Upeat juhlat, polttarit, synttärit, pikkujoulut tai muut juhlat mielessä, mutta kukkaronnyörit tiukalla? Älä anna sen lannistaa!

Kokosimme yhteen 10 edullista ja upeaa juhlatilaa – valitse ja varaa omasi, rahaa jää varmasti myös muuhun. Ei kun juhlimaan!

Baarikärpänen / Terassi, Helsinki

Baarikärpäsessä ikimuistoiset illat on enemmän taattuja! Viihtyisällä katetulla terassilla järjestät hulppeat syntymäpäivät, virkistysillat tai pikkujoulut. Koko juhlakansa on helppo löytää tila, sillä se sijaitsee rautatieasemaa vastapäätä City Centerissä.

Tilasta löytyy oma baaritiski sekä useita istumapaikkoja. Juhlimisen jälkeen koko poppoo pääsee ilmaiseksi jatkoille Baarikärpäseen, joten jatkopaikkakin on varmistettuna iltaa varten!

Lue lisää Baarikärpäsen Terassista »

Sirenius-juhlasali, Helsinki

Isot juhlat, iso tila! Sirenius-juhlasalissa mahdut juhlimaan vähän isommallakin porukalla, sillä tila vetää jopa 200 vierasta.

Kalliolan Setlementtitalon kookkain tila on avoin isoille ideoille: laajasti vapaata lattiapintaa ja erillinen esiintymislava taipuvat moneen. Istuskelualue, tanssilattia, esitysnumeroita – sinä päätät!

Huokea vuokrahinta lämmittää mieltä erityisen paljon, sillä monipuolinen tila on oikea kameleontti. Tarjoilut saa helposti aulan Cafe Damascuksesta, ja tilasta löytyy äänentoisto, mikrofoni ja jopa flyygeli!

Kutsu iso joukko vieraita juhlimaan kanssasi, täällä tilaa on aina myös upeille juhlamuistoille ja hauskanpidolle!

Lue lisää Sirenius-juhlasalista »

Juhlava, Turku

Kun haluat edullisen juhlapaikan isommalle porukalle, tsekkaa tämä: 300 m2 modernia juhlatilaa yhdessä tasossa reilun parin kilometrin päässä Turun keskustasta!

Omat tarjoilut sallittu, mutta cateringin voi tilata myös Juhlavan kautta. Tilassa on mainio äänentoisto, johon voi yhdistää kätevästi vaikka Spotifyn, ja tilaa löytyy myös isommallekin bändille. Ja mikä parasta: loppusiivous sisältyy aina hintaan. Hei hei rätti ja moppi!

Katso 3D esittely Juhlavan profiilista ja pääset heti kiinni paikan fiilikseen!

Lue lisää Juhlavasta »

Stidilä, Helsinki

Rosoisen tunnelmallinen ja rento juhlatila sijaitsee Vanhassa tulitikkutehtaassa Kallion sykkeessä. Viihtyisässä tilassa onnistuu niin polttarit, varpajaiset, rennot hääbileet, synttärit, läksiäiset, pikkujoulut tai vaikkapa kesäbileet! Maksimissaan tilaan mahtuu 60 juhlijaa.

Napit voi heittää kaakkoon, naapureita häiritsemättä. Tilasta löytyy jääkaappitilaa, mutta lautasia, laseja tai aterimia ei löydy. Hyödyntäkää sisäpihaa pienimuotoiseen oleskeluun!

Lue lisää Stidilästä »

Nabeina Studio, Tampere

Komealla rantatontilla komeileva uniikki huvikumpu kätkee sisällensä Tampereen monipuolisimman juhlatilan! Huikea monitoimitila muuntautuu moneksi: luokkahuoneeksi, esiintymislavaksi, hämyisäksi elokuvateatteriksi tai meneväksi juhlapaikaksi.

Tilasta löytyy kameleonttimaisen juhlatilan lisäksi jättimäinen valkokangas, erinomainen äänieristys pikkutunneille juhlimiseen, mainio äänentoisto ja karaokevalmius. Erillinen keittiönurkkaus ja mahdollisuus tuoda omat ruoat ja juomat varmistavat, että täällä juhlit omalla tyylillä.

Tämä Tampereen piilotettu juhlatilojen helmi on nappivalinta juhlijoille, joiden vaatimukset ovat korkealla, ideoita riittää, mutta budjettia ei tahdota turhan päiten paisuttaa.

Lue lisää Nabeina Studiosta »

Pietari Underground, Helsinki

Koe pietarilaisen undergroundin henki Helsingin keskustan tuntumassa, trendikkäässä Hermannissa!

Venäläisen yltäkylläinen tila on täynnä hauskoja ja hulluja yksityiskohtia. Koko tilan kattavat betonilattiat, puolihämärä valaistus ja rohkea sisustus tekevät tunnelmasta rouhean ja karismaattisen.

Pietari Underground koostuu kahdesta tilasta, jotka voi vuokrata joko erikseen tai yhdessä, tarpeesta riippuen. Omat ruuat ja juomat ovat sallittuja ja musiikkia voi soittaa huoletta. Täällä voi järjestää jopa 70 hengen tilaisuuksia!

Lue lisää Pietari Undergroundista »

Iggy's, Helsinki

Nouse urbaanille stagelle! Annankadulla sijaitseva katutason rockbaari on musaklubi parhaimmillaan, ja takaa unohtumattomat illanistujaiset, juhlat tai synttärit.

Musiikin ja urbaanin tunnelman rakastajien ehdoton ykkösjuhlatila soittaa taustamusiikkinsa autenttisilta C-kaseteilta, tekee seinätaiteellaan kunniaa rockstarba Iggy Popille ja tuo rock-hengen juhliisi laadusta tinkimättä.

Juhlijoita tilaan mahtuu jopa 50, tilasta löytyy omat paikkansa pöytäryhmissä istuskeluun, pieni esiintymislava ja tekniikka vaikkapa akustiselle keikalle, sekä baaritiski pitämään juhlakansan energiat huipussaan. Kesällä Iggy'sin edestä löytyy myös oma kymmenpaikkainen pikkuterassi.

Juomat saat näppärästi tilan kautta, tietenkin, ruoat voit tuoda mukanasi tai valita haluamasi cateringin. Juhlimaan pääset maltillista myyntitakuuta vastaan, erillistä tilavuokraa ei ole. Kovimmat juhlijat voivat jatkaa viikonloppuiltaansa Bar Loosen jo legendaarisen maineen saavuttaneessa kellaridiskossa.

Lue lisää Iggy'sistä »

Sihi Lounge, Espoo

Täällä järjestät sihisevät kuumat pirskeet!

Espoon avarasta ja valoistasta tilahelmestä löytyy lounge, ruokailu- ja kokoustila, keittiö, sikarihuone ja sauna, sekä kirsikkana kakun päällä suuri terassi. Klubitason äänentoisto saa porukan joraamaan ja menon kattoon!

Täällä ovat omat ruuat ja juomat sallittu ja 130 neliöiseen tilaan mahtuu jopa 60 henkilöä viettämään iltaa!

Lue lisää Sihi Loungesta »

Mahnalan lava, Hämeenkyrö

Mahnalan lavalla pistät tanssijalalla koreasti autenttisessa ja maalaisromanttisessa tanssilavamiljöössä.

Korkean kallion päällä sijaitseva tanssilava on täydellinen kesän juhliin! Pyöreä, avoin tila mahduttaa sisäänsä jopa 500 innokasta juhlijaa. Ikkunoista avautuva perisuomalainen luontomaisema lumoaa kesätunnelmallaan, ja tilan rauhallinen sijainti takaa, että tanssiparketilla voi pyörähdellä vielä yöttömän yön jälkeenkin.

Tilaan mahtuu tanssilavan ja esiintyjien lisäksi istuskelemaan pöytäryhmiin, pihalta löytyvät patio ja erillinen kahvikioski pitävät juhannustanssitunnelmaa yllä.

Tämä kesäjuhlatilojen helmi on aivan ihana paikka häille, valmistujaisille, syntymäpäiväjuhlille tai muulle tapahtumalle, jossa nostalginen kesäfiilis saa näkyä ja tuntua.

Lue lisää Mahnalan lavasta »

Huutokonttori, Helsinki

Hiiohoi! Helsingin hypertrendikkäässä Jätkäsaaressa sijaitseva vintageunelma Huutkonttori on kotoisten cocktailbaarien aatelia.

Kotoisa merimiestunnelma ja rouheat tiiliseinät sopivat meren äärellä olevaan saaren olohuoneeseen kuin nenä päähän. Historiallisen satamarakennuksen rento meininki tarjoaa oivat puitteet myös yksityistilaisuuksille.

Kookas, avoin baaritila, hienoakin hienompi pelastusveneeseen taiteiltu baaritiski, hämyisä olohuonefiilis ja verhoilla rajattavissa oleva erillinen kabinettitila ovat täydelliset pienimmille juhlaporukoille, jotka haluavat viihtyä yhdessä kohtuubudjetilla.

Juhlimaan mahtuu jopa 60 henkeä, ja Huutokonttorissa yksityistapahtumia voi järjestää vaikka keskellä päivää, tai perinteisesti iltaisin. Täältä löydät myös Helsingin chilleimmän musiikkivalikoiman: miltä kuulostaisi Suomi-menomusaklassikot tai kasarirokki? Täältä löytyy.

Lue lisää Huutokonttorista »


Kukkaronnyörit tiukalla tai jättibudjetti: jokaiselle sopiva juhlatila löytyy Venuu.fi:stä:

Katso kaikki upeat juhlatilat (4000+) »


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 tilaa suuriin tapahtumiin

Venuun parhaat: Suomen uniikeimmat tapahtumatilat

Venuun parhaat: 10 x ravintolat yksityistilaisuuksiin


Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Tampere | Juhlatilat Turku | Edulliset juhlatilat Helsinki | Edulliset juhlatilat Tampere | Edulliset juhlatilat Turku

Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku | Catering ja pitopalvelu Kuopio | Catering ja pitopalvelu Oulu | Catering ja pitopalvelu pääkaupunkiseutu | Catering ja pitopalvelu vegaaneille | Catering ja pitopalvelu häihin | Catering ja pitopalvelu juhliin

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required