Tonttulakki on päässä, kutsut lähetetty ja juhlakansa nälkäinen. Mutta mitä pikkujoulutarjoiluja vuoden parhaisiin juhliin kannattaa tarjota? Vältä turha säätö, ja hommaa pikkujoulujen ruoat pitopalvelulta, niin aikaa jää myös juhlimiseen. Tässä 6 unohtumatonta vaihtoehtoa pikkujoulujen cateringeiksi. Tip tap! 🎅🏻

Konsepti

Konsepti / catering ja pitopalvelu pikkujouluihin - Venuu.fi

Astetta fiinimpää pikkujoulupurtavaa tarjoilee Konsepti. Katajnokalla toimiva ilmiöimäinen ravintola toimittaa herkkujaan myös juhliin, häihin tai vaikka pikkujouluihin!

Pääkaupunkiseudulla toimiva Konsepti toteuttaa vaativammatkin ruoka- ja juomapuolen toiveet hyödyntäen sesongin tuoreita raaka-aineita. Tarjoilut onnistuvat sekä yritys- että yksityistilaisuuksiin, aina laadusta tinkimättä.

Konseptin elämykselliset cateringpalvelut tuovat ripauksen luksusta pikkujouluihisi. Kun ankea joulutorttu ja kuivahtanut piparkakku eivät riitä.

Tutustu Konseptiin »

Tommi’s Kitchen

Tommi's Kitchen - pitopalvelu ja catering pikkujouluihin / Venuu.fi

Palkittu, ihailtu ja tarjoiluistaan rakastettu Tommi’s Kitchen on nappivalinta pikkujoulujen tarjoiluihin! Kokenut ja osaava pitopalvelu toimii Uudellamaalla, ja hoitaa suvereenisti juhlat aina pienistä häistä isoihin pikkujouluihin.

Tommi’s Kitchen tarjoilee herkullista ruokaa ilman turhia kikkailuja, miksi tyytyä yhtään vähempään! Mutkatonta pikkujouluruokaa kaipaaville löytyy käsintehtyjä tarjoiluja moneen lähtöön. Tommi’s Kitchenistä saat myös vaikkapa tarjoiluhenkilökunnan tai kalustuksen pikkujoulutilaan. Niin näpsää!

Tutustu Tommi’s Kitcheniin »

Soupster

Soupster - catering ja pitopalvelu pikkujouluihin / Venuu.fi

Herkullista ruokaa ilman rajoja! Suureen suosioon ponnistanut Soupster on maineensa ansainnut: maittavat ja juuri omaan tapahtumaan sopivaksi räätälöidyt tarjoilut eivät takuulla jätä kylmäksi.

Uudenmaan alueella toimiva Soupster tarjoaa uusia, innostavia tarjoiluideoita myös pikkujouluihin. Pitopalvelun vankka osaaminen juhlamenujen suunnittelusta, ja timanttiset asiakaspalvelutaidot tekevät pikkujouluruokailun järkkäämisestä hieman helpompaa.

Soupsterilta luonnistuu pikkujoulubuffet, perinteinen illallinen tai vaikka baarin pystyyn laitto. Wow ja wow!

Tutustu Soupsteriin »

Sweet Pepper Catering

Sweet Pepper Catering - pitopalvelu pikkujouluihin / Venuu.fi

Ketterä ja osaava Sweet Pepper Catering on perinteikäs pitopalvelu, jolla pikkujoulutarjoilujen hoitaminen on verissä. Laadukkaat cateringpalvelut ovat Sweet Pepper Cateringin toiminnan kulmakiviä, aina asiakastilaisuuksista juhliin ja häistä pikkujouluihin.

Tarjoilut järjestyvät pikkujouluihin vaikka vähän tiukemallakin aikataululla, ja tarjolla olevien makumaailmojen kirjosta löytyy valinnanvaraa: perinteinen pitopalveluruoka, vegaaniherkut, trendikäs street good tai välimerellinen tuulahdus pikkujoulubuffettiin onnistuvat kaikki.

Tutustu Sweet Pepper Cateringiin »

Epic Foods

Epic Foods - pitopalvelu ja catering pikkujouluihin / Venuu.fi

Kiinnostaako ilmastoystävällinen, terveellinen ja vegaaninen pikkujoulumenu? No täältäpä löytyy!

Epic Foods hemmottelee vege- ja vegaaniruoan ystäviä myös pikkujoulussa loihtimalla kasvipohjaisia herkkuja moneen makuun. Nopea ja mutkaton catering toimii ketterästi myös lyhyemmällä aikataululla, joten pikkujoulujen tarjoilut voi tilata pöytiin tarjoiltuna, vaikka aikaa ei olisi liiaksi.

Epic Foodsin tarjoilut toimitetaan ekologisesti biokaasu- ja sähköautoilla suoraan tapahtumapaikalle, sinä voit siis keskittyä pikkujoulujen juhlimiseen.

Tutustu Epic Foodsiin »

Hävikkiruokaravintola Loopin Catering

Hävikkiruokaravintola Loopin Catering - pitopalvelu ja catering pikkujouluihin / Venuu.fi

Haluatko tehdä pikkujoulutarjoilujen suhteen hyvää? Hommaa parhaat herkut pikkujouluihin Hävikkiruokaravintola Loopin Cateringista!

Korkealaatuisista raaka-aineista taiteillut menut räätälöidään kutakin tilaisuutta varten juuri sopiviksi. Cocktailpalat, buffet, illallinen – sinä päätät ja Loop Catering toteuttaa.

Pääkaupunkiseudulla toimiva pitopalvelu hyödyntää kaupoista, tehtailta ja tuottajilta hankittavaa ylijäämäruokaa, joka muuten menisi hukkaan vaikkapa vänkyrän muodon tai liian suurien tilausmäärien takia. Säästämällä luontoa voit siis helliä myös pikkujoulukansan makuhermoja – voiko enempää toivoa?

Tutustu Hävikkiravintola Loopin cateringiin »


Kaipaatko vielä lisää vaihtoehtoja pikkujoulujen tarjoiluihin? Tsekkaa kaikki parhaat pitopalvelut ja cateringit pikkujouluihin Venuu.fi:stä

Katso kaikki catering-toimijat »


Lue seuraavaksi:

Parhaat cateringit ja pitopalvelut valmistujaisiin ja lakkiaisiin

Juhlat tulossa? 10 x parhaat cateringit ja pitopalvelut juhliin

Häät tulossa? 10 parasta pitopalvelua ja cateringia häihin


Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku | Catering ja pitopalvelu Kuopio | Catering ja pitopalvelu Oulu | Catering ja pitopalvelu pääkaupunkiseutu | Catering ja pitopalvelu vegaaneille | Catering ja pitopalvelu häihin | Catering ja pitopalvelu juhliin

Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen