25 ideaa pikkujouluihin – parhaat elämykset ja aktiviteetit ryhmille

Pikkujouluaktiviteettien keksiminen on aina yhtä haastavaa. Paitsi tänä vuonna! Me Venuussa huhkimme kasaan puolestasi 25 mahtavaa ideaa pikkujouluihin, jotka sopivat niin yritys- kuin kaveriporukoillekin.

25 ideaa pikkujouluihin.png

1. Joogaa!

Sielun- ja kehonhoitoa parhaimmillaan. Ei haittaa, vaikkei liikunta tai venyttely kuuluisi tiiminne vakkarirepertuaariin – jooga sopii ihan kaikille! Roots Helsingissä onnistuvat yksityistunnit juuri sinun ryhmäsi taitotaso silmällä pitäen.

2. Alkoholia tyylillä: Cocktail-koulu

Miten syntyy herkullinen cocktail, miten löytää parhaat makuparit ja mitkä tekniikat on pakko opetella, jos haluaa näyttää kokeneelta baarimestarilta? Groteskin Cocktailkoulussa opit sekoittamaan drinkkejä mestarin ottein.

3. Raakasuklaakurssi

Raakasuklaa on terveystietoisen herkkuvalinta, ja helppo valmistaa itse, kunhan perusjutut ovat hyvin hallussa.  Ruokapuoti Lumon kurssilla opetellaan eri reseptivariaatioita ja maistellaan herkullisia lopputuotoksia, totta kai.

4. Kuplafudisturnaus

Jos kaipaatte pikkujouluihin uutta hauskaa tekemistä, naurua ja sopivan annoksen liikuntaa, niin kuplafudis on teidän juttu! Kuplajengi järjestää tiimeille ja kaveriporukoille vauhdikkaat geimit ja meinigit, sisältäen musat ja kuvauksen!

5. Improteatteri tai -kurssi luovuuteen

Improteatteri on varma tapa tuoda pikkujouluihin jotain täydellisen ainutlaatuista. Improteatterista ei puutu yllättäviä käänteitä, sillä esitys muovautuu yhdessä yleisön kanssa. Stella Polaris järjestää improesityksiä sekä -kursseja moneen tilaisuuteen ja tarpeeseen.

6. Hyönteisruokaworkshop

Miltä kuulostaisi hunajapaahdettujen sirkkojen valmistaminen? Jos sinä ja tiimisi tai kaveriporukkasi olette ennakkoluulottomia ja kaipaatte uusia makuelämyksiä, Entocuben hyönteisruokaworkshop on teille. Turvallista, ekologista, maukasta ja ennen kaikkea – hauskaa!

7. Kahvikurssi

Parempaa kahvia →  onnellisempia ihmisiä! Urbaani kahvilakonsepti Johan & Nyström järjestää kursseja, jotka saavat sekä uudet että vanhat kahvifanit syttymään. Kahvikurssilla opiskellaan mm. eri kahvilaatuja ja hyvän kahvin valmistuksen saloja.
blogi_kahvikoulu.jpg

8. Keilaus ja kaatosade!

Juhlien ikisuosikki keilaus on takuuvarma pikkujoulufiiliksen kohottaja ja täyskaato lämmittää mieltä vielä seuraavanakin päivänä. Tavallista tai astetta hohdokkaampaa keilausta tarjolla Helsingissä mm. Ruusulan keilahallissa.

9. Nyrkkeilytunti Suomen huippujen vetämänä

Mietitkö koskaan, millaista olisi päästä moninkertaisen nyrkkeilymestarin oppiin? Enää ei tarvitse tyytyä miettimään. Nyrkkeilylegenda Amin Asikainen vetää nyrkkeilytunteja ja -kursseja kaikentasoisille iskijöille Helsingin Pitäjänmäessä sijaitsevalla Ringside Gymillätai asiakkaan omissa tiloissa.

10. Sirkustunti

Sirkuskoulussa pääset käyttämään kehoasi ja pitämään hauskaa. Luovuus, luottamus ja yhteishenki kasvavat koko tiimin sirkustellessa. Huikea tiimipäivän aktiviteetti onnistuu Sirkuskoulus Woltissa Helsingissä.

11. Mindfulness-kurssi

Vietä pikkujoulut tutustuen mindfulnessin eli hyväksyvän tietoisen läsnäolon voimaan. Mindfulness mm. lisää luovuutta sekä parantaa itsetuntemusta ja stressinsietokykyä - tämä pikkujouluaktiviteetti onkin hyvä sijoitus kevään paltsumaratoneja ajatellen! Ohjatusti alkuun pääsee vaikkapa Aleksi Litovaaran workshopissa.

12. Pakohuone-elämys

Jännitystä ja kylmiä hikikarpaloita riittää, kun tiimitaidot ja paineensietokyky pistetään ultimaattiseen testiin pakohuonepelissä. InsideOut Escape Games tarjoaa haastetta aivonystyröille ja mahdollisuuden uppoutua flow-tilaan eri mielikuvitusskenaarioiden ongelmia ratkoessa.

13. Megazone

Lapsenmielisille rämäpäille suosittelemme lämpimästi Megazonea. UV-valoin valaistussa sokkelossa tiimit pelaavat vastakkain ja syke pysyy korkealla jo pelkästä jännityksestä. Nopeimmat ja taktisimmat asekädet voittavat. Megazonea pääsee pelailemaan mm. Helsingissä ja Vantaalla Megazonessa. Megazone Helsinki & Megazone Vantaa.

14. Rehti (mutta tyylikäs) saunailta

Klassinen saunailta on takuuvarma vaihtoehto. Roba Lounge Helsingin sydämessä on täydellinen valinta, jos vaatimuksiin sisältyy saunatilojen lisäksi ylellisyys. Tyylikkäässä saunassa on mainio rentoutua isollakin porukalla ja jälkilöylyistä voi nautiskella tunnelmallisen takkatulen ääressä. Katso myös muut saunatilat pikkujouluihin.

15. Ammuntaa & ruudin tuoksua!

Ammunta vaatii tarkkuutta ja viilipyttymäistä asennetta, ja sopii kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Osuva Range & Training -sisäampumaradalla Helsingissä pääsette tutustumaan aseisiin ja ammuntaan asiantuntijan opastamana.

blogi_sirius1.jpg

16. Lennä tuulitunnelissa

Haluatko tietää, miltä lentäminen tuntuu? Tuulitunnelissa pääset kokeilemaan lentämistä ja harjoittamaan kehonhallintataitojasi vapaalentäjien ja laskuvarjohyppääjien leikkikentällä. Sirius Sportin elämyskeskus sijaitsee Pyhtäällä, noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

17. Suklaanmaistelu

Herkkusuiden pakollinen pikkujouluaktiviteetti on suklaanmaistelu. Chjokossa Helsingin Kruununhaassa pääsee porukalla maistelemaan huippulaadukkaita käsintehtyjä suklaita, pralineja, suklaatikkareita ja petit foureja.

18. Parkour-tunti

Vauhdikas parkour on luovaa liikuntaa, jota voi harrastaa lähes missä tahansa urbaanissa ympäristössä vaikka tähän tyyliin. Aloittelijan kannattaa lähteä liikkeelle asiantuntijan opastamana. Parkourkeskus järjestää aikuisten alkeistunteja, myös ryhmille.

19. Hyvinvointiworkshop

Käytännönläheisiä työkaluja hyvinvoinnin parantamiseen hyvinvointiworkshopista! Inspiroivia workshoppeja järjestää Lifted, jonka ydinosaamista on kokonaisvaltainen hyvinvointi. Workshopeissa voidaan opiskella mm. eri stressinhallintametodeja, ravinto- tai liikuntatietoutta, palautumista tai tehokkaampia työskentelytapoja.

20. Bileet biitsillä

Kenties koko Stadin uniikein lokaatio sijaitsee Salmisaaressa. Ympäri vuoden auki olevalla Biitsillä on joka päivä aurinkoista ja +26 astetta lämpöä. Aidolla rantahiekalla onnistuu niin biitsin peluu kuin drinksujen siemailukin. Mikä parasta, voit varata Biitsin kokonaan itsellesi.

21. Viinitasting

Oletko punkun, valkkarin vai kuoharin ystävä? Tai tasapuolisesti kaikkien? Eloisa Wine&Food:n viinitastingeissa pääsette sukeltamaan juuri teitä kiinnostavien viinien makumaailmoihin. Parituntiseen tastingiin sisältyy mojova paketti viinitietoa ja pikkusuolaista purtavaa.

22. Sushikurssi

Sushikurssi on kulinaristin unelmien täyttymys. Hanko Sushin sushikurssi antaa hyvät eväät sushiharrastuksen alkuun pyöräyttämiselle: opit valmistamaan perinteisiä sushiherkkuja nigireistä makeihin. Ilta päättyy luonnollisesti yhteiseen ruokahetkeen. Itadakimasu!

23. Spa-elämys

Talven rentouttavimmat pikkujoulut vietetään Kylpylähotelli Regatassa Hangossa. Tarjolla ulkoilua, joogaa, altaissa pulikointia, saunassa rentoutumista, SPA-hoitoja sekä. Hanko vie paatuneimmankin toimistotyöläisen etelänmatkan tunnelmiin.

24. Rauhoitu luonnossa

Luonnonystävä suuntaa pikkujoulukautena metsään. Suomen luonto on parhaimmillaan ympäri vuoden: menkää patikoimaan, lumikenkäilemään, hiihtämään, tai ihan vaan luonnon ihmeitä ihastelemaan. Ohjattuja luontoelämyksiä aikuisryhmille vetää mm. Arctic Hike.

25. Sumopainiskaba

Modernilla sumopainilla ja jättimäisillä puvuilla tuskin lienee mitään tekemistä alkuperäisen lajin kanssa, mutta se ei menoa haittaa. Sumopaini on leikkimielinen tapa haastaa kaverit. Ei se koko, vaan strategia! Sumopainitatamille pääset helposti Party Helsingin kautta.


Eikö näistä vielä löytynyt sopivaa?

Katso kaikki elämykset & aktiviteetit Venuu.fi:ssä »

Puuttuuko pikkujouluiltavielä tila?

Katso kaikki Venuun parhaat pikkujoulutilat »

Tiesithän myös, että Venuun tapahtumakonsultit Ninamari & Anni auttavat sinua ilmaiseksi onnistuneiden pikkujoulujen suunnittelussa? Ota yhteyttä!


Lue seuraavaksi:

20 upeinta tilaa pikkujouluihin

100 ideaa pikkujouluihin

Tapahtumapaikan valinta - ammattilaisen vinkit

Pikkujoulut Helsinki | Pikkujoulut Espoo| Pikkujoulut Vantaa
Julfest Stockholm
| Julfest Göteborg | Festlokal Stockholm