Juhlat maan kamaralla – so last season! Tuhansien järvien maassa riittää toinen toistaan upeampia laivoja ja veneitä, joissa voit järjestää ikimuistoiset juhlat, synttärit, saunaillan, kokouksen tai minkä tahansa tapahtuman!

Jätä siis maakravut taaksesi, ja stig ombord! Näissä veneissä ja laivoissa juhlit erityisen näyttävissä puitteissa:

1. ML / Relandersgrund, ravintolalaiva, Helsinki

ML / Relandersgrund - laivat ja veneet juhliin / Venuu.fi
ML / Relandersgrund

Suomen vanhimman Majakkalaivan, Relandersgrundin v.1888 kannelta kelpaa tähyillä merelle. ML / Relandersgrund on sisäilmeeltään kuin vaalea asuntokaunotar kantakaupungissa, ja upean juhlalaivan kyydissä juhlatunnelmaan on helppo päästä.

Laivaan mahtuu salonkiin istuen 50 juhlijaa, seisten katettuihin tiloihin jopa 80. Tilaa siis riittää säänkestävässä ja tunnelmallisessa salongissa, katetulla peräkannella sekä aurinkoterassilla. Kotoisa salonki on ikimuistoinen juhlapaikka jo itsessään, mutta kauniilla säällä voi pujahtaa ulkoilmaan nauttimaan kesäisen Skatan, Halkolaiturin ja Korkeasaaren maisemista ja auringonlaskuista.

Helsingin paraatipaikalle parkkeerattu laiva ei enää meriä seilaa, mutta kaupungin parhaat laituriristeilyt, maisemat ja ikimuistoiset juhlat ovat upea kokemus.

Lue lisää ML / Relandersgrundista »

2. Vartiovene 55, Helsinki

Vartiovene 55 - laivat ja veneet juhliin / Venuu.fi
Vartiovene 55

Unohda sievät huvipurjehdukset, Vartiovene 55 on rouhea juhlapaikka! Entisestä sotalaivasta kuoriutunut luksustason juhlalaiva seilaa Itämeren aalloilla tai pysyttelee satamassa – tai miksei molemmat!

Vartiovene on varusteltu vaativiinkin juhlatarpeisiin: laivasta löytyy kookas sauna, kaksi salonkia kokouksiin ja ruokailuihin, hulppea palju kannelta, karaokelaitteet, nopea rib-vene, suppilaudat ja uintimahdollisuus kesät talvet. Laiva sopii erinomaisesti yritysjuhlien lisäksi ikimuistoisten kaveriporukoiden polttareiden, synttäreiden tai häiden pitopaikaksi.

Sisältäkin Vartiovene on pelkkää priimaa. Moderni sisustus, runsaasti istumatilaa ja kookas kansi mahdollistavat myös mielikuvitukselliset juhla-aktiviteetit, jotka eivät hetkeen unohdu. Miten olisi beer pong tai keikka kannella?

Lue lisää Vartiovene 55:stä »

3. Höyrylaiva s/s Alina, Tampere

Höyrylaiva s/s Alina - laivat ja veneet juhliin / Venuu.fi
Höyrylaiva s/s Alina

Hurmaava pikkuinen höyrylaiva puksuttelee pitkin Tampereen vesistöjä, ja kuljettaa matkustajansa rentouden satamaan. Höyrylaiva s/s Alina on ihastuttava ja kompakti juhlatila pienelle juhlaporukalle, joka kaipaa juhliltaan elämyksiä.

Romanttisen laivan kyytiin mahtuu 10 henkeä, ja mukaansa voi tuoda omat eväät ja juomat maisemien ihastelua ryydittämään. Täällä vietätkin ihanat, kesäiset polttarit laivan avoimista ikkunoista maisemia ihaillen. Laivan takaosan salongissa tunnelma on samalla tiivis sekä rento.

Nyrpeämpikin laivamatkustaja heltyy viimeistään, kun höyrymoottori tuhisee, ja kuljettaa matkustajat kauniin maisemareitin läpi, aina Ratinan Suvannolta Pyynikin ja Pispalan Suomi-filmimäisiin maisemiin.

Lue lisää Höyrylaiva s/s Alinasta »

4. PolarCruiser / Luksusjahti, Helsinki

PolarCruiser / Luksusjahti

Jos haluat larpata musiikkivideon tähteä, suuntaa PolarCruiserin luksusjahdille. VIP-tunnelmaa huokuva, trendikäs jahti voi olla sinun tapahtumasi näyttämö aina kahdesta tunnista jopa 7 päivään!

Luksusjahdilla järjestyvät tyylikkäät juhlat, astetta laadukkaammat saunaillat tai elämykselliset edustustilaisuudet ja kokoukset. Täällä mistään ei tarvitse tinkiä, sillä jahdilta löytyy kaikki ainekset onnistuneeseen illanviettoon: keittiö, kaasugrilli, saunaosasto, uimataso, makuuhyttejä, langaton netti…

Osaava henkilökunta takaa onnistuneen tapahtuman, ja voit järjestää jahdilla ohjelman ja ruokailun juuri omaan makuun. Voit tilata tarjoilut cateringilta, tai laittaa itse omat suosikkiherkkusi grilliin saunomisen lomassa.

Miksi edes lähteä merille, jos sitä ei tee näin tyylikkäästi?

Lue lisää Luksusjahdista »

5. Houseboat DeLuxe, Jyväskylä

Houseboat DeLuxe - veneet ja laivat juhliin / Venuu.fi
Houseboat DeLuxe

Pikku pyrähdys vesillä on ihan kiva, mutta mitä jos aalloilla voisikin viettää koko päivän? Jyväsjärven lumoavissa maisemissa seilaava Houseboat DeLuxe on merielämää parhaimmillaan.

Erityisesti kokous- ja tykypäiviin sopivassa asuntolaivassa on kaikki herkut vesillä viihtymiseen ja roppakaupalla vapautta. Kodinomainen, laadukas sisustus, makuuhuoneet, oleskelutila, hyvin varusteltu keittiö ja sauna pääsevät oikeuksiinsa kun paatilla viipyy muutamaa tuntia pidempään.

Laivan kannelta on helppo pulahtaa uimaan, ja  jättimäiselle kannelle mahtuu ottamaan aurinkoa päivän asiaosuuden tai juhlimisen lomassa.

Lue lisää Houseboat DeLuxesta »

6. Eckerö Line laiva / Kokouskeskus & Lounge, Helsinki

Eckerö Line laiva / Kokouskeskus & Lounge - veneet ja laivat juhliin / Venuu.fi
Eckerö Line laiva / Kokouskeskus & Lounge

Jos olet tehokkaan ajankäytön ja merimatkailun ystävä, kannattaa kokous tai juhlat viettää samalla kun seilaa Helsingistä Tallinnaan! Eckerö Linen M/S Finlandialta löydät tiloja vaativiinkin tapahtumatarpeisiin, meritunnelma kuuluu aina pakettiin.

Erikokoiset kokoustilat ja lounget voi yhdistellä kätevästi laivan ravintoloiden ja muiden tilojen kanssa omannäköiseksi paketiksi. Tallinnan laivalla järjestät siis ikimuistoisen kokouspäivän, seminaarin tai vaikka pikkujoulut!

Kokouskeskus ja lounge on monipuolinen ja viihtyisä tilakokonaisuus. Yhdistelmä pieniä ja kookkaita kokoustiloja sekä oleskelualueita pitää vieraasi mielet virkeinä. Voit halutessasi pyörähtää merillä 6 tunnin ajan, tai varata reilummasti aikaa myös maissa piipahtamiseen.

Lue lisää Kokouskeskus & Loungesta »

7. M/s Harmony, Turku

M/s Harmony - veneet ja laivat juhliin / Venuu.fi
M/s Harmony

Saaristoristeily luksusjahdin kannella aurinkoa palvoen? Onnistuu! M/s Harmony seilaa tyylikkäästi Rymättylän ja Turun välillä parhaita saaristomaisemia vierailleen esitellen. Jahdille mahtuu jopa 40 henkeä nauttimaan yhteisestä merimatkasta.

Jahdin kookkaalla kannella riittää istumatilaa isommallekin porukalle, ja viihtyisät sisätilat tuplaavat tilan. Jahti on suosittu tapa kuljettaa hääparit ja -seurueet veden yli vihkimispaikalta juhlapaikalle – tämä jos mikä on näyttävä tapa saapua elämäsi tärkeimpiin juhliin.

M/s Harmonyn reitit ovat suunniteltavissa juhlan ja toiveidesi mukaan aina pienistä, levollisista kuljetuksista pidempiin saaristoristeilyihin. Tämä on ehdottomasti paras tapa nähdä Turun saariston parhaat palat!

Lue lisää M/s Harmonysta »

8. Purjelaiva m/aux Svanhild, Helsinki

Purjelaiva m/aux Svanhild - veneet ja laivat juhliin / Venuu.fi
Purjelaiva m/aux Svanhild

Itämeren komein pursi on ihka-aito purjelaiva m/aux Svanhild. Taidolla peruskorjattu entinen puutavarankuljetuslaiva toimii nyt elämyksellisenä juhlatilana, jonka kookas salonki ja seitsemän hyttiä pitävät jopa 70:stä juhlavieraastasi hyvää huolta.

Korkeat mastot ja massiiviset purjeet kuljettavat juhlakansaa Itämeren aaltoihin Helsingin Pohjoisrannasta käsin. Laiva ei vain pysyttele satamassa, vaan todella purjehtii aina sään salliessa. Myös vieraat pääsevät halutessaan osaksi purjehdusta. Täällä saat oikean pikakurssin purjeiden käsittelyyn tai purjelaivan ruorissa olemiseen.

Purjelaiva on helppo pysäyttää leppoisaan poukamaan iltauintia varten, tai voit vain pysytellä kannella ja nauttia laivan puulämmitteisestä saunasta ja laivakeittiön antimista. Täällä rakkaus purjehtimiseen syttyy takuuvarmasti.

Lue lisää m/aux Svanhildistä »

9. Ravintolalaiva Grand Georgia / Komentosilta, Helsinki

Ravintolalaiva Grand Georgia / Komentosilta - laivat ja veneet juhliin / Venuu.fi
Ravintolalaiva Grand Georgia / Komentosilta

Etsitkö täydellistä meritunnelman ja rennon rantafiiliksen yhdistelmää? Ravintolalaiva Grand Georgian Komentosilta on menevä kokous- ja juhlatila, josta voit ihastella Hakaniemenrannan valoisia iltoja.

Komentosillan kabinetti on muusta ravintolasta erillään oleva yksityistila, josta löytyy sohvaryhmä ja kookas pöytä yhteiseen illanviettoon tai tehokkaaseen kokouspäivään. Tilan ikkunoista voit tähyillä Korkeasaareen juhlahumun tai päivän asiaosuuden lomassa.

Yhteiseen tilaan mahtuu n. 30 henkeä, ja sen ulkopuolelta löytyvät sauna ja terassi nostavat tapahtumasi uudelle tasolle. Myös tarjoilut ja kurkun kostukkeet on helppo hankkia suoraan tilalta, unohda siis roudaus! Mitä muuta onnistuneelta tapahtumalta voisi toivoa?

Lue lisää Komentosillasta »

10. White Sand Boat, Helsinki

White Sand Boat - veneet ja laivat juhliin / Venuu.fi
White Sand Boat

Bilelaivojen Kingi, White Sand Boat, viihdyttää juhlakansaa Helsingin Hietalahdessa toukokuusta lokakuuhun. Jykevästi rannassa pysyttelevä juhlalaiva on optimoitu ensiluokkaiseen ilonpitoon: palmuja, valkoista hiekkaa ja juhlavarustelu vailla vertaa.

White Sand Boatille voit ottaa mukaasi jopa 40 parasta juhlakamuasi. Laivalla tekemistä riittää: tunnelmallinen puusauna, kannella palju ja auringonottokansi rantahiekkoineen, alakerran kokous- ja juhlatila, joka on varusteltu näytöllä ja pleikkarilla. Kärtsää makkaroita grillissä tai itseäsi kannella, täällä juhlapäivä tuntuu todellakin juhlalta!

Helsingin elämyksellisin palju on varattavissa erikseen: komealla paljuveneellä puksuttelet pitkin Ruoholahden kanavaa kamujen ja virvokkeiden kanssa. Nyt on hetkesi nousta paljun tähtikippariksi.

Lue lisää White Sand Boatista täältä »


Etkö vielä löytänyt sopivaa juhlapaikkaa? Venuusta löydät roppakaupalla lisää:

Katso kaikki juhlatilat (2600+) »


Lue seuraavaksi:

Näin järjestät etäjuhlat: 8 parasta vinkkiä

Venuun parhaat: 10 x edulliset juhlatilat


Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Tampere | Juhlatilat Turku | Edulliset juhlatilat Helsinki | Edulliset juhlatilat Tampere | Edulliset juhlatilat Turku

Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku | Catering ja pitopalvelu Kuopio | Catering ja pitopalvelu Oulu | Catering ja pitopalvelu pääkaupunkiseutu | Catering ja pitopalvelu vegaaneille | Catering ja pitopalvelu häihin | Catering ja pitopalvelu juhliin

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required