18 täytetään vain kerran elämässä, nyt jos koskaan on juhlan aika! 18v synttäreitä voi viettää juuri päivänsankarille sopivalla tavalla, mutta jos ideat ovat vielä vähissä, tsekkaa tästä läjä vinkkejä ja inspiraatiota upeiden ja unohtumattomien 18-vuotissynttäreiden järjestämiseksi.

Cocktailkoulu 🍸

Sukeltakaa juhlaporukalla cocktailien maailmaan, unohtakaa ankeat ja tujut shotit ja järjestäkää hauska cocktailkoulu. Voit järjestää oppitunnin drinkkien maailmaan budjettiin ja vierasmäärään sopivassa muodossa: voit varata ammattilaisen vetämän cocktailkoulun tai järjestää sen itse valitsemalla pari klassikkoreseptiä (mojito ja Aperol spritz anyone?) netistä, ostamalla tarvikkeet yhdessä ja testaamalla miltä sheikkerin heiluttaminen tuntuu.

Kokekaa jotain yhdessä

Jos etsit 18-vuotissynttäreillesi jotain päräyttävää, etsi jokin uusi kokemus jonka voitte kokea juhlaporukan kesken yhdessä. Mistä päivänsankari on aina haaveillut? Nyt on aika repäistä ja juhlia yhteisen elämyksen merkeissä. Eeppisinä kokemuksina toimivat vaikkapa:

  • Sukulaisen tai kaverin urheiluauton ajelu
  • Benjihyppy
  • Cocktailit tai iltapäivätee upeassa ravintolassa
  • Sukellus virtuaalitodellisuuteen
  • Keikka unelmiesi keikkapaikalla

Vain luovuus on rajana!

Järjestä päräyttävät juhlat edullisesti

Edullisen juhlatilan löytäminen ei ole helppoa, muttei mahdotontakaan. Jos haluat juhlia porukalla ilman, että naapurit kimpaantuvat tai budjetti hipoo taivasta, tsekkaa vaikkapa nämä hyväksi todetut juhlapaikat:

Tanssitunti

Jos haluat hioa tanssilattiamuuvit täydellisiksi, tehkää visiitti yhteiselle tanssitunnille! Voit varata vaikka yksityistunnin sambastudiolta tai oppia tankotanssin tai tuolitanssin salat

Jos budjetti on tiukilla ja kaveriporukasta löytyy tanssin harrastajia, pyydä häntä opettamaan muutama huippumuuvi juhlaporukalle. Ja eikun tanssilattialle!

Synttäribrunssi 🍰

Mimosoja, suosikkiherkkujasi ja paras juhlajengi koolla: 18-vuotispäivä on erinomainen syy järjestää synttäribrunssi – miksei myös tanssintäyteisen bileillan jälkeen.

Brunssi järjestyy helposti joko kotona rennosti lattialla istuskellen tai jossain ihanassa ravintolassa. Lue meidän parhaat synttäribrunssivinkit jos kaipaat lisäideoita.

Rento saunailta

Kuvittele nyt: löylyttelyä, oma rauha, palju ja omat virvokkeet ja snacksit. Saunaillassa on sitä jotain, ja useimmissa vuokrasaunoissa hinnatkaan eivät huimaa päätä.

Rennot saunailtasynttärit järjestät helposti, valitse vain Venuu.fi:stä sopiva saunatila.


Ihania juhlia! Jos kaipaat lisää ideoita tai paikan juhlia, Venuu.fi on oikea paikka!

Äläkä unohda buukata myös näitä:

Löydä ja varaa juhlatilat, cateringit, elämykset ja aktiviteetit, esiintyjät, valo- ja videokuvaajat sekä tapahtumatuottajat


Lue seuraavaksi:

Nämä asiat parhailla synttäreillä on: 20 ideaa

Juhlat kotona? Näillä vinkeillä onnistut varmasti

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required