Onko mitään parempaa kuin juhlistaa synttäreitä brunssin merkeissä? Kun mimosat virtaavat ja paras juhlajengi on kasassa, synttäreiden juhliminen voi jatkua aamupäivästä iltaan saakka.

Juhlit syntymäpäiväbrunssiasi sitten kotoa tai ravintolasta käsin, tästä löydät meidän suosikkipaikat ja -cateringit, jotka loihtivat sinulle vaivatta unelmiesi syntymäpäiväbrunssin. 🥂

Syntymäpäiväbrunssi ravintolassa

Miksi ahtautua viettämään synttäribrunssia kotona kun voit viedä synttäriporukkasi juhlabrunssille johonkin näistä upeista brunssipaikoista?

Cafe Carusel / Kabinetti, Helsinki

Cafe Carusel / Kabinetti

Seisten: 30 Istuen: 16

Eiranrannan klassikkokahvilan Cafe Caruselin kabinetti on täydellinen lokaatio urbaanille synttäribrunssille! Privaatissa kabinetissa kahvilan kuhina rauhoittuu, ja voit keskittyä nauttimaan synttäribrunssista oman porukan kesken jätti-ikkunoiden keskellä, merimaisemia ihaillen. Kesäisin lasiseinät saa auki, jolloin tila aukeaa ihanalle terassille! Kahvilan huippulaadukkaat kahvit ja herkut ovat taatusti Instagrammaamisen arvoisia, ja takaavat huippuhelpot brunssijärjestelyt.

Varaa Cafe Caruselin kabinetti »

Story / Vanha Kauppahalli, Helsinki

Story / Vanha Kauppahalli – vuokraa tila syntymäpäiväbrunssille Venuu.fi:stä
Story / Vanha Kauppahalli

Seisten: 100 Istuen: 64

Kauppatorin kupeessa, upeassa vanhassa kauppahallissa sijaitseva Story on viikonloppujen pitkien brunssien vakiotukikohta. Ihanassa, historiallisessa miljöössä on vietetty rutkasti eeppisiä juhlia, ja sinun synttäribrunssisi voisi olla hyvin seuraava. Hurmaavasta brunssimenustaan tunnettu Story voidaan hyvin varata vain oman juhlaporukan käyttöön, ja valoisassa ravintolasalissa riittää istumatilaa isollekin juhlaporukalle.

Varaa Story / Vanha Kauppahalli »

Rebelle - Café Bakery Bistro, Turku

Rebelle - Café Bakery Bistro

Seisten: 50 Istuen: 42

Pirteä Rebelle tarjoaa ihanan irtioton arjesta! Aivan Turun kauppatorin tuntumassa sijaitsevan kahvilan yläkerta sopii täydellisesti synttäribrunssiin omassa rauhassa. Värikäs ja huoliteltu miljöö tyylikkään syntymäpäiväbrunssiseurueen ykkösvalinta: kauniissa salissa kelpaa napata kuvat muistoksi päivästä, ja kahvilan keittiömestarien loihtimat tarjoilut ovat kuin Marie Antoineten pidoista konsanaan.

Varaa Rebelle »

Relove Töölö, Helsinki

Relove Töölö – vuokraa tila syntymäpäiväbrunssille Venuu.fi:stä
Relove Töölö

Seisten: 50 Istuen: 50

Muodin- ja brunssinrakastajien Mekka, Relove Töölö on vuokrattavissa myös privaateille syntymäpäiväbrunsseille. Second hand -shoppailua ja rentoa kahvilakulttuuria yhdistelevässä Relovessa monipuolisesta herkkuvalikoimasta voi koostaa brunssijengilleen sopivan menun, valikoimasta löytyy myös kuohuvaa juhliin. Voit yhdistää brunssiin myös private shopping -hetken, jossa pääsette brunssiporukan kanssa tutkimaan yksinoikeudella vintageaarteita.

Varaa Relove Töölö »

Cafe Pispala, Tampere

Cafe Pispala – vuokraa kahvila syntymäpäiväbrunssille Venuu.fi:stä
Cafe Pispala

Seisten: 52 Istuen: 40

Tampereen brunssipaikkojen helmi Cafe Pispalan hurmaa ihanan pittoreskillä sijainnillaan ja trendikkäällä yleisilmeellään. Voit hyvin varata koko kahvilan n. 30 hengen synttäribrunssille, ja testata vaikkapa kahvilan kuuluisia pannukakkuja. Kahvila mahdollistaa myös vegaaniset ja gluteenittomat brunssitarjoilut, joten kenenkään ei tarvitse tinkiä erinomaisesta juhlabrunssista. Täällä jos missä synttäribrunssi tuntuu paolta arjesta!

Varaa Cafe Pispala »

Syntymäpäiväbrunssi kotona

Jos oma koti tuntuu synttäriburnssipaikoista parhaalta, mutta koko brunssin kokkaaminen itse ei kiinnosta, käänny cateringin puoleen! Monet brunsseistaan tunnetut kahvilat ja ravintolat tarjoavat myös cateringpalveluita, joten sinä voit suunnitella isoja ja keskittyä brunssijuhlaan, samalla kun osaava pitopalvelu hoitaa tarjoilut juuri niin isosti tai kustomoidusti kuin haluat.

Tsekkaa ainakin nämä upeat brunssia tarjoilevat cateringit:

  • Crunch Brunch: mieletön Grazing table -konsepti yhdistelee upeita raaka-aineita sykähdyttäviksi brunssielämyksiksi, näistä ei jää nälkä!
  • Caramel Helsinki: onko parempaa synttäriaamupalaa kuin karkkibuffa?
  • Bär Bar: Kotimaiset marjat todellisessa loistossaan yhdistyvät ihaniksi smoothieiksi ja bowleiksi. Visuaalisuus 10/10!
  • Robert's Coffee: Kun tärkeintä on erinomainen kahvi ja ihanat leivonnaiset. Tarjolla myös ruokaisampia salaatteja ja muita brekuherkkuja.
  • Sörkän Rinkula: Bagelit ovat nyt ehdottoman in, ja Sörkän Rinkulan supersuosioon nousseet bagelit ovat brunssitarjoiluiden kermaa
  • Espresso House Catering: Ketterään synttäribrunssiin: nouda valitsemasi kuumat juomat ja leivonnaiset lähimmästä kahvilasta. Niin iisiä!
  • Smooth it: Käsintehtyjä raikkaita smoothieita, ravitsevia tuorepuuroja, chiavälipaloja ja tuorepuristettuja mehuja sekä terveysshotteja, nam!

Venuu.fi on paras paikka aloittaa synttärijuhlien järjestelyt:

Löydä ja vuokraa juhlatilat, cateringit, elämykset ja aktiviteetit, esiintyjät, valo- ja videokuvaajat sekä tapahtumatuottajat – kaikki samalta saitilta


Lue seuraavaksi:


Synttärijuhlatilat | Synttärijuhlatilat Helsinki | Synttärijuhlatilat Espoo | Synttärijuhlatilat Vantaa | Synttärijuhlatilat pääkaupunkiseutu | Synttärijuhlatilat Turku | Synttärijuhlatilat Tampere


Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required