Valmistujaiset, kesäloma, lakkiaiset ja voileipäkakku – ah onko parempaa! Jos järjestät lakkaisia tai valmistujaisia, täytyy tarjoilujen olla mintissä. Mutta pitääkö kaikki kokata itse?

Ei tietenkään! Puolita järjestelystressi ja varaa valmistujaisiin tai lakkiaisiin täydellinen pitopalvelu tai catering. Tässäpä 6 parasta vaihtoehtoa valmistujaisten pitopalveluksi:

Vadelma Catering

Täyden palvelun Vadelma Catering tarjoaa joustavaa ja nopeaa toimintaa valmistujaisiin pääkaupunkiseudulla! Herkulliset ja räätälöidyt menut järjestyvät vaivattomasti yhteistyössä cateringin henkilökunnan kanssa.

Buffet tai cocktail-tarjoiluna toteutettavat ateriat hurmaavat vieraiden makunystyrät. Tarvittaessa saatte myös kokonaisvaltaista apua tilaisuuden järjestämiseen. Ota yhteyttä ja aloittakaa upeiden valmistujaisten suunnittelu!

Tutustu ja varaa Vadelma Catering »

BC Catering

Pääkaupunkiseudulla onnistuneita tilaisuuksia tehtaileva BC Catering piristää myös lakkiaisten tarjoiluja konstailemattomalla lähestymistavallaan.

Herkulliset, käsin valmistetut annokset käyttävät hyväkseen sesongin tuoreimpia raaka-aineita ja lähiruokaa aina kun mahdollista. Laatutietoinen pitopalvelu on ylpeä laadustaan, ja tuo jokaiseen tilaisuuteen ripauksen rakkautta.

Yli 75 henkilön valmistujaisten hintaan sisältyy astiat, pöytäliinat ja servetit. Sinun ei siis tarvitse huolehtia ruokapuolesta ollenkaan.

Tutustu ja varaa BC Catering »

Pore Catering

Iloinen, notkea ja energinen pääkaupunkiseutulaispitopalvelu pelastaa valmistujaisten cateringpulmat käden käänteessä.

Ennakkoluulottoman asenteen ja ripauksen hulluutta omaava pitopalvelu panostaa ikimuistoisten ruokamuistojen luomiseen. Kuulostaa täydelliseltä lakkaisiin, eikö?

Ennakkoluulottomampia menuja ja pönöttäviä perinteitä välttelevälle Pore Catering on juuri oikea valinta. Cateringin kokit testaavat uusia ruokatrendejä jatkuvasti, joten voit olla varma että saat juhliisi ajan hermolla olevaa, massasta erottuvaa ruokaa.

Tutustu ja varaa Pore Catering »

Share Catering

Tyylikäs catering valmistujaisiin? Sitä Share Catering tarjoaa! Luotettava kumppani huolehtii nuoren aikuisen ikimuistoisen päivän makuelämyksistä rakkaudella.

Räätälöidyt ja laadukkaat tarjoilut pystytään järjestämään minne tahansa – olipa kyseessä metsä tai juhlatila! Ammattitaitoinen henkilökunta pystyy toteuttamaan ruokailun niin buffetina, cocktail-tarjoiluna kuin pöytiintarjoilunakin!

Heiltä saat myös tarvittaessa tyylikkäät astiat sekä pöytäliinat valmistujaisiin. Saumaton tilaisuus on vain yhden varauksen päässä!

Tutustu ja varaa Share Catering »

Tommi's Kitchen

Evento Awards -gaalassakin palkittu Tommi's Kitchen säväyttää yksinkertaisilla, mutta suussa sulavilla tarjoiluillaan – ilman liiallisia kikkailuja! Rautainen ammattitaito, ystävällinen palvelu ja herkulliset tarjoilut jättävät lämpimän tunteen ja iloisen mielen vielä pitkälle valmistujaisten jälkeen!

Korkealaatuisista raaka-aineista valmistetut annokset valmistetaan näyttävänä käsityönä. Kun tarjoilut on yhdessä räätälöity ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa ja tilaisuuteen katsottu sopivat kalusteet, voivat ikimuistoiset valmistujaiset alkaa.

Tutustu ja varaa Tommi's Kitchen »

4Catering

Helpompaakin helpompi pitopalvelu pitää huolen siitä, että sinulla riittää aikaa juhlista nauttimiseen.

Vaivattoman palvelun 4Catering yhdistää ystävällisen asiakaspalvelun ja maittavan ruoan. Huippukokkien valmistavat herkulliset menut antavat valinnanvaraa toteuttaa juuri omat ruokavisionsa, myös valmistujaisissa.

Miksi tyytyä ankeaan voileipäkakkuun kun voit tarjoilla valmistujaisvieraillesi kattavan ja suussasulavan buffetaterian, joka muistetaan vielä pitkään? Sitähän minäkin.

Tutustu ja varaa 4Catering »


Eikö näistä löytynyt vielä sopivaa? Katso kaikki parhaat cateringit Venuu.fi:stä

Katso kaikki catering-toimijat »


Lue seuraavaksi:


Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku | Catering ja pitopalvelu Kuopio | Catering ja pitopalvelu Oulu | Catering ja pitopalvelu pääkaupunkiseutu | Catering ja pitopalvelu vegaaneille | Catering ja pitopalvelu häihin | Catering ja pitopalvelu juhliin


Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required