Onko mitään parempaa kuin juhlistaa synttäreitä brunssin merkeissä? Kun mimosat virtaavat ja paras juhlajengi on kasassa, synttäreiden juhliminen voi jatkua aamupäivästä iltaan saakka.

Juhlit syntymäpäiväbrunssiasi sitten kotoa tai ravintolasta käsin, tästä löydät meidän suosikkipaikat ja -cateringit, jotka loihtivat sinulle vaivatta unelmiesi syntymäpäiväbrunssin. 🥂

Syntymäpäiväbrunssi ravintolassa

Miksi ahtautua viettämään synttäribrunssia kotona kun voit viedä synttäriporukkasi juhlabrunssille johonkin näistä upeista brunssipaikoista?

Paulig Kulma / Yläkerta, Helsinki

Paulig Kulma / Yläkerta – varaa tila syntymäpäiväbrunssille Venuu.fi:stä
Paulig Kulma / Yläkerta

Seisten: 50 Istuen: 40

Valoisa kahvinrakastajien vakiokahvila Aleksanterinkadun sykkeessä on täydellinen lokaatio urbaanille synttäribrunssille! Privaatissa yläkerrassa alakerran kahvilan kuhina rauhoittuu, ja voit keskittyä nauttimaan synttäribrunssista oman porukan kesken jätti-ikkunoiden keskellä. Kahvilan huippulaadukkaat kahvit ja brunssiherkut ovat taatusti Instagrammaamisen arvoisia, ja takaavat huippuhelpot brunssijärjestelyt.

Varaa Paulig Kulman Yläkerta »

Story / Vanha Kauppahalli, Helsinki

Story / Vanha Kauppahalli – vuokraa tila syntymäpäiväbrunssille Venuu.fi:stä
Story / Vanha Kauppahalli

Seisten: 100 Istuen: 64

Kauppatorin kupeessa, upeassa vanhassa kauppahallissa sijaitseva Story on viikonloppujen pitkien brunssien vakiotukikohta. Ihanassa, historiallisessa miljöössä on vietetty rutkasti eeppisiä juhlia, ja sinun synttäribrunssisi voisi olla hyvin seuraava. Hurmaavasta brunssimenustaan tunnettu Story voidaan hyvin varata vain oman juhlaporukan käyttöön, ja valoisassa ravintolasalissa riittää istumatilaa isollekin juhlaporukalle.

Varaa Story / Vanha Kauppahalli »

Eriskummallinen Kahvila, Naantali

Eriskummallinen Kahvila – vuokraa tila syntymäpäiväbrunssille Venuu.fi:stä
Eriskummallinen Kahvila

Seisten: 50 Istuen: 50

Eriskummallinen kahvila ihanassa Naantalin miljöössä ei ole niinkään eriskummallinen vaan ihanan leikkisä Huvikumpu arjen keskellä. Värikkäässä entisajan miljöössä sijaitseva kahvila on leikkisän syntymäpäiväbrunssiseurueen ykkösvalinta: kauniissa saleissa nähtävää ja fiilisteltävää riittää, ja kahvilan kakkumestarin loihtimat tarjoilut ovat kuin Marie Antoineten pidoista konsanaan.

Varaa Eriskummallinen Kahvila »

Relove Töölö, Helsinki

Relove Töölö – vuokraa tila syntymäpäiväbrunssille Venuu.fi:stä
Relove Töölö

Seisten: 50 Istuen: 50

Muodin- ja brunssinrakastajien Mekka, Relove Töölö on vuokrattavissa myös privaateille syntymäpäiväbrunsseille. Second hand -shoppailua ja rentoa kahvilakulttuuria yhdistelevässä Relovessa monipuolisesta herkkuvalikoimasta voi koostaa brunssijengilleen sopivan menun, valikoimasta löytyy myös kuohuvaa juhliin. Voit yhdistää brunssiin myös private shopping -hetken, jossa pääsette brunssiporukan kanssa tutkimaan yksinoikeudella vintageaarteita.

Varaa Relove Töölö »

Cafe Pispala, Tampere

Cafe Pispala – vuokraa kahvila syntymäpäiväbrunssille Venuu.fi:stä
Cafe Pispala

Seisten: 52 Istuen: 40

Tampereen brunssipaikkojen helmi Cafe Pispalan hurmaa ihanan pittoreskillä sijainnillaan ja trendikkäällä yleisilmeellään. Voit hyvin varata koko kahvilan n. 30 hengen synttäribrunssille, ja testata vaikkapa kahvilan kuuluisia pannukakkuja. Kahvila mahdollistaa myös vegaaniset ja gluteenittomat brunssitarjoilut, joten kenenkään ei tarvitse tinkiä erinomaisesta juhlabrunssista. Täällä jos missä synttäribrunssi tuntuu paolta arjesta!

Varaa Cafe Pispala »

Syntymäpäiväbrunssi kotona

Jos oma koti tuntuu synttäriburnssipaikoista parhaalta, mutta koko brunssin kokkaaminen itse ei kiinnosta, käänny cateringin puoleen! Monet brunsseistaan tunnetut kahvilat ja ravintolat tarjoavat myös cateringpalveluita, joten sinä voit suunnitella isoja ja keskittyä brunssijuhlaan, samalla kun osaava pitopalvelu hoitaa tarjoilut juuri niin isosti tai kustomoidusti kuin haluat.

Tsekkaa ainakin nämä upeat brunssia tarjoilevat cateringit:

  • Green Hippo Catering: terveellisten aamupalojen mestarit yhdistelevät upeita raaka-aineita sykähdyttäviksi brunssielämyksiksi, näistä ei jää nälkä!
  • Rebelle Bakery: onko parempaa synttäriaamupalaa kuin kakku?
  • Bär Bar: Kotimaiset marjat todellisessa loistossaan yhdistyvät ihaniksi smoothieiksi ja bowleiksi. Visuaalisuus 10/10!
  • Soup Catering: Kasvis- ja vegaaniruokaan erikoistunut pitopalvelu loihtii ihania brunssielämyksiä vähän ylellisempään makuun
  • Robert's Coffee: Kun tärkeintä on erinomainen kahvi ja ihanat leivonnaiset. Tarjolla myös ruokaisampia salaatteja ja muita brekuherkkuja.
  • Sörkän Rinkula: Bagelit ovat nyt ehdottoman in, ja Sörkän Rinkulan supersuosioon nousseet bagelit ovat brunssitarjoiluiden kermaa
  • Espresso House Catering: Ketterään synttäribrunssiin: nouda valitsemasi kuumat juomat ja leivonnaiset lähimmästä kahvilasta. Niin iisiä!

Venuu.fi on paras paikka aloittaa synttärijuhlien järjestelyt:

Äläkä unohda buukata myös näitä:

Löydä ja vuokraa juhlatilat, cateringit, elämykset ja aktiviteetit, esiintyjät, valo- ja videokuvaajat sekä tapahtumatuottajat – kaikki samalta saitilta


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 x tilat syntymäpäiväjuhliin

Tapahtuman järjestäjän muistilista – näin syntyy onnistunut tilaisuus


Synttärijuhlatilat | Synttärijuhlatilat Helsinki | Synttärijuhlatilat Espoo | Synttärijuhlatilat Vantaa | Synttärijuhlatilat pääkaupunkiseutu | Synttärijuhlatilat Turku | Synttärijuhlatilat Tampere

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required