HOX, HOX, täältä tulee uusia tuulia! Helsinki pursuaa toinen toistaan upeampia tilauutuuksia, joista kannattaa testata vaikka jokainen. Keräsimme yhteen uutuuksien top tierin - tsekkaa nämä herkut!

Missä järjestät seuraavan tapahtumasi?

Mariankatu 3 / Juhlatila

Mariankatu 3 / Juhlatila

Tästä tilasta ei WAU-efektiä puutu! Kristallikruunuin koristeltu juhlatila tarjoilee elegantit puitteet yritystapahtumiin aivan Helsingin sydämessä. Upeasti restauroidussa tilassa on säästetty kohteen alkuperäinen tunnelma ja tyyli.

Jopa 90 henkeä vetävä sali sopii loistavasti yritysten istuviin illallisiin, mutta muuntuu helposti myös rennompiin cocktail-tilaisuuksiin. Paikalle voi tuoda omat juomat – herkullisista tarjoiluista vastaa puolestaan Mariankatu 3:n taidokas keittiö. Tämä kannattaa nähdä omin silmin!

Lue lisää Mariankatu 3:n juhlatilasta >>

Meeting Park OASIS / Atrium

Meeting Park OASIS / Atrium

Hulppea, 730 m2 suuri Atrium muuntuu kokonsa puolesta tapahtumaan kuin tapahtumaan – oli se sitten gaalaillallinen, asiakastilaisuus tai vaikka TV-lähetys! Myöskään tekniikassa ei ole puutteita, tilan huippuluokan kuva- ja äänentoisto taipuu jopa laadukkaisiin webinaareihin.

Monipuolinen Meeting Park OASIS on noussut paraatipaikalle Ruoholahden metroaseman kiinteistöön. Saapuminen paikalle onnistuu siis helposti monesta suunnasta ja parkkitilaakin on lähettyvillä reilusti.

Lue lisää Meeting Park OASIS Atriumista >>

Lulu's

Lulu's

Lulu'sin viimeisen päälle mietitty ilme sekä rohkeus yhdistyy saumattomasti niin sisustuksessa, makumaailmassa kuin maisemissakin! Tämä ei jätä ketään kylmäksi.

Avara tila on parhaimmillaan esimerkiksi asiakastilaisuuksissa, tuotelanseerauksissa tai vaikka firman pikkujouluissa! Paikalle mahtuu ruokailemaan jopa 100 hengen voimin. Sijainti Pohjoisesplanadilla on vain piste i:n päälle.

Lue lisää Lulu'sista >>

Hotel Mestari / Vasara-Mitta

Hotel Mestari / Vasara-Mitta

No nyt! Aivan vastikään auennut Hotel Mestari ei petä kattavalla tapahtumatarjonnallaan. Täällä ei tarvitse tinkiä mistään – niin tekniikka, palvelu kuin tyylikin ovat vimpan päälle.

Vasara-Mitassa kaksi tilaa yhdistyy mielettömäksi kokonaisuudeksi, johon sopii kokoustamaan, juhlimaan ja viihtymään jopa noin 50 henkeä. Rennon tyylikäs tila koostuu monipuolisesta kalusteiden setistä, jotka on näppärästi muokattavissa tilaisuuden tarpeisiin.

Lue lisää Hotel Mestarista >>

Pikku-Finlandia

Pikku-Finlandia

Finlandia-talon pienempi sisarus Pikku-Finlandia säväyttää upealla arkkitehtuurillaan sekä suoraan Töölönlahdelle avautuvilla maisemillaan – avot! Viihtyisä tapahtumakeskus onkin itseasiassa Aalto Yliopiston arkkitehtiopiskelijoiden suunnittelema.

Hyvin jopa 800 henkeä sovittava tila taipuu ongelmitta niin live-keikkoihin kuin seminaareihin. Isosta salista erillään oleva kokoushuone toimii myös pienelle porukalle. Myös suussa sulavat tarjoilut järjestyvät paikan päällä, ei siis muuta kuin tapahtumaa suunnittelemaan!

Lue lisää Pikku-Finlandiasta >>

Unioninkatu 10

Unioninkatu 10

Sympaattinen, loft-tunnelmaa henkivä Unioninkatu 10 on aivan kymppi valinta rentoihin pikkujouluihin, synttäreihin tai vaikka polttareihin! Tilalla on rikas historia matkalla nykyiseen muotoonsa: alkujaan se toimi saksalaiskoulun liikuntasalina ja myöhemmin autokorjaamona.

Noin 50 henkeä mahduttava tila jakautuu kahteen kerrokseen, joista ylemmässä sijaitsee hyvin varusteltu keittiö. Tänne voit siis tuoda omat ruoat ja juomat! Alakerrassa puolestaan löytyy tilaa niin hengailulle kuin tanssahtelulle diskopallon pyörteissä.

Lue lisää Unioninkatu 10:stä >>

Garden of Babylon

Garden of Babylon

Yksi Helsingin viimeisin juhlauutuus, ainutlaatuinen Garden of Babylon tarjoaa juhlien keitaan jugendlinnan paksujen seinien taakse. Kaupungin trendikkäimpien paikkojen kaartiin lukeutuva sisäpihaterassi on omiaan firman juhliin tai vaikka after work -verkostoitumistapahtumaan.

Terassille sopii parhaimmillaan 300 juhlijaa ja tapahtumaa on mahdollista levittää myös sisätiloihin Club Babylonin puolelle. Illan kruunaa tietenkin huippu sijainti Erottajalla sekä mielettömät cocktailit!

Lue lisää Garden of Babylonista >>

Vallilan Varikko

Vallilan Varikko

Pala Berliiniä on saapunut Vallilan Konepajalle! Rouhean persoonallinen tila sijaitsee veturien korjaushallien uumenissa, tarjoten uniikin tapahtumien kehdon. Kierrätyskalustein sisustettu halli laajenee myös omalle terassille, jolloin kokonaisuudessaan käytössä on jopa 500 m2!

Erityisesti musiikkia sisältävissä tilaisuuksissa Vallilan Varikko on parhaimmillaan. Varustukseen kuuluukin aina laadukas äänentoisto sekä esiintymislava – täällä ei tarvitse murehtia liian kovasta metelistä. Eikä tässä vielä kaikki! Tilaisuuden yhteyteen on mahdollista vuokrata myös saunatraileri!

Lue lisää Vallilan Varikosta >>

The PALM

The PALM

The PALMissa olet aina VIP-vieras! Kahteen kerrokseen jakautuvassa uutuustilassa järjestät parhaimmat pippalot aina synttäreistä pikkujouluihin tai vaikka häiden jatkoihin.

Myöskään timanttinen sijainti Katajanokan laiturilla ei jää upean tilan varjoon. Sisätiloihin mahtuu jopa noin 150 henkeä, jonka lisäksi porukka voi sään salliessa levittäytyä myös viihtyisälle terassille.  

Lue lisää The PALMista >>

Peloton Cycling Eatery

Peloton Cycling Eatery

Helsingin ja jopa koko Suomen ensimmäinen ravintolan, pyöräliikkeen ja korjaamon yhdistelmä on lyömätön paikka myös tapahtumiin. Oli kyseessä sitten pikkujoulut tai virkistyspäivät, tila toimii loistavana tukikohtana parhaimmillaan 60 hengen istuviin tilaisuuksiin sekä jopa 100 hengen seisoviin juhliin.

Suvilahden entisen sähkövoimalan Kojehuoneessa sijaitsevan tilan lumoava, urbaani ilme hurmaa takuuvarmasti jokaisen vieraan. Ja hei, jos olet "kaksi kärpästä yhdellä iskulla" -tyyppiä, fiksauta samalla kertaa myös pyöräsi seuraavaa kautta varten!

Lue lisää Peloton Cycling Eaterysta >>

Lisää toinen toistaan ihanampia tiloja tapahtumiin Venuusta »


Lue seuraavaksi:

Bileet tulossa? Hanki ainakin nämä juhlatarvikkeet!

3x vinkkiä musiikin valintaan tapahtumassa

Juhli kuin Carrie Bradshaw - pidä pirskeet kulttisarjojen innoittamana


Tapahtuma mielessä? Kurkkaa Venuu.fi:hin!

Löydä parhaat juhlatilat, cateringit, aktiviteetit, bändit, esiintyjät, kuvaajat, tapahtumatekniikan, tarvikkeet sekä tapahtumatuottajat – kaikki saman katon alta ilman ekstrakuluja.


Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required