25-ideaa-pikkujouluihin-Venuu-1

Pikkujouluaktiviteettien keksiminen on aina yhtä haastavaa. Vaan ei enää! Kasasimme puolestasi 25 mahtavaa ideaa pikkujouluihin, jotka sopivat niin yritys- kuin kaveriporukoillekin.

1. Joogaa!

Sielun- ja kehonhoitoa parhaimmillaan. Ei haittaa, vaikkei liikunta tai venyttely kuuluisi tiiminne vakkarirepertuaariin – jooga sopii ihan kaikille! Workout Roban joogatunnit onnistuvat juuri sinun ryhmäsi taitotaso silmällä pitäen.

2. Alkoholia tyylillä: Cocktail-koulu

Miten syntyy herkullinen cocktail, miten löytää parhaat makuparit ja mitkä tekniikat on pakko opetella, jos haluaa näyttää kokeneelta baarimestarilta? Groteskin Cocktailkoulussa opit sekoittamaan drinkkejä mestarin ottein.

3. Päivä levyttävänä artistina

Haluatko päästä kokemaan päivän oikeana artistina studiossa? Jiffel Studio on korkeatasoinen musiikkistudio, jossa pääsette porukalla kokeilemaan biisien tekemistä. Loppuhuipennuksena tuotos äänitetään!

4. Kuplafudisturnaus

Jos kaipaatte pikkujouluihin uutta hauskaa tekemistä, naurua ja sopivan annoksen liikuntaa, niin kuplafudis on teidän juttu! Båltsit Helsinki järjestää tiimeille ja kaveriporukoille vauhdikkaat geimit ja meinigit! Paras kuplajengi voittakoon!

5. Improteatteri tai -kurssi luovuuteen

Improteatteri on varma tapa tuoda pikkujouluihin jotain täydellisen ainutlaatuista. Improteatterista ei puutu yllättäviä käänteitä, sillä esitys muovautuu yhdessä yleisön kanssa. Ihan pihalla -impro järjestää esityksiä sekä -kursseja moneen tilaisuuteen ja tarpeeseen.

6. Hyönteisruokaworkshop

Miltä kuulostaisi hunajapaahdettujen sirkkojen valmistaminen? Jos sinä ja tiimisi tai kaveriporukkasi olette ennakkoluulottomia ja kaipaatte uusia makuelämyksiä, Entocuben hyönteisruokaworkshop on teille. Turvallista, ekologista, maukasta ja ennen kaikkea – hauskaa!

7. Hikitreenit TFW:llä

TFW Helsinki järjestää tiimeille ja porukoille rankan mutta hauskan treenin. Jos kaipaatte pikkujouluihin sykettä ja hyvää energiaa, täältä pesee! TFW järjestää myös erilaisia koulutuksia ja seminaareja.

8. Keilaus ja kaatosade!

Juhlien ikisuosikki keilaus on takuuvarma pikkujoulufiiliksen kohottaja ja täyskaato lämmittää mieltä vielä seuraavanakin päivänä. Tavallista tai astetta hohdokkaampaa keilausta tarjolla Helsingissä mm. Ruusulan keilahallissa.

9. Nyrkkeilytunti Suomen huippujen vetämänä

Mietitkö koskaan, millaista olisi päästä moninkertaisen nyrkkeilymestarin oppiin? Enää ei tarvitse tyytyä miettimään. Nyrkkeilylegenda Amin Asikainen vetää nyrkkeilytunteja ja -kursseja kaikentasoisille iskijöille Helsingin Pitäjänmäessä sijaitsevalla Ringside Gymillätai asiakkaan omissa tiloissa.

10. Sirkustunti

Sirkuskoulussa pääset käyttämään kehoasi ja pitämään hauskaa. Luovuus, luottamus ja yhteishenki kasvavat koko tiimin sirkustellessa. Huikea tiimipäivän aktiviteetti onnistuu Sirkuskoulus Woltissa Helsingissä.

11. Mindfulness-kurssi

Vietä pikkujoulut tutustuen mindfulnessin eli hyväksyvän tietoisen läsnäolon voimaan. Mindfulness mm. lisää luovuutta sekä parantaa itsetuntemusta ja stressinsietokykyä - tämä pikkujouluaktiviteetti onkin hyvä sijoitus kevään paltsumaratoneja ajatellen! Ohjatusti alkuun pääsee vaikkapa Aleksi Litovaaran workshopissa.

12. Pakohuone-elämys

Jännitystä ja kylmiä hikikarpaloita riittää, kun tiimitaidot ja paineensietokyky pistetään ultimaattiseen testiin pakohuonepelissä. Pakohuonepelit tarjoavat haastetta aivonystyröille ja mahdollisuuden uppoutua flow-tilaan eri mielikuvitusskenaarioiden ongelmia ratkoessa.

13. Megazone

Lapsenmielisille rämäpäille suosittelemme lämpimästi Megazonea. UV-valoin valaistussa sokkelossa tiimit pelaavat vastakkain ja syke pysyy korkealla jo pelkästä jännityksestä. Nopeimmat ja taktisimmat asekädet voittavat. Megazonea pääsee pelailemaan mm. Helsingissä ja Vantaalla Megazonessa. Megazone Helsinki & Megazone Vantaa.

14. Rehti (mutta tyylikäs) saunailta

Klassinen saunailta on takuuvarma vaihtoehto. Roba Lounge Helsingin sydämessä on täydellinen valinta, jos vaatimuksiin sisältyy saunatilojen lisäksi ylellisyys. Tyylikkäässä saunassa on mainio rentoutua isollakin porukalla ja jälkilöylyistä voi nautiskella tunnelmallisen takkatulen ääressä. Katso myös muut saunatilat pikkujouluihin.

15. Ammuntaa & ruudin tuoksua!

Ammunta vaatii tarkkuutta ja viilipyttymäistä asennetta, ja sopii kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Ampumarata Ruutisavulla Vantaalla pääsette tutustumaan aseisiin ja ammuntaan asiantuntijan opastamana.

16. Kuppi kuumaa kahvia

Onko toimiston kahvi auttamattoman kitkerää litkua? Sukella kahvin vivahteikkaaseen maailmaan Kaffan kahviworkshopissa. Kahvinmaistelu, erilaisten kahvijuomien salat tai eri suodatustekniikat – jokaisesta löytyy workshop kahvin valveutuneille rakastajille. Pärinävaroitus!

17. Glamouria Burleskilla

The Ravishing Shangri-La -esiintyjäduo järjestää niin näyttäviä burleskiesityksiä kuin myös burleskiopetusta. Opetus sopii hyvin osaksi muuta iltaa ja voidaan pitää joko burleskikoululla tai teidän omassa tilassa. Opetukseen voi osallistua 1-150 henkilöä.

18. Parkour-tunti

Vauhdikas parkour on luovaa liikuntaa, jota voi harrastaa lähes missä tahansa urbaanissa ympäristössä vaikka tähän tyyliin. Aloittelijan kannattaa lähteä liikkeelle asiantuntijan opastamana. Parkourkeskus järjestää aikuisten alkeistunteja, myös ryhmille.

19. Hyvinvointi- tai kauneustunti

Miksi synkistellä keskellä talvea kun voi satsata hyvinvointiin? Vie porukka ihanalle kosmetiikanvalmistuskurssille oppimaan kauneuden salat tai rentoutumaan ylelliselle hemmotteluhetkelle. Siloposkisina ja rentoutettuina kelpaa jatkaa pikkujoulujuhlinnan pariin.

20. Viinitasting

Oletko punkun, valkkarin vai kuoharin ystävä? Tai tasapuolisesti kaikkien? Viinitastingissa pääsette sukeltamaan asiantuntijan johdolla juuri teitä kiinnostavien viinien makumaailmoihin.

21. Bileet biitsillä

Kenties koko Stadin uniikein lokaatio sijaitsee Salmisaaressa. Ympäri vuoden auki olevalla Biitsillä on joka päivä aurinkoista ja +26 astetta lämpöä. Aidolla rantahiekalla onnistuu niin biitsin peluu kuin drinksujen siemailukin. Mikä parasta, voit varata Biitsin kokonaan itsellesi.

22. Apinointia kiipeilyseinällä

Hurjapäiden pikkujouluissa tähdätään korkealle Salmisaaren kiipeilykeskuksessa. Ohjatussa kiipeilyvalmennuksessa jokainen pääsee kokeilemaan kiipeilyä turvallisesti. Salmisaaressa vuokrattavana myös saunatila!

23. Kaupunkiseikkailu

Foxtrailin urbaanit kaupunkiseikkailut vievät pienet joukkueet halki kaupungin pelin avulla. Seuraamalla ketun jälkiä ja vihjeitä ratkaisemalla yhteispeli sujuu, kaupunki tulee tutuksi uudella tavalla ja ratkaisun keksiminen palkitsee.

24. Spa-elämys

Talven rentouttavimmat pikkujoulut vietetään Kylpylähotelli Regatassa Hangossa. Tarjolla ulkoilua, joogaa, altaissa pulikointia, saunassa rentoutumista, SPA-hoitoja sekä. Hanko vie paatuneimmankin toimistotyöläisen etelänmatkan tunnelmiin.

25. Rauhoitu luonnossa

Luonnonystävä suuntaa pikkujoulukautena metsään. Suomen luonto on parhaimmillaan ympäri vuoden: menkää patikoimaan, lumikenkäilemään, hiihtämään, tai ihan vaan luonnon ihmeitä ihastelemaan. Ohjattuja luontoelämyksiä aikuisryhmille vetää mm. Arctic Hike.


Eikö näistä vielä löytynyt sopivaa?

Katso kaikki elämykset & aktiviteetit Venuu.fi:ssä »

Puuttuuko pikkujoulutila?

Katso kaikki Venuun parhaat pikkujoulutilat »


Lue seuraavaksi:

20 upeinta tilaa pikkujouluihin

100 ideaa pikkujouluihin

Tapahtumapaikan valinta - ammattilaisen vinkit


Pikkujoulut Helsinki | Pikkujoulut Espoo| Pikkujoulut Vantaa
Julfest Stockholm| Julfest Göteborg | Festlokal Stockholm

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required