Ihanat, unohtumattomat ja satumaiset häät kaipaavat myös veroisensa pitopalvelun. Häävieraat jaksavat juhlia hääpaikallasi aamuun asti, kun ruokatarjoilut ovat viimeisen päälle mietitty.

Mikä catering kannattaa valita häihin? Mahtavia vaihtoehtoja on runsaasti, mutta tässä 10 timanttista ehdotusta hääcateringiksi:

Soupster Catering

Soupster Catering - pitopalvelu häihin / Venuu.fi

Klassikkopitopalvelu Soupster Catering ei petä. Rakkaudesta ruokaan ja maukkaisiin elämyksiin ammentava täyden palvelun catering toteuttaa ruokaunelmia sekä yritys- että yksityistapahtumiin.

Eri keittiöistä herkullista inspiraatiota hakeva Soupster Catering taipuu vaikka mihin: menusuunnittelu, uudet ruokainnovaatiot ja herkulliset reseptit voidaan mukauttaa toiveidesi mukaan. Näin häidesi pitopalvelu on juuri sitä mitä etsit.

Toimiva suunnitteluapu, herkulliset menut ja ammattimainen palvelu tekevät Soupster Cateringistä nappivalinnan häihin.

Lue lisää Soupster Cateringistä »

Tommi's Kitchen

Tommi's Kitchen - pitopalvelu ja catering häihin / Venuu.fi

Parhaaksi cateringyritykseksikin valittu Tommi's kitchen on hääruokailun moniosaaja. Uudellamaalla toimiva catering valmistaa herkullista ruokaa ilman turhia kikkailuja ja kommervenkkejä, kuitenkaan laadusta tinkimättä.

Laadukkaat raaka-aineet valmistetaan ajan hengen ja tilaisuuden luonteen mukaan. Kaikki annokset valmistetaan käsityönä, ja se näkyy sekä maistuu!

Tommi's Kitchen räätälöi menunsa aina tapahtuman mukaan, joten häiden ruokailu on mahdollista toteuttaa yhdessä uutta luoden ja hääparin toiveita noudatellen.

Herkullisten tarjoilujen lisäksi Tommi's kitchen avustaa häissä myös mm. tarjoiluhenkilökunnan ja kalusteiden kanssa. Täydellisen helppoa!

Lue lisää Tommi's Kitchenistä »


Son of a punch Cocktailbaari -catering

Son of a Punch cocktailbaari-catering / Venuu.fi

Ovatko häät edes häät, jos tarjolla ei ole tyylikkäitä juomia?

Näyttävien spektaakkelien ja herkullisten cocktailien ystäville kuin luotu hääcatering on Son of a Punch cocktailbaari. Yllättävät, värikkäät ja uniikit cocktailit nostavat häiden tyylikkyyskertoimen kattoon, ja takaavat että kaikilla on hauskaa.

Cocktailbaarin menu suunnitellaan häihin tai muuhun tapahtumaan sopivaksi. Tarjolla on myös rutkasti alkoholittomia cocktailvaihtoehtoja, joten jokaiselle häävieraalle löytyy varmasti uusi, trendikäs cocktailsuosikki.

Liikkuva pop-up cocktailbaari saapuu hääpaikalle, ja ammattimaiset baarimikot taikovat unelmiesi cocktaileja vieraillesi. Voit varata cocktailbaarin myös täysin alkoholittomana.

Lue lisää Son of a Punchista »

Haikala Catering

Haikala Catering - pitopalvelu häihin / Venuu.fi

Pienet häät, isot häät - Haikala Catering hanskaa ne kaikki! Ammattitaitoisten tekijöiden pitopalvelu tarjoilee maanläheisiä, reiluja sekä maukkaita ruokia hääparin toiveiden mukaisesti.

Haikala Cateringin makumaailmat ulottuvat kotimaan antimista aina Aasian eksoottisin makuihin asti. Sesongin laadukkaista raaka-aineista syntyy takuulla häävieraita miellyttävä kokonaisuus, juuri omaan makuun.

Myös ruokarajoitteet on otettu erinomaisesti huomioon: saat annoksia tai kokonaisia menuja täysin gluteenittomia ja vegaanisia – jos niin toivot.

Haikala Catering tarjoaa häihin myös astioita ja henkilökuntaa, täydellinen hääpäivän pitopalvelu on siis tässä!

Lue lisää Haikala Cateringista »

Scandinavian Chefs Gourmet Catering

Scandinavian Chefs Gourmet Catering - pitopalvelu häihin / Venuu.fi

Vähän tyylikkäämpään makuun oiva valinta on Scandinavian Chefs Gourmet Catering. Monipuolinen pitopalvelu toimii pääkaupunkiseudulla, ja taikoo herkullisia ruokaluomuksia myös häihin.

Laatua ja raaka-aineita kunnioittaen sekä suurella sydämellä ruokaa laittava catering on oiva valinta häihin, johon kaivataan lisäripaus eleganssia. Erityisesti illalisille soveltuvat menut ovat keittiömestarien suunnittelemia ja toteuttamia. Pöytiintarjoilu tai buffet, kaikki onnistuu!

Menut räätälöidään hääparin toiveiden mukaan, mutta jokaiselta menukokonaisuudelta voi odottaa suuria. Kuvankauniit ja herkulliset annokset saavat takuulla häävieraat kaivamaan kamerat esiin, nämä annokset näyttävät myös syötävän hyvältä. Ja sitähän ne ovatkin.

Lue lisää Scandinavian Chefs Gourmet Cateringista »

Story Catering

Story Catering - pitopalvelu häihin / Venuu.fi

Jos olet joskus syönyt Storyssa, niin tiedät millainen urbaanin rempseä trendikäs tunnelma valtaa ruuasta nauttivat. Samanlaista fiilistä on tarjolla myös häihin, sillä Story Catering toimittaa herkullisia menujaan myös yksityistilaisuuksiin.

Huippuluokan keittiömestarit, kondiittorit ja palvelun asiantuntijat takaavat unohtumattoman ruokaelämyksen. Story Catering satsaa laadukkaisiin raaka-aineisiin ja kaikessa näkyvään rakkauteen käsityötä kohtaan.

Trendikkäs pitopalvelu on myös helposti lähestyttävä. Menut ja ruoat suunnitellaan yhdessä tapahtuman luonteen mukaan, joten häämenuihin on luvassa juuri sitä mitä hääpari toivoo.

Nämä urbaanit herkut eivät varmasti jätä häävieraitasi kylmäksi!

Lue lisää Story Cateringista »

Tårget Catering

Tårget Catering - pitopalvelu häihin / Venuu.fi

Turun seudulla palveleva Tårget Catering on nappivalinta persoonallista otetta ja herkullista hääpitopalvelua etsiville.

Keittiömestarin suunnittelemat menut yhdistelevät inspiraatiota maailmalta sekä skandinaavisen keittiön herkullisia makuja. Menut on huolella mietitty, ja niiden kaikki osaset sopivat täydellisesti yhteen. Tårget Cateringin ruoissa eleganssi kohtaa laadukkaat maut.

Tårgetilta voit tilata häihisi ruoat avaimet käteen -periaatteella, tai ruoat voidaan valmistaa hääpaikalla. Lautasmenut tai buffettarjoilu onnistuvat, samoin kakkujen tai muiden leivonnaisten hankkiminen samasta paikasta.

Menut ovat aina räätälöitävissä omaan makuun sopiviksi, Tårget Cateringin kanssa syntyy ikimuistoiset ja omalaatuiset tarjoilut häihin kuin häihin.

Lue lisää Tårget Cateringista »

Sushibar+Wine Catering

Sushibar+Wine Catering - pitopalvelu häihin / Venuu.fi

Sushia? Häissä?? No miksei!

Ihanat ja ensiluokkaiset, ravintoloista tutut, Sushibar+Winen käsityösushit saa myös toimitettuna hääväen nautittaviksi. Käsityönä tehdyt ja laadukkaat sushit nostavat erinomaiset raaka-aineet ansaitsemaansa huomioon, ja maistuvat joka kerta herkullisilta.

Rohkeista ja klassisista sushien makuyhdistelmistä tulee yhdessä harmonisia kokonaisuuksia. Sushibar+Winen susheissa on painotettu ekologisia arvoja, ja sushien raaka-aineissa ja valmistuksessa etsitään jatkuvasti kestävämpiä vaihtoehtoja.

Voit rakentaa hääruokailuksi unelmiesi sushibuffetin! Valitse suosikkisuhisi, vaikka myös vegaanisena tai kasvisversioina, ja katso kun häävieraat ilahtuvat ikihyviksi.

Lue lisää Sushibar+Wine Cateringista »

Zeytuun Catering

Zeytuun Catering - pitopalvelu häihin / Venuu.fi

Tampereen ensimmäinen meze-ravintola on myös catering! Autenttiset ja herkulliset mezet ovat omaperäinen tarjoiluvaihtoehto myös hääväelle.

Lähi-Idän herkut soveltuvat tarjoiltaviksi erityisesti silloin, kun vierasjoukossa on kasvissyöjiä tai vegaaneja. Huolellisesti, tuoreista raaka-aineista valmistetut mezet on helppo koota juuri mieleiseksi menukseen, tai valita yksi Zeytuun Cateringin valmiista, harmonisista menuista.

Annosvaihtoehtoja löytyy joka ruokavaliolle ja makumieltymykselle, aina pienistä sormisyötävistä isompiin ja täyttävämpiin vaihtoehtoihin. Helteisiin kesäiltoihin ja kesähäihin mezet ovat autenttinen valinta, joka kokoaa koko hääseurueen yhteisen, runsaan buffetpöydän ympärille.

Lue lisää Zeytuun Cateringista »

Olki Catering

Olki Catering - pitopalvelu häihin / Venuu.fi

Persoonallisen palvelukokonaisuuden tarjoava Olki Catering toimittaa häihisi tarjoilut vankalla kokemuksella, ammattitaidolla ja intohimolla.

Kustomoitavissa olevat menut ja tapahtuman tarjoilut avaavat ovia luoville tarjoiluille, jotka eivät jätä häävieraitasi kylmäksi.

Maalaismaisemallinen pitopalvelu hödyntää sesongin parhaita pientuottajien raaka-aineita luodessaan puhdasta cateringruokaa. Olki Cateringin menuissa yhdistyvät perinteiset suomalaiset ruoanvalmistusmenetelmät tuotuina 2020-luvulle. Mukaan sekoitetaan myös ripaus klassista ranskalaista keittiötä. Très chic!

Lue lisää Olki Cateringista »


Eikö näistä löytynyt vielä täydellistä pitopalvelua häihin? Löydät kaikki Venuun parhaat catering-tarjoajat häihin täältä:

Katso kaikki parhaat pitopalvelut häihin »


Lue seuraavaksi:

5 vinkkiä pitopalvelun varaamiseen

Venuun parhaat: 10 x pitopalvelut Helsingissä

Venuun parhaat: 5 x pitopalvelut Uudellamaalla


Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku | Catering ja pitopalvelu Kuopio | Catering ja pitopalvelu Oulu | Catering ja pitopalvelu pääkaupunkiseutu | Catering ja pitopalvelu vegaaneille | Catering ja pitopalvelu häihin | Catering ja pitopalvelu juhliin

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required