pikku-Finlandia

Pikku-Finlandia

HELSINKI | Tämä upea, puinen arkkitehtuurin helmi säväyttää! Pikku-Finlandian hulppeista panoraamaikkunoista aukeaa maisemat suoraan Töölönlahdelle ja sitä ympäröivään puistoon. Monipuoliset ja tasokkaat tapahtumatilat mahdollistavat tilaisuudet pienempiin ja isompiin tapahtumiin ja juhliin, jopa yli 800 hengelle – paikalle mahtuu siis vaikka koko henkilöstö tai asiakkaat! Voit kasvattaa myös juhlaa koko Pikku-Finlandian pituiselle, honkien reunustamalle puuterassille tai ulkoalueelle kohti Töölönlahden puistoa. Pikku-Finlandiassa järjestyykin loistavasti yritystapahtumat virkistävistä kesäpäivistä aina riehakkaisiin pikkujouluihin – puitteet ja tarjoilut ovat kunnossa näyttävään juhlaan jopa live-keikkaa myöten.

 • Kapasiteetti: Istuen 800 / Seisten 1000
 • Tarjoilut: Ruoka ja juomat tilalta

Lue lisää »

Koivumäen kartano

Koivumäen kartano

KUOPIO | Vie tiimi tai asiakkaat ihanaan kartanomiljööseen! Vehreä maalaismaisema peltoineen ja järvineen vie aidosti ajatukset pois arjen kiireestä ja korvaa ne rauhalla ja inspiraatiolla. Kartanon useat salit toimivat loistavasti niin kokous- ja koulutuspäivissä kuin rennommissa tyky-päivissä ja virkistystilaisuuksissa. Vanhan kartanon arvokkuus mahdollistaa myös hienommatkin juhlat. Vuokraa koko kartano tai vain yksittäinen tila, oman tarpeen mukaan! Tilaisuudet kartanossa toteutetaan aina suurella intohimolla ja perinteitä kunnioittaen.

 • Kapasiteetti: Istuen 120 / Seisten 150
 • Tarjoilut: Ruoka ja juomat tilalta

Lue lisää »

Fazer Experience Vierailukeskus / Karl Fazer -sali

Fazer Experience Vierailukeskus / Karl Fazer -sali

VANTAA | Järjestät sitten lanseeraustilaisuutta, strategiapäivää tai pikkujouluja, Karl Fazer -sali tarjoaa siihen tilan joka todella toimii. Sopivan tilan lisäksi vähintäänkin yhtä tärkeää on päivän tarjoilut, jotka Fazerilla tunnetusti luonnistuu! Parhaimmillaan tilaan sopii jopa 200 henkeä tuoliriveihin ja noin 100 henkeä pöytien ääreen. Salin kalustusta on siis helppo muokata tapahtuman luonteen mukaan. Puitteisiin kuuluu myös kaksi suurta valkokangasta, puhujanpönttö sekä mikrofonit. Vielä astetta ikimuistoisemman tapahtuman saat kun yhdistät siihen Fazerin suklaataiteilu- tai kokkikouluelämyksen!

 • Kapasiteetti: Istuen 200 / Seisten 220
 • Tarjoilut: Ruoka ja juomat tilalta

Lue lisää »

Vanha ylioppilastalo / Juhlasali

Vanha ylioppilastalo / Juhlasali

HELSINKI | Henkeäsalpaava Vanha ylioppilastalo on todellinen tapahtumien kuninkaallinen! Tapahtumatalon näyttävä juhlasali korkeine kattoineen säväyttää niin yrityksen työntekijät kuin asiakkaatkin. Tila on varustettu ammattitason ääni-, valo- ja kuvatekniikalla, jotka mahdollistavat vaativammatkin esitykset. Aivan Helsingin ytimessä sijaitsevassa juhlasalissa onnistuu niin messut ja koulutukset kuin gaalat ja pikkujoulutkin – parhaimmillaan jopa 800 hengelle! Tapahtumaan on lisäksi mahdollista vuokrata myös Vanhan ylioppilastalon muut tilat.

 • Kapasiteetti: Istuen 400 / Seisten 800
 • Tarjoilut: Ruoka ja juomat tilalta

Lue lisää »

Kalevan Navetta / Hugo-sali

Kalevan Navetta / Hugo-sali

SEINÄJOKI | Säväyttävässä Kalevan Navetan taide- ja kulttuurikeskuksessa sijaitseva Hugo-sali mahdollistaa avaruutensa ja korkean kattonsa ansiosta tapahtuman kuin tapahtuman. Puu- ja tiilipintainen sali on jo sellaisenaan kaunis, mutta kalustuksen asettelulla, koristeilla ja valaistuksella tilasta saa juuri oman tilaisuuden näköisen. Sali on myös varustettu korkeatasoisella kokous- ja esitystekniikalla, joka mahdollistaa jopa live-konsertit. Herättele porukan inspiraatiota ja ota tapahtumaan osaksi kierros taidehallin näyttelyihin tai 130-vuotiaan rakennuksen historiaan. Täydellinen kombo yritystapahtumaan!

 • Kapasiteetti: Istuen 216 / Seisten 350
 • Tarjoilut: Ruoka ja juomat tilalta

Lue lisää »

HOB Helsinki

HOB Helsinki

HELSINKI | Tunnelmallisessa olut- ja viinihuone HOB Helsingissä juhlit tiimin kanssa niin kesä- ja virkistyspäivien kuin afterien merkeissä. Kalasatamassa, aivan meren rannassa sijaitsevaan tilaan onkin helppo siirtyä vaikkapa Mustikkamaalla vietetyn tiimipäivän päätteeksi. Persoonallisen ilmeensä tila on saanut jopa 80-prosenttisesti kierrätysmateriaaleista! Tarjoilut järjestyy kätevästi suoraa HOBista: juomalistan lisäksi menusta löytyy suussa sulava tapas-buffa, joka on muokattavissa teidän porukan tarpeiden ja budjetin mukaan. Täällä tapahtumat järjestyvät jopa ilman tilavuokraa!

 • Kapasiteetti: Istuen 50 / Seisten 60
 • Tarjoilut: Ruoka ja juomat tilalta

Lue lisää »

PELLAVALOUNGE

PELLAVALOUNGE

TAMPERE | Unelmoitko yritystapahtumasta, jossa yhdistyy luovuus, inspiroivat keskustelut ja sopivan rento tunnelma? Pellavaloungessa se onnistuu! Tampereen kattojen ylle nouseva monipuolinen tila sopii maksimissaan 50 hengen tapahtumiin – oli ne sitten innostavia workshoppeja tai yrityksen tyhy-päiviä. Erilaiset tuolit ja sohvat tuovat tilaan ihanan vapaan ja rennon fiiliksen, jonka kruunaa maisemat mm. Näsinneulalle ja Tuomikirkolle. Paikalta löytyy helppokäyttöinen kokoustekniikka, jolla järjestyy niin puheet kuin musiikki. Pellavaloungesta voit buukata myös valmiita kokouspaketteja sekä ohjelmaa aina puhujista taikuriin tai vaikkapa laulavaan kokkiin – kaikki tarvittava yritystapahtumaan järjestyy siis saman katon alta!

 • Kapasiteetti: Istuen 40 / Seisten 50
 • Tarjoilut: Omat ruoat ja juomat sallittu, mutta tarjoilut voi tilata myös tilan kautta

Lue lisää »

Luontokeskus Haltia / Ravintolasali

Luontokeskus Haltia / Ravintolasali

ESPOO | Hurmaa yritysvieraat ja henkilöstö Nuuksion mielettömillä metsämaisemilla! Luontokeskus Haltian Ravintolasalin koko seinän kattavasta ikkunasta ja terassilta aukeaa upeat näkymät suoraa Pitkäjärvelle. Toimivan ja hyvin varustellun tilan lisäksi täältä löytyy kattava valikoima aktiviteettejä ja elämyksiä kansallispuiston luonnossa. Järjestä siis stressitön ja mielenrauhaa luova tyhy-päivä, kokouspäivä tai asiakastilaisuus, jonka kruunaa Haltian ammattitaitoinen henkilökunta sekä ravintolan maistuvat tarjoilut!

 • Kapasiteetti: Istuen 180 / Seisten 300
 • Tarjoilut: Ruoka ja juomat tilalta

Lue lisää »

Katso lisää tiloja yritystapahtumiin »

Valitse sopivat palvelut täydentämään tilaa

Mitä tilasta puuttuu, se tapahtumapalveluilla täydentyy! Mieti myös minkälaista ohjelmaa tapahtumassa olisi hyvä olla. Haluatteko osallistavan aktiviteetin koko porukalle vai toimisiko viihdyttävä musiikkiesitys paremmin? Tai kenties innostava puhuja päivään sopivalla aiheella? Soljuisiko ilta paremmin juontajan avulla? Kurkkaa vinkit alta ja inspiroidu!

Herkullista ruokaa:

Ravintolamestarit Catering

Ravintolamestarit Catering

Isä Camillon, Kuopion Klubin ja Mustan Lampaan keittiöt yhteenkokoava catering tuo suussa sulavat tarjoilut niin rennompaan kuin juhlavampaan yritystapahtumaan! Ammattitaitoisen pitopalvelun poppoolla on kokemusta monen kokoisesta tapahtumasta, parhaimmillaan jopa yli 1000 hengen istuvista illallisista. Kolmen eri keittiön ansiosta löydät varmasti juuri teidän tapahtuman näköisen makumaailman!

 • Toiminta-alue: Kuopio ja sen lähialueet
 • Henkilömäärä: 20-1500

Lue lisää »

Katso kaikki pitopalvelut »

Viihdyttävää ohjelmaa:

Puhuja Tarja Kupias

Puhuja Tarja Kupias

Positiivinen innostuja ja kuplivaa iloa välittävä Tarja Kupias on viihdyttävä puhuja yritystapahtumaan! Tapahtuman luonteesta riippuen, Tarjalta onnistuu niin inspiroivat puheenvuorot ja spiikit kuin osallistuttavat luennot ja työpajat. Esitys on mahdollista pitää myös englanniksi! Tarja kokee suurimmiksi vahvuuksikseen positiivisen elämänaseteen, päättäväisyyden ja auttamisen halun, joiden ympärillä myös esitysten teemat kulkevat. Aiheena voi olla esimerkiksi positiivisuuden voima, unelmista tavoitteiksi tai rentoutumisen taika – sekä monia muita.

 • Sijainti: Loviisa
 • Toiminta-alue: Koko Suomi

Lue lisää »

Katso kaikki puhujat »

Katso kaikki juontajat »

Action Factory / Tiimitoimintaa sisälle ja ulos

Action Factory / Tiimitoimintaa sisälle ja ulos

Action Factoryn viihdyttävät tiimipelit ovat superhauskoja aktiviteetteja, jotka hitsaavat porukkaa yhteen. Heidän kattavaan valikoimaan kuuluu jopa 15 erilaista mysteeripeliä, jotka sopivat sisätiloihin ja voidaan toteuttaa missä vain tilassa! Lisäksi valittavissa on ulkona toteutettavia tiimikisoja sekä ulkoilupelejä, osa täysin paikkakuntariippumattomasti. Valitse mieleisin aktiviteetti tai kysy Action Factoryn osaavalta porukalta suositus juuri teidän tapahtumaan!

 • Sijainti: Koko Suomi
 • Henkilömäärä: 15-240

Lue lisää »

Katso kaikki elämykset ja aktiviteetit »

Ammattitason tapahtumatekniikkaa:

Kuja

Kuja

Kuja Media Oy on tapahtumatekniikan kokonaisvaltainen palvelu, jolta buukkaat tapahtumaasi kaiken tarvittavan tekniikan ja vähän päälle. Heidän super kattavaan valikoimaan kuuluu äänentoisto (ja tallennus!), valotekniikka (ja valotaideteokset!), tehosteet, näyttö- ja kuvatekniikka, tapahtumatekniikan tukipalvelut sekä jopa lavat ja muut rakenteet. Kujan timanttisella tiimillä on kokemusta niin messuista ja gaaloista kuin festareista ja pikkujouluista, joten heidän kanssaan saumaton ja asiantunteva yhteistyö on taattu!

 • Sijainti: Turku
 • Toiminta-alue: Helsingin alue, Tampereen alue, Turun alue

Lue lisää »

Katso kaikki tapahtumatekniikan palvelut »

Tapahtumatuotantoa avaimet käteen -paketilla:

Huikea Tapahtumatuotanto

Huikea Tapahtumatuotanto

Haluatko antaa tapahtuman suunnittelun kokonaisuudessaan ammattilaisten käsiin ja keskittyä itse vain tapahtumasta nauttimiseen? Huikea Tapahtumatuotanto hoitaa homman! Heiltä saat avuksi tapahtumaasi osaavan tiimin, joka pitää langat käsissä aina suunnittelusta illan kulkuun tapahtuman aikana. Huikean erityisosaamista on tapahtumat, joissa on itse tapahtuman lisäksi myynnillisiä tavoitteita. Halutessasi voit myös hyödyntää Huikean ammattilaisia vain tapahtuman konsultointiin ja hoitaa sitten loput itse. Kokonaisuuden voi siis määrittää juuri oman tarpeen mukaan!

 • Sijainti: Tampere
 • Toiminta-alue: Koko Suomi

Lue lisää »

Katso kaikki tapahtumatuotannot »


Jäikö vielä jotain uupumaan juuri teidän tapahtumaa ajatellen? Löydä ja varaa kaikki palvelut tapahtumaasi Venuusta»

Tapahtumatilat | Aktiviteetit | Pitopalvelut | Musiikki | Puhujat ja viihde | Kuvaajat | Tapahtumatarvikkeet | Tapahtumatekniikka | Tapahtumatuotanto


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen