Valmistujaiset, kesäloma, lakkiaiset ja voileipäkakku – ah onko parempaa! Jos järjestät lakkaisia tai valmistujaisia, täytyy tarjoilujen olla mintissä. Mutta pitääkö kaikki kokata itse?

Ei tietenkään! Puolita järjestelystressi ja varaa valmistujaisiin tai lakkiaisiin täydellinen pitopalvelu tai catering. Tässäpä 6 parasta vaihtoehtoa valmistujaisten pitopalveluksi:

Ravintola Verkahovi

Ravintola Verkahovi - pitopalvelu ja catering valmistujaisiin ja lakkiaisiin / Venuu.fi

Perinteikäs ja klassinen pitopalvelu hyvän ruoan ja ystävällisen palvelun ystäville. Turun alueella toimiva pitopalvelu piristää valmistujaisia ammattitaidolla tehdyillä tarjoiluillaan.

Perinteistä tyyliä edustavat ruoat eivät turhia kikkaile, mutta erottuvat joukosta laadukkaiden makujen ja menujen ansiosta.

Ravintola Verkahovilta voit myös hankkia kaikki lakkiaisten tai valmistujaisten tarjoilut ja järjestelyt – miten kätevää! Valmiista menuista tai omiin juhliin mukautetuista menukokonaisuuksista löytyy varmasti täydellinen vaihtoehto

Tutustu ja varaa Ravintola Verkahovi »

BC Catering

BC Catering - pitopalvelu valmistujaisiin ja lakkiaisiin / Venuu.fi

Pääkaupunkiseudulla onnistuneita tilaisuuksia tehtaileva BC Catering piristää myös lakkiaisten tarjoiluja konstailemattomalla lähestymistavallaan.

Herkulliset, käsin valmistetut annokset käyttävät hyväkseen sesongin tuoreimpia raaka-aineita ja lähiruokaa aina kun mahdollista. Laatutietoinen pitopalvelu on ylpeä laadustaan, ja tuo jokaiseen tilaisuuteen ripauksen rakkautta.

Yli 75 henkilön valmistujaisten hintaan sisältyy astiat, pöytäliinat ja servetit. Sinun ei siis tarvitse huolehtia ruokapuolesta ollenkaan.

Tutustu ja varaa BC Catering »

Pore Catering

Pore Catering - pitopalvelu valmistujaisiin ja lakkiaisiin

Iloinen, notkea ja energinen pääkaupunkiseutulaispitopalvelu pelastaa valmistujaisten cateringpulmat käden käänteessä.

Ennakkoluulottoman asenteen ja ripauksen hulluutta omaava pitopalvelu panostaa ikimuistoisten ruokamuistojen luomiseen. Kuulostaa täydelliseltä lakkaisiin, eikö?

Ennakkoluulottomampia menuja ja pönöttäviä perinteitä välttelevälle Pore Catering on juuri oikea valinta. Cateringin kokit testaavat uusia ruokatrendejä jatkuvasti, joten voit olla varma että saat juhliisi ajan hermolla olevaa, massasta erottuvaa ruokaa.

Tutustu ja varaa Pore Catering »

VOIMA Kahvila

VOIMA Kahvila - pitopalvelu ja catering lakkiaisiin ja valmistujaisiin / Venuu.fi

Enrgiaa huokuvaa, tuoretta ja vihreää pitopalveluruokaa lakkiaisiin? Kyllä kiitos!

VOIMA Kahvila on ihana urbaani kahvila, joka loihtii lakkiaisiin tai valmistujaisiin roppakaupalla herkullista ja tuoretta ruokaa. Toimitus juhlapaikalle onnistuu, ja näiden tuomisten energisoiva vaikutus tulee kaupan päälle.

VOIMA Kahvila tarjoaa monipuolisia herkkuja tinkimättömän laadukkaista raaka-aineista valmistettuna. Täältä saat erityisesti erikoisruokavalioille rutkasti sopivia vaihtoehtoja, jotka ovat toinen toistaan herkullisempia. Tarjoilut voidaan järjestää buffet- tai cocktailtarjoiluna.

Tutustu ja varaa VOIMA Kahvila »

Zeytuun Catering

Zeytuun Catering - pitopalvelu lakkiaisiin ja valmistujaisiin / Venuu.fi

Tampereen ensimmäinen meze-ravintola taikoo elämää suuremmat tarjoilut myös juhliin, vaikkapa lakkiaisiin. Autenttiset ja makuhermoja hemmottelevat kasvismezeherkut eivät varmasti jätä kylmäksi.

Parhaat Lähi-Idän kasvisruoat ovat trendikästä juhlaruokaa, ja sopivat laajasti kaikille erityisruokavaloihin katsomatta. Tuoreet, laadukkaat raaka-aineet taipuvat maukkaiksi kokonaisuuksiksi ja ovat oivaa naposteltavaa myös valmistujaisissa.

Voit valita valmiin menun, muokata oman kokonaisuutesi ja tilata toimituksen juhliisi. Kuinka helppoa!

Tutustu ja varaa Zeytuun Catering »

4Catering

4Catering - pitopalvelu valmistujaisiin ja lakkiaisiin / Venuu.fi

Helpompaakin helpompi pitopalvelu pitää huolen siitä, että sinulla riittää aikaa juhlista nauttimiseen.

Vaivattoman palvelun 4Catering yhdistää ystävällisen asiakaspalvelun ja maittavan ruoan. Huippukokkien valmistavat herkulliset menut antavat valinnanvaraa toteuttaa juuri omat ruokavisionsa, myös valmistujaisissa.

Miksi tyytyä ankeaan voileipäkakkuun kun voit tarjoilla valmistujaisvieraillesi kattavan ja suussasulavan buffetaterian, joka muistetaan vielä pitkään? Sitähän minäkin.

Tutustu ja varaa 4Catering »


Eikö näistä löytynyt vielä sopivaa? Katso kaikki parhaat cateringit Venuu.fi:stä

Katso kaikki catering-toimijat »


Lue seuraavaksi:

Juhlat tulossa? 10 x parhaat cateringit ja pitopalvelut juhliin

Häät tulossa? 10 parasta pitopalvelua ja cateringia häihin

Venuun parhaat: 5 x pitopalvelut ja cateringit Vantaalla


Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku | Catering ja pitopalvelu Kuopio | Catering ja pitopalvelu Oulu | Catering ja pitopalvelu pääkaupunkiseutu | Catering ja pitopalvelu vegaaneille | Catering ja pitopalvelu häihin | Catering ja pitopalvelu juhliin

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required