Toimiston tuparit, pikkujoulut, tiimipäivä, after work. Joskus oma toimisto on paras paikka juhlille, mutta jotain pientä ekstraa olisi kiva keksiä! Jos pää lyö tyhjää ja ideoita on pyöreä nolla, tsekkaa tämä lista toimivista ja hauskoista ideoista toimistojuhliin!

1. Drinkkipiste

Hommatkaa valmiiksi muutaman drinkin ainekset ja tulostakaa niiden ohjeet. Drinkkien sekoittelu on yllättävän hauskaa ja yhteisöllistä! Vaihtoehtoisesti voitte tehdä valmiiksi pari erilaista boolia.

Psst! Muistakaa alkoholittomat vaihtoehdot.

2. Karaoke

Toimiston kultakurkut pääsevät irti karaokessa! Biisit voidaan valita tietyn teeman tai vuosikymmenen mukaan. Joko tiedät Singan? Käy tutustumassa Singan karaokepalveluun.

3. Valokuvapiste

Valokuvauspisteen voi toteuttaa monella eri tavalla: polaroid-kamera, oikea valokuvaaja tai vaan kivasti koristeltu selfie-piste. Muistakaa lanseerata juhlien virallinen hashtag! #pikkuyolot

4. Bingo!

Risteilyjen ja pubi-iltojen klassikko sopii hyvin myös toimistobileiden ohjelmanumeroksi. Ottakaa mallia hääbingoista tai järjestäkää ihka oikea numerobingo.

5. Taikuri tai standup

Ripauksen magiaa iltaan lisää vieraileva taikuri!

Muita hyviä ohjelmanumeroita on esimerkiksi standup tai inspiroiva puhuja.

6. Viini-, olut- tai siideritasting

Erilaiset tastingit ovat toimivia ohjelmanumeroita ja koska makuasioista voi kiistellä, ne herättävät varmasti keskustelua!

Tutustu vaikka tähän viinitastingiin.

7. Pubivisa

Toinen baari-iltojen klassikko on pubivisa. Erinomainen aktiviteetti hieman pienemmälle porukalle. Hyvä tapa myös tutustuttaa ihmisiä keskenään, kun porukan jakaa tiimeihin. Kysymykset voivat liittyä omaan yritykseen tai alaan. Muistakaa palkinto voittajatiimille!

8. Maalausta

Päästäkää luovuus valloilleen taiteen parissa! Voitte vaikka maalata toimistolle sisustustaulut. Tutustu vaikkapa Taidesukellukseen ja Paints and Friendsiin.

9. Toimistoappro

Toimistoappron voi toteuttaa monella eri tavalla, mutta ideana on, että porukalla kierretään eri huoneissa, osastoilla tai kerroksissa. Pisteissä voi olla vaikka eri teemaan sopivaa ruokaa, pikkukisoja, drinkkejä tai yhdistelmiä yllämainituista ohjelmista.

10. Pikkujoulu-edition: Secret Santa

Pikkujoulujen klassikko on tietysti Secret Santa! Sopikaa lahjoille hintakatto tai hauska teema. Me Venuulla toteutimme Secret Santan kerran hattuteemalla! Naurutakuu!


Eikö näistä vielä löytynyt teidän työporukalle sopivaa tekemistä? Katso kaikki hauskat elämysideat Venuu.fi:stä:

Katso kaikki elämykset ja aktiviteetit »


Vai pitäisikö sittenkin järjestää ne juhlat jossain uniikissa ja elämyksellisessä paikassa? Tilan löydät helposti Venuusta:

Katso kaikki juhlatilat »

Etsitkö sopivaa cateringia toimistojuhliin? Venuusta löytyy nyt myös parhaat pitopalvelut! Katso lisää:

Katso kaikki catering-toimijat »

Lue seuraavaksi:

Pikkujoulut tulossa? Vältä nämä 7 yleistä pikkujoulumokaa ja vinkit onnistumiseen

10 x Uudet ideat pikkujouluihin